![]() |
hehehe.. happy me! :D ;) k Gaby .. REgards! :)
|
Baieti lasati dreaq taina haideti sa mai punem poze :P
|
:) pai hai.. baga ca eu nu am alte poze cu masinile din CRAIOVa, decat cele pe care le avetzi si voi.. :P
|
a...pai nu mai am scanate :P
Boss : sorry cica ar fi fost si aseara curse da n-am fost nici eu si de-aia nu am dat nici un semn de viata...chiar nu stiam :( oricum cica nu am pierdut prea multe :wink: |
give me a call (beep) cand auzi .. si te sun eu :) bafta! :)
|
asa fac ....da sa aflu si eu ca nu aflu tot timpu ...de exemplu aseara am aflat cand am ajus acasa si era prea tarziu :evil:
|
:) ok! Keep in touch! :P
|
pune si tu pozele cu red-u (ca vad ca-l ai la avatar :P ) ca mie mi-e cam greu :oops: :P
|
Pozele sunt deja puse la Masina mea - Discutie Oltcit si mai pot fi vazute la www.dj21red.go.ro :wink: :P
|
lol .... red dar e albastru glumeam , e super marfa masina.. daca nu ma inshel si in interior e facuta nu? la motor are ceva?
|
Santos: in interior are scaune sport, volan sport, bordu' imbracat in piele (din ce-am vazut eu) iar la motor... nu stiu sigur, da' fuge ceva ceva :)
PS: sa auzi ce rateuri da :twisted: |
lol , pai filmati-o si voi , gasiti voi o camera video... asteptam .. peace
|
:) da .. mi-a spus un prieten ca s-a speriat cand a auzit rateul :D :) :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: ce ma oftic... eu n-am vazut-0 pana acuum!!!! :x :x :evil:
|
...eu am vazut-o da` nu am auzit nici un rateu :oops: (poate pt. ca era oprita :lol: :lol: :lol: :P :P )
|
Bosuletz RED-u` da rateurile alea din contact :)
Scoate si foc pe tzeava cand da,dar se vede numai noaptea. :P Gabi Olcitu` lu` fratemeo itzi place? :lol: |
adik cum din contact? :roll: :?:
Care-i oltcitu lu frate-tu?.. ;) |
Boss: ~ 4500 rpm, iei contactu'... si gazele nu mai sunt arse. Cand pui contactu', gazele iau foc si... BUM!!! :lol: Ceva de genu'...
PS: Oltcitu' lu' frates-o e DJ-xx-POY, pe care nu l-am mai vazut de mult timp... |
1 Attachment(s)
Gabi nu l-ai mai vazut pt. ca nu prea mai vine cu el la liniutze......
vrea sa il vanda acum. :cry: Io nu vreau sa o dea.........dar daca el vrea.......treaba lui! PS. Fratemeo te stie pe tine? Am facut o poza aseara la daewoo: BIL-u` cu un cielo Executive(la facut BIL`u praf) da nu prea e cine stie ce(poza) c`ya |
Bosuletz nu imi mai aduce aminte de rateuri ca pe mine m-a tampit fratemeo cu ele! :P
Cand era vremea aia cu rateurile cred ca nu era zi in care sa nu dea peste 50 de rateuri........Mergea prin oras,trecea pe langa lume cu plase in maini,bosorogi si dadea cate un rateu de le cadeau plasele din maini. :lol: Si acum mai da rateuri da s-a cam potolit(dupa ce a spart 3 tobe). Cel mai misto e noaptea cand se vede flacara care o scoate pe tzeava :) |
au fost si aseara ? :((( si n-am jtiut.. il jtiu pe tipu cu Bil, are doua carburatorare din cate am auzit, nuj de care, dar cica fuge.. desi l-am vazut prin cartier si mi-a dat impresia ca este putzin cam obosit.. :) dar se pare ca m-am inselat..
10x Gabi .. si asta este valabil la orice masina nu?.. (bine nu vorbesc de cele straine care tzi se duc toate daca opresti motoru :)) ) Coiotu, daca te rog potzi sa facem cumva sa aflu si eu de ilegalele astae.. chiar as vrae sa vin.. nu conteza unde :D ce zici?.. :arrow: plss :D (da-mi un pm daca e k cu tine) |
Bsuletzule :) :
1.In ce cartier stai?Ala cu BIL-u` nu are doua carburatoare da are motoru comprimat sii ii fuge calumea.A fost masina lu Tzapu`. 2.Te anunt eu daca e cand se mai fac liniutze k? |
Coiotule: stiu ca nu mai vine la ilegale da' nici prin oras nu l-am mai vazut... Si... nu, nu ma stie. Poate doar din vedere.
Boss: merge la masinile pe carburatie. PS: BIL-u' e ex Oltcitu' lu' KOS-u'... Cand l-a cumparat Tzapu' (actualu' proprietar) era aproape \"stock\"... L-a mai \"imbunatatit\" el, dupa ce l-a facut zob, pe Ghercesti, in \"recunoasterea\" pentru un raliu. Oricum, obosit ( rau de tot :lol: ) nu e :wink: |
looolz.. :) pana la urma este a lu tzapu?.. vaz ca unu zice ca da, iar celalalt nu.. :D
Stau in 1 mai, pe langa Pelendava.. ;) si da mereu ture prin cartier cu ea.. se pare ca cel care mi-a zis de doua carburatoare manca kaka! :D |
Eu stiam ca-i a lu' Tzapu', adica, ca el o are, da' acum mi-am amintit ca de ceva vreme nu mai e in Brazda, la el la bloc, ci in Rovine, pe langa \"borcanu' cu miere\".
PS: ultima data cand am vazut-o la curse, tzopaia rau de tot si de fata si de spate... |
Nu mai e a lu Tzapu`.A cumparat-o un prieten de`al meu care sta in 1 Mai.
Bosuletz stai pe langa mine.....Io stau pe la V-uri(sigur ma stii pe mine sau pe fratemeo) Fratemeo are un oltcit albastru DJ-xx-POY (tre` sa il stii) Gabi BIL-u` si acum are suspensiile calumea dar s-au cam dus pe spate(daca sunt 2 sau 3 in spate cand intra in curbe ii fuge de cur) :P |
Coiotule: tu stai langa Sponsoru' si Cliff... cam la vreo 2 blocuri de ei. Stiu ca atunci cand umblam cu Sponsoru', vedeam masina lu' fratet-o mai tot timpu' pe acolo.
Tzapu' a tras cat a putut de masina aia si... pot spune ca a tras chiar bine. Apropos, poti sa-mi spui si mie cat a dat prietenu' ala al tau pe ea? PS: Sponsoru' e tovaras cu mine iar Cliff e cumnatu' lu' varu-meo. PPS: tu l-ai vazut vreodata pe Cliff cand venea cu Kadettu' ala cabrio la ilegale? :lol: |
ma frate.. :) pe vremea cand Cliff a venit cu Gsi-ul ala prin cartier, toata lumea era speriata.. :D :D sa vezi intoarceri ce facea exact in fatza la Pelendava .. Imi aduc aminte ca arata super bine masinutza la inceput, dar din pacate n-a tzinut prae mult.. ia dat forja, nu gluma :D :D :D (apropo Gabi, ce s-a intamplat cu CLiff ca nu l-am mai vazut de atunci.. nu mai jtiu cine mi-a spus, dar parca a avut probleme cu Politzia atunci.. )
Coiotu oltcitu lu frate-tu este gri metal?.. il jtiu si p'ala.. :D la un moment dat erau parcate amandoua (Bil si cu Poy) si ce bine le sta impreuna .. btw, daca ii ies bani pe masina las sa o dea .. isi face altu si mai tare.. :D dar asta numai daca-si scoate banu.. :D si cand zic asta ma refer peste.. nu numai cat a bagat.. |
Boss: dupa ce-a cumparat Kadettu' ala a facut o vreme panarame prin oras si apoi l-a lovit. Dupa Kadett a luat Firebrid-u' ala negru, cu numere de USA... Si, intr-un final, a plecat in Spania, unde-a stat 1 an la puscarie, deci probleme cu militienii n-a avut in tara, ci afara :)
PS: POY-u', din cate-l stiu eu, e albastru inchis (movu' ala, sau ce culoare o fi :)). |
As avea si eu o intrebare. Ce Supernove/nove/Cielo modificate sunt in oras? Adica ma refer la modificari substantiale la motor nu doar exterior sau interior.
Eu am o Supernova care nu pot sa zic ca arata f bine in comparatie cu alte masini dar am investit mult in motor si performante. De la 75 am reusit sa ajung la 90 cu cca 400 euro(chip,filtru k&n,bujji sport,toba mica,catalizator date jos,toba sport Powerful) As vrea si eu sa stiu ce modificari au masinile de categoria junior(dsn/cielo) De exemplu ,ce stie TCM-ul? Ca am vb cu baiatul sa facem o liniuta ca zice ca ma face. |
Alex NOS ... ai cumva o supernova rosie cu un vinil(cred k vinil e...sau cum ii zice :oops: ) argintiu pe lateral ?
TCM-u ... fuge ceva ceva :) adica fugea la vremea lui :roll: |
AL3xius ia zi tata STN-ul, dacie super nova (sau slonetza?..hmmm) in seara cand ne-am intalnit la Universitate.. era modificata finutz.. chiar mi-a placut..o avea facut ceva si la motor?..
|
Da,aia e masina.STN-ul e o nova.De modificata e modificata frumos.
Arata super bine,dar la performante mai are de lucrat. Si in interior e facuta dragut de tot cu volan Momo si alte... De ex eu ca sa imi modific masina la niveleul actual am investit 1500 E in 1 an si jumatate.Dar faza e ca tot timpul apar spoilere noi,elerane ,praguri,+ multe altele.O faci frumoasa foc si dupa 1-2 ani pare o batrinica pe linga altele modificate mai recent.. |
BoSuLeTz: POY-u` e albastru!!Tziam mai spus de 2 ori! :P :P :P :P :P
Gabi: nu stiu cat a dat ala sigur pe BIL, dar ma interesez k? |
:( :( :) i got it.. nuj numele POY mi-l aduc aminte, dar culoarea mai putzin.. :D
ALEX pune si tu o poza cu masinutza ta.. ce masina ai pana la urma? |
Alex NOS: TCM-u' putea... da' nu stiu ce mai poate acum. Vorbeste cu el si mergeti intr-o seara pe undeva unde se poate face ceva :wink:
|
Alex NOS ...si tu vii la sala aia de forta din Rovine right ?! :lol: cred ca te stiu din vedere ca sunt si eu acolo la sala :oops: !
Boss : da...e frumos STN-u` ..eu l-am vazut doar odata ...atunci in seara aia cand ne-am intalnit noi ... oricum e marfa ! :twisted: |
STN-u' e Nova aia aurie? N-am fost prea atent la ce s-a scris inainte :)
|
dap... aia e ! :P
|
looolz ce s-au apucat rumanii de tras fiare :D :D :D si eu am tras acu 1 an si ceva.. dar m-am lasat.. lenea asta te omoara :D :D :D :D :twisted: :twisted:
|
Degeaba tragem de fiare daca in restul timpului nu dam curul jos din masina...:)
Voi ce masini aveti? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning