![]() |
Re: Super Nova (RED)
negru rosu CLAR
|
negru-rosu dar intoarse sau latite nu asa ca vin nasol!
|
5 Attachment(s)
niste poze de ultima ora:-) nu prea am facut mare lucru la masina...i-am pus muzica la punct cat de cat , saptanama asta vreau sa fac materialu de pe panourile de la usi rosu si dupaia sa imi pun praguri de Logan (cu ajutoru lui Cocot:D)
|
8 Attachment(s)
Am vopsit pana la urma jentile albe:-)
P.S. nu va luati de vopseaua dupa cauciucuri ca nu a fost vina mea (a batut vantu) da am remediato cu putin diluant :D Si un filmulet: |
Eu nu stiu Alexe de ce te mai complici cu jantele sa le mai vopsesti.... Mai bn iti strangi frumos niste bani si iti cumperi unele noi frumoase din aliaj... Dupa care o lasi mai jos din arcuri... Folie... Si ar fi OK!... Eu asa zic!...
|
e usor de zis Cristi da sti cum e cand depinzi de banii parintilor:???: daca eram si eu angajat pe undeva jantele erau pe primu loc da asa din lipsa de bani fac si eu ce pot incat sa nu o incarc prea mult:oops:
|
Tu nu ai ce face, sau nu sti ce sa i mai faci la masina ?
Masina arata super bine, inainte sa-i faci jantele albe..arata ca dracu !!..ii trageai niste capace marfa si asta era. Ziceti ca nu am dreptate? |
1 Attachment(s)
da ai dreptare:-P am vrut sa vad cum arata cu ele albe... in momentu de fara are capace la roti:D
|
nu le mai are albe acum :P i a pus capacele la loc :D ..
|
1 Attachment(s)
jante negre si un set de capace noi:D
|
:)) am vaazut-o si io in parcere azi cu capacele :P . ce sa faci .. daca nu e cash pt jante mai astepti .. oleaca
|
faine rau capacele
|
6 Attachment(s)
Niste poze din timpu lucrarii la "prelungirea" din cauciuc. Ce pare aveti arata bine?... mie imi place:D
|
Quote:
|
arata bine...de unde ai luat prelungirea daia? caut si eu de mult
|
mi-a aduso un prieten da nu stiu daca poate sa mai faca rost:???:
|
prelungire de cauciuc????!!!! nu cumva e de Sandero??? daca da vreau si eu una!:D
|
nu e de Sandero bolidule e universala , e rola mare si tai cat ai nevoie;)
|
2 Attachment(s)
grila modificata:D mai trebuie vopsita si pusa pe masina. Am achizitionat si un eleron de SupeRNova Clima:-)
|
Bravo alex,se misca bine lucrurile
|
frumoasa grila!a iesit super!:D
|
3 Attachment(s)
Gata si cu vopsitu , maine o montez pe masina si o sa pun poze sa vedeti cum arata.
|
a iesit super ;)
|
3 Attachment(s)
mai trebuie vopsita plasa cu negru ca a cam sarit in coltu din dreapta dar astept sa se usuce vopseaua dupa grila bine...in general arata bine sunt multumit:-)
|
usor usor se transforma;)
|
3 Attachment(s)
am terminat si cu prelungirea de spate , mai trebuie montata si dupaia ma ocup si de eleronul de Clima.:D
|
pai asa nu o sa arate bine pe spate rosie si pe fata neagra, vopseste-o si pe cea din fata cu rosu
|
arata bine masina, am si eu una de vreo doi ani si sunt foarte multumit de ea, ai grija de ea si succes in continuare
|
Quote:
Multumesc de apreciari SRN |
Pai atunci fa neagra prelungirea spate
|
8 Attachment(s)
Gata si folia :joy:
|
da dreaq pe "ALEX" jos din geam da ca dreaq acolo! nu esti sofer de TIR!!!!!
in rest imi place de mor.......:D |
il dau jos maine la prima ora ca am vazut ca si-au pus toti taranii si nu imi mai place;)
|
Super bine da cu folia asta
|
arata super masina cu folie
sa te feresti de gabori...nu este buna omologarea (ALFA ROM TRANS) |
3 Attachment(s)
Gata si cu prelungirea:joy: vreau urmatoarea modificare sa fie pragurile de logan da deocamdata trebuie sa mai fac rost de bani:oops: Eleronu nu stiu daca il mai pun... nu prea vreau sa dau gauri in tabla:???:
|
Da, frumoasa masina. Se vede ca pui suflet si chiar daca e putin mai greu cu finantele iese treaba buna. Cred ca ar trebui sa inceri un tips ceva sau un ornament pe finala. Nu costa f mult si o sa arata destul de bine zic eu.
Spor la munca in continuare. Cat despre folia de la (ALFA ROM TRANS) eu zic ca e ok ca am vazut ca au aut rar. |
pune presuri pe spate ca e cam cheala.iti garantez ca o sa se vada mult mai frumos cu presuri din proprie experienta.
|
o sa imi iau si un set de aparatori la roti ca vorba ta arata cam cheala:lol:
Multumesc de aprecieri strik3ru |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning