![]() |
Re: Dacia B89WRC
Extraordinara:arrow:
|
Quote:
|
Frumoasa Dacia,ceva simplu si frumos,nu taranesc !
|
Singura dacie care imi place cu adevarat...!
|
cred ca cea mai frumoasa dacie, in caz ca mai exista, felicitari proprietarului.. curata si frumoasa.. am votat frumoasa, pt ca am considerat calificativele ca fiind la modul general, comparativ cu restul masinilor. daca e comparativ cu restul daciilor, as vota "extraordinara".
|
Si eu am votat-o ca extraordinara deoarece este un OLD SCOOL HIGH CLASS.
Nota 10 cu felicitari din partea mea si sper ca proprietarul s-o pastreze asa si sa se mai bucure multi ani de ea. Ma-s bucura daca asi putea sa-i vad motorul si interiorul la asta albastra din voting. |
cine a văzut masina asta pe stradă, imposibil să nu fi intors după ea ... cine a mers cu masina asta, a văzut exact care`i senzatia cu o dacie aranjată din toate punctele de vedere ... exterior, interior si motor ... stiu masina destul de bine ... am tinut la masina asta mai mult decât la a mea ...
|
hai sa va spun si cam ce avea masina
caroserie 1300 an 1977 motor 1,8 16v de vw golf gti cu, carburatoare dellorto cutie de viteze vw passat pana in 86 pompa benzina electrica FACET suspensie modificata intarita arcuri scurtate bari stabilizatoare de 24mm punte spate renault 18 turbo cu discuri 4 prezoane punte fata de papuc diesel facut din 5 gauri de prezoane 4 roti ats cup pe 15 gume 195 45 15 dunlop pompa de frana de papuc diesel cu tot cu servo prezoane de grupa N + piulite cuprate de la racing nick rollbar custom by dacia rally team scaune sparco sprint 07 albastre tot de la racing nick bord cn ultimul model cel rotunjit geamuri ionizate 90% spate 60% fata faruri 180w faza scurta 400w faza lunga cu tot cu proiectoare vopsea pur xxxx metalizat cod xx3 de la bmw an 92 94 evacuare inox de 50mm in mare cam asta a fost masina mea facuta pentru mine asa cum mi-a placut mie un vis pentru uni realitatea pentru altii am uitat de consum ca asta e prima intrebare deobicei daca un carburator de dacie consuma 10% patru carburatoare cunsuma 40% deci consumul este intre 10 si 40% investitie in masina 5500 6000 euro pe viitor pregatesc o alta masina tot o raritate ca asa m-am obisnuit asa ca tuturor toate cele bune si spor la munca sau la tastat |
atat :|
punct si de la capat...nu pot spune decat cuvinte de lauda pentru ca stiu cum e sa intretii si modifici o dacie...bani,nervi,idei si iar bani. Atat timp cat e pasiune se fac si bani. |
BV ! bafta la ala mic si colorat :D ;)
|
@ B 89 WRC
Toata stima si respectu. Ar trebui sa vi cu ea pe aici la niste întîlniri auto sau s-o prezinti la un auto show. Pacat ca MOTOR SHOW-ul din ESSEN s-a încheiat dar anul viitor în toamna, zau ca ar merita s-o prezinti, sa vada si germania asta ce înseamna ROMANIAN OLD SCOOL. Anul asta la Essen a fost un mertzan alb de Bucuresti cu dungi de aur pe el si nu l-a prea bagat nimeni în seama. Consumul ? Da-l naibi de consum. Daca ar fi eu sa ma uit la consum asi fugi de Pontiac ca dracu de tamîie la ai lui 21 litri / 100 km :D La o dacie ca a ta nici n-as pierde timpul sa calculez consumul. |
masina a avut aparitii in auto show la un post de televiziune si din intamplare si in playboy suna frumos sa apara la un salon mare dar masina a fost vanduta si nu imi permiteam cheltuelile de deplasare oricum
|
Pacat ca ai dat-o. La asa ceva nici eu n-as zice nu.
Iar fi stat bine numere de DE si eu sînt la numai 48 km de Essen. Daca asi fi luat-o eu, ar fi aterizat din start la Essen în Motor Show. Acum................. e prea tîrziu. Nu stiu de ce ai da-to, dar eu n-as fi dat-o. Eu cînd mi-am luat primul Pontiac am zis................ Îl fac si-l vînd. La un moment dat am adunat vreo 5. OK. 2 le-am dat dar 3 tot le-am tinut. Ce-l albastru ce l-am prezentat aici pe forum, un K.I.T.T. replica din seria Knight Rider si unul de toata ziua. Le am de mai bine de 10 ani si tot nu ma pot desparti de ele. Mare pacat ca ai dat dacia aia. Cine stie ce o fi facut actualul posesor cu ea si în ce hal o fi ajuns. |
Quote:
|
plus un premiu de viteza la 402m in marele premiu al buzaului editia a 2-a locul 1 clasa dacia
|
asteptam ceva nou si mai putin colorat :D
sunt baiatu cu motoru in subsol...mai e acolo ???:D |
1 Attachment(s)
O masina foarte tare,am vazut-o in 2007 live langa alte Dacii foarte tari,i-am tras si o poza.Ca merita ;).
|
Frumoasa :)) :D Cam ce se intampla cu ea in momentul actual ?Ca nu am mai auzit:)
http://fs16.trilulilu.ro/stream.php?...ayer&key=x.jpg |
+1 Frumoasa
|
Quote:
Am pus bani multi in joc - peste 5000 EUR - sa o fac cit mai aproape de productia de serie . Cred ca la acest moment este mai usor sa o tunezi decit sa o aduci la standardele cerute de Retromobil . Pina la urma este o chestie de prezervare a unei valori nationale si de suflet si nu de modificare a ei . Scuze daca te deranjeaza postarea . Mie imi place ce fac si nu imi plac tuningurile la Dacia ... imi par fara valoare adaugata . Pe de alta parte sunt sigur ca voi tuna odata si odata o Dacie sport la 2 usi ! Just for fun !!! |
Quote:
|
Foarte foarte reusita :)
|
Una din putinele Dacia 1300 care-mi plac cu adevarat! Jantele si grila fac toata treaba.
Masina e superba si sincer mi-o imaginez peste vreo 20 de ani la fel de apreciata cum e apreciat azi un Mustang '69. Felicitari! P.S.: niste semnale albe n-ar strica, la fel si o evacuare sport modesta, nu de prost gust; si astupa gaurile alea din spate, de la (fosta) bara. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning