![]() |
Re: WRS Cielo Exe DOHC 16v 2003
Am vorbit cu domnul bulangiu ce mi-a incheiat casco la allianz, am fransiza , asa ca platesc si eu bara nu numai ei.Asa ca nu se merita.
Geo_ZGA este aceeasi culoare , nu stiu daca si aceeasi nuanta ... cred ca ai observat ca nu sunt doua la fel , unele bat spre albastru altele spre bej... Codul stii unde-l gasesc ?! La masinile mai "evoluate" cica ar fi prin portbagaj pe la roata de rezerva niste stickere. |
este aceeasi nuanta. nu stiu unde e codul de culoare, cauta-l prin portbagaj, posibil la roata de rezerva, in spatele mochetei sau pe sub plasticele alea de pe laterale.
|
Zgarietura a iesit la polis , a ramas o zgarietura foarte fina in bara . Nesemnificativ :)
Poze maine. |
Quote:
|
Da , aia de care zic eu are 1mm de buretel.Daca nu tine cu ce lipesti tu , iti trimit eu prin posta .
|
Ma bag offtopic, scuze... am si eu banda, dar am luat mai lata, nu stiu daca te ajuta... are cam 1cm latime. Iti trimit si eu daca vrei.
|
multumesc geo, multumesc wrs, am luat banda dubluadeziva cu buretel si lata de vreo 5 sau 7 cm neagra, deja am pus semnalizarile laterale ovale de cielo (de la DONN), mentionez ca eu am avut rotunde...am taiat clema si un tamburuc acolo la ele cu cuter-ul si au intrat perfect sunt tare multumit de ele....acum incerc sa caut de opel astra...
|
S-a rupt cablul de acceleratie si nu il gasesc nicaieri in nici un magazin , cunosc mecanici care lucreaza de ani de zile pe daewoo care mi-au spus ca n-au schimbat in viata lor pe cielo executive asa ceva => nu gasesc piesa.
Ajutati-ma va rog frumos cu niste numere de telefon de la magazine din Bucuresti. Poate totusi il gasesc pe undeva pe stoc. Multumesc :( |
Quote:
|
Nu era de la cablu , l-am cumparat degeaba , era de la un cauciuc ce face legatura intre motor si habitaclu.
O sa`l caut pe la dezmembrari , nimeni din nici un magazin n`are idee cat costa si cum se numeste :) |
5 Attachment(s)
Poze :D
|
3 Attachment(s)
inca cateva ...
Astept oferte cu punte opel discuri compatibile pe cielo , cumpar ! |
Daca ai punte cu fuzete detasabile poti iesi mai ieftin si mai bine .... Da jos chestiile alea de pe bara spate..
|
Re: Cielo Exe DOHC 16v 2003 - WRS
Nu, imi trebuie toata puntea... chestiile alea nu mai exista acum :D.
|
Tu ai xenon, sau ce becuri ai ca imi plac cum se vad...
|
Am xenon de la serban_pc da`i un pm si intreaba pretul :)
xenon 35w 6000k serban |
Si becurile din proiectoare?
firma, putere, specificatii, etc.. imi plac ca sunt la aceeasi nunata cu becurile xenon!;) |
Am tot xenon si pe proiectoare 35w 6miik
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning