Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico - B 35 Pvh (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/81370-tico-35-pvh.html)

VDAN 20-10-08 14:11

Re: B 35 Pvh - Tico

pacat ca ai probleme cu ea :sad: ,dar merita sa o ti daca iti place,nu te descuraja
de are si ea o varsta nu mai e noua
unde sunt facute caloriferele astea de sunt asa proaste?
bafta cu masinuta ;)

mmkelemen 20-10-08 14:19

Quote:

Originally Posted by VDAN (Post 1816833)
pacat ca ai probleme cu ea :sad: ,dar merita sa o ti daca iti place,nu te descuraja
de are si ea o varsta nu mai e noua
unde sunt facute caloriferele astea de sunt asa proaste?
bafta cu masinuta ;)

Multumesc pentru incurajari.
Nu stiu unde sunt facute deoarece cei de la Radacini nu te lasa sa stai langa mecanic sa vezi ce pune pe masina. Miercuri cand o duc vreau sa stau langa masina cat timp lucreaza mecanicul la ea sa vad si eu ce si cum. Sa ma asigur ca piesa care o da jos a fost noua si cea care o pune pe masina este si ea noua.
Ma supara munca care trebuie sa o fac eu dupa inlocuirea caloriferului, respectiv scoasa mocheta, uscata si pusa la loc. Cred ca stii ce implica toate astea...

VDAN 20-10-08 15:15

Quote:

Originally Posted by mmkelemen (Post 1816843)
Multumesc pentru incurajari.
Nu stiu unde sunt facute deoarece cei de la Radacini nu te lasa sa stai langa mecanic sa vezi ce pune pe masina. Miercuri cand o duc vreau sa stau langa masina cat timp lucreaza mecanicul la ea sa vad si eu ce si cum. Sa ma asigur ca piesa care o da jos a fost noua si cea care o pune pe masina este si ea noua.
Ma supara munca care trebuie sa o fac eu dupa inlocuirea caloriferului, respectiv scoasa mocheta, uscata si pusa la loc. Cred ca stii ce implica toate astea...

nu am scos nici o data mocheta,dar din ce am vazut eu cum e prinsa e destul de migaloasa treaba
apropo am vazut ca ai vopsit placa cu boxe in negru
e facuta cu spray nu?
bafta si asteptam vesti ce ai facut
numai bine

mmkelemen 20-10-08 15:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VDAN (Post 1816896)
nu am scos nici o data mocheta,dar din ce am vazut eu cum e prinsa e destul de migaloasa treaba
apropo am vazut ca ai vopsit placa cu boxe in negru
e facuta cu spray nu?
bafta si asteptam vesti ce ai facut
numai bine

Pentru placa am folosit vopsea spray de la DUPLI-COLOR
Am fost foarte multumit la orice l-am folosit.

mmkelemen 24-10-08 12:08

Salutare!
Am fost la service si mi-au inlocuit caloriferul. Sa vedem asta cat va rezista... :chainsaw:
Bafta!

valitataye 23-11-09 09:11

Quote:

Originally Posted by mmkelemen (Post 1824104)
Salutare!
Am fost la service si mi-au inlocuit caloriferul. Sa vedem asta cat va rezista... :chainsaw:
Bafta!

ceva noutati:D

mmkelemen 29-08-10 15:33

Re: Tico - B 35 Pvh

Ultima oara cand am fost cu caloriferul la service am cerut sa-mi dea unul nou si am cositorit (intarit lipiturile) eu cele doua tevi care sunt atasate de corp.
De atunci nu am maiavut probleme cu caloriferul.
Bafta "tutulor"!

mmkelemen 29-08-10 15:36

4 Attachment(s)
Salutare colegi!
Am fost cu TICOLINO la vopsitor si nu stiu cum a amestecat vopselurile ca uite ce a iesit...
TICOLINO m-a dus/adus de 2 ori la/de la Albena si m-a plimbat in toata tara fara probleme, sper ca si noua achizitie sa ma tina cativa anisori fara probleme.
Nevoit de schimbare deoarece s-a marit familionul iar "limuzina" a inceput sa fie stramta pt. 4 persoane & carut, scutece, bodyuri, etc.
Bafta "tutulor"!

mmkelemen 28-09-10 21:03

Se vinde TICUTUL!!!

All times are GMT +2. The time now is 11:40.

- Copyright 2026 4Tuning