![]() |
Re: B 35 Pvh - Tico
pacat ca ai probleme cu ea :sad: ,dar merita sa o ti daca iti place,nu te descuraja
de are si ea o varsta nu mai e noua unde sunt facute caloriferele astea de sunt asa proaste? bafta cu masinuta ;) |
Quote:
Nu stiu unde sunt facute deoarece cei de la Radacini nu te lasa sa stai langa mecanic sa vezi ce pune pe masina. Miercuri cand o duc vreau sa stau langa masina cat timp lucreaza mecanicul la ea sa vad si eu ce si cum. Sa ma asigur ca piesa care o da jos a fost noua si cea care o pune pe masina este si ea noua. Ma supara munca care trebuie sa o fac eu dupa inlocuirea caloriferului, respectiv scoasa mocheta, uscata si pusa la loc. Cred ca stii ce implica toate astea... |
Quote:
nu am scos nici o data mocheta,dar din ce am vazut eu cum e prinsa e destul de migaloasa treaba apropo am vazut ca ai vopsit placa cu boxe in negru e facuta cu spray nu? bafta si asteptam vesti ce ai facut numai bine |
1 Attachment(s)
Quote:
Am fost foarte multumit la orice l-am folosit. |
Salutare!
Am fost la service si mi-au inlocuit caloriferul. Sa vedem asta cat va rezista... :chainsaw: Bafta! |
Quote:
|
Re: Tico - B 35 Pvh
Ultima oara cand am fost cu caloriferul la service am cerut sa-mi dea unul nou si am cositorit (intarit lipiturile) eu cele doua tevi care sunt atasate de corp.
De atunci nu am maiavut probleme cu caloriferul. Bafta "tutulor"! |
4 Attachment(s)
Salutare colegi!
Am fost cu TICOLINO la vopsitor si nu stiu cum a amestecat vopselurile ca uite ce a iesit... TICOLINO m-a dus/adus de 2 ori la/de la Albena si m-a plimbat in toata tara fara probleme, sper ca si noua achizitie sa ma tina cativa anisori fara probleme. Nevoit de schimbare deoarece s-a marit familionul iar "limuzina" a inceput sa fie stramta pt. 4 persoane & carut, scutece, bodyuri, etc. Bafta "tutulor"! |
Se vinde TICUTUL!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning