Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   VW Passat B6 - SQ Project "Brax Team" (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/82189-vw-passat-b6-sq-project-brax-team.html)

J.D 24-09-08 18:01

Re: VW Passat B6 - SQ Project "Brax Team"

Sa nu te mai recunosc Animalutzule cu masina asa intreaga...:p ;)

animalutz 24-09-08 18:05

alooo , alooo , n-o deochia ca , cine stie ce se mai intampla , Doamne fereste ... :) . eu te-am recunoscut dupa jante in unghiul ala ... :) nustu ce am , ca in ultima vreme mantalnesc cu tot brax team-u pe strada , da numai in jona aia . ieri , vrx-u si cu ceachi , azi tu ... maine poate mantalnesc cu dragos ... :)

viorel_MNK 16-10-08 20:39

Abea astept sa vad de ce e in stare sistemul :D . Sunt de curand posesorul unui Passat b6 asemanator cu al tau si ma gandesc serios sa "umblu" la partea audio. Sunt curios cum arata si cum suna sistemul de pe masina ta, ca sa vad ce trebuie si poate ma inspir si eu putin... :D

animalutz 17-10-08 12:15

Quote:

Originally Posted by viorel_MNK (Post 1812531)
Abea astept sa vad de ce e in stare sistemul :D . Sunt de curand posesorul unui Passat b6 asemanator cu al tau si ma gandesc serios sa "umblu" la partea audio. Sunt curios cum arata si cum suna sistemul de pe masina ta, ca sa vad ce trebuie si poate ma inspir si eu putin... :D

In primul rand , felicitari pentru achizitie . In al 2-lea rand , te astept sambata sau duminica la festival si discutam si iti arat atunci tot ce vrei .

J.D 28-10-08 21:37

Ia zi domnu...ceva poze de la eveniment cu Animalutzmobilul? :)

animalutz 02-11-08 21:58

3 Attachment(s)
eu nam nici o poza cu Animalutzmobilul de la eveniment , dar cred ca mai am facute de mine prin oras ...

Marinu 04-11-08 22:02

Tu vrei sa ne arati ca in afara de faptul ca ai avut bani sa iti cumperi echipamente audio de masina de la Helix, si ca in viitor te gandesti la Brax, ai bani sa iti cumperi si DSLR-u si trepied sa faci poze cu timp de expunere mare.;)

monk 05-11-08 05:07

si pe deasupra ne arata ca o arde si pe kiselef si ca are bani de motorina pt ture de magheru :))

animalutz 11-11-08 20:14

Nu o ardeam pe Kiseleff , aveam doar chef sa-mi incerc trepied-u . Motorina e o consumabila necesara . Si ce ma ?! Sunteti gelosi ca nu ati intrat si voi in poze ... ?! :P
Ca tot vorbim de poze , nenea marinu , pune si tu te rog frumos pozele cu usile mele , ca eu nu le mai am si nu le-ai pus nici pana acum .... :| . Sau trimitemi-le pe mail si le pun eu . thx .

animalutz 28-11-08 23:29

3 Attachment(s)
Buun . Animalutzmobilul a primit un set de cauciucuri de iarna Nokian WR (205/55/R16) si cu ocazia asta pun si-o poza cu ce e (pentru moment) in portbagaj . Si alaturi, o poza mai veche dar expresiva . Jucandu-ma cu telefon am dat peste singura poza pe care o am cu insonorizarea usilor , poza facuta in ziua cand am alergat sa schimb geamul pe care niste baieti draguti s-au gandit sa-l sparga . Se poate observa munca depusa de echipa marian x 2 . :)

animalutz 03-12-08 10:51

Urmeaza o mica surpriza si un mic upgrade . Revin cu detalii si poze imediat ce e gata .

animalutz 11-12-08 10:10

4 Attachment(s)
Upgrade-ul a venit , cel putin o parte din el . Acea parte consta intr-un set de tweetere Brax Matrix 1.1 . Deocamdata ele stau cuminti in cutia lor din lemn la capul patului meu , asteptand montajul . Partea a 2-a a upgrade-ului e pe vine .

L.E. : iata si cateva poze cu tw in cutiuta lor :

animalutz 17-12-08 09:50

E pe vine inca un upgrade ... Sper ca azi sa-l instalez si sa ma bucur de el. :D

bad_boy2k 17-12-08 11:55

auzi ma animalutule, ieri am vazut un alt upgrade de care n-ai scris... pe undeva prin spatele masinii.. sau ti-e rusine de el? :))))
apropo, upgradeu asta de care zici, se termina in 35 numele? :)))

animalutz 17-12-08 12:02

Quote:

Originally Posted by bad_boy2k (Post 1926184)
auzi ma animalutule, ieri am vazut un alt upgrade de care n-ai scris... pe undeva prin spatele masinii.. sau ti-e rusine de el? :))))
apropo, upgradeu asta de care zici, se termina in 35 numele? :)))

Ce upgrade ai vazut tu in spatele masinii ? Chiar sunt curios ce-ai vazut tu... :P Da, se termina in 35 numele .:) Mai incolo o sa fiu in drum spre marinelu' ca sa fie pus in aplicare .

bad_boy2k 17-12-08 12:58

ceva cromat... ca din piatza, ca sa zic asa

Bigu 17-12-08 16:57

de piatza Alpane :))

animalutz 17-12-08 20:27

4 Attachment(s)
Hap c-am aterizat si eu acasa cu noua jucarica ... :D :twisted::twisted: . Iata in ce consta aceasta noua jucarica : un fabulos Alpine 9835R care a primit un finish one-of-a-kind din partea manutelor dibaci ale lui Marinu' . Satin black baby , satin black . Ce pot sa spun altceva decat ca m-am indragostit de acest player , desi a fost montat acum vreo 2 ore . Merita toti banii jucarica asta . :twisted:

bad_boy2k 17-12-08 22:51

am confundat masina ta ba cu modificarile la spate... deh, daca aveti nr asemanatoare

viorel_MNK 17-12-08 23:02

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 1927245)
Hap c-am aterizat si eu acasa cu noua jucarica ... :D :twisted::twisted: . Iata in ce consta aceasta noua jucarica : un fabulos Alpine 9835R care a primit un finish one-of-a-kind din partea manutelor dibaci ale lui Marinu' . Satin black baby , satin black . Ce pot sa spun altceva decat ca m-am indragostit de acest player , desi a fost montat acum vreo 2 ore . Merita toti banii jucarica asta . :twisted:

Ti-a fost usor sa renunti la un hu 2din ? Nu a stricat imaginea interiorului, mai exact a bordului ? Poti face te rog o poza a bordului sa vedem cum arata ?

Felicitari pt. achizitie. Un player de milioane, la propriu si la figurat :))

animalutz 18-12-08 09:19

Quote:

Originally Posted by viorel_MNK (Post 1927646)
Ti-a fost usor sa renunti la un hu 2din ? Nu a stricat imaginea interiorului, mai exact a bordului ? Poti face te rog o poza a bordului sa vedem cum arata ?

Felicitari pt. achizitie. Un player de milioane, la propriu si la figurat :))

De aproape 2 ani de cand am eu masina am renuntat la player 2 din . Asta din dorinta de a face sa sune cat mai bine muzica . Inainte de 9835R am avut un 9853R,de care am fost multumit dar care a ajuns la maximum cu performantele si atunci a trebuit sa-l schimb . Sincer , m-am obistuit aproape imediat cu bordul schimbat , iar buzunarul creat sub player s-a dovedit de foarte multe ori foarte folositor . O sa fac poze cu bordul mai pe diseara .:)

viorel_MNK 18-12-08 10:01

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 1928083)
De aproape 2 ani de cand am eu masina am renuntat la player 2 din . Asta din dorinta de a face sa sune cat mai bine muzica . Inainte de 9835R am avut un 9853R,de care am fost multumit dar care a ajuns la maximum cu performantele si atunci a trebuit sa-l schimb . Sincer , m-am obistuit aproape imediat cu bordul schimbat , iar buzunarul creat sub player s-a dovedit de foarte multe ori foarte folositor . O sa fac poze cu bordul mai pe diseara .:)

deci sa inteleg ca nu prea sunt playere 2din care sa se apropie catusi de putin de performantele unui asemenea player? cum ai tu spre ex.

animalutz 18-12-08 10:13

Quote:

Originally Posted by viorel_MNK (Post 1928160)
deci sa inteleg ca nu prea sunt playere 2din care sa se apropie catusi de putin de performantele unui asemenea player? cum ai tu spre ex.

Sincer , din ce stiu eu , eu nu prea exista nici un 2 din care sa cante ca asta fara sa trebuiasca sa-i atasezi procesor ( DSP ) .

AlexBanu 18-12-08 14:27

Sa-l stapanesti sanatos..:)

animalutz 18-12-08 23:25

Multam . Da ce-o fi domne asa de special cu playeru asta ... ? :) In alta ordine de idei , cred ca a cam venit timpul sa schimb si RCA-urile .

Marinu 19-12-08 01:29

2 Attachment(s)
Am postat tocmai pentru ca am vazut pozele puse de Animalutz, care ma fac de ras. Playerul arata impecabil din punct de vedere al vopselei, numai ca acolo e murdar si plin de amprente. Cateva poze din timpul vopsirii ;).

animalutz 19-12-08 09:26

Cum adica te fac de ras ? Le-am facut repede , noaptea , la mine in camera unde v-am zis ca e o lumina a dreaq de chioara ... :) Daca tot ai pus pozele cu playeru , iti multumesc si te-as ruga sa pui si pozele cu insonorizarea usilor .

viorel_MNK 20-12-08 21:54

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 1928083)

Mi-ai promis poze cu bordu , ca sa imi fac o idee cum arata cu player 1din. Daca e mai complicat , nu insist. Dar ti-as multumi daca totusi ai pune poza(e), pt. ca pe net nu gasesc deloc. Ms. ;)

animalutz 28-01-09 14:28

3 Attachment(s)
Si dupa o asteptare de 2 luni , in sfarsit s-a infaptuit minunea , am tw Brax montate pe masina . :D . un mic Pre-View si poze cu bordul .

AlexBanu 28-01-09 14:33

BV man. Finally...:D era si cazul ca incepeau sa rugineasca sub pat acolo..
Sa le stapanesti sanatos !

animalutz 28-01-09 15:00

Thx ... Pai cam incepusem sa-mi pierd orice speranta ca o sa le am si eu puse in masina ... :) ... Azi am fost si am luat niste cleme pentru usa de la PBN , 15 Ron 6 bucati de plastic ... Hotie pe fata ... :) . Nu de alta , dar imi sta complet aiurea fata de usa ca lipsesc cel putin jumate din cleme de la fiecare usa iar maine o sa pun si niste vatelina , asa ca se va umfla si mai mult fata de usa .

J.D 28-01-09 15:11

Da da!!! Bravo Animalutzule...in sfarsit! :) Sa le asculti cu mare placere, insa sunt sigur ca o faci deja. ;)

animalutz 28-01-09 18:31

Quote:

Originally Posted by J.D (Post 2017897)
Da da!!! Bravo Animalutzule...in sfarsit! :) Sa le asculti cu mare placere, insa sunt sigur ca o faci deja. ;)

Multam, multam ... Deja le savurez, nu sunt reglate deloc , stage-ul este complet inexistent acuma ( sunt tot cu reglajele de la tw vechi , care erau pozitionate altfel , dar nu conteaza ... :D , incerc sa-mi aleg rutele cele mai lungi cand fac un drum cu masina , ca sa savurez cat mai mult ce stiu ele sa faca ... :D

Marinu 29-01-09 13:19

Urmeaza niste reglaje acum, ca nu a fost timp :)

xxdadixx 29-01-09 21:31

Nu ai probleme cu dezaburirea?

animalutz 29-01-09 21:55

Sincer , nu cred ca am probleme , oricum , sunt mai multe fante de aerisire pe acolo , deci nu cred ca ar fi vreo problema . Plus ca circula aerul pacolo , chiar si cu tw asa cum e . Din pacate , cam asta era singura optiune de pozitionare a tw , la mine airbag-ul din stalpi fiind aproare pana jos , la baza stalpului .

animalutz 29-01-09 22:13

5 Attachment(s)
Asaaa... Buuun ... si ca tot am rezolvat problema cu pc-u , hai sa pun si niste poze ...

J.D 30-01-09 01:26

Arata foarte bine "hainutele" tweeterelor...felicitarile mele celui care le-a confectionat, si norocul tau ca sunt la tine in masina. ;)

aproapeom 30-01-09 10:14

sa le asculti cu placere

animalutz 30-01-09 11:30

OOOO daa ... Chiar arata bine hainutele la "micutzele" tweetere . :) . Stiu ca trebuie sa le fac rodaj , stiu ca nu prea pot sa ma pronunt deocamdata fiindca nu sunt reglate complet , nu sunt rodate , dar suna ... YUUUUMMM ... delicios . :)

All times are GMT +2. The time now is 09:07.

- Copyright 2026 4Tuning