Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cayenne diesel vine in martie 2009 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/81311-cayenne-diesel-vine-martie-2009-a.html)

limuzina 11-08-08 16:44

Re: Cayenne diesel vine in martie 2009

Ce le trebuie disel?

Mirel_URS 11-08-08 17:10

Quote:

Originally Posted by limuzina (Post 1690570)
Ce le trebuie disel?

nu mai au bani:-P..:lol:

bogg 11-08-08 17:11

Quote:

Originally Posted by mad_aurel (Post 1604241)
Cayenne gunoi de suv, te inseli amarnic, mai documenteazate, la ora actuala este declarat cel mai capabil suv de lux in regim off road. Si intradevar daca pun diesel pe cayenne este chiar o rusine, nu avea nevoie de asa ceva

Pe bune :shock:? Si-o dat Range Rover demisia de o ajuns Cayenne sa fie cel mai capabil in off road?
On topic: Disperati putin spus, daca vroiam Cayenne diesel imi luam un tractor ...sau un Touareg :rolleyes2.

zapp_ecko 11-08-08 17:13

Deci in primu rand poate scot aceasta versiune cu un diesel destept care are mai multa putere decat motoarele anterioare. Si oricum Porshe apartine VW de ceva timp. Treziti-va la realitate astia proiecteaza MASINI nu Loganuri. POATE au ei ceva in cap

3S-FE 11-08-08 17:25

avand in vedere ca Porsche Cayenne NU ESTE NU A FOST SI NU VA FI NICIDOATA O MASINA SPORT!!!!!! , nu vad care ar fi problema

in acest spirit mi se pare o evolutie absolut fireasca motorul diesel, sincer ma mira ca nu au considerat varianta mai devreme, mai mult de atat, Cayenne-ul este foarte popular pe piata americana, iar in ritmul in care creste pretul a combustibili, nu m-as mira ca acest tip de motoare sa devina foarte populare si peste ocean cat de curand

3S-FE 11-08-08 17:27

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 1690639)
Pe bune :shock:? Si-o dat Range Rover demisia de o ajuns Cayenne sa fie cel mai capabil in off road?

:lol: :lol: :lol: :lol: foarte tare, sustin

_anaconda_ 11-08-08 17:38

treaba e ca nu sunteti voi la conducerea porsche si nu voi luati deciziile. Stiu eu mai bine ce sa faca...

iar la balariile gen rusine ca au pus motor audi pe porsche, sincer cat de ***** sa fii sa scrii asa ceva?au pus motor de audi pe Veyron, 3TDI (la 240 CP si 550 NM probabil ala e) e ok pt Cayenne...da toti va credeti reisari si vrei numa 10L W16 de 800 CP, ca benzina creste in pomi, si daca da faliment firma din cauza lipsei de vanzari iarasi asta e...hello lume treziti-va. Este o miscare inteligenta din partea porsche, probabil o sa fie vanzari frumusele

real4u 11-08-08 18:46

Poate sa puna si motor cu apa pe ea, nu se compara cu x5, q7, sau mai ales x6. Singurul lucru care o facea mai buna ca celelate suv-uri erau motoarele puternice, ca la design exterior si mai ales interior nu e la fel de frumos ca celelalte...

Marius_mym89 11-08-08 19:23

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1690406)
CEA MAI NASPA VESTE EVER!!!

agree...:sad::sad::cry2:

dolb 11-08-08 19:38

Quote:

Originally Posted by 2fast4you (Post 1594378)
parca ii vad ca o sa puna si pe un boxter motor de 1.6 peste vreo 10 ani pentru un consum mai scazut. E urat la ce a ajuns porsche doar pentru un numar mare de vanzari

nu este draga pt un numar mare de vanzari! un SUV mai are si valente de masina offroad! si cum am invatat la scoala, pt ca o masina de teren... sa fie buna de ceva, trebuie sa aiba si ea un motor mare, bun, cu cuplu! un benzinar, fie si turbo , fie si cu 300 cp nu va trage niciodata pe teren accidentat cum va trage un 2.5, 3.0 TDI :)

Quote:

Originally Posted by C_kst (Post 1594657)
frate.....cayenne diesel :)))....peste cativa ani auzim de ferrari k face diesel....

e si cayenne pe GPL :) prin bucuresti :D

Quote:

Originally Posted by kalligraniento (Post 1594693)
Sunt eu fan Porsche, dar Diesel, ma insulta!!! Mai bine ramane pe benzina, ca e o masina sport care trebuie sa fuga de rupe pamantul!!!!

da, corect, dar asta e SUV , este aproape o UTILITARA ! nu vad ce valente sportive sa aibe:)

Quote:

Originally Posted by adrian_tl30 (Post 1594834)
diesel ??? suna cam ciudat pentru porsche..iar cine isi ia un porsche are bani sa puna benzina....

da frate..dar te gandesti.. bun ai bani, avem bani de carburant! dar SE DUCE DRACULUI TOT PETROLUL IN 15 ANI ! nu cumva e mai bine sa consumam si noi mai putin?! ca sa avem niste rezerve acolo in caz ca ne invadeaza extraterestrii si singurul antidot pt ei este petrolul :)

Quote:

Originally Posted by kalligraniento (Post 1595484)
De ce masinile din ziua de azi numai sunt ce era inainte??? :(( Acujm sau prostit, cu mici exceptii!!!

pt ca au realizat multi ca se cheltuiesc prea multi bani pe carburant, si degeaba! de ce sa ai o benzinara de 200 cp si sa consume 20% cand poti avea un diesel de 200 cp care sa consume 10% si colac peste pupaza sa si traga mai bine decat benzinara!

Quote:

Originally Posted by mad_aurel (Post 1604241)
Cayenne gunoi de suv, te inseli amarnic, mai documenteazate, la ora actuala este declarat cel mai capabil suv de lux in regim off road. Si intradevar daca pun diesel pe cayenne este chiar o rusine, nu avea nevoie de asa ceva

VW TOUAREG . ( punct)

Quote:

Originally Posted by real4u (Post 1690795)
Poate sa puna si motor cu apa pe ea, nu se compara cu x5, q7, sau mai ales x6. Singurul lucru care o facea mai buna ca celelate suv-uri erau motoarele puternice, ca la design exterior si mai ales interior nu e la fel de frumos ca celelalte...

pai normal! manelele se aud bine in x5, q7 , x6! cum sa asculti manele intr-un cayenne :)

De comentat suntem pe primul loc in lume! ai dracu ingineri prosti, directori de marketing prosti! ce sa mai .. toti de la VAG + PORSCHE = PROSTI ... las' ca vine romanu dupa forum sa ii invete! ca el stie.. ai naibii .. auzi diesel..blasfemie! :lol:

3S-FE 11-08-08 19:47

AMIN!

mishu415 11-08-08 20:18

[QUOTE=dolb;1690863]nu este draga pt un numar mare de vanzari! un SUV mai are si valente de masina offroad! si cum am invatat la scoala, pt ca o masina de teren... sa fie buna de ceva, trebuie sa aiba si ea un motor mare, bun, cu cuplu! un benzinar, fie si turbo , fie si cu 300 cp nu va trage niciodata pe teren accidentat cum va trage un 2.5, 3.0 TDI :)

"draga"( :lol: )eu cred k este pentru vanzari si o sa vezi dupa statistici cand se va lansa, cat despre abilitatile off road ai dreptate partial, caci in offroad ul adevarat,adica extrem, se folosesc masini pe benzina(vorbim despre G class uri si alte alea care consuma 100l).Eu asa cred "draga";), vorbim dupa ce incep vanzarile k acum nu are nici o relevanta:oops:

dolb 11-08-08 20:33

Lasa draga, hummerul si Lamborghiniul facute special pt offroad, cu motoare speciale pt offroad! noi vorbim aici de masini de productie care se vand la popor!

si referitor la vanzari: daca pana acu a fost dacia numai pe benzina si acu s-a facut si pe motorina, asta inseamna ca din cauza asta se vand? .. MASINILE SE VAND PENTRU CA ESTE NEVOIE DE ELE! NU SE VAND DOAR ASA.. CA A APARUT CAYENNE DIESEL SI HAI SA-L IAU! io zic sa te mai gandesti :)

Lukyan 11-08-08 20:49

o fi el diesel...da pare destul de potent.cuplul ala e frumusel.

pana acum eu ma uitam la cayenne ca la o masina off-road/sport/de lux/etc(sport pt ca da fum la ceva masini totusi...).asta o sa fie doar off-road si de lux,care e problema?:)

trebuia sa faca si ei ceva in legatura cu consumul ala...inca putin si o sa ajungem in stadiul in care nici banii n-o sa mai cumpere petrolul.deci nu tine neaparat de marketing...

unchiulNOS 11-08-08 20:55

da unele pareri de aici mi se par pertinente si pline de adevar, DAR un porsche care "trancaneste" si scoate mult fum>pe partea dorsala si nu din slikuri, mi se pare o blasfemie+ inima care bate este de audi :(!> asa este:o nenorocire nu vine niciodata singura!

pacat ca legendele devin curve, zdrente..incet incet nu cred ca or sa mai ramana branduri pure!

trist si rusine porsche pt ca au inceput sa o "suga" for the love of money!

vrei tdi care sa consume putin(cumparati altceva),este ok, nici o problema dar cand este vb de porsche, traditia ar trebuii sa fie altfel!

pai sa vezi tigani in tdi...manele...

ciprian.20 11-08-08 21:11

:)) daca si Porsche pune motor de Audi :)))) s-a terminat

oldtudorhand 11-08-08 22:45

Next......Ferrari TDi dubita :lol:!

dolb 11-08-08 22:52

Quote:

Originally Posted by oldtudorhand (Post 1691186)
Next......Ferrari TDi dubita :lol:!

au proiectat ei un ferrari SUV :)

Quote:

Originally Posted by unchiulNOS (Post 1690986)
da unele pareri de aici mi se par pertinente si pline de adevar, DAR un porsche care "trancaneste" si scoate mult fum>pe partea dorsala si nu din slikuri, mi se pare o blasfemie+ inima care bate este de audi :(!> asa este:o nenorocire nu vine niciodata singura!

pacat ca legendele devin curve, zdrente..incet incet nu cred ca or sa mai ramana branduri pure!

trist si rusine porsche pt ca au inceput sa o "suga" for the love of money!

vrei tdi care sa consume putin(cumparati altceva),este ok, nici o problema dar cand este vb de porsche, traditia ar trebuii sa fie altfel!

pai sa vezi tigani in tdi...manele...

din pacate asta este adevarul! si tu ca si mine nu vrem sa dispara asemenea legende insa... mai e putin si se duce naibii petrolul :( daca n-am fi avut problema asta...ce bine ar fi fost :)

Quote:

Originally Posted by Lukyan (Post 1690976)
o fi el diesel...da pare destul de potent.cuplul ala e frumusel.

trebuia sa faca si ei ceva in legatura cu consumul ala...inca putin si o sa ajungem in stadiul in care nici banii n-o sa mai cumpere petrolul.deci nu tine neaparat de marketing...

exact asta incerc si eu sa scot in evidenta! nu e numai marketingul.. e vb si ca totusi trebuie sa consumam mai putin! chiar daca unii zic: ce frate vrei sa consumi mai putin ia-ti un golf tdi sau ceva de genul... eu le raspund: da frate dar daca mie imi place CAYENNE cum arata si sunt f fiabile si bune si vreau sa consume si putin, de ce sa nu beneficiez ?:D

emy_brabus 11-08-08 22:53

Quote:

Originally Posted by 3S-FE (Post 1690673)
avand in vedere ca Porsche Cayenne NU ESTE NU A FOST SI NU VA FI NICIDOATA O MASINA SPORT!!!!!! , nu vad care ar fi problema

in acest spirit mi se pare o evolutie absolut fireasca motorul diesel, sincer ma mira ca nu au considerat varianta mai devreme, mai mult de atat, Cayenne-ul este foarte popular pe piata americana, iar in ritmul in care creste pretul a combustibili, nu m-as mira ca acest tip de motoare sa devina foarte populare si peste ocean cat de curand

Cum nu este masina sport....sau daca ai 500 de caluti sub capota inseamna ca ai o masina normala???

dolb 11-08-08 22:54

Quote:

Originally Posted by emy_brabus (Post 1691200)
Cum nu este masina sport....sau daca ai 500 de caluti sub capota inseamna ca ai o masina normala???

sunt multe tiruri care au peste 500 cp .. dupa mintea ta sunt masini sport nu ? :D:D:D

Evil Yuri 11-08-08 23:37

Da mai da-l dreacu de motor de Audi expertilor. Si spun ca sunteti experti, pentru ca voi stiti ca Porsche a mai avut motoare de la Audi si acum ceva vreme de ani.
Asa e ca stiati si voi asta, dar nu are importanta. Tot blasfemie e. Nu ?

Dar probabil ca majoritatea din voi nici nu erau pe vremea cand sub capota la Porsche ragea un motor Audi.

Lukyan 11-08-08 23:45

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1691204)
sunt multe tiruri care au peste 500 cp .. dupa mintea ta sunt masini sport nu ? :D:D:D

n-o fi ea vreo torpila...da eu zic ca fuge destul de bine,pacat ca n-o ajuta fizicu.
Pe mine unu m-a lasat cu gura cascata un Turbo S Magnum cat de infipt e.:shock:

xxdadixx 12-08-08 00:38

Pana la urma, nu-ti place nu cumperi. E doar inceputul, pe viitor se vor construi porsche pe platforme VW. Parca gigi cu bani stie ca Bentley Continental imparte platforma cu VW Phaeton

zapp_ecko 12-08-08 02:22

Ca sa incheiem aceasta lunga poveste ca vad ca deja unii vad tiruri sport, vorbim aici de parca toti avem chayene pe benzina si nu stim acum daca sa le vindem toti si sa ne punem pe diesel. va simtiti insultati si va plimbati cu dacia. Daca mai sunt pareri vorbiti va rog doar daca aveti masini de rangul chayene... Cati dintre cei care au postat aici detin un Porshe? VA rog sa posteze cei care au banii si intentioneaza sa cumpere un astfel de vehicul care pentru unii este o blasfemie, o insulta...

dolb 12-08-08 08:23

eu vorbesc pt ca vreau in scurt timp sa imi iau un suv mai aparte, si neaparat sa fie diesel! ( nu .. nu ca n-am bani de benzina cum cred unii copii pe aici! ci imi place dieselul cum se comporta ) ............. si ma gandeam la un Porsche Cayenne dar din pacate nu erau decat variante pe benzina, acuma ca a intrat dieselul cred ca o sa astept un pic si poate poate :D.. daca nu.. vw touareg

bogg 12-08-08 12:29

Quote:

Originally Posted by zapp_ecko (Post 1691477)
Ca sa incheiem aceasta lunga poveste ca vad ca deja unii vad tiruri sport, vorbim aici de parca toti avem chayene pe benzina si nu stim acum daca sa le vindem toti si sa ne punem pe diesel. va simtiti insultati si va plimbati cu dacia. Daca mai sunt pareri vorbiti va rog doar daca aveti masini de rangul chayene... Cati dintre cei care au postat aici detin un Porshe? VA rog sa posteze cei care au banii si intentioneaza sa cumpere un astfel de vehicul care pentru unii este o blasfemie, o insulta...

Alo gara, cum adica sa-si exprime parerea doar cei care au masini de rangul Cayenneului? Adica daca am dacie(cu d mic) nu am voie sa-mi exprim punctul de vedere pentru ca niciodata nu-mi voi permite un Porsche(cu P mare)? Asta-i un forum, fiecare cu parerile lui asupra masinii, ce-i convine si ce nu! Astea nu-s discutii! Mie de exmplu nu-mi place ideea de un Porsche diesel...repet PORSCHE, caci la asta se rezuma totul, nu la un SUV am zis odata ca nu-mi place si nu gasesc normal sa vina x si y cu comentarii ,,destepte" incercand sa-mi demonstreze ca ii ceva bun. O fii, dar nu ma intereseaza.

dolb 12-08-08 12:32

da mai bogg dar pana la urma care e problema?! bun .. nu-ti place cayenne diesel, ia-ti cayenne turbo si gata terminam subiectul! nu se supara nimeni! dar nici sa vii sa zici " vai au pus diesel pe cayenne , gata nu-mi mai iau porsche! sunt cei mai prosti! "

dolb 12-08-08 12:33

Quote:

Originally Posted by zapp_ecko (Post 1691477)
Ca sa incheiem aceasta lunga poveste ca vad ca deja unii vad tiruri sport..

:lol: nu-i vb de asta! ci.. omul ala a zis ca
Quote:

Originally Posted by emy_brabus (Post 1691200)

io acu ce sa inteleg? ca un tir este masina sport? sau tir sport? doar pt ca are 500 cp :lol: ? :D

kalligraniento 12-08-08 12:50

Aolooooo , Porsche Cayene Diesel??? Porsche Diesel??? Au stricat toata istoria Porsche!! Huaaaa

StreetStyle22 12-08-08 13:47

oo da diesel.. ! o fii Tdi cu d si i rosu ? :lol:

dolb 12-08-08 13:48

copii de 17 ani! ce sa le ceri ............

BH 07 MDF 12-08-08 17:11

Nu inteleg de ce atatea pareri anti-diesel.Eu zic ca e o chestie foarte buna ca au bagat diesel pe Cayenne,nu e o masina sport,e o masina de teren care in regim off-road de multe ori ai nevoie unui cuplu diesel.Bine ca poate nici 10% din posesorii de Cayenne nu l-au bagat vreodata pe drum off-road.L-au luat de fita.

Dar de Cayenne pe GPL ati auzit ? http://traficul.org/?p=55

P.S.Daca sunteti asa rau impotriva unui diesel pe un SUV , recomand sa cititi specificatiile tehnice ale noului model de la Toyota Land Cruiser V8 , sa vedeti cum un diesel cu doar 200 cmc mai mic bate un "benzinar" la CP,cuplu,acceleratie 0-100 km/h,viteza maxima etc si cu un consum de 6l/100 km mai mic(urban).
Sa nu uitati sa va uitati nici la Audi Q7 DIESEL de 500 CP si 1000 NM.

tarzy 12-08-08 17:15

oaaaa....!!!:O:O:O ....nu se poate asa ceva. nush cum ai putea sa spui: "miam luat luat porche diesel"??????????....e un sacrilegiu.....parca mai bine suna :"miam luat logan rs" decat asta:)))...pana acum porche a fost un simbol al exclusivismului. A FOST!:(

StreetStyle22 12-08-08 20:17

cei care isi cumpara Cayenne diesel..mai bine nu si'ar lua..am cayenne dar e diesel..ceva in genu mi'am luat ferrari dar motor in 4 pistoane sa mance putin.. :) iar cei care cumpara Cayenne benz..nu se uita la consum parerea mea..

dolb 12-08-08 20:19

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1692741)
cei care isi cumpara Cayenne diesel..mai bine nu si'ar lua..am cayenne dar e diesel..ceva in genu mi'am luat ferrari dar motor in 4 pistoane sa mance putin.. :) iar cei care cumpara Cayenne benz..nu se uita la consum parerea mea..

nene, intelege ca poate un om isi ia cayenne diesel ca ii place lui cum arata masina si in plus vrea sa mai faca si offroad cu ea... iar pt offroad diesel face diferenta! e asa greu ? doar nu e masina sport ( vezi: r8 tdi ) ca sa zici ca vai e diesel ..iac! iti dau dreptate daca zici ca e blasfemie sa ai un audi r8 diesel, sau un gallardo diesel! normal e masina care arata sport si este sport! dar pt un SUV care are proprietati 4x4 neaparat trb sa fie si o motorizare d'asta! fie el ferrari, gumpert , bugatti and so on

StreetStyle22 12-08-08 20:27

off-topic da am inteles..cam toata treaba..pana la urma si Bmw are X5 diesel :) iar audi r8 diesel..e un lucru cam taranesc,nu zic ca nu e Super tare masina..nici nu imi permit,sa comentez foarte mult de ea.. on-topic Ce cuplu va produce noul motor ? :o

dolb 12-08-08 23:20

cred ca 500 nm! dar vorba aia! una sunt 500nm la benzinar, alta sunt la diesel ( cand e sa vb de offroad ), pt ca dieselul merge bine si la turatii f f joase! in schimb benzinarul....greu greu greu :D

Radoo_84 13-08-08 02:26

VW TOUAREG . ( punct)

OFF TOPIC: touareg???????????? un banal vw???????????
hai mai lasa-ma.....
se stie bn ca Cayenne este cel mai adevrat SUV si cel mai capabil, nu mai vb prosti, ca poti sa te uiti chiar si pe youtube si te lamuresti........!!!!!!!!

ON TOPIC: diesel pe porsche e blastfemie pe fata !!!! Nu mai au traditie deloc

dolb 13-08-08 08:39

Quote:

Originally Posted by Radoo_84 (Post 1693281)
VW TOUAREG . ( punct)

OFF TOPIC: touareg???????????? un banal vw???????????
hai mai lasa-ma.....
se stie bn ca Cayenne este cel mai adevrat SUV si cel mai capabil, nu mai vb prosti, ca poti sa te uiti chiar si pe youtube si te lamuresti........!!!!!!!!

ON TOPIC: diesel pe porsche e blastfemie pe fata !!!! Nu mai au traditie deloc

un banal vw la care poate tu visezi :lol:

e banal nu? cayenne e adevaraciune nu? arata-mi un cayenne sa faca asta! https://www.youtube.com/watch?v=05zRyoBbcfI

bogg 13-08-08 10:42

Quote:

Originally Posted by Radoo_84 (Post 1693281)
hai mai lasa-ma.....
se stie bn ca Cayenne este cel mai adevrat SUV si cel mai capabil, nu mai vb prosti,

Am mai pus odata inrebarea dar poate nu ai vazut-o tu. SI-A DAT RANGE ROVER DEMISIA DE A AJUNS CAYENNE SA FIE CEL MAI CAPABIL SUV? :neutral:

All times are GMT +2. The time now is 05:03.

- Copyright 2026 4Tuning