![]() |
vrem site !!!
|
da da da ...site vrem. .... sa imi zici si mie unde sa iti trimit poza cu masina mea.:)
|
da da da ...site vrem. .... sa imi zici si mie unde sa iti trimit poza cu masina mea.:)
|
se pare ca art nu ne mai raspunde si noi speram ca el lucreaza la site :)))))mdn vrei site???:)))))ca si noi vrem:)) :twisted:
|
ce ce site .. ce punetzi p site ??? :) .... art ... fa`l unu simplu asa mai intai sa vedeam ce si cum faci .... si apoi ... bagi p el flash si alte chesztii
|
cred ca o sa fie in flash ca si asa lucreaza la el baiatu de mult
art faster with the site, because if not will come furious :P:)) |
1 Attachment(s)
ba yo mai am shi scoala de facut shi putzin timp liber dar akum fac ceva scurt asha shi pe masura ce mai am timp liber mai fac flashuri shi le pun pe site. asha ca vedetzi ca linkurile nu sut gata shi asha dar putetzi sa vedetzi cate ceva
|
mai ai de muncit pana sa arate bine :wink:
|
e dragut nu zic nu dar mai ai de lucru cu ce vei pune pe el te vom ajuta si noi daca ai nevoie de ajutor :P
|
Nu vi se pare ca suntetzi off topic?
|
NU am mai vazut nishte mashini ciudate apropo de clanuri ... aveau un tribal pe spate ... cred .. erau vre`o 3 .. or fii cine stie ce reiceri :D
|
Puneti si voi niste poze cu masinile alea daca aveti .Sa vedem si noi
|
Masinile arata mai bine pe strada decat pe site.Asta e doar ca idee
|
ce am vazut nou in constanta au fost 2 hyunday albe... cu un semn chinezesc pe luneta...
|
or face livrari la domiciliu ptr un restaurant chinezesc :lol: :lol: :lol:
|
cu un coupe shi in ca un hyunday nu shtiu ce model ar fii tare... :twisted: :lol:
|
itzi dai seama ce banii au astia cu distributzia :))))))))))))
|
in afara de Xteam si MR nu am mai auzit in Cta de alt clan ... voi ?
|
triple X ... xxxx
|
Re:
Quote:
|
Triplu XXX, sunt baietii care se arunca cu masinile de pe poduri ca sa-i filmeze lumea, de obicei cu masini suparate...
La noi nu prea sunt poduri ma gandesc ca ar putea sa sara de pe Capitol, asa ca mergeti cu atentie prin zona aia, nu se stie cu ce te trezesti pe plafon, o dacie... un oltcit... Cine stie cunoaste despre ce vorbesc :)) |
Re:
Quote:
au fost ... eu unu nu i`am mai vazut ... si oricum .. erau jalnici ... dupa parerea mea ... si cine a zis ... mai sus ... cu sporturi extreme cu masina ... cu poduri ... ehehe ... :)) cam are dreptate ... :) |
Eu ma rafeream la filmul triplu X :)
Dar se pare ca MDN stie ce zice :)) Peace |
deci pana la urma doar MR si NSL in Cta :wink:
|
si motozone dar aia-s cu motoarele
|
se zvoneste ca ar mai fii un club in cta \"evil team\" care sigur nu este legal dar sunt curios daca a auzit cineva de el si daca are mai mult detalii referitoare la membri si la masini
|
clanuri se nasc si peste noapte ca ciupercile dupa ploaie.. pe cine mai mira? si totusi.. poate multi sunt raceri.. aveti de unde sa stiti ?
sincer sa fiu.. cand vad pe unu cu tot felul de chestii pe masina.. mare \"racer\", ma gandesc ca este cu adevarat.. nu doar se da mare cu masina.. si se plimba cu 10 la ora.. de ce toti incearca sa ma contrazica? |
in seara asta imi fac si eu un team racing ....... \"4 roti la bicicleta\" :))
|
Re:
Quote:
golf 2 un ursuletz o nova o berlina si cam atat shtiu eu .. cred k mai sunt sunt cei care au luat podiumul la campus |
bravo lor !!!
au membrii si pe forum ?? |
unde sunt?
In afara de NSL SI MR IN CTA LA ORA ASTA NU SUNT.PUnct si sfarsit |
Da si eu am vazut ceva masinute cu EVIL TEAM, da de fiecare data la volan am vazut parinti la 40-50 ani femei sau barbati :))))))
|
am vazut mai multe masini prin oras care au un \"pitbull\" alb pe luneta (espero, 2 dacii, o bora ....) si 2 motoare .... nush cum se numeste clubu
|
Evil team : o echipa de baieti tineri care mai spera... la ce nu stiu... la campus mergeau saracii ca niste babe la plimbare... cel care a luat loku 1 la clasa a IIIa peste 1800 de cmc cu BMW pe GPL a alergat singur daca nu ma insel... si a iesit castigator la clasa lui :), a luat premiul cel mare o toba finala superba ... a scos un timp de 1 min 32 sec si dacia rosie CT-06-TMS a scos 1min si 16 sec.
In sfarsit Evil Team baietii care pleaca in cursa si isi fac cruce :) |
pe asta n-am stiut-o :evil_laug
Numai cum suna: \" Cei din evil team se inchina inainte sa plece in cursa\" ar trebuii sa se numeasca \"Help me GOD! Team\" :)) :peace: |
\"Da si eu am vazut ceva masinute cu EVIL TEAM, da de fiecare data la volan am vazut parinti la 40-50 ani femei sau barbati \" mai tata dar nu toti suntem asa plini de bani ca re ne permitem masinile personale.ne intindem cat ne este plapuma.daca ai fii trecut prin faza ca astea nu ai mai fii spus nimic.daca nu am masina mea personala nu pot intra intr-un club ?si ce daca e dacia?mai spunea cineva ca nu conteaza masina.ptr tine vad ca mai mult masina conteaza,adica omul de la volan poate face ce vrea cu tine ,ptr ca ptr tine e imp masina.fiecare cu conceptiile si cu ideiile lui.salutare.
|
MAi gabby mai ...u ai auzit de performanta?u stii de ce ne strangem intr-un club? Daca ai o Dacie ...f bine .dar inceraca sa nu fie stock....si asta la motor ma refer nu la tabla.Ideea este ca trebuie sa faci ceva ....sa fii mai bun ca altul care are dacie.......in fine
|
si daca e o masina stock.. cu un maniac la volan? care nu are bani sa si-o \"tuneze\" ? nu are voie sa intre intr-un club, right ? eh.. de-asta nu ma agit eu cu cluburile voastre.. chiar daca-mi iau masina.. tot singur ma dau :D
|
Re:
Quote:
Conteaza si educatia :twisted: pe care i-o dai masinii. :D |
je SLC!
EVIL TEAM exista si unu care a facut acest club e vecinu meu si varmiu in acelasi timp(BAU) nu e facut pt curse sau chesti de genu asta sunt colegi si prieteni si se simt bine intre ei si dc tot se intalnesc toti la un loc au facut un team! DIn cate stiu eu masinile sunt :golf2 nova bmw ursuletz dacia berlina deci in general daci!cam atat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:21. |
- Copyright 2026 4Tuning