Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea in curs de restaurare BV 04 DBD (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81730-dacia-mea-curs-restaurare-bv-04-dbd.html)

flocea_ro_ab 17-07-08 14:54

Re: o alta babutza in prag de restaurare

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1650062)
D-ul Flo esti din Alba Iulia?sau de pe langa

mai precis: pe str aia cu policlinica, dr alexandru vaida voievod, parka asa ii zice dupa noua denumire::d:confused:

golidix 27-07-08 00:07

deocamdata lucrarile si cumparaturile o sa stagneze lipsa totala de fonduri :(

cannavaro 27-07-08 00:55

daca vinzi volanul sau vrei altceva la schimb pe el, nu ezita sa-mi dai PM.

ozn_yakuza 27-07-08 01:47

in ce stare jalnica a ajuns volanul ala de raid,pacat.

golidix 27-07-08 12:59

nu vand nimic din ce am luat ;) doar ca nu sunt bani acum intra intr-o investitie necesara :) volanu l-am imbracat cu vinilin buretat o sa pun si poze

flocea_ro_ab 28-07-08 20:51

ai reusit sa pui carb ala ?
am si eu unul la fel, si nu stiu cum sa il adaptez.

golidix 28-07-08 22:37

trebuie galerie ca altfel nu merge :D fa-ti rost de o galerie adecvata si ai sa vezi ca se adapteaza sau daca nu,poti sa vorbesti cu un mester ceva :D sa te rezolve scapi mai repede si putin mai eftin

flocea_ro_ab 29-07-08 01:57

hmm ce galerie trebe, tu cum ai facut ?:D

golidix 29-07-08 20:14

pai eu inca nu l-am pus pe masina ca stagneaza ma bate gandu sa iau galeria sa pun pe alta dacie sa vad diferentza pt inceput :D galerie de renault 12 ca sa se potriveasca din cate stiu eu

flocea_ro_ab 02-08-08 15:21

carb ala ce ai zis ca`i de la mama lui.. e weber 32 dir ?:>

LUCI BV 89 WRC 02-08-08 17:51

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 1675606)
carb ala ce ai zis ca`i de la mama lui.. e weber 32 dir ?:>

nu e romanesc sub licenta solex parca,vezi ca a scris intr-un post anterior

golidix 02-08-08 19:19

nu carb dublu e carfil brasov pnm acum cine stie ce ascunde prin el :D

**COSMIN** 02-08-08 23:52

ala este un carburator CIC 4 de oltcit. adica este dupa motor de 1100. ca sa il pui pe dacie iti trebuie galerie de dacia papuc ( modelul care a avut carburator dublucorp)

celalalt carburator este un webber ( cel cu partea de sus pai patratoasa)

ciprianeduard 03-08-08 03:01

Golidix am si eu volanul identic cu cel postat de tine pe care l-am luat de pe o dacia 1300 de la dezmemdrari aia din spate de la meridian sud dar era din piele dar foarte deteriorata si arsa de soare asa ca l-am inbracat din nou eu tot in piele , si acum intrebarea : e cumva vreo firma veritabila de pe vremuri?..o sa revin cu poze...

flocea_ro_ab 03-08-08 17:27

Quote:

Originally Posted by **COSMIN** (Post 1676288)
ala este un carburator CIC 4 de oltcit. adica este dupa motor de 1100. ca sa il pui pe dacie iti trebuie galerie de dacia papuc ( modelul care a avut carburator dublucorp)

celalalt carburator este un webber ( cel cu partea de sus pai patratoasa)

ce webber ? mai exact.:D

golidix 03-08-08 18:00

te referi la "raid" nu stiu e cam suspect oricum eu am seria la el 70 si ce de mii pnm :) eu am cumparat o husa dinaia care se strange pe el cu snur numa ca volanu asta e mai gros dar si mai rezistent si nu acopera toata suprafatza si e mai mic deci am taiat husa aia stas si am lipito in asa fel incat sa se stranga singur cat de cat pe volan... si din cate stiu sa pui piele pe volan nu e prea practic cel putin asa stiu acum astept niste opinii pareri :)

golidix 29-08-08 00:40

mi-am luat inima in dinti si... cu regret :D spun ca masina rosie o sa fie unde-va pe la remat dar motoru,cutia,puntile si inca alte cate-va componente mai micute dar importantele pastrez.Dacia respectiva este o masina chinuita,model 97' ,alba,cu peste 200.000 km motor original fara nici o rectivicare,segmentare(papa ulei dar inca mai poate micutza :D) si asa o sa nasca BV 04 DBD sper sa iasa si ceva frumos numa ca o sa mai durez ceva pana ma bag putin si pe la tabla maxim 2 saptamani dar pana atunci ma multumesc si cu motoru montat

flocea_ro_ab 29-08-08 01:29

pacat ca ai dat`o la remat, parca ai inceput sa faci cate ceva pe la ea.. spor la noua masina

golidix 29-08-08 11:30

inca nu am dat-o dar acolo o sa ajunga in mare parte daca sunt oameni interesati de bordu respectiv.... spune-ti :) eu zic ca o sa fie aceeasi chestie singuru lucuru care o sa fie diferit partea fatza si priza aia de aer de pe aripa spate :) referitor la caroserie

ban_dit_nr1 29-08-08 12:11

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 1611269)
vreau sa indrept locasu ala de la pozitie din bara sa aiba un aspect mai cursiv asa.... ce zice-ti fac sau nu fac bine?? :)

si atunci unde vrei sa iti pui semnalizarile? .. si eu tot asa aveam de gand .. sa dispara demnalizarile si pozitile de acolo,daca vezi bine in poza asta eu imbracasem bara cu autocolant si a iesit super .. dar mai bine iti dau un sfat .. i`atzi spoilar din fibra, da mult mai bine.

golidix 29-08-08 12:14

pai nu o sa mai aiba semnalizari in bara... ca am renuntat la dacia rosie :) cea alba e model 97' cn2 cred..... cu faruri patrate putin taiate langa capota pe interior

ban_dit_nr1 29-08-08 12:21

poze cu ea nu ai ?

golidix 29-08-08 12:24

3 Attachment(s)
am ceva dar pozele sunt vechi nici nu aveam carnet pe vremea aia

ramonEHM 29-08-08 13:59

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 1603851)
si ceva poze facu azi........ scuze pt calitate sunt facute cu telefonu

lasa-i bordu k e tare...sau daca nu pune-i cn,dar pastreaza-i instrumentalul(ceasurile de bord)imi plac.Sunt diferite..nu prea vezi asa ceva pe orice dacie!!!spor la lucru!Asteptam rezultatele:)

golidix 29-08-08 14:08

1 Attachment(s)
maine seara sper sa vin cu ceva poze si cu ceva rezultate :X nu mai pot de abea astept sa termin macar partea cu motoru ca si la asta tabla e dusa o sa pun o poza sa vede-ti cam prin ce a trecut dacia asta o sa zice-ti ca e trucat sau altele numa eu stiu prin ce am trecut :D

LUCI BV 89 WRC 29-08-08 14:26

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 1721793)
maine seara sper sa vin cu ceva poze si cu ceva rezultate :X nu mai pot de abea astept sa termin macar partea cu motoru ca si la asta tabla e dusa o sa pun o poza sa vede-ti cam prin ce a trecut dacia asta o sa zice-ti ca e trucat sau altele numa eu stiu prin ce am trecut :D

eu te cred stiu ce santier ai acolo

golidix 31-08-08 00:35

am reusit sa pun motoru acum mai este doar de reglat si carburaotru dublu o sa il pun cand imi iau si filtru de aer RAID :D sa vad cum ma incurc cu niste kit de aluminiu.... si dupa aceea o sa vopsesc si jantele comanda pt telesocoape mai rigide si joase e facuta acum astept sa le faca... si cam atat in mare :D m-ar interesa niste cauciucuri mai eftine pe 175/60 r 13 2 la numar ca pentru fatza am 165/60 in rest nu stiu ce sa ii mai fac nu prea as vrea sa ma complic la prelungitoare si alte cele pt ca e si masina de familie :) o sa revin cu noutati cat mai repede posibil sper :D toate cele bune

cornelloco 31-08-08 04:11

cu motoru de pe aia rosie ce ai facut ? lai pus pe asta alba ?

BTL-gordini 31-08-08 09:51

Esenta fiecarei masini e sa pastrezi linia si caracteristicile originale binenteles conbinandu-le cu cele actuale sa iese ceva frumos.Am vazut si eu disc colegilor si te vor ajuta si ei,eu iti spun doar ca vei face lucruri bune si nu stiu cu ce te vor avantaja anvelopele pe 60,nu vin c-am mici pe masina?e o parere doar.oricum il ai ca coechipier pe Lucica WRC care e un om de nadejde.:D

golidix 31-08-08 13:08

Quote:

Originally Posted by cornelloco (Post 1724498)
cu motoru de pe aia rosie ce ai facut ? lai pus pe asta alba ?

da pentru ca nu am cum sa bagi atatia bani in cea rosie si trebuia sa mai si astept pana la anu pe vremea asta ca vine un an greu pt mine ( bacu ) si se intelege eu zic ca asa e mult mai bine

golidix 31-08-08 13:11

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1724572)
Esenta fiecarei masini e sa pastrezi linia si caracteristicile originale binenteles conbinandu-le cu cele actuale sa iese ceva frumos.Am vazut si eu disc colegilor si te vor ajuta si ei,eu iti spun doar ca vei face lucruri bune si nu stiu cu ce te vor avantaja anvelopele pe 60,nu vin c-am mici pe masina?e o parere doar.oricum il ai ca coechipier pe Lucica WRC care e un om de nadejde.:D

pai daca las masina mai jos am zis sa micsorez si talonu ca sa nu ma incurce.... nu stiu din propria experientza nu stiu care e legatura sau pnm :D ( pe dacie 155/70 sau 165/60 si nu se da km peste cap sau sa indice altfel pnm :D acumc e stiu care este explicatia logica) pai o sa ies si cu aripile putin in afara ca am flanse nu am tamburi in 4x100 nu stiu eu zic ca e bine daca sunt motive serioase ca sa nu pun nu pun,ca stiu sa ascult si sa invat din greselilor altora uneori :D,luci e baiat de nota 12 a da si mai am o problema..... :( din pacate cand am ridicat motoru am uitat sa dau capacu de la ulei si sau desfacut imbinarile si nu mai sta nici cum trebuie pe pozitia lui HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

flocea_ro_ab 31-08-08 16:47

Re: Dacia mea in curs de restaurare BV 04 DBD

pune niste poze sa vedem si noi si te ajutam.

golidix 01-09-08 09:55

3 Attachment(s)
am avut timp doar pentru 3 poze si asta doar pe la sfarsit :D

flocea_ro_ab 04-09-08 16:33

nu pot sa imi dau seama despre ce vb :D

golidix 04-09-08 18:24

la ce te referi ??
pana la sfarsitu saptamani o sa pun un carburator dublu numa de curiozitate,aprinderea si delcou sper..... :) dar cel mai important e sa imi fac franele ca e de belea cu ele nu prin prea bine cu nou motor sau e posibil sa ma fi facut eu mai teribilist.si poate peste in 2 sap sa am montate si puntea spate de papuc cu telescoape scurtate si mai intarite + arcuri fazta spate mai bune. cine mai are stopuri jumi juma :( ca nici in timisoara nu se mai gasesc parca au intrat in pamant

ban_dit_nr1 05-09-08 00:00

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 1732834)
la ce te referi ??
pana la sfarsitu saptamani o sa pun un carburator dublu numa de curiozitate,aprinderea si delcou sper..... :) dar cel mai important e sa imi fac franele ca e de belea cu ele nu prin prea bine cu nou motor sau e posibil sa ma fi facut eu mai teribilist.si poate peste in 2 sap sa am montate si puntea spate de papuc cu telescoape scurtate si mai intarite + arcuri fazta spate mai bune. cine mai are stopuri jumi juma :( ca nici in timisoara nu se mai gasesc parca au intrat in pamant

Ce fel de stopuri vrei?

golidix 10-09-08 09:19

1 Attachment(s)
cam asa ceva dar nu se mai gasesc nicaieri......

Sirius 14-10-08 20:31

sunt tare curios cum arata galeria aia cu culbutori!:D

golidix 10-01-09 17:13

salut baieti.... :D toate cele bune in anu cel nou si sa vedem cat mai multe dacii ca renasc asa.... am o dacie de vanzare putin lovita in fata... o sa pun si cate-va poze si cu "galeria"

Speed4U 10-01-09 17:54

eu zic sa il lasi asa ,vopsetele putin negre semnalizarea ;) bafta

All times are GMT +2. The time now is 01:33.

- Copyright 2026 4Tuning