Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Jante & Anvelope (https://forum.4tuning.ro/529-firme-jante-and-anvelope.html)
-   -   Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrostatic (https://forum.4tuning.ro/529-firme-jante-and-anvelope/82700-oferta-reconditionare-jenti-sablare-vopsire-pulbere-camp-electrostatic.html)

Adrian_ 02-11-09 11:52

Re: Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrosta

Cat costa doar vopsirea la un set de aluminiu pe 16? As prefera sa le sablez cu nisip, nu cu alice.

Si inca o chestie, se organizeaza ceva transport din Bucuresti? Eventual daca ne strangem 3-4? Eu chiar nu stiu cand as avea timp sa dau o fuga de-o zi la Sf Gheorghe.

Multumesc.

gabi boldeanu 02-11-09 12:30

Re: Oferta RECONDITIONARE JENTI prin sablare si vopsire cu pulbere in camp electrosta

Da si eu sunt dea aceeasi parere cu transportul ca nu am timp sa ajung la Sf. Gheorghe

Suncika 02-11-09 16:10

Sablare si vopsire pt un set de 16" aluminiu costa 260 lei+TVA

Noi acceptam doar sablare cu alice de fier. Cu nisip se lucreaza de minimum 4 ori mai mult, folosim un compresor de 40 KW, deci nu trebuie sa fii matematician sa calculezi unde ar ajunge pretul pt sablatul unui set de jante daca am lucra 16-20 ore cu el.

Referitor la transport

Tocmai asta a fost ideea noastra cand am facut un forum pe site-ul nostru cu titlul organizare transport.

Ca si idee, noi suntem dispusi sa facem drumul pana in bucuresti daca se strang 3-4 seturi de jante. Astfel fiecare dintre voi face economie cu o zi si cu jumate de drum bucuresti - sf gheorghe.

Ce ar trebui sa faceti?
Va inregistrati pe forumul de pe site-ul nostru, si scrieti ca vreti sa ajunga jentile la noi, asteptati sa se mai stranga 2-3 useri, stabilim data transportului - dus - intors si totul este rezolvat.
Sau
va organizati aici in cadrul acestui forum. Deci daca inteleg bine sunt deja 2 clienti din bucuresti, mai asteptam 1 sau 2.

gabi boldeanu 02-11-09 21:50

Eu am 2 seturii de jante si mai am un prieten care vrea sa isi faca jantele,dar eu ma pot loga pe site-ul vostru nu stiu dece

Suncika 03-11-09 17:57

Am verificat si ar trebui sa te poti inregistra pe site-ul nostru.

Oricum mai avem 1 client interesat din bucuresti.

Cand am putea lua jentile voastre?

Adrian_ 06-11-09 00:53

Ale mele oricand incepand de marti. Ar trebui sa stiu cu o zi inainte, ca sa apuc sa le dau jos.

Suncika 09-11-09 09:35

Astept un nr de telefon sa comunicam mai usor.

cristy1 11-11-09 19:53

cat ma costa 4 jante de 14" de vopsit cu negru mat tinant cont ca jantele sunt deja sablare.astept un pret .ms

puiupiu 13-12-09 00:02

sal am un set de jante pe 17 argintii foarte putin zgariate pe buza si as dori sa le schimb culoarea in negru cam cat ar costa

Suncika 13-12-09 11:29

Salut
Pretul pt un set pe 17" este 260 lei + TVA.

jhonny_bz 15-01-10 13:17

si eu vreau sami fac niste jante pe 17"....deci pretul e 310 lei?

kopetdag 16-01-10 16:08

Cand e urmatorul transport la Bucuresti? Vreau si eu, 17", 4 bucati. Am postat si pe forumul vostru, la rubrica transport bucuresti.

razvanvv 18-01-10 22:24

salut , vreau si eu un numar de telefon al celor din sf gheorghe , pt ca as vrea sa recoditionez un set de jante cam prim martie cand am drum acolo,
am un set de jante pe 18 cu latime 9j , costa cam 300 ron tot setul din cate am citit eu ..nu???
un nr de tel daca se poate , mersi
, nr meu e 0766639778 sau id razvanbutaval

god 18-01-10 22:53

Email: [email protected]
http://aplsteel.webs.com/

Pe site gasesti mai multe detalii.

@Suncika: O sa apelez si eu la voi pentru un set de jante pe 16 dar puuutin mai incolo cand se mai incalzeste afara :)
Mai ai vreo veste legata de posibilitatea unui transport din Bucuresti spre voi-vad ca s-au strans 2 persoane deja iar cu mine am fi 3 ?

kopetdag 22-01-10 18:00

Mai merge firma sau a venit criza? Vad ca nu raspunde nimeni nici aici nici pe site-ul lor...

kopetdag 25-01-10 16:10

Up from me. Azi le-am trimis si eu la coafor.

god 25-01-10 22:16

kopetdag lasa mai multe detalii cu trimisul te rog. Le-ai trimis prin cineva sau pana la urma au trimis ei dupa 3-4 perechi de jante din Bucuresti ?

Alexis_turbo 28-01-10 12:26

Am un set de 3 jenti OZ Ultraleggera 17' 8J si mi-au venit in Cristal Titanium si as vrea sa le vopsesc intr-un negru mat cu o buza rosie. Se poate? Daca da, la ce pret? Multumesc anticipat!

kopetdag 29-01-10 03:25

Quote:

Originally Posted by god (Post 3015320)
kopetdag lasa mai multe detalii cu trimisul te rog. Le-ai trimis prin cineva sau pana la urma au trimis ei dupa 3-4 perechi de jante din Bucuresti ?

M-a sunat Roland care avea drum prin Buc si mi le-a luat.

danny80 29-01-10 18:19

ohhh Roland, da`mi si mie pls pe PM nr tau de tel, am ceva cartuse ptr tine si nu mai stiam cum sa te gasesc :)

Bogyciu 04-02-10 14:09

Prin curier lucrati, adica va trimit jantele, le sablati/vopsiti si le trimiteti inapoi. De ambalaj ma ocup eu sa ajunga la voi si inpoi la mine in stare ok. Plata o fac intr-un cont sau ramburs/cont colector la curier... Plata trans desigur la mine.

DizziE 07-02-10 22:34

salut ... jentzi 7j pe 15" reparat f putzin ... negru mat cu buza polisata ce bani ma duce ?

god 09-02-10 15:41

Quote:

Originally Posted by Suncika (Post 2757643)
13"-14" Tabla - 140
Aluminiu - 180
15" pana la 7J Tabla - 180
Aluminiu - 220
15" peste 7J si 16"-17" pana la 8J Tabla - 220
Aluminiu - 260
16"-17" peste 8J si 18"-19" pana la 10J Tabla - 260
Aluminiu - 300

Preturile se refera la un set de 4 jante, sunt in lei si nu contin TVA.

Jentile de primesc fara anvelope sau anvelopele vor fi demontate-montate la vulcanizare pe cheltuiala clientului.

Uite aici preturile.
Of nu mai vine vremea buna :(

gabi boldeanu 09-02-10 16:56

1 Attachment(s)
am si eu un set R14 le poti face?

zeusrazvy 10-02-10 06:55

cum e cu organizare transport din zona cluj?

kopetdag 13-02-10 10:12

Recomand! Nota 10 pentru calitate, seriozitate si disponibilitate! Oameni seriosi, cum rar se mai gasesc.

Provenzano 13-02-10 10:26

pe 18 face?

BC-20-LET 13-02-10 11:56

Fac si pe 18" si 19" .

mcn_alex 13-02-10 20:55

Am si eu un set de jante pe 16' in 5 spite mai sunt baieti din buc ? sau strans 4 baieti??

Medox 26-02-10 18:00

Quote:

Originally Posted by Suncika (Post 2886978)
Salut
Pretul pt un set pe 17" este 260 lei + TVA.

salut. pai si pe 16 si pe 17 e 260 + TVA ? ca intr-un post mai sus ai zis 260 plus TVA la 16. as avea si eu un set si vreau sa vin intr-o zi. astept un raspuns.ms

De la iasi nu mai vrea nimeni???

BH 59 FIF 23-03-10 20:38

2 Attachment(s)
Salut. Cat m-ar costa vopsirea miezurilor la jantele din poza? As dori sa fie un auriu mat. Miezurile au fost decapate insa au ramas foarte mici urme de vopsea in special pe partea interioara, deci probabil ar trebui si sablate. Mentionez ca suprafata miezurilor este poroasa si asa as si dori sa ramana. Adica nu urmaresc obtinerea unei suprafete "fine".

GRIGO 27-03-10 10:50

Mai este valabil anuntul?
pe site am vazut ca vindeti.
Am si eu 4 jante pe 13, din aliaj, nu stiu exact de care...

rearhorse 30-03-10 21:51

3 Attachment(s)
salut ,

Sunt din Bucuresti si m-ar interesa sa imi vopsesc si eu la tine 4 jante pe 17" , pentru a vedea despre ce e vorba iti atasez pozele .
jantele au doar buzele zgariate .

Recaro 14-04-10 20:32

Salut.Mai lucreaza baieti?mai e valabil anuntul?Am niste jante pe 15 si vreau sa le dua pe mana voastra:D.Sunt interesat daca mai e valabil anuntul.Numai bine.

gabi boldeanu 09-06-10 17:44

mai este valabil? cat ma costa reconditionarea pt.un set de jante r15

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning