Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo - Un "taur" nervos! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/81259-cielo-taur-nervos.html)

D o n n 19-09-08 13:56

Re: un "taur" nervos! - Cielo

super...vreau si eu :D

RD-Woo 19-09-08 15:07

Ai matuit suprafetele cu smirghel inainte??
ai folosit plastic-primer??
ai dat 2-3 straturi de lac??

BYGyorgy 19-09-08 21:17

pai am facut in halul urmator:D:
1 am matuit suprafetele ornamentelor
2 am sters cu putina benzina ornamentele de praf de la hartia abraziva
3 am inceput procedura de vopsire in mai multe randuri(straturi)
Lac din pakte nu am dat..:x poate pe viitor dk incepe sa se decojeasca..:sad..

BYGyorgy 20-04-09 23:02

9 Attachment(s)
Iata cam cum mai arata masinuta mea.Urmeaza un kit xenon si cam atat pe moment.Pe viitor vreau sa imbunatatesc linia audio cu un subwoofer si o statie (inca nu stiu de care ,astept pareri) ,difuzoarele originale au fost schimbate cu niste Sony care isi fac treaba binisor.Acum de curand am pus folie pe geamurile laterale si pe luneta si sunt foarte multumit de ea si de felul in care se conduce masina cu "intuneric" in interior :-).Astept opiniile si parerile voastre! Bafta tuturor .

andi_cimpean 20-04-09 23:26

Frumos Cielo...Ai jante ca ale mele :) Pe cat sunt? 13 sau 14?

Nu imi place banda aia cromata de ai pus-o la geamuri...in rest este foarte frumos;)

BYGyorgy 20-04-09 23:30

Sunt pe 14.iar banda aia e acolo de cand am cumparat masina.si mi-a placut cum a fost pusa..

mike - AER 21-04-09 08:50

simpatic Cielo... si mie imi place cum ii sta cu banda aia cromata la geamuri

BYGyorgy 26-05-09 17:59

Re: Un "taur" nervos! - Cielo

2 Attachment(s)
cea mai noua achizitie:kit Bi-Xenon de la Ignis de 6000k si 35w.

andreigam 13-04-10 17:06

Re: Cielo - Un "taur" nervos!

Mey chiar arata bine bine masina si sincer sa foiu chiar este ingrijita. Am mers cu ea si credeti-ma ca este silentioasa si se aude chiar bine in interior! Per total chiar imi place ! Mult succes in continuare in "aranjarea" ei si multi KM fara evenimente ...

BYGyorgy 21-04-10 22:09

Va multumesc pt aprecieri.
De curand am facut si eu modificari la iluminatul in bord,am incercat sa fac si luminile la ace.Pana aici toate bune si frumoase,pe langa nervi si injuraturi,am facut oarecum ceva: fond alb cu leduri T-10 cu 4 smd-uri in cap, (4 la numar) si cate 4 smd-uri rosii la ace. Nu mi-a iesit cam cum visez eu ,bine ca oricum am sa mai modific pe parcurs,nu sunt prea multumit.
Totusi pe langa sfaturi si idei la aceasta treaba pe care va rog sa le adresati , intampin o problema mai importanta la acul de la vitezometru,adica nu stiu exact daca indica bine,si as vrea sa stiu cam cum se calibreaza.
Eu in treapta a 2-a la vreo 2000 de ture am 40 km/h. Ati putea va rog frumos sa imi spuneti cam cum trebuie sa imi arate pt fiecare treapta la o anumita turatie(aceeasi turatie la toate treptele)? Astept urgent raspnsurile si sfaturile voastre. Va multumesc.

P.S. : cu poze o sa revin in curand ca nu am reusit sa le fac si in plus nici nu prea sunt multumit asa de cam ce a iesit,dar promit ca am sa revin cu ele si cu altele in care mai apar si alte adaugari in masina. Numai bine!:-)

Myk3 GhO$t Dr1v3r 23-04-10 20:27

Viteza exacta ai putea sa o afli ajutat de un GPS bun.mergi cu el si iti indica viteza exacta.

BYGyorgy 29-04-10 13:29

19 Attachment(s)
Poze cum am promis...:D La bord am pus una mai veche putin cand inca nu facusem acele rosii,deocamdata inca mai lucrez aici si o sa pun atunci cand cred eu ca au iesit cum trebuie:D
Astept pareri si comentarii pro/contra la urmatoarele poze :D :

BYGyorgy 05-09-11 09:01

30 Attachment(s)
Si pt ca tot s-a pus prafu pe aici pe topic,am zis sa il mai improspatez cu niste poze, si mici descrieri la ceea ce s-au mai facut pe la masina:
- subwoofer Magnat B30
- statie Blaupunkt
-tweetere de la M.N.C.
-un set de huse
-statie emisie-receptie TTi 550
-lampi in usi(fata)
-schimbat luminile din bord/consola centrala/comenzile de geamuri
-montat plafoniere in spate pt pasageri

- si lucrul ce mai nou si cel mai important o revopsire totala a masinii,plus o antifonare pe dedesubt

Planuri pt viitor...
Ar fi cam multe, incepand de la modificare grilei fata,pus xenon in proiectoare, continuant apoi cu un volan reglabil si ideile pot continua...
Voi vedea!
Stima tuturor,astept pareri/critici.

D o n n 05-09-11 09:52

multe multe felicitari...bafta multa in continuare si chiar imi place ce ii faci acestei masini...faci niste alegeri foarte bune...!

BYGyorgy 05-09-11 10:55

Mersi frumos..incerc si eu sa o intretin pe cat pot..sa nu-i lipseasca nimic mititicai :))

Stance Works 08-09-11 00:22

rak3t@

Alex4u 11-09-11 10:12

dupa antifonare urmeaza sa o vopsesti? pe ce ai sprijinit-o pe partea dreapta ?? ca vreau si eu sa o antifonez si nu stiu cum sa fac

BYGyorgy 01-10-11 10:45

4 Attachment(s)
Ieri masina a primit un cadou si anume volan de Nexia cu tot cu coloana de directie reglabila pe inaltime,un cadou pe care voiam sa-l fac de mult timp.

All times are GMT +2. The time now is 16:28.

- Copyright 2026 4Tuning