![]() |
Re: PINK Lamborghini Murcielago
Quote:
n-auzi ca masina e din QATAR ??? din cate stiu nu prea`s multi italieni pe acolo...ci arabi...plini de bani. |
s-au scrantit astia de la lamborghini la cap?au stricat bunatate de masina cu rozul ala
|
Quote:
de ce sa fie a unui gay sau femeie...poate sa fie un oare care barbat care AGATA MULTE FEMEI cand parcheaz la Pacha in Ibiza :D |
Sunteţi fenomenali unii dintre voi .. Nu v`aţi urca la volan, nu ? :lol: Să fim serioşi ..
Cum a mai spus cineva mai sus.. şi a spus foarte bine.. lasă frate să zică toţi ce vor ei .. la ce senzaţii iţi poate oferii o astfel de maşină, nu cred că te mai interesează ce zice unu si altu.. până la urmă e o culoare oarecare. |
Daca as primi`o degeaba ar putea sa aiba shi un coi pe capota ca tot as merge cu ea. Dar din cate vad la cati milionari in euro sunt pe forumul asta ... multi din voi nici s`ar urca la volan. Crek daca ati vedea`o pe strada ati scoate rpd telefonu sa ii faceti poze sa va laudati cu ce masina ati vazut - dar daca ati avea`o. Coborati shi voi cu picioarele pe pamant.
|
daca era si la exterior un galben sau un alb ceva parca parca mai megrea dar asa....negru la exterior si roz la interior totusi .....:sad::sad:
|
Ce are? E un contrast reusit:)
|
hahahaha ce culoare de c***t(roz)!!!!! vad ca au votato multi ca fiind extraordinara.CE OAMENI:chainsaw:
|
asta e masina de fate..sau de gay. =))
|
Quote:
Foarte interesanta combinatia :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oare si cu jentile roz ar fi aratat bine? |
Quote:
|
nush...nu as avea nicio problema so o conduc...dak as avea o punga pe cap
|
nu e deloc urata....ba chiar e frumoasa....o masina personalizata
|
Draguta masina dar eu cred ca i se potriveste perfect unei Femei (SAU POATE CHIAR ESTE MASINA CANTARETEI "PINK") .
|
Masina e dementiala , se poate vedea aproape zilnic in Londra, pe lateralul magazinului Harrods din Knightsbridge .
;) |
Dadadadadaaddadad :dance:
Prea smechera :love: Interiorul ala :dribble: Si contrastul e mortal:love: |
nu vezi asa cv in fiecare zi
|
Quote:
si nevopsita si fara tapiterie... chiar nu ar conta :cry: |
dacă e a unei domnișoare atunci e ok, probabil e soția unui miliardar
|
Dacä vede Alice masina, o cumpärä :lol::lol: e o fatä de aici dupä forum ... si ei ii place rozu` :lol::lol::lol::lol:
Pe mine nu m-ar deranja rozul asta :rolleyes2 daca ar vinde-o cu 20.000 € in 10 min. am cumparat-o :D |
offf la naiba ce urata e... e groaznica...vaai zici ca e de gay blablablaaaaaa
reveniti va e murcielago:shock: putea sa aiba si caca pe el tot :dribble: dupa el;) numai :cunoscatori" si palavragii pe aici |
V-a zis bine blonda ;)
|
La arabi si alte neamuri rozul nu e kitsch.
La chinezi combinatia rosu cu auriu nu e kitsch, e un simbol norocos. La romanii de varsta a doua si a treia mileul nu e kitsch (ii sustin, e doar o cretinatate si atat). Mai scoateti-va nasul din partea dorsala :D ~Nautilus |
Si daca ar fi desenata vaca de la Milka pe ea, tot mi-as dori o masina asa:P
|
hmm..interiorul ala roz:)) da exteriorul mie imi place
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning