![]() |
Re: o alta babutza in prag de restaurare
Quote:
|
deocamdata lucrarile si cumparaturile o sa stagneze lipsa totala de fonduri :(
|
daca vinzi volanul sau vrei altceva la schimb pe el, nu ezita sa-mi dai PM.
|
in ce stare jalnica a ajuns volanul ala de raid,pacat.
|
nu vand nimic din ce am luat ;) doar ca nu sunt bani acum intra intr-o investitie necesara :) volanu l-am imbracat cu vinilin buretat o sa pun si poze
|
ai reusit sa pui carb ala ?
am si eu unul la fel, si nu stiu cum sa il adaptez. |
trebuie galerie ca altfel nu merge :D fa-ti rost de o galerie adecvata si ai sa vezi ca se adapteaza sau daca nu,poti sa vorbesti cu un mester ceva :D sa te rezolve scapi mai repede si putin mai eftin
|
hmm ce galerie trebe, tu cum ai facut ?:D
|
pai eu inca nu l-am pus pe masina ca stagneaza ma bate gandu sa iau galeria sa pun pe alta dacie sa vad diferentza pt inceput :D galerie de renault 12 ca sa se potriveasca din cate stiu eu
|
carb ala ce ai zis ca`i de la mama lui.. e weber 32 dir ?:>
|
Quote:
|
nu carb dublu e carfil brasov pnm acum cine stie ce ascunde prin el :D
|
ala este un carburator CIC 4 de oltcit. adica este dupa motor de 1100. ca sa il pui pe dacie iti trebuie galerie de dacia papuc ( modelul care a avut carburator dublucorp)
celalalt carburator este un webber ( cel cu partea de sus pai patratoasa) |
Golidix am si eu volanul identic cu cel postat de tine pe care l-am luat de pe o dacia 1300 de la dezmemdrari aia din spate de la meridian sud dar era din piele dar foarte deteriorata si arsa de soare asa ca l-am inbracat din nou eu tot in piele , si acum intrebarea : e cumva vreo firma veritabila de pe vremuri?..o sa revin cu poze...
|
Quote:
|
te referi la "raid" nu stiu e cam suspect oricum eu am seria la el 70 si ce de mii pnm :) eu am cumparat o husa dinaia care se strange pe el cu snur numa ca volanu asta e mai gros dar si mai rezistent si nu acopera toata suprafatza si e mai mic deci am taiat husa aia stas si am lipito in asa fel incat sa se stranga singur cat de cat pe volan... si din cate stiu sa pui piele pe volan nu e prea practic cel putin asa stiu acum astept niste opinii pareri :)
|
mi-am luat inima in dinti si... cu regret :D spun ca masina rosie o sa fie unde-va pe la remat dar motoru,cutia,puntile si inca alte cate-va componente mai micute dar importantele pastrez.Dacia respectiva este o masina chinuita,model 97' ,alba,cu peste 200.000 km motor original fara nici o rectivicare,segmentare(papa ulei dar inca mai poate micutza :D) si asa o sa nasca BV 04 DBD sper sa iasa si ceva frumos numa ca o sa mai durez ceva pana ma bag putin si pe la tabla maxim 2 saptamani dar pana atunci ma multumesc si cu motoru montat
|
pacat ca ai dat`o la remat, parca ai inceput sa faci cate ceva pe la ea.. spor la noua masina
|
inca nu am dat-o dar acolo o sa ajunga in mare parte daca sunt oameni interesati de bordu respectiv.... spune-ti :) eu zic ca o sa fie aceeasi chestie singuru lucuru care o sa fie diferit partea fatza si priza aia de aer de pe aripa spate :) referitor la caroserie
|
Quote:
|
pai nu o sa mai aiba semnalizari in bara... ca am renuntat la dacia rosie :) cea alba e model 97' cn2 cred..... cu faruri patrate putin taiate langa capota pe interior
|
poze cu ea nu ai ?
|
3 Attachment(s)
am ceva dar pozele sunt vechi nici nu aveam carnet pe vremea aia
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
maine seara sper sa vin cu ceva poze si cu ceva rezultate :X nu mai pot de abea astept sa termin macar partea cu motoru ca si la asta tabla e dusa o sa pun o poza sa vede-ti cam prin ce a trecut dacia asta o sa zice-ti ca e trucat sau altele numa eu stiu prin ce am trecut :D
|
Quote:
|
am reusit sa pun motoru acum mai este doar de reglat si carburaotru dublu o sa il pun cand imi iau si filtru de aer RAID :D sa vad cum ma incurc cu niste kit de aluminiu.... si dupa aceea o sa vopsesc si jantele comanda pt telesocoape mai rigide si joase e facuta acum astept sa le faca... si cam atat in mare :D m-ar interesa niste cauciucuri mai eftine pe 175/60 r 13 2 la numar ca pentru fatza am 165/60 in rest nu stiu ce sa ii mai fac nu prea as vrea sa ma complic la prelungitoare si alte cele pt ca e si masina de familie :) o sa revin cu noutati cat mai repede posibil sper :D toate cele bune
|
cu motoru de pe aia rosie ce ai facut ? lai pus pe asta alba ?
|
Esenta fiecarei masini e sa pastrezi linia si caracteristicile originale binenteles conbinandu-le cu cele actuale sa iese ceva frumos.Am vazut si eu disc colegilor si te vor ajuta si ei,eu iti spun doar ca vei face lucruri bune si nu stiu cu ce te vor avantaja anvelopele pe 60,nu vin c-am mici pe masina?e o parere doar.oricum il ai ca coechipier pe Lucica WRC care e un om de nadejde.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Dacia mea in curs de restaurare BV 04 DBD
pune niste poze sa vedem si noi si te ajutam.
|
3 Attachment(s)
am avut timp doar pentru 3 poze si asta doar pe la sfarsit :D
|
nu pot sa imi dau seama despre ce vb :D
|
la ce te referi ??
pana la sfarsitu saptamani o sa pun un carburator dublu numa de curiozitate,aprinderea si delcou sper..... :) dar cel mai important e sa imi fac franele ca e de belea cu ele nu prin prea bine cu nou motor sau e posibil sa ma fi facut eu mai teribilist.si poate peste in 2 sap sa am montate si puntea spate de papuc cu telescoape scurtate si mai intarite + arcuri fazta spate mai bune. cine mai are stopuri jumi juma :( ca nici in timisoara nu se mai gasesc parca au intrat in pamant |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa ceva dar nu se mai gasesc nicaieri......
|
sunt tare curios cum arata galeria aia cu culbutori!:D
|
salut baieti.... :D toate cele bune in anu cel nou si sa vedem cat mai multe dacii ca renasc asa.... am o dacie de vanzare putin lovita in fata... o sa pun si cate-va poze si cu "galeria"
|
eu zic sa il lasi asa ,vopsetele putin negre semnalizarea ;) bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning