Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Marele Premiu al Buzaului IV 22 iunie 2008 (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/80571-marele-premiu-buzaului-iv-22-iunie-2008-a.html)

skyliner666 23-06-08 02:19

Re: Marele Premiu al Buzaului IV 22 iunie 2008

subaru de ce nu s-a dat?
sau evo s-a dat o data, ne-a lasat masca, cel putin pe mine, si apoi gata a stat la cusca :|

DONU' 23-06-08 02:25

Felicitari Buzau! Bravo Dragos! Bravo Mousaios!
Foarte frumos! Mie unul mi-a placut.
Singurul inconvenient cred ca a fost drumul cam ingust, desi n-au fost incidente. Denivelarile de care se vorbea chiar nu le-am simtzit. Cel putin eu.
Grupele au fost cat de cat ok, desi eu as face o grupa speciala pentru Renault 5 ca sunt prea shmekere :lol:
Fairplay-ul tuturor concurentilor! Nota 10.
E prima oara cand stam de vorba ca lumea, cand ne felicitam si cand ne spunem cat de cat ce modificari avem si ne ajutam cu sfaturi. Poate am inceput sa ne cunoastem mai bine unii cu altii, insa au fost si o gramada cu care nu mai vorbisem pana acum si totusi am discutat ca niste vechi prieteni. Super!
Bravo Buzau!
Asteptam urmatorul Mare Premiu, daca se poate pe un drum mai lat! :peace:

giubau_v8 23-06-08 07:45

22 Attachment(s)
o poza..doua..sa fie:D

:rolleyes2

giubau_v8 23-06-08 08:00

43 Attachment(s)
aici aveti filmulete cu majoritatea finish-urilor ( multam pentru ajutor gycone)

daniwmk 23-06-08 11:22

in afara de mici probleme cu locatia totul a fost ok
distractie si curse interesante
in concluzie ... mai venim :)

MauS 23-06-08 11:27

Quote:

Originally Posted by skyliner666 (Post 1607148)
subaru de ce nu s-a dat?
sau evo s-a dat o data, ne-a lasat masca, cel putin pe mine, si apoi gata a stat la cusca :|

Subaru negru a avut o problema la transmisie, cel albastru nu stiu de ce a plecat, tipul cu evo albastru nu se simtea bine din cate am inteles din cauza caldurii si a plecat acasa. Per total, o cursa frumoasa, pacat ca m-am dat doar o data.... vorba ta:lol:

Felicitari organizatorilor si participantilor;)

bluey 23-06-08 11:31

A fost frumos.
Ca intotdeauna au fost si nemultumiti.
Nu poti sa ii impaci pe toti orice ai face.
Mai ales ca multi venisera sa castige nu sa participe.

MauS 23-06-08 11:44

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1607524)
A fost frumos.
Ca intotdeauna au fost si nemultumiti.
Nu poti sa ii impaci pe toti orice ai face.
Mai ales ca multi venisera sa castige nu sa participe.

Imi pare rau ca m-am "legat" de tine ieri:lol::lol: Te-ai dat si cu Altea parca.... dar nu mai stiu ce ati facut.

Un mic filmulet

bluey 23-06-08 12:14

Nu ma refeream la tine ca ai venit sa castigi.
E meritul tau si munca ta in masina aia.
Ma refeream la cei care au sarit la mine ca masina mea fuge mai tare desi in talon am acelasi raport cp/kg.
Si s-a vazut ca in A2 au intrat masini mai puternice ca a mea.
Sunt eu de vina ca nu si-au modificat suficient masinile si au venit nepregatiti?

skyliner666 23-06-08 12:55

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1607516)
Subaru negru a avut o problema la transmisie, cel albastru nu stiu de ce a plecat, tipul cu evo albastru nu se simtea bine din cate am inteles din cauza caldurii si a plecat acasa. Per total, o cursa frumoasa, pacat ca m-am dat doar o data.... vorba ta:lol:

Felicitari organizatorilor si participantilor;)

ma refeream la tine...cu evo galben nu ? :D
imi place foarte mult masina, liniuta a fost outstanding ... mi-ar fi placut sa vad mai multe liniute cu evo`ul tau

Soryn_No2 23-06-08 13:40

Ne bucuram ca v-a placut... va mai asteptam

keemo 23-06-08 14:12

corrado`ul rosu ce motor avea ?? stie cineva ?

MauS 23-06-08 14:19

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1607832)
corrado`ul rosu ce motor avea ?? stie cineva ?

G 60 probabil.

Dispar posturi sau e doar o aparenta?

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...40#post1607840

B|shOp-VR6 23-06-08 14:44

Subaru albastru nu s-a dat pentru ca i s-a parut drumul prea ingust si nu a vrut sa riste, subarul negru a avut probleme la o planetara spate, ce i s-a rupt cand a vrut sa testeze asfaltul foarte aderent iar baiatului cu evo cat si prietenei lui i s-a facut rau si a plecat spre Bucuresti, din pacate.

Soryn_No2 23-06-08 15:30

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 1607899)
Subaru albastru nu s-a dat pentru ca i s-a parut drumul prea ingust si nu a vrut sa riste, subarul negru a avut probleme la o planetara spate, ce i s-a rupt cand a vrut sa testeze asfaltul foarte aderent iar baiatului cu evo cat si prietenei lui i s-a facut rau si a plecat spre Bucuresti, din pacate.

Trebuia sa mai stea, macar sa vada lumea niste masini adevarate, pacat, ar fi iesit si mai frumos daca se mai si dadeau

kast_ACAB 23-06-08 15:31

corrado g60...cu nos....eu asa am auzit....:rolleyes2

DragosT 23-06-08 19:20

Drumul... nu cred ca am mintit cand am spus ca are 6 metri latime. Din fericire pentru cei care s-au dat a fost incapator, ba chiar am impresia ca i-a determinat sa fie mai concentrati, si aici ma refer la faptul ca nimeni nu a mai iesit in decor cum s-a intamplat pana acum la Buzau, cu exceptia unui Audi indecis. Din nefericire perioada anului nu ne-a permis sa indepartam si mai mult publicul de pista.

kast - g60 8 valve, bine reglat cu o noapte inainte, fulia cu 5 mm mai ingusta si intercoler aftermarket. Dupa prima cursa i s-a rupt tamponul la motor, i-a sarit un furtun.A revenit rapid in ecuatie dupa ce a legat motorul cu... o chinga. Fiind prea lunga a ingramadit restul de 2 metri pe la baterie. A batut un r5 printr-o revenire de 2 masini cauzata de ratarea treptei 2....

flexus 23-06-08 22:52

A fost ok, m-am speriat putin cu ploaia :)

Baiatul cu evo galben (MauS) nu s-a mai dat ca nu avea cu cine :) Eu degeaba am stat langa el la start dupa cum s-a si vazut. Daca se inscria Audi S6 sau ramaneau evo/sti poate il vedeati mai mult :D

Drumul a fost super ok mai putin ca era extrem de inclinat! Pe mine m-a incurcat ceva la start, dar din cauza caldurii si aderentei bune dupa viteza a 2-a m-am putut alinia si pune pedala la fund :D

Felicitari organizatorilor, nu stiu cum au reusit dar s-au tinut tare si au dus-o la capat cu bine. Mi s-a parut comunicarea foarte proasta insa, de multe ori stateam nestiind ce se intampla.

Voi mai veni la Buzau cu placere!

TzuTzu77 23-06-08 23:00

Intr-adevar, daca jandarmii nu stateau degeaba si intrau pe zona de concurs doar concurentii si organizatorii, ar fi fost mult mai bine, dar si asa a fost ok. Chiar si grupele desi multi n-au fost multumiti, eu cred ca au fost destul de echilibrate, avand in vedere si multele finishuri stranse, plus ca mai ales prima oara a fost cam la alegere cine cu cine....oricum, eu sunt multumit de ce a iesit, si sper ca ne-am spalat pacatele de anul trecut. Va mai asteptam!

DragosT 23-06-08 23:04

Probabil daca erau mai multe masini la D2 se intampla si acolo ceva actiune in plus ;). Asa, a fost moarte clinica cu Maus :D. Nu prea avem noi ce sa comunicam. Drumul ingust si incadrarile au pus probleme cu aliniatul soferilor la start, iar boxe si muzica sa se simta spectatorul bine chiar nu am mai vrut. Cand o sa le luam lor bani si concurentii vor participa pe gratis atunci vom aduce si toalete ecologice. Deocamdata nu putem. Daca vom mai face la Buzau aproape cu siguranta vom folosi aceiasi locatie pentru ca ne-am obisnuit cu ea. Nu pot decat visa ca va fi remediata problema cu inclinatia drumului. Multumim de aprecieri si te asteptam oricand cu placere si nu numai la curse. Masina se aude imbucurator pentru ureche ;). Imi pare rau ca nu toti au reusit sa dea mai multe curse.

NightDevil 24-06-08 00:12

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1608438)
A batut un r5 printr-o revenire de 2 masini cauzata de ratarea treptei 2....

MAN IN LEGATURA CU R5 VS G60 A2 cursa la libere.. cu recuperatul am luat piciorul din gaz crezund ka iar ia sarit furtunul nu m-am gandit ka a ratat viteza ca altfel ma prindea la Bucuresti :D

MauS 24-06-08 00:20

Quote:

Originally Posted by flexus (Post 1608906)
A fost ok, m-am speriat putin cu ploaia :)

Baiatul cu evo galben (MauS) nu s-a mai dat ca nu avea cu cine :) Eu degeaba am stat langa el la start dupa cum s-a si vazut. Daca se inscria Audi S6 sau ramaneau evo/sti poate il vedeati mai mult :D

Drumul a fost super ok mai putin ca era extrem de inclinat! Pe mine m-a incurcat ceva la start, dar din cauza caldurii si aderentei bune dupa viteza a 2-a m-am putut alinia si pune pedala la fund :D

Felicitari organizatorilor, nu stiu cum au reusit dar s-au tinut tare si au dus-o la capat cu bine. Mi s-a parut comunicarea foarte proasta insa, de multe ori stateam nestiind ce se intampla.

Voi mai veni la Buzau cu placere!

Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase:-) Am muncit foarte mult in ultimile 4 zile dinaintea cursei la masina, pana la urma am reusit sa o finalizez si sa fie OK, avand in vedere ca sambata seara nu mergea deloc bine. Cu draci, nervi si multa oboseala, am depistat problema si am remediat-o. Multumesc lui Sorin (mecanicosu') pentru ajutor, sustinere si pentru "orele suplimentare" facute:D, Iani baiatul cu ST-ul pentru sprijinul moral, FLY pentru "shurubareala" si baietilor de la Racing Code pentru treaba pe care au facut-o cu electronica. (a nu se interpreta drept reclama:lol:). Sa vedem care va fi urmatorul eveniment si ne vedem acolo. Felicitari organizatorilor, cea mai tare chestie mi s-a parut papucul cu frigider in el:lol::lol:altfel ne topeam pe acolo.V-am salutat.:-)

DragosT 24-06-08 00:24

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 1609121)
MAN IN LEGATURA CU R5 VS G60 A2 cursa la libere.. cu recuperatul am luat piciorul din gaz crezund ka iar ia sarit furtunul nu m-am gandit ka a ratat viteza ca altfel ma prindea la Bucuresti :D

A fost palpitant si a constituit unul din "momentele" de la Buzau :). Nu i-a mai sarit niciun furtun. Chinga a facut minuni :lol:. Oricum prietenii lui pariasera pe tine ceea ce a fost si mai de coma.

DragosT 24-06-08 00:26

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1609139)
avand in vedere ca sambata seara nu mergea deloc bine.

Si pe unde ai probat-o? Nu cumva voi ati fost in Monteoru in seara aia?:twisted:

MauS 24-06-08 00:28

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1609159)
Si pe unde ai probat-o? Nu cumva voi ati fost in Monteoru in seara aia?:twisted:

Ba da:-) la Vila "Mada....." sau ceva de gen:-):-) Eram total dezamagit de felul in care mergea si totul era de la furtunul de la regulatorul de presiune. A fost OK, imi pare rau ca nu am apucat sa ma dau macar de 2 ori. Data viitoare la Buzau pe cand?:-):-)

DragosT 24-06-08 00:31

Nu vin Parlamentarele, tu ce parere-ti bagi? O sa facem pe barba noastra 2 zile cu treburi cat mai cuprinzatoare, adica si un expo ceva. Anunt eu din timp;)

M Y U 24-06-08 00:33

Si cauta o strada unpic mai lata daca se poate...

PS:Sa aiba loc baietii cu frana de mana.... :))

Rebel_Boy 24-06-08 10:12

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1607630)
Nu ma refeream la tine ca ai venit sa castigi.
E meritul tau si munca ta in masina aia.
Ma refeream la cei care au sarit la mine ca masina mea fuge mai tare desi in talon am acelasi raport cp/kg.
Si s-a vazut ca in A2 au intrat masini mai puternice ca a mea.
Sunt eu de vina ca nu si-au modificat suficient masinile si au venit nepregatiti?

Grupele au fost prost organizate ... aduti aminte ca te-ai dat cu o Dacia 1310 de 98 cp, crezi k ar fii avut vreodata vreo sansa ?
Grupa la care am fost eu inscris B1 (nu m-am prezentat decat k spectator) a fost si mai dezechilibrata, cu masina de 115 cp trebuia sa concurez cu un Golf 5 GTI care nu stiu ce cauta la grupa aia ..
Organizarea a fost mult mai buna ca editiile trecute dar mai trebuiesc gandite grupele ..

bluey 24-06-08 10:36

Nu cred ca am comentat vreodata cand am intrat in grupe cu R5gtt sau cu masini de 1000kg si 160 de cp stock.
Avantajul greutatii reduse a fost eliminat.
Nu e vina mea ca acea Dacie a fost nepregatita.Era mai rapida ca o Dacie normala dar motorul cred ca era stock.
Daca eu veneam cu masina stock presupun ca as fi fost invins de acea Dacie si ar fi ras toti de Audi-ul batut de Dacie.
La fel ca multi altii care se bazeaza ca au masini usoare si nu au nevoie de modificari ca sa bata o masina de 1,4 tone.
Cursele de genul asta sunt pentru masini cu un minim de modificari, altfel te faci de ras oricum ar fi grupele facute.
Dacia aia daca nu o scoteam eu din prima tura ar fi scos multe masini din cursa.
Singurul meu avantaj a fost ca masina e modificata.
La fel cum si Evo-ul probabil ar fi pierdut in fata Camarro-ului daca era stock.
Altea care a castigat grupa mea era si mai departe cu modificarile decat mine desi avem acelasi motor.
Sansa ii ajuta pe cei pregatiti.

Rebel_Boy 24-06-08 10:49

Ai foarte mare dreptate, nu te-a invinovatit pe tine nimeni k te-ai dat cu o dacie dar faza e ca e ca aiurea cu clasele astea raport kg/cp ... Daca s-ar fi facut grupele pe cp parerea mea k ar fi fost mult mai stranse cursele si atunci intradevar sinurul lucru care avantaja o masina de alta era modificarea masinii respective .. Spune-mi si mie ce motor ar fii trebuit sa aibe Dacia aia sa poata trece de tine in cursa respectiva ? poate sa fii fost un al doilea SGM, dar niciodata nu o sa poti compara o Dacia 1310 cu motor alpine de 98 cu un Audi A3 de 140 cp diesel (care stii foarte bine ce cuplu are masina aia stock)

bluey 24-06-08 11:10

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 1609624)
Ai foarte mare dreptate, nu te-a invinovatit pe tine nimeni k te-ai dat cu o dacie dar faza e ca e ca aiurea cu clasele astea raport kg/cp ... Daca s-ar fi facut grupele pe cp parerea mea k ar fi fost mult mai stranse cursele si atunci intradevar sinurul lucru care avantaja o masina de alta era modificarea masinii respective .. Spune-mi si mie ce motor ar fii trebuit sa aibe Dacia aia sa poata trece de tine in cursa respectiva ? poate sa fii fost un al doilea SGM, dar niciodata nu o sa poti compara o Dacia 1310 cu motor alpine de 98 cu un Audi A3 de 140 cp diesel (care stii foarte bine ce cuplu are masina aia stock)

Acelasi motor comprimat si cu axa cu scame modificata...
Nu le duce tu grija baietilor din dacia rally team ca au retetele lor :-P
Recunosc ca erau si la c1 masini pe care le faceam dar din nou erau masini nemodificate.
Fara suparare dar si gti-ul ala de la voi din grupa daca nu avea soft si-o lua de la multi pentru ca e o masina grea.
Daca s-ar fi facut grupele pe cp trebuia sa ma dau cu masini de 750-1000kg cu 140-160cp.
Tie iti convine sa te dai cu motociclete de 110cp???
Ca doar sunt in aceeasi grupa de putere nu?
Asta pentru ca noi nu avem masini superlight gen caterham, ariel atom sau alte kitcar-uri care cu 150cp fac suta in 5-6 secunde.
Parca asa suna mai bine cp/kg nu???

Rebel_Boy 24-06-08 11:29

Nu cred ca se pune problema sa ma dau cu o motocicleta dar sincer m-ar fi bucurat sa ma dau cu orice masina pana in 120 -130 cp indiferent de greutate ... Dintr-o masina ca sa poti obtine performanta trebuie sa-i faci doua lucruri: 1- modifici motorul, 2- usurezi masina ...
Cat despre G5 GTI are 200 cp stock si 1320 kg ... fa un calcul si vz ce raport iti da ;)

bluey 24-06-08 11:33

Pai ceva asemanator cu raportul tau.
Tu aveai ceva modifcat la masina??

Rebel_Boy 24-06-08 11:37

Eu am 1035 kg si 115 cp ... calculeaza putin ;) ... Modificari am la masina dar nu ai sa obtii niciodata mai mult de 20 - 30 cp dintr-o masina aspirata iar daca as fii avut montat Turbo creca ajungeam in D1 :lol:

bluey 24-06-08 11:43

si daca era dupa cp erai in grupa cu tipul cu Dacia care la 750kg iti facea probleme mari.
Tu ai fost victima grupei??
:)

flexus 24-06-08 11:47

Nu stiu ce va certati voi acolo cu diferente de 20cp, ca evo ala avea 100cp peste mine :) Cred ca mai trebuie facuta o grupa pentru masini cu raportul sub 5 :D

-ZZ- 24-06-08 11:51

1527 kg si 147 kw ..ia fa un calcul ;)

bluey 24-06-08 11:54

La fel ca si in grupele dupa cp au fost avantajati cei cu masinile modificate si foarte modificate.
Doar ca ceilalti au pierdut avantajul greutatii reduse

Rebel_Boy 24-06-08 12:07

Quote:

Originally Posted by flexus (Post 1609767)
Nu stiu ce va certati voi acolo cu diferente de 20cp, ca evo ala avea 100cp peste mine :) Cred ca mai trebuie facuta o grupa pentru masini cu raportul sub 5 :D

Imi cer scuze daca cineva crede ca ma cert cu el :shock: .. doar discutam pe tema grupelor..
Felicitari pt masina ;) .. la catamai "vaporul" e trage super ..

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 1609774)
1527 kg si 147 kw ..ia fa un calcul ;)

Crede-ma k nu exista GTI de 1527 kg ... doar sa cantareasca atat din cauza modificarilor aduse, dar asta nu e problema noastra..

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1609759)
si daca era dupa cp erai in grupa cu tipul cu Dacia care la 750kg iti facea probleme mari.
Tu ai fost victima grupei??
:)

Daca m-as fii dat cu baiatu cu Dacia era cursa destul de echilibrata..
Nu, nu am fost victima grupei pt k nu am participat ... M-am preinscris cu intentia de a veni sa-mi masor capacitatile masinii mele cu a altor masini de masura mea.. Costurile deplasarii pana acolo erau destul de maricele la consumul pe care il am acum si ca sa arunc niste bani aiurea cand stiam clar ca nam nici o sansa cu msinile din grupa mea :rolleyes2

-ZZ- 24-06-08 12:27

asta scrie in certificat ...ce vrei sa ma cert cu rar-ul :shock:

All times are GMT +2. The time now is 19:59.

- Copyright 2026 4Tuning