Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   pasionati de masini din BOTOSANI si forumul 4 tuning! (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/8128-pasionati-masini-botosani-forumul-4-tuning.html)

TND--TEAM 08-11-06 12:30

Re: pasionati de masini din BOTOSANI si forumul 4 tuning!

curse deacuma dupa vacanta de iarna :))

HOT 29-11-06 20:30

7 Attachment(s)
Mai nou prin zona.Asta e majina mea lucrata manual,triple,folie,pedale sport,parasolar,bla bla bla,Oricum la anu vine BMW-u,3 aru,ne mai auzi:poke:

BT-01-KAW 13-12-06 22:29

6 Attachment(s)
Nu e prea deosebita dar sper sa va placa. Sper sa fie promovat si forumul asta ca, dupa parerea mea sunt destui pasionati si la noi in Botosani. Respect

Lucyfer 22-12-06 21:36

Quote:

Originally Posted by BT-01-KAW (Post 659749)
Nu e prea deosebita dar sper sa va placa. Sper sa fie promovat si forumul asta ca, dupa parerea mea sunt destui pasionati si la noi in Botosani. Respect

ce planuri ai ce mici schibari ?? ce vrei sa mai schimbi pe ea ???

HOT 28-02-07 18:11

Nu mai avem pasionati de masini pe aici.Azi am vazut o mazda coupe parca k nu am vazut de aproape,cu nr straine condusa de un tzigan prin targul Dorohoiului,faina masina.

vLLLad 14-03-07 16:33

in Bt nu se poate face nik......ca Politia e cu ochii pe tine.....sau , un alt caz....imbacsitii astia de botosneni !!!

BT-01-KAW 22-03-07 22:40

as vrea sa ii schimb spoilere la a mea..........poate ma poate ajuta cineva.........sa imi dea niste pareri ce i s-ar potrivi

kiddo 28-08-07 23:59

e frumoasa alfa romeo espinoza yo o vad in fiecare zi din balcon si nubira si dacia lu lucyfer

eduard2007 25-11-08 19:36

8 Attachment(s)
Poate totusi mai exista o speranta de promovare ptr Bt...:-P:lol:

claude307 25-11-08 21:32

Quote:

Originally Posted by eduard2007 (Post 1886405)

frumusel frumusel..in schimb volanul,presurile si aia de pe luneta...nu prea sunt pe gustul meu :)
stai linistit..cu o masina nu promovezi nica..

vLLLad 25-11-08 21:57

Quote:

Originally Posted by eduard2007 (Post 1886405)

Ti se inchid bine portierele? k parca ai avut probleme cu ele?

BT 87 YVI 26-11-08 08:52

Death mie imi surade ideea cu infiintatul unui club in BT cu mai multe intalniri si toate alea...Adica au cei din SV Crazy Drivers parca si noi nu? Cine vrea ...sa spuna ceva

Bogdan-sbt 26-11-08 10:46

Ba baieti ,in Botosaniul asta nu prea poti face nimic bun in privinta asta....Sunt figurantii care nu baga in seama lumea de "jos" si sunt politisti care te iau la ochi imediat ce ai apasat un pic mai tare pe acceleratie.Iar despre club si alte intalniri se chinuie astia de pe aici de 4-6 luni sa se int .toti undeva.si ba se intalnesc vreo 2-3 la OMV ,care oricum se duc la cafea si au cu totul si cu totul alte preocupari inafara de tuning si comunitate....Deci ..nici o sansa....

maD_angel 26-11-08 12:04

Quote:

Originally Posted by Bogdan-sbt (Post 1887263)
Ba baieti ,in Botosaniul asta nu prea poti face nimic bun in privinta asta....Sunt figurantii care nu baga in seama lumea de "jos" si sunt politisti care te iau la ochi imediat ce ai apasat un pic mai tare pe acceleratie.Iar despre club si alte intalniri se chinuie astia de pe aici de 4-6 luni sa se int .toti undeva.si ba se intalnesc vreo 2-3 la OMV ,care oricum se duc la cafea si au cu totul si cu totul alte preocupari inafara de tuning si comunitate....Deci ..nici o sansa....

Ma faci sa rad...:lol:
De cate ori s'au facut intalniri, ai venit macar o data ?!
Si tu esti unu din figuranti care ne priveste din BMV ! ;)

siminelsimi 26-11-08 12:13

Good point maD!:)

BT-01-KAW 26-11-08 13:33

Ma bucur ca pe 4tuning mai este cat de cat activitate. Pacat ca numai pe forum. Care isi mai aminteste cat de frumos era cand ne adunam toti in poligon? Poate inca nu e tarziu........... daca e treaba de ceva intalniri eu si cu un tovarash de al meu ne bagam sigur

ESPinoza 26-11-08 14:47

oricum la prima zapada trebuie sa ne adunam toti in poligon :) asa e traditia, acuma sa fim toti acasa.

siminelsimi 26-11-08 14:51

Asa eeee :D la prima zapada adunarea. tin minte ca acum 2 ani stateau cate 8 masini la rand sa se invarta :D

3Xtreme 26-11-08 16:41

Cand aveti si voi liber la facultate? si la scoala/liceu pt unii, inclusiv eu. Sa ne adunam toti intr-o zi. Niste poze, drifturi, cerculete, mai o barfa, ne mai cunoastem cei care sunt noi.;) Se poate sau iar vorbim sf-uri pe aici?
P.S.: faza cu infiintatul clubului: ar fi super daca s-ar reusi ceva. ca tre sa avem si noi astia "mici" unde sa ne adunam peste cativa ani:)) si ar fi botosaniul mai cunoscut pentru premiie luate de masinile cu BT la numar;)
P.S.2: Simi, vezi ca nu te uit cu rachu' ala:));):))
P.S.3: @eduard2007: te asteptam cu detalii despre matza. am vazut-o si eu prin oras si arata chiar beheheton

VBogdan 26-11-08 19:49

dak va adunati in poligon makr anunta ti si p forum......dar NU dupa.....;)

eduard2007 26-11-08 20:30

fiecare cu gustul lui....dar oricum,mersi de apreciere...

eduard2007 26-11-08 20:32

pt.Claude307....fiecare cu gustul lui...mersi de apreciere...

eduard2007 26-11-08 20:37

ptr.vLLLad......putine probleme de la telescoape dar am altele noi....in rest e ok

VBogdan 26-11-08 21:51

presupun ca ti ai cumparat masina...cel mai probabil din germania....cand ai cumparat o ai avut si facturile de la instalarea lambo? dak da cat a costat?mai da si tu niste detalii legate de masina....daca vrei8)....bafta

ESPinoza 26-11-08 22:55

Quote:

Originally Posted by VBogdan (Post 1888283)
dak va adunati in poligon makr anunta ti si p forum......dar NU dupa.....;)

cand vezi ca ninge, dai fuga la poligon si sigur ai sa gasesti :)

eduard2007 27-11-08 10:00

VBogdan.....am cumparat-o din Germ.dar modificarile le-am facut eu la un service..mai multe detali despre masina ce pot sa-ti spun??intreaba-ma si iti voi raspunde!!...iar LSD le-am cumparat eu si montajul a fost facut la un service..

VBogdan 27-11-08 13:50

pai nah zi mi c ai schimbat la ea( am vazut spoliere ,praguri, vopsea, jante ,discurile aerisite, pe la interior LCD-u ceasuri bord pedalele sport , sunet dak ai bagat bani tot....zi de toate cate ceva ) .....sau mai bine pune poze cu masina cand ai cumparat o si ma descurc..dak ai poze.....kitul lambo e universal sau e special pt bmw ?cam la cat se ridica investitia? bafta si felicitari pentru masina....

eduard2007 27-11-08 14:47

VBogdan....am schimbat cam tot pe masina si pana in momentul asta costurile sunt destul de piperate%.dar mai sunt de bagat destui bani(auditie,alt interior din piele,4 tobe-galerie inox,cip-K/N-cu 4turbine rotative pe turatie.etc)si toate astea cred ca o sa platesc destul de mult!!!!iar cand va fii gata o sa te tin la curent cu un total pret in ..EUR..

eduard2007 27-11-08 14:49

VBogdan......spre curiozitatea mea....de ce esti atat de curios de investitia pe care am avut-o...tu ce masina ai??

ESPinoza 27-11-08 15:36

m`ai facut si pe mine curios, ce inseamna 4 turbine rotative pe turatie?

eduard2007 27-11-08 15:55

nu pot sa-ti explic in alti termeni--asa mi sa spus cand am dat comanda ptr,K/N...SORRY..

3Xtreme 27-11-08 15:57

Vai mai espi, nu stii? Nici eu:)) Astept raspunsul:))
@eduard2007: Mai da detalii tehnice despre masina, motor...
Pana am scris eu mi-ai luat-o inainte, dar tot nu am inteles. Ma gandesc ca ar putea fi ceva in stilul motoarelor rotative sau ceva de genul. Am scris cumva niste prostii? Ca nici eu nu stiu prea multe despre astea.:))

VBogdan 27-11-08 18:05

intreb pt ca nu prea am vazut masini la noi in bt modificate atat de radical....in general toate au tuningul accentuat numai pe latura estetica.....de citit am citit destul de prin revistele de pe la noi...si sutn curios cam cat ai bagat.....dak vrei putem vb pe pm dak te deranjeaza......:lol:

kir0087 28-11-08 14:32

Quote:

Originally Posted by BT-01-KAW (Post 1887569)
Ma bucur ca pe 4tuning mai este cat de cat activitate. Pacat ca numai pe forum. Care isi mai aminteste cat de frumos era cand ne adunam toti in poligon? Poate inca nu e tarziu........... daca e treaba de ceva intalniri eu si cu un tovarash de al meu ne bagam sigur

Uite peste cine dau eu aici...Cand mai dam o linie ???:-)
Scoate si tu mai des fiara la plimbare ca o vad aproape numai stationata in fata la Endo.
Nu lasa sa ii imbatraneasca motoru ca dupa aia greu il intineresti :-)

telu 29-11-08 19:35

Quote:

Originally Posted by eduard2007 (Post 1889557)
VBogdan....am schimbat cam tot pe masina si pana in momentul asta costurile sunt destul de piperate%.dar mai sunt de bagat destui bani(auditie,alt interior din piele,4 tobe-galerie inox,cip-K/N-cu 4turbine rotative pe turatie.etc)si toate astea cred ca o sa platesc destul de mult!!!!iar cand va fii gata o sa te tin la curent cu un total pret in ..EUR..

Salut, sunt si eu curios care i faza cu ''cip-K/N-cu 4turbine rotative pe turatie'' c face? Ai dat comanda? Cat ai platit? Ms

3Xtreme 30-11-08 18:19

Poti sa astepti mult si bine. Aici greu mai primesti un raspuns.:)) Eu inca le mai astept pe unele. In special pe asta. Ca vreau si eu sa stiu ce sunt alea turbine rotative pe turatie. Da nimic:( Nici un raspuns.:(

siminelsimi 30-11-08 19:16

@telu: criminal se aude muzica in masina ta:) bagi te rog o poza-doua cu masina?

maD_angel 30-11-08 21:11

https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/98145-e39-528-raz6548.html....

3Xtreme 01-12-08 09:47

Bineinteles ca pozele sunt facute de maD. Cum altfel putea sa se laude iar cu talentul?:D

maD_angel 01-12-08 11:01

Nu sunt facute de mine pozele :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning