![]() |
Re:
Quote:
|
Din motive obiective se amana!
Dar e mai bine ca o sa avem o selectie la zi corecta si nu subiectiva. Asa ca punetiva masinutele la punct, fiti gata de lupta. |
Nu stiu cat e la SIAB intrarea, am auzit si eu 100 iar la noi clasic 50 000lei ca si pana acum.
|
Sebastiane ... nu e nici o chestie ca se amana...macar sa faceti anul asta pana nu incepe sa ninga ... ca dupa aia ciu-ciu :D
|
Re:
Quote:
DEe amanat se amana doar lupta cu licentiatii care nu se pot pregati atat de in scurt pt un start serios. Astia chiar vor sa ne bata. |
poti sa ne zici si o zi .... ??
EDIT....sterge postul...ca acum am vazut ziua...sorry!!! |
Re:
Quote:
cea mai probabila data e 16, dar daca se poate am vrea sa facem sambata pe 15 pentru a nu ne suprapune cu Raliul Bucurestiului AUTOTIRIAC care e tot duminica. |
nu te supara Sebastian da ne potzi da mai multe amanunte in legatura cu TiriacAuto raliu sau toate la timpul lor?
nu de alta da sa fie omu pregatit :wink: |
Re:
Quote:
|
Problema!
Este posibil sa nu putem organiza la Siab duminica sau sambata in 15 sau 16 pentru ca directorul francez nu si-a dat acceptul, mai vedem ce si cum facem maine poimaine aflam sigur dupa spusele lor. Li se pare periculos. |
atata timp cat se iau masuri de sigurantza ca la fiecare cursa LR...nu vad ce nesigurantza s-ar creea...
eu astept cu sufletul la gura raspunsul...pe care cred ca si tu sebastian il ashteptzi...ca de la o vreme atzi uitat bucureshtiul! :wink: |
Re:
Quote:
|
tu crezi ca ala e dispus sa scoata bani din buzunar ???
in mare parte lumea e zgarcita ... sebastiane iti tinem pumnii :) de fapt ne tinem pumnii ca sa vedem si noi ceva :D |
sa va explic ceva simplu legat de organizare: tot ce e de platit de la primul la ultimul om revine Clubului Legal Racing, in plus costa chiria pistei. Nu aduc nici un om in plus ei si dupa ce si-au dat acordul, iar noi asteptam forma scrisa a contractului, dupa ce am sunat sa intreb care e problema de nu-l trimit au spus ca francezul nu e aici trebuie sa vina si ca i se pare periculos si nu crede ca e de acord.
Ar fi avut de castigat pentru ca accesul de public s-ar fi facut pe la ei si se platea suta de mi la intrare si dupa eram si noi nevoiti sa taxam cu 50 000 lei. |
Re:
Quote:
Nu am uitat Bucurestiul, faptul ca nu am facut etape asa de des a fost o realitate impusa de anumite conjuncturi, nu mai aveam locatie, aeroportul poti si nu poti sa-l iei oricand. In plus atmosfera artificial tensionata de unul si altul in Bucuresti(pestele de la cap se impute), adversitate clara fata de persoana mea m-au mai temperat insa va pot spune ca nu am dormit si va pregatesc o surpriza excelenta. Deci daca nu avem paine sa mancam cozonac. |
pai sebastiane daca ne iei asa ... cu surpinza...e de rau :D...ne faci (si nu cred ca spun doar pentru mine) sa ne roadem unghiile de nerabdare...:lol:
|
Re:
Quote:
Fac tot ce e omeneste posibil sa fie curse legale, muncesc pe timpul, relatile si cheltuielile mele sa pun la punct o curse pe care altii nu sunt in stare sa le organizeze, iar cand vine vorba de respect pentru ce s-a facut... Incerc sa fiu transparent ca toata lumea intreaba de una alta si daca anunt o intentie care nu se poate materializa eu si Legal Racing suntem aspru criticati. Asa ca am tras concluzia ca prea multa transparenta strica. Daca unii \"binevoitori\" nu se amestecau si nu apelau la bunavointa noastra de a amana un miting, poate azi aveam un loc al nostru, in care faceam curse cand vroiam noi toti. Nu avem acest loc asa ca suntem la indemana altora carora prea putin le pasa de noi si cursele noastre. Am sa va anunt cand este sigur 90% pentru ca 10% poate fi oricand un procent pentru neprevazute. Daca acum anunt 100% ceva si se amana o sa fie 100 care sa-mi sara in cap, m-am saturat de mofturi din partea unor oameni fata de care nu am nici o obligatie si nici consideratie. |
am votat Doar cand este 100% SIGURA
cred k este cel mai bine... nu are rost sa ne amagim aiurea |
am votat ca o cursa trebuieie sa se anunte din faza de intentie deoarece oamenii sa stie din timp nu cu 3zile inaintele le dai minunata veste ca va fi o cursa unde vor fi cerculete si burnout_uri :roll:
|
am votat \"INTENTIE?\" pentru ca de multe ori treba devine 100% sigura cu 2-3 zile inainte de eveniment (poti ajunge la motive daca plua, se anuleaza deci n use 100% sigura, sau intervine ceva in traficul aerian...) asa ca in momentul in care se demareaza actiunile pentru o cursa ar trebuii anuntata
|
siab
100% la SIAB nu se va face o cursa, cel putin noi nu vom face.
|
Re: siab
Quote:
|
Quote:
Avem nevoie de bani si sponsori acum cu restul suntem in linie dreapta. |
Quote:
|
Quote:
Ar fi avut de castigat, e poate prea in scurt sa facem ceva, ca sa facem lumea sa vina la Legal Racing pe alta locatie si sa nu viziteze SIAB ridicand numarul platitorilor de bilete, ca doar acolo e o afacere nu pasiune. Timpul e prea scurt! |
Stiti ce ma supara cel mai tare la nehotarati astia care nu au habar de masini dar fac evenimente? Faptul ca ne dau sperante, trebuiau doar sa faca contractul si dupa aia apar 'riscuri\" nu-i inteleg oricum le dadeam mai mult decat ii costase pe ei inchirierea de pista si le aduceam si oameni la SIAB, nu ca r fi dus lipsa, dar plateau un bilet la intrarea in SIAB ca sa ajunga inspre noi apoi la noi alt bilet la jumatate de pret ce-i drept.
|
asta este... orice sut in coor e de fapt un pas inainte... keep walking... johnny walker.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
eu vroiam doar sa spun ca astept cu nerabdare spectacolul organizat de voi... daca daca ai inteles asa...imi cer scuze :( stai linistit ca lumea apreciaza eforturile tale... |
Re:
Quote:
sebastiane ... asa e omul...in mare parte asa fac latinii si nu ai ce sa-i faci..trebuie sa te conformezi cu \"nesimtirea\" asta de a da omului sperante... |
Re:
Quote:
Nici recunostinta nu vreau insa imi este ciuda cand vreau sa fac bine si apoi lumea imi sare in cap pe diverse motive. |
asta-i romanul ... vrea tot timpul in felul lui...
n-ai ce sa le faci eu oricum iti urez succes la toate spectacolele legale pe care vrei sa le organizezi ;) |
nu prea are legatura cu topicul,dar nu ma pot abtzina se nu te intreb ceva seby...daca in bucuresti sunt atatea pb cu organizarea,cred ca merita incercat la ploiesti,unde nu s-a tzinut nici o cursa si unde exista o locatzie super,bulevardul independentzei,4 benzi si se poate face si pe 800m.unde mai pui ca duminica bulevardul este inchis circulatziei....eu cred ca merita incercat ptr ca si in ploiesti sunt multzi iubitori ai sportului cu motor si in plus fatza de asta nu a fost nici o legala aici.daca ai nevoie de ajutor,in vederea obtzinerii autorizatziei sau ce mai trebuie eu ma ofer voluntar....cum spuneam asta ramane la aprecierea ta.....scuze ptr off topic.merci
|
Tu nu sti ca Aleea Castanilor face parte dintr-un program de protectie european si nu e voie sa faci fum , zgomot,etc. Se streseaza castanii asa spune primaria.
Poate face mrul ceva. |
castani
DA SEI ARE DREPTATE!
|
am shi eu cateva intrebari (care poate poate va ajuta cu ceva)
De ce nu se face o pista speciala undeva la marginea Buc unde sa se plateasca o taxa pentru participanti si o alta pentru spectatori ??? Cred ca ar fi o sansa cu nenishorul ala care a candidat la primarie ( de zicea ca face pista de F 1 ) A vorbit cineva cu ala ??? Daca nu de ce nu se incearca ceva? Sunt constient ca trebuiesc foarte multi bani pentru asta dar ... eu stiu poate se gaseste careva sa sponsorizeze. Vorbesc cumva aiurea ? Sau sa facem ceva un miting sau nu stiu exact, sa mergem la primarie sa cerem ceva de genul asta. Eu sunt un iubitor de masini ( in special cele vechi >the muscle one ) fara bani ( bineinteles ) caruia i0ar placea foarte mult sa mearga pe o asemenea pista. Nu stiu catzi suntetzi de acord cu mine. Mai sunt ofticat de legile de 2 lei din Romania referitor la tuningul auto ( ma refer in special la fazele de 3 lei in care esti oprit sa tzi se retina talonul masinii pe motiv ca \"ai defectiuni la sistemul de evacuare\" tobele sport, geamuri fumurii, jante ceva mai mari decat cele mentionate in talonul masinii etc etc stiti voi mai bine la ce ma refer . mi-ar placea sa putem face ceva in privinta asta voi nu ???? Credeti ca avem vre-o sansa sa infaptuim toate acestea ? Nu stiu cum e afara, dar nu cred ca gaborii sunt asa pusi pe \"rele \" cum sunt la noi cand vad o masina tunata sau un ursulet ( baietii stiu de ce ) Sincer am pierdut multe editii ale \"legal racing\" ca am lucrat , ca nu am stiut ca se tzin etc si mi-ar placea sa nu mai pierd altele. Astia de prin tara de ce au tot organizat intreceri ? Imi cer scuze daca am enervat pe careva cu \"durerile\"mele Bafta |
bil...s-a propus o chestie de genul asta (daca nu ma insel) si nu s-a reusit nimic...
cred ca ar fi o idee geniala... |
Re:
Quote:
Odata cu venirea sumelor de bani rezolvam si restul, pana atunci mai carpeala. |
Ptr. MosCraciun in legatura cu o etapa la Ploiesti foarte greu mai ales unde ai spus tu asa cum spunea si Sebastian bulevardul e intr-un proces din asta de protectie plus ca avem un primar de tot r....l care nu este un adept ale unor asemenea competitiii deci slabe sanse ptr. organizarea unei etape de viteza,insa ptr. o etapa de indemanare s-ar putea sa fie destule locuri chiar Tre parca zicea de curtea nush carei intreprinderi deci undeva intr-un loc privat . :wink:
|
Considerati normal sa se anunte o competitie automobilistica din stadiul de:
INTENTIE? 22% [ 13 ] Doar cand este 100% SIGURA? 77% [ 46 ] In concluzie trebuie anuntata o etapa doar atunci cand este sigurain cea mai mare proportie. In acest moment intrebarile si discutile referitoare la intentii sau o posibila etapa vor fi reduse cat mai mult posibil. Asteptam doar certitudinile! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning