![]() |
Re: Yahoo Messenger: Templu al Prostiei !! POSTATI cele mai idioate MASS primite !!
Quote:
Pace voua! |
Re: Yahoo Messenger: Templu al Prostiei !! POSTATI cele mai idioate MASS primite !!
maryan_shumahar: asteptay ca imi cade netu ba care vian zis ca va dau melodia ai jmechera
|
Ceva NOU !! Mass pe HI5 !! :lol::twisted:
Am ras sa fac ATAC DE CORD !! :lol::twisted::D '' HELLO NUMELE MEU ESTE DIANA SI SUNT DIRECTOR IN HI5 IMI PARE SINCER RAU DE INTRERUPERE DAR S-A INCHIS SISTEMUL PENTRU MAI MULTE PROBLEME, AU FOST CLONATE MAI MULTE PROFILE, NUME SI ID-URI, CHIAR ACUM AVEM 57 DE ID CLONATE , DACA VREI SA INCHIZI CONTUL TAU IN HI5 TE ROG SA IGNORI ACEST MESAJ SI SA NU RASPUNZI, DAR DACA VREI SA CONTINUI SI SA PASTREZI CONTUL TE ROG TRIMITE ACEST MESAJ LA TOTI PRIETENII TAI DIN LISTA TREBUIE SA TRIMITI FIVES LA TOTI PENTRU A CONFIRMA CA AI ACEST ID. ACESTA NU ESTE UN JOC, ESTE PE BUNE ( VA JUR ) . MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU COOPERARE DIRECTOR HI5 TIM BUISKI. DACA PENTRU ORICE MOTIV NU TRIMITI ACEST MESAJ CONTUL TAU VA FI INCHIS, DACA ITI VEI CREA ALT CONT PROBABIL VA TREBUIE SA PLATESTI PENTRU NOUL CONT 10 DOLARI PE LUNA sau CHIAR 50 EURO PE LUNA . COPIAZA ACEST MESAJ SI TRIMITEL INTR-UN ALT MESAJ NU TOT AICI. TE ROG NU DA REPLY, REPLAY FOR ALLL OR FORWARD TO ALLL din MAREA TA LISTA ( presupun ca ai prieteni aici ) . '' un idioten care mi l-a dat mie mai departe MASS asta ce scrie in completare : '' deci io ma supar dak mi se inchide contu pe hi5 si da asta e contul meu si intru pe el in fiekare zii si mi-am pus la poze multe poze pe care dupa ce le am pus aici le am sters din calculator si credeti-ma o sa sufar mult dak no sa m-ai am contu asta ( am multe gagici ) si confirm ka acesta este contul si id meu de HI 5. Va rog mult sa nu mi-l stergeti ca ma nenorociti !! ceau si va pup '' Ce parere aveti FRATE :lol::D:twisted: !! |
:lol::lol:
Asta nu l-am primit :lol: |
Penal :lol: cum sa zici asa ceva :)
|
Pe mine cel mai mult ma enerveaza mass`ul : nb:* .........
|
lol...nu stiu ce sa mai inventeze astia ca sa se dea mai departe mass-ul
compun si eu unul...dau 50 litri benzina pentru cei care dau mass-ul mai departe..este pe bune (serios) contactati-ma...:lol::lol::lol: |
Quote:
Ca multi altii.. primeam multe massuri tampite.. dar un ignore face minuni ;) Cel mai mult ma enerveaza alea.. " X daca esti on da buzz " - ce naiba frate? chiar asa de greu e sa il cauti? .. si .. desigur .. vestitul mass - care are nush ce melodie a lui salam , parizer si mai stiu eu ce specimene :lol: |
Quote:
|
┫━━ ┃ ━━┣┛ ┣┫
┃ ━━━━━ ┃┏┳┫┣┳┓ ┗━━┳━┳━━┛ ┃ ┃ ━━━━┃ ┃ ┗━┳┳━┛ ━━━━┃ ┗━━━━━━┛┃ Cel mai tare mass:lol::lol::lol::lol::lol: |
Pfaaaaai... mai rar intalnesc dinastia...
Aveam( inca mai am de altfel) la status "WIP home-made angel eyes for Dacia 1310" si dau peste un specimen... morar raul: sal man morar raul: esti obsedat de melodia asta? Bolba Razvan: c melodie? Bolba Razvan: ca nu ascult nimic :) morar raul: nu asculti ceva melodie de la Wip home? Bolba Razvan: :)) Bolba Razvan: wip = work in progress morar raul: aa Bolba Razvan: homemade = facut manual Bolba Razvan: dumnezeule.... Asa ceva mai rar.... :lol: |
:rolleyes2
zback din orash cu lyzoo:)))...prea panarama \:d/...ce mata proasta sa moara veta:)))=)) lasa k maine ii randu meo sai dau cu picioru sa se auda pe tot garii:))) moama ce capatana a dat:)))...ieri potaia azi mata:)))...mykey mouse boy e un trist care nushi schimba tricou de o sapt=)))...a shi app lyzook vezi shi tuh cum bei k mai storpit la cum razi tuh:)))=)))...besq nebuna mea:X:X...masS |
Quote:
|
bai eu nu mai pun nimic la status sa nu ma trezesc pe aci :-)
|
Quote:
|
pai eu am inteles faceam misto doar
|
Continuarea la ce a postat @Shogun :lol: :
zback din orash:)))...prea tare azi:))) deshai eo cu andreea naveam nici un stres neam pus in cur in mijlocul strazi se uita lumea l noi:"> k l masin straine:)))I-)...besq sys:)....masS |
N-am putut sa ma abtin...atatea massuri?
Aida (7/14/2008 12:48:46 AM): care vb cu mn ma mass??????? Aida (7/14/2008 12:52:27 AM): bahhhhhhhh nu mai pot de ras haoleu Aida (7/14/2008 12:56:21 AM): care mere ma in princess ma buzz la je Aida (7/14/2008 1:00:15 AM): care ma pupa bah si pe mn jahaha Aida (7/14/2008 1:01:18 AM): dak plek hai vii cu mn vr sa fiu cu tn vreau sa-ti dau ce vr vin unde vr Mai urmau aici da injura...si am zis sa nu pun pe topic....sarim de bucata asta si continuam: Aida (7/14/2008 1:18:55 AM): care se ofera sa-mi fie gagik mass??? Aida (7/14/2008 1:19:55 AM): haoleu pe rand frate cam mare coada mia-ti umplut monitoru lool Aida (7/14/2008 1:23:32 AM): care ma uraste mass sa dea buzz sa vad si io Aida (7/14/2008 1:26:21 AM): care vr sa te bat Aida (7/14/2008 1:29:24 AM): hai zbye allllllll baaaaaaaaa plek in bamboo cn vr ma gas akolo Aida (7/14/2008 1:30:06 AM): hai zbye all cn vr sa ma vada ma gas in mamboo bye bye Aida (7/14/2008 1:45:02 AM): care vii ma in princess Povestea cred ca v'a continua..:)) |
cine imi ia si mie ceva de pe dc++ plssss:)?
buna all >:D< . bck 2 beach (:| . puup cne merita >:D< (:|. mah cne are sa imi dea si mie muzik noua dar nu manele buzzz me scz de mass cui nui comvine datimi ig ): cine are plsss sau imi face rost de maneua asta jur pe viatza mea ceva de gemnu nu mai stiu cine o canta:D ii umpik mai veche da ii super:X:X intrati si voi pe ***** scz de mass ;) costy sukaru buzz care sta in timisoara si vine cum mine sami iau un mous :)? v am pupat fratii mei.....vb mai pe seara ...:*:*:*: back de la plajaaaaaa va pupa fratele vostru p toti baietii smekeri si p toate fetele frumoase:*:*:*:*::X;):X::*:*: neatsa|:)..ce facetsi.:x? are careva cd-key de la nero 7 premium ? kre vi maine la plj:> :X >:) |
2 Attachment(s)
.........:lol:
|
da aia numai lanturi de aoleo viseaza ?
|
revine :)) MaRiNa (7/14/2008 6:09:25 PM): vreau si eu un msj p cosmote plss multt:((
Zilnic da mass vreau si eu un msj p cosmote/orange |
Quote:
|
POSTATI cele mai idioate MASS primite !!
Eu se pare ca voi fi partial offtopic, dar nu m-am putut abtine sa nu postez massul care l-am primit azi:
DRAGI OBSEDATI DE MASSURI CITITI SI INVATATI --> Aviz pentru amatorii de massuri: 1. Directorul de la Yahoo nu inchide Yahoo-ul ... nu'i atat de prost 2. Nu e nici un copil cu grupa sanguina abcxyz care moare de plictiseala acuta in Koreea comunista... 3. Nu iti apare iubirea adevarata pe monitor daca restartezi de 5 ori compu, sari de 3 ori pe geam si iti omori toata familia cu o surubelnitza 4. Rugam toti amatorii de mass sa fie dragutzi si sa se sinucida, sau sa roage pe cineva sa ii execute... Multumim, Directia anti-tembelism (da mai departe dak esti de acord cu mine) :lol::lol::lol: |
Nu suport massurile care au ca destinatie 1 singura persoana(si aceea nu sunt eu,logic) si nici persoanele care sufera de importanta si spera sa fie bagate in seama dupa un mass de genul "sall all" sau "buna"(la toata lista!).
Uneori mai raspundeam la acest fel de "buna"(nestiind ca e mass) si primeam replica la 5minute..... urmate de IGNORE! Au inceput sa ma streseze pana si aia ce trimit toata ziua bancuri....deja le stiu pe toate! JUR! :evil: In rest am prieteni care dau mass cu "am nevoie de....", "cumpar............", "de vanzare.........." (IN GERNERAL E VORBA DE PIESE)... si le fac legatura :lol: |
JOINTU` Mondialu: in stil arabesc si cu talent turcesc arfemondiale si stiluri stralucitoare fac poze in orient si rime in occident
JOINTU` Mondialu: da e adevatar sunt baiat cu eticheta....e adevarat toata lumea ma respecta e adevarat jointu e cu eticheta da e adevarat toata lumea il respecta daca ma lasi in desert nu am cum sa stau amanet am sa ma intorc in 3 zile cu A 6 dupa mine JOINTU` Mondialu: si inima din piept as dao amanettt si zile cum prumut as lua pt iubirea taaaa.................de ce doamne mi-a fost scrisa o iubire interzisa...sufletu nar vrea sa piarda o fiinta asa de draga .......... JOINTU` Mondialu: vreau si yo salam astazi e zi cu soare ... JOINTU` Mondialu: neata all JOINTU` Mondialu: ce m-am plictisit JOINTU` Mondialu: am iesit noapte buna mass JOINTU` Mondialu: cazinoooooooooooooo mancatear cainii eu am 8 puso si vecinii si singurel am ramas si-am facut la multi necaz cazino mancatear cainii eu am pus 8 si vecinii....si daca ma enervez las nevasta amanet tipul cred ca este vreun talent nedescoperit...i-am dat ignore ca deja repeta acelasi mass de 3 ori pe zii... |
imi place alea.... " cat de tare ma iubesti ...? " si insirate vreo 10 dealea , sau iara alea...apasa de 10 ori pe tasta "f10" si iti va aparea numele persoanei iubite=))
|
Daca,cunosti pe cineva bolnav de cancer, Ofer medicamente pt Cancer, GRATIS aduse din Canada! Tel: 0724747027... da acest mass mai departe sa facem un bine lam primit si eu
nu prea cred :-? crek de 1 an il primesc mereu |
Quote:
|
4 Attachment(s)
las pozele sa vorbeasca :arrow:
|
Quote:
|
sincer nu doresc nici celui mai mare dusman...boli de astea....Nu il sterge te rog frumos citeste-l mai intai plss: Numele meu este Farcas Adriana am 17 de ani si sufar de o forma rara de leucemie singura mea sansa este un transplant de maduva fara transplant nu voi mai putea trai operatia costa 55.000 $ si familia mea a strans deja 32.000 $ si in cazul meu cei care se ocupa fundatia care ma va ajuta sa strang banii a incheiat o intelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0.01 cent pe fiecare mesaj dat mai departe ...te rog din to sufletul meu da mesajul mai edparte pentru ca si eu sa fiu la fel ca tine....hai sa nu ne zgarcim de la a da copy si paste la toata lista nu`ti ia decat 3 sec m@ss
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
Pun si eu un mail da la una cica (dupa ce vezi doamne i-am raspuns )
scz nu stiu unde sa-l pun Dearest Sweetheart, call me with this phone number any time (00-221-77-452-70-54 ) How are you doing today? it's great for me when i receive your mails and , please keep on with your good trust and never relent your efforts in helping me, How was your day? hope splendid, i wish i am there to enjoy with you the goodness of life, i want to come over there soonest. My love, i will like to tell you some of my secret words but promise me that you will not let others to know about it. my late father and mother has account in the bank in senegal and they deposited a big amount of money in the bank and they used my name as the next of kin to the money. so l have send mail to the bank and l have told them about the death of my late parent and they have known that my father is dead and the bank has to transfer my late ftaher money out of this country to any country ( $3.7 million dollars ) and l have the death certificate of my late father here with me and l also have the statement of account of my late father to show that the money is in the bank and that l am the next of kin to the money. l have told the bank that l want to take the money which my late father deposited with them and they told me that l am a lady and that l am too young to handle such a big amount of money, then the bank told me to look for a good and responsible man who will stand on my behalf as my friend and trustee to transfer the money and l want you now as my friend to be my trustee to the money ok. so in my next mail to you then l will give to you the name of the bank and contact information of the bank so that you will contact the bank through email ok. Darling, you have taken away my heart and my love is looking for you all over the globe, how i wish i am there with you sweetheart, i can't count the times i think about you a day, this is because i have natural love for you and i believe you will never disappoint me and abandon me here. I will be off now, while waiting to read from you soonest and kindly take good care of your self for me and have a nice day. Honey please try to call me with my pastors no ( 00-221-77-452-70-54 ) and in my next mail i will like to give you the bank email address so that you can contact them ok. Waiting to hear from you soonest darling. Your's for ever in love Linda |
Quote:
|
Quote:
|
da 3.7 mil de monede nationale din Boswana :-)
|
sa pun si eu un mass de la unu de parca ma intereseaza si in plus habar nu am cine este
Sanatate la toti,scuze de deranj dar urmeaza sa anunt o pauza de conexiune la internet de "nu stiu pana cand...!" In zilele urmatoare imi schimb domiciliul si am sa raman temporar fara internet si din acest motiv nu o sa pot tine legatura cu voi,Sa de Dumnezeu sa fie cat mai curand revenirea....,multumesc pentru intelegere si sa ne revedem cu bine ! Doamne ajuta! |
Statusurile manelistilor pe YM: -Pe turbosistem (available) -Numar bani (busy) -la Miss Piranda (stepped out) -Întorc caseta si vin (be right back) -Îmi astept dedicatia pe Taraf (not at my desk) -Ascult muzica la telefon (on the phone) -Dusmanii pândeste (invisible to everyone) -Blestem si plâng (offline)...~mass~
|
Re: POSTATI cele mai idioate MASS primite !!
....:::::X:X CaTyTzA :X:X:::::.....: NinGe...................... yupiiiiii NiNgE..........sryy de mass dar e din lipsa de ocupatzie
|
Re: POSTATI cele mai idioate MASS primite !!
numai azi primite
Eu Cypri CIPRI (7/31/2008 11:11:08 AM): Tata, care este diferenta dintre prosperitate si criza? - intreaba Bula. - E simplu fiule. Prosperitate inseamna Mercedes, sampanie, amanta. Criza inseamna metrou, sifon, maica-ta. Dana Kiss: Maria da divort de Ion. Si la proces intreaba judecatorul: - De ce vrei tu Marie sa te desparti de Ion ? - Pai dom' judecator, ne-am casatorit de 3 ani si nu mi-o facut nimic ! - I-auzi Ioane, cum vine asta ? - Pai dom' judecator, n-am crezut ca-i ase graba ! Eu Cypri CIPRI (7/31/2008 11:16:25 AM): la ora ooo ti se va indeplini dorinta care ti-o pui imed dupa k citesti acest msg asta(ai grija ce-ti doresti ca se indeplineste doar daca tr acest msg la toti cei dn lista ta(pe bune mie chiar mi sa implinit dorinta pup Eu Cypri CIPRI (7/31/2008 11:26:01 AM): Am prins un inamic...Cu numele de PUPIK... e mort dupa buzele tale Daca nu te saruta moare... Trim si u mai departe, cine iti va da BUZZ inseamna ca vrea un pupik........ sp puy Eu Cypri CIPRI (7/31/2008 1:04:19 PM): iorga daca esti pe inv......dai un buzz Eu Cypri CIPRI (7/31/2008 8:41:13 PM): era o data o fata oarba...si s'a izolat d toti si d toate...n vr s stea dekt q pr ei."Tot c'mi doresc e s pot vedea lumea din jurul meu",sp ea..."Vrei s t ksatoresti q mn?"ia propus baiatul,..."N ma voi ksatori dak n pot vedea!"...L cv timp,pt fata a aprut o pereche d ochi donati...a putut vedea si in momentul in kre s'a uitat l pr ei a vz k si el e orb..."N ma pot ksatori q un orb"...a sp fata si s'a int s plece...Inainte s dispara sunetul pasilor ei,baiatul i'a soptit:"s ai grija d ochii mei,t rog"..dak iub da'l mai departe....prea fr s fie ignorat Eu Cypri CIPRI (7/31/2008 8:43:35 PM): █████████ razuieste aici cu o surubelnita si poti castiga marele premiu : o bataie de la tactu ca ai stricat monitoru si mai mult.... o excursie in fata usii.... trimite mai departe sa avem mai multzi cashtigatori scz de mass dal mai departe )))) Eu Cypri CIPRI (7/31/2008 8:47:31 PM): Ne combinam???...da mai departe si vezi cine vrea sa se combine cu tine 1)Da 2)Poate 3)Nu.....raspuns obligatoriu:..........scz l-am primit si yo {MASS ia saa vad care imi da buzzz... Eu Cypri CIPRI (7/31/2008 8:50:04 PM): scz ca te deranjez dar e ceva urgent am un prieten care vine de departe si are nevoie sa stea undeva asa ca i-am dat adresa ta si o sa vin ala tine primeste-L si iubeste-L numele Lui este Iisus DIN Nazaret spune incet Doamne Iisuse Te primesc in inima mea ca Domn si Mantuitor si spala-ma prin sangele Tau care a curs pe dealul Golgotei trimite accest mesaj la toti din lista ta si maine vei vedea un miracol TE ROG NU-L INGNORA b3stArt designe (7/31/2008 8:51:30 PM): ┫━━ ┃ ━━┣┛ ┣┫ ┃ ━━━━━ ┃┏┳┫┣┳┓ ┗━━┳━┳━━┛ ┃ ┃ ━━━━┃ ┃ ┗━┳┳━┛ <f Eu Cypri CIPRI (7/31/2008 8:52:30 PM): a$$d$$y$$ b$o$o$s$s: Dacă primeşti acest mesaj înseamnă k eşti o persoană iubită.....trimite acest mesaj in 4 min. la toţi din lista ta şi mâine o sa fie cea mai frumoasă zi din viaţa ta pt. că în această seară o persoană va realiza k te iubeşte. Daca nu trimiti vei avea ghinion in dragoste... Eu Cypri CIPRI (7/31/2008 8:52:55 PM): aveti rabdare ca va mai dau scz pentru cei cu dnd daca va arat arhiva va speriati !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:52. |
- Copyright 2026 4Tuning