Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   O Dacie De Securisti:)) (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81165-dacie-securisti.html)

BH 59 FIF 21-06-08 14:47

Re: O Dacie De Securisti:))

O intrebare am si eu: Daca pe masina ta s-a montat motor de alpine din fabrica, iar in cartea de identitate exista mentiunea NU NECESITA CERTIFICAT DE OMOLOGARE ARTIZANALA, nu inseamna ca acest tip de motor este practic omologat pe Dacia 1310? Ar fi o chestie interesanta, avand in vedere faptul ca nu s-ar mai aplica regula cu procentul de 40% peste puterea motorului original si astfel nu ar mai trebui realizate testele dinamice. Incerc luni sa merg pana la R.A.R sa vad ce parere au ei de chestia asta.

robert_berceni 21-06-08 16:42

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1603996)
nu mai posta adresa ca stai langa mine si oricum imi trebuie un alpin :lol:

:))nici o problema STI...am paznici.nu ai cum sa te apropii de masina...:))

robert_berceni 21-06-08 16:45

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 1604547)
O intrebare am si eu: Daca pe masina ta s-a montat motor de alpine din fabrica, iar in cartea de identitate exista mentiunea NU NECESITA CERTIFICAT DE OMOLOGARE ARTIZANALA, nu inseamna ca acest tip de motor este practic omologat pe Dacia 1310? Ar fi o chestie interesanta, avand in vedere faptul ca nu s-ar mai aplica regula cu procentul de 40% peste puterea motorului original si astfel nu ar mai trebui realizate testele dinamice. Incerc luni sa merg pana la R.A.R sa vad ce parere au ei de chestia asta.

Ai foarte mare dreptate.mot este omologat 100% legal.nu am nici o bataie de cap k tre sa dau bani d omologare la mot.tot ce va trebui omologat vor fi jantele.
Salutare

Snapy_xxl 21-06-08 16:45

Quote:

Originally Posted by robert_berceni (Post 1604696)

Ori masina a venit cu securistii la pachet? :lol:

Bv man, norocos mai esti. Am auzit si eu de tipul asta de Dacie dar n-am vazut nici una pana acum. Daca te tii de ea sigur o sa iasa ceva frumos si cu istorie. Bafta multa!

negrey_1300 21-06-08 16:46

tot ce va trebui omologat vor fi jantele.
[/QUOTE]

ce jante ai de gand sa ii pui?

robert_berceni 21-06-08 16:47

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1604707)
Ori masina a venit cu securistii la pachet? :lol:

Bv man, norocos mai esti. Am auzit si eu de tipul asta de Dacie dar n-am vazut nici una pana acum. Daca te tii de ea sigur o sa iasa ceva frumos si cu istorie. Bafta multa!

Nu imi plac securistii,dar iubesc cainii foarte tare...asa ca...trageti voi concluzia;))

Quote:

Originally Posted by negrey_1300 (Post 1604710)
tot ce va trebui omologat vor fi jantele.

ce jante ai de gand sa ii pui?[/QUOTE]

deocamdata nu mam decis...oricum voi trece la 4 prezoane cat de curand

CristiRS 21-06-08 19:21

Quote:

Originally Posted by robert_berceni (Post 1604696)

spui tu asa, dar lasa ca o prin eu pe lamotesti :lol:

robert_berceni 21-06-08 19:25

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1604924)
spui tu asa, dar lasa ca o prin eu pe lamotesti :lol:

=))pe lamotesti poti sa vii sa bei un suc,la magazin>:).acolo ma gasesti in fiecare zi,dupa ora19;)
;))

B 89 WRC 01-07-08 14:12

spor la treaba cu masina e un inceput buc ca pleci cu motorul omologat

robert_berceni 01-07-08 23:55

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1623132)
spor la treaba cu masina e un inceput buc ca pleci cu motorul omologat

mersi...vezi k ai PM d la mn

DannY_SmekeruL 02-07-08 23:00

foarte tare masina pana acum nu am vazut nici o masina ca a ta in schimb am auzit de ele.bafta la ce ti-ai propus sa faci cu ea si fara incidente neplacute

cata_tm 03-07-08 02:52

citesc ca vrei sa o faci stil gordini. de ce anume ai avea nevoie la partea din fata? ti-as putea da cu totul, far, rame far, reglaje, masca, etc... eu oricum ma pregatesc sa o duc la remat, ca sta cam de multisor... si oricum, e pacat sa nu ajuti, cand vezi cum se dispare "fenomenul dacia" :( , iar cei care mai vor sa le aranjeze, nu mai au ce :( . daca am inteles gresit treaba cu stilul gordini, imi poti spune si de piese pentru dacie cu 4 faruri, ca si de asta am avut, da' am mai pastrat din ea.

asa ca, spune-mi de ce ai mai avea nevoie de pe la dacie, si vedem daca te pot/putem ajuta

salut

robert_berceni 04-07-08 14:48

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1626430)
citesc ca vrei sa o faci stil gordini. de ce anume ai avea nevoie la partea din fata? ti-as putea da cu totul, far, rame far, reglaje, masca, etc... eu oricum ma pregatesc sa o duc la remat, ca sta cam de multisor... si oricum, e pacat sa nu ajuti, cand vezi cum se dispare "fenomenul dacia" :( , iar cei care mai vor sa le aranjeze, nu mai au ce :( . daca am inteles gresit treaba cu stilul gordini, imi poti spune si de piese pentru dacie cu 4 faruri, ca si de asta am avut, da' am mai pastrat din ea.

asa ca, spune-mi de ce ai mai avea nevoie de pe la dacie, si vedem daca te pot/putem ajuta

salut

da boss...robbi3_boy e id meu.baga-l si vb p mess.chiar sunt interesat de elemente de 1300:D.astept sa ma adaugi.
salutare

Grigoras Cristian 08-08-08 10:20

super masina.
deci cu asta l'au fugarit pe ceasca cand fugea cu elicopteru'

BTL-gordini 08-08-08 10:52

E cool masina:D,cred ca si merge cu acel motor.Acum tre sa te mai apuci de treaba la ea si noi suntem aici sa te ajutam;)

Andu_RacE 10-08-08 13:21

interesanta masina:D ai avut un mare noroc ca ai gasit o asemenea masina si ca ai motorul omologat..e un inceput bun, sa o stapanesti sanatos si sa iti indeplineti tot ceea ce ti-ai propus;) bafta

Ingerasul99 10-08-08 13:51

Sa facut ceva la masina?

andreimorocos 11-08-08 00:17

niste poze, ceva noutati? sa vedem ce ai mai facut la masina
foarte frumos motorul mmmm

robert_berceni 14-08-08 23:01

din pacate nu s-a mai facut nimic la masina...doar am cumparat kteva ccesorii pt ea...si etc.
cu cine trebuie sa vorbesc sa inchida topicul temporar,si sa il deschid knd ma apuc d ea???am lucrat la alt proiect si acum fiind in lipsa de fonduri,stam p dreapta...deci

TOPIC INCHIS

TEMPORAR.

Daniel_Toa 15-08-08 08:28

Topic inchis, ( robert_berceni - cand doresti sa il deschizi te astept cu un PM si se rezolva ) .

All times are GMT +2. The time now is 12:15.

- Copyright 2026 4Tuning