![]() |
Re: Radare--amplasare si anunturi
1 Attachment(s)
update
|
|
Luni, 12 ianuarie, va fi pus in functiune sistemul de supraveghere a traficului rutier pe drumul judetean Baia Mare - Zalau si pe drumul european 58 Baia Mare - Satu Mare. Mentionez faptul ca aceste patru camere video sunt omologate de Biroul Roman de Metrologie Legala pentru a masura viteza de deplasare a autovehiculelor", a declarat seful SPR Maramures.
Radarele fixe din Seini sunt situate pe o parte si alta a E58, una fiind amplasata pe partea stanga, dupa statia peco de la intrarea in Seini dinspre Baia Mare, iar a doua - la iesirea spre Apa, pe partea dreapta, cum mergi spre Satu Mare. Cea din Buzesti se afla chiar in centrul localitatii pe partea dreapta cum mergi spre Zalau, iar radarul din Sarbi e langa fabrica Moeller din localitate. |
Pe ruta Baia Mare -> Mesteacan e ceva? Mi pofta de o creatza si mi-a zis un prieten ca a auzit ca s-ar fi pus ceva radar fix prin zona...
|
Quote:
|
Si daca stau, stau la intrare in Buciumi dinspre Somcuta Mare in general.
|
s-au montat camerele din Berbesti respectiv Giulesti! Atentie la vitezometru!
|
2 radare si in seini, unu din directia baia mare seini si altu din directia seini satu mare
|
zilele trecute am trecut pe acolo si erau cutiile goale ?! oare bine am vazut ? :))
|
Dap, cutiile sunt goale deocamdata. La cel de la intrare in Seini, dinspre Baia Mare, e doar cutia pentru ca a fost spart de cineva, iar la cel de la iesire, inspre SM, de abia acum s-a montat cutia.
|
alea din seini au mai fost vopsite odata,da sapt trecuta am trecut pe acolo si m-a avertizat detectorul,inseamna ca recent le-o mesterit careva:lol:
|
Ieri am trecut pe acolo si sunt goale cutiile. Am si 3 prieteni care lucreaza la firma care se ocupa de montarea si service-ul acestor radare fixe de pe raza judetelor MM, SM, SJ si CJ si mi-au spus si ei ca momentan cele 2 radare din Seini nu functioneaza.
|
ba da functioneaza dar pe noapte nu merg ca sunt sparte cu ciocanu :))cum le pun cum le rezolva maniacii
|
alea de la seini , amandoua doar supravegheaza traficul , nu te prind daca mergi cu viteza.Cunosc multa lume din seini care stie cum sta treaba acolo cu radarele
|
cel din seini este radar ca nu degeaba a venit la fratemeu amenda si poza din seini
|
Quote:
|
azi dupa masa au stat cu radarul in fata la citroen ,indreptat spre sacalaseni,un logan cu nr MAI
|
pe la ce ora au stat sa stiu la ce sa ma astept ;))
|
pe la 16-17 cam asa
|
nu merge tot timpul dar merge:D
|
Quote:
|
Mare atentie atat prin Baia Mare,cat si inafara orasului...sunt filtre si radare peste tot. Parca au inebunit baietii. Acum cand am venit spre casa a fost filtru pe traian langa gara,pe republicii exact langa Salajanca si radar pe V. Alecsandri.
Mare grija la viteza si manevre.;) |
Norbi, e plin orasu de radare.. pe independentei am numarat vreo 3-4 echipaje :lol:, ce sa zic de restu orasului, fac baietii bani de gratar ca doar a venit vremea buna.. ;)
|
aduna baieti bani la buget ca e cam slabut.
|
nush ce zice lumea ca nu merg camerele...ieri seara am facut un drum de satumare si amandoua camerele din Seini....blituiau cand am trecut prin dreptu lor.....
|
ala dinspre Satu Mare nici nu are camera :))
|
Quote:
|
era o lumina rosie si a blituit....:)) nu vb prostii...
|
Quote:
|
Aruncati un ochi aici.
|
am vauzt... dar cel dinspre baia mare (de langa peco) si acum functioneaza. Nu stiu daca chiar "prinde", dar cand trec peacolo suna detectorul
|
Quote:
|
pentru cei care aveti de gand sa va testati masinile in seara asta....este radar langa prefectura
|
Deci radarale din judetul Satu Mare functioneaza sau nu? Tare ma tem ca am muscat-o...:|
|
Quote:
|
pe cluj radarele care sunt scoase din functiune au cate un sac pe ele
|
Quote:
|
un radar des intalnit in sacalaseni..
|
Am si eu o intrebare.
Mai functioneaza radarele fixe de pe DN15 dintre Piatra-Neamt si Bacau sau sunt inca suspendate din cauza ca nu sunt omologate? |
RAR sia facut prezenta azi pe varful duri :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning