![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Salut baieti...am acelasi vis care l-ati avut si voi,vreau un 318 Is...am gasit unul,nu arata ca cel de mai sus dar imi place.Probleme ar fi cateva,usa pe stanga a fost ori lovita ori zgariata si a dat cu spray,asta sa zicem ca nu este importanta,pe dreapta are doua bucsi de bascula care trebuiesc schimbate.Si cea mai mare problema...NU ARE aer :(( . Masina o iau la 1900 de Euro arata destul de bine este totul de fabrica.Dar vreau sa stiu daca se poate pune aer conditionat si in cazul in care se poate pune daca sunt probleme.Astept sfaturi.
|
ms kos de pozeee:D...le-ai facut bine...inafara de nr alaaaa :)
|
bhp maxim sincer sa fiu si eu m-am interesat inainte sa-mi iau masina ca nu prea gaseam cu dublu climatronic.....dar am auzit ca se poate pune numai ca ii de lucru mult.daca gasest una lovita si sa iei tot tot de pe ea.cred ca trebuie sa umbli si la instalatia electrica.astea sunt lucruri pe care le-am auzit si eu,nu e nimik concret.dar poate stie lumea mai multe si te ajuta.dar eu zic k de mers merge pusa....
|
Quote:
ca nu am mai vazut nici una pana acum cu jante de M6 :shock: ___________________________________ mama......deci ma tot uit la pozele cu masina ta RAU`le si nu ma satur:)) imi place la nebunie mai ales ca e din 97`:shock: |
mama......deci ma tot uit la pozele cu masina ta RAU`le si nu ma satur:)) imi place la nebunie mai ales ca e din 97`:shock:[/QUOTE] lasaa k poate peste cativa ani o sa ma uit io la pozele cu pisicuta ta:D.daca iti doresti cu adevarat o sa ai si tu.nu-ti fa griji k si eu zi de zi ma uitam pe net la altii si ma uit inca si acum....:D. |
crede`ma ca atunci cand fac 18 ani si iau carnetu` ........o sa`mi iau o pisicuta....de motorizare mica....asa mai rabla.....sa invat bine
apoi.....iau ceva frumos.....ex ca a ta :D mai am 1 an jumatee pana la carnet:(( |
Ms si tu sa ai grija de ea....o sa pun zilele astea si eu o poza cu a mea pisicuta,sper sa nu te deranjeze.
|
Quote:
|
Quote:
|
faina masinutza ;)
am vazut-o si pe viu si chiar arata bine , felicitari si sa o stapanesti sanatos :-) :wave: |
Quote:
|
uite..am gasit pisoi cu jante de m6...dar sunt curios sa il vad si pe al domnisoarei :P
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=501 |
arata binee.....ms de poze...:D
|
vad ca pana la urma n-ai stat in zadar atata timp cu biemerul la avatar, felicitari !!!
|
ms ms domnu'.....dar am auzit k nici tu nu ai muncit degeaba...:D.vreau sa vad si eu masinuta ta....;)
|
nu esti singurul RAU :)
|
de ce spui asta???...k mai sunt masini cu RAU la numar?am mai vazut si eu cateva......dar eu sunt primu:D...restu'......nu conteaza :)
|
Quote:
ai dreptate ...bine punctat :-) ...imi place atitudinea pozitiva ;) |
Quote:
|
vroiam sa zic ca nu esti singurul care vrea sa vada masina lui canny :)
pe a ta am vazuto in benzinaria mol, tu intrai, eu ieseam.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da da :)
|
spune-mi te rog cat iti consuma si cum e la intretinere ca m-ar interesa si pe mine un 318 is sau da-mi pm
|
Quote:
de intretinut nu stiu cat de greu se intretine pt ca nu am avut nici un fel de probl. consumu.....la altii am auzit de 9-10 prin oras.....posibil sa fie ceva dereglat la mine....dupa ce o inmatriculez o sa ii fac un full service sa vad daca sunt probleme....si daca iti plac cumpara-ti....eu o ador si nu as da-o pt nimik in lumee :D |
dragii mosului.....de astazi pana in 10 noiembrie sunt pieton:(...si pisicuta saracaa hiberneaza....:(((
|
Suntem alaturi de tine, sincer.
Sa speram ca se poate scurta macar un pic perioada. |
Quote:
:sad: :sad: :sad: imi pare rau da de ce tre sa hiberneze??? nu ai si tu un prieten , o prietena( sau mai multe ;)) de incredere care sa o conduca cu blandetze , macar din cand in cand ....asa ...,sa o mai vedem si noi prin orash......:-) |
Quote:
|
Quote:
hmm.....as aveaa..dar sa stau cu bata langa ei..:)).....dar momentan nu mai am nr.....si nu ma stresez..... |
ce ai facut de ti l au luat atata?:)
|
radar...133 pe limita de 30 + ca am mai avut o abatere in ultimele 6 luni si s-au mai adaugat 30 de zile la pedeapsa,in total 120 de zile de "pauza" :( fara drept de reducere :((
|
:hug:lasa fratelo k treci tu peste !!! ;) ...is alaturi de tine ;)....asta sa fie cel mai mare bai !!!
|
lasa ma...sti tu vorba aia...
mersu pe jos face picioru frumos :D glumeam naspa....poti sa stai 4 luni si fara pisok :-P |
Quote:
|
Quote:
|
decat sa te complici mai bine stai linistit pe curu' tau :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
asa de plictiseala...fara permis tot am mai facut ceva la masina :D
1.am luat un mp3 Pioneer sa se potriveasca cu interioru :D e ceva de capu lui si muzica se aude mult mai bine chiar daca sunt boxele standard |
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning