Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

VladM 11-06-09 22:39

Re: Astra G 1.6

Nimic,consuma mai mult si se aude mai tare :D

Antilles 11-06-09 22:56

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2400623)
Nimic,consuma mai mult si se aude mai tare :D

Sigur? ca cineva imi spunea ca as pierde din putere, asa mi-a parut si mie dupa ce am iesit putin cu ea azi fara sa fie prinsa teava pana la intermediara. "consuma mai mult" cat inseamna? ca ceva extraordinar nu cred ca ar fi avand in vedere ca e 1.6...

Antilles 16-07-09 10:03

4 Attachment(s)
Azi s-a mai muncit putin la masina, inlocuit aparatorile de noroi (apropos, am gasit la un magazin din Cluj, foarte operativi baietii), schimbat bara fata cu una mai buna si mai frumoasa, schimbat faruri (le-am vandut celelalte si am pus stock pana imi iau ceva nou si mai bun/frumos decat celelalte)

Atasez poze.

Bara nu se asaza corect inca, nu am mai avut cum sa o prind in partea de jos (scut) pt ca nu am inca piesele acelea de prindere, sper sa se remedieze in weekend.

Antilles 16-07-09 10:04

5 Attachment(s)
Piesele montate:

Antilles 16-07-09 10:06

5 Attachment(s)
si munca....

Antilles 16-07-09 10:09

6 Attachment(s)
...si nu eu sunt in poza:P asa arata dupa 2-3 ore de munca

Antilles 16-07-09 10:09

2 Attachment(s)
Si aici sunt problemele:

FeS 16-07-09 12:51

Sa-mi spui si mie cum rezolvi problemele alea!

SV25MBN 17-07-09 17:47

Ti-am vazut masina acu vreo 3-4 saptamani cand am fost o fuga pana la Cluj la un prieten..dar nu mai tin minte pe unde te-am vazut.. am franat oricum brusc de la peste 100 sa iti admir putin masina..erai in mers pe banda 1.. a inceput un tir sa ma blitzeze si sa ma impinga din spate ca mergeam prea incet pe banda a 2-a :D Arata super frumoasa masina in realitate, chiar atrage atentia ( am vazut-o cu coada ochiului si am recunoscut-o ).

Antilles 17-07-09 22:39

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2493703)
Ti-am vazut masina acu vreo 3-4 saptamani cand am fost o fuga pana la Cluj la un prieten..dar nu mai tin minte pe unde te-am vazut.. am franat oricum brusc de la peste 100 sa iti admir putin masina..erai in mers pe banda 1.. a inceput un tir sa ma blitzeze si sa ma impinga din spate ca mergeam prea incet pe banda a 2-a :D Arata super frumoasa masina in realitate, chiar atrage atentia ( am vazut-o cu coada ochiului si am recunoscut-o ).

Merci frumos, abia astept sa fie gata tot, deocamdata mai merg pe banda 1...indeosebi pe drumuri rele si mai ales cand am jantele de 18'' montate, data viitoare cand ma vezi sper sa am tot bodykitul si sa ma si opresti:)

Antilles 17-07-09 22:43

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 2490215)
Sa-mi spui si mie cum rezolvi problemele alea!

Pana la urma am reusit sa rezolv, bara trebuie NEAPARAT sa aiba toate prinderile si sa se aseze pe sinele ei, daca nu e indoita sta bine, la mine, locurile unde intra suruburile sub aripa sunt metalice, acolo aveau 2 gauri pt suruburi pe fiecare, daca le-am prin pe cele interioare, si am montat prima data aparatorile si bara deasupra...a dat bine, acum mai trebuie sa rezolv neaparat problema cu jantele, azi am scos masina si freaca putin (dar stresant) in aparatorile de noroi(sub aripa) singura rezolvare pe care o vad este montarea altor gume(in loc de 225/40 r18 sa pun 215/35 r 18, sau sa le schimb cu jante de 17)astept pareri....

SV25MBN 18-07-09 10:28

Pai aveai jantele de 18 atunci :ciggy:

Antilles 18-07-09 17:16

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2494783)
Pai aveai jantele de 18 atunci :ciggy:

D-aia mergeam incet...azi am facut iarasi putin peste 100 km, cu jantele de 18....iarasi constat cu tristete ca freaca in aparatorile de noroi pe fata...bummer

ar88kos 11-09-09 14:09

frumoasa!!! ;)....ceva noutati !?:rolleyes2

Antilles 11-09-09 20:57

Merci, singurele noutati ar fi ca m-am apucat de interior, asta dupa ce m-am hotarat(iarasi) sa nu o mai vand, ieri si azi am desfacut tot ce era plastic in masina incat sa nu mai existe nici un cm2 de plastic in interior, am probleme in schimb cu consola centrala care se incapataneaza sa vina jos si cu panourile din spate unde trebuia sa fie usile, maine seara pun si poze cu ce am desfacut pe acolo.
Interiorul va fi rosu cu alb si negru, rosul fiind un material textil foarte placut la atingere care nu se poate pata, in sensul ca am scrius cu pixul pe materialul acela si a venit jos doar cu putina apa, albul va fi piele de inalta calitate import Olanda iar negru....doar bordul si in usi unde e imbracat in imitatie de piele din fabrica.

Luna viitoare apar si faruri Dayline, doar luna viitoare pt ca acuma m-a costat foarte mult materialul pt interior.
apoi..nimic nou, pana in primavara sper sa reusesc cumva sa fac evazarile ca sa-mi intre jantele de 18 si o bara spate ca sa se potriveasca pe evacuare care e si aia destul de mare.

bogdanu 11-09-09 21:39

felicitari pentru munca depusa la ea...arata f.bine ,.....se vede ca iti faci singur modificarile, cauti sa fie totul "ceas".......

Antilles 11-09-09 21:45

Quote:

Originally Posted by bogdanu (Post 2631853)
felicitari pentru munca depusa la ea...arata f.bine ,.....se vede ca iti faci singur modificarile, cauti sa fie totul "ceas".......

Merci,e inca mult loc de aratat bine, pana acuma vroiam doar sa fie gata, acum, dupa multe piese cumparate care apoi s-au dovedit raha*** m-am decis sa nu mai fac compromisuri, totul sa fie facut profi si totul cu piese de cea mai buna calitate, chiar daca se face mai incet si cu o droaie de sacrificii. Cat despre facut singur...fac ce pot, imi lipseste tehnologia si indemanarea, dar asta aproape ca lipseste in toata Romania.

SV25MBN 20-09-09 13:40

Prin faruri dayline te referi la faruri DevilEyes cu leduri pt timp de zi? Bafta cu masina, astept cu drag sa vad urmatoarele modificari.

Antilles 21-09-09 10:51

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2654300)
Prin faruri dayline te referi la faruri DevilEyes cu leduri pt timp de zi? Bafta cu masina, astept cu drag sa vad urmatoarele modificari.

Dap, e vorba de Dayine de la Dectane.

Intre timp fac interiorul, am si inceput deja sa desfac tot ce e plastic inauntru ca sa-l pot tapita, in final, masina va avea un interior ori in 2 culori, ori in 2 nuante din aceeasi culoare si 2 tipuri de material(de fapt 3 daca luam in considerare imitatia de piele de pe bord care ramane). Interiorul ma impiedica momentan sa-mi iau farurile, Dayline costa 322 Euro si materialul ce-l bag in masina ma costa vreo 450-500....deci prima data interior si mai vedem de unde facem rost de bani de faruri, ceva donatori?:P

Atasez poze cu interiorul (sa vada lumea cum arata un Astra in pielea lui).

Si sa nu uit, dupa ce am desfacut un panou de pe usa dreapta fata..surpriza, membrana de pe o boxa era dezlipita, am rezolvat provizoriu (ca si asa le schimb odata cu interiorul) cu silicon rosu(stiu ca sunt taran, dar altceva nu-mi venise in minte).

SV25MBN 21-09-09 17:26

De ce sa fii taran? :D Ai rezolvat provizoriu problema, daca oricum ai zis ca urmeaza sa le schimbi.

Antilles 21-09-09 21:54

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2657502)
De ce sa fii taran? :D Ai rezolvat provizoriu problema, daca oricum ai zis ca urmeaza sa le schimbi.

"taran" in sensul ca am facut ceva foarte mioritic, ca si tuningul acela cu patent si sarma...eu de data asta am folosit silicon rosu si surubelnita (pt aplicare):))

andi_cimpean 28-09-09 19:01

atata vreme cat difuzorul se aude bine, nu vad problema...oricum nu se vede..

Acum mai este chestia aia...stii tu, ca este acolo :lol:...

Antilles 28-09-09 22:49

Da, asta e, oricum ma gandesc sa le chimb cu altceva, nu cu ceva mai puternic, nu ma pasioneaza putere audio foarte mare in masina, ma intereseaza mai mult calitatea audio, si prefer sa bag bani in ceva care sa sune bine, caci oricum omul poate asculta, si sa ma si inteleaga aia acolo la mai putini decibeli decat sunt in momentul de fata pe masinile care "au muzica".

Azi am vopsit 2 jante pe negru mat, sper ca in weekend sa pot posta poze cu jante si bara fata vopsite in negru mat(bara provizoriu)

Antilles 12-01-10 12:18

7 Attachment(s)
Si anul nou vine cu...timp, timp pentru interiorul cu care umblu desfacut de prin noiembrie, astfel ca, de azi m-am apucat de imbracat piesele din bord si din consola centrala, apoi, dupa ce reusesc sa-mi aduc si piele, urmeaza scaune, panouri usi, pavilion si stalpi. Prin urmare atasez un set de poze, ca preview, si cum arata masina de ceva vreme incoace(inauntru)

SV25MBN 12-01-10 12:30

OOOooofff... vreau si eu lateralele imbracate in piele la naiba ! :(

Antilles 14-01-10 12:22

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2969363)
OOOooofff... vreau si eu lateralele imbracate in piele la naiba ! :(

Eu pot sa-ti fac, am facut la celalalt Opel (un Astra H), problema e distanta.

Intre timp mai atasez 2 poze cu bordul, deja imi pare chicios, a intervenit o problema la cercurile de la ventilatie..am pus piele momentan si caut cercuri albe. Astept pareri, e chicios sau nu? mai bine sa le vopsesc pur si simplu?

GJ 64 GAB 14-01-10 13:54

Părerea mea ar fi să le vopseşti, pur şi simplu... nu prea se asortează puful ăla cu nimnic de la bord :( ... Dar dacă ţie îţi place, atunci e perfect, asta contează cel mai mult!

22VIN 14-01-10 14:04

Vopseste-l, e mai usor. Si eu ma gandeam sa-l fac in culoarea masinii. Nu-ti place, il arunci si iei altul, ca-i un plastic.

geoX 14-01-10 14:37

Parerea mea e tot sa il vopsesti. E mai putina bataie de cap.Si nu stiu..nu vine bine deloc.

Antilles 14-01-10 15:31

Nu vroiam sa recurg la vopsit, materialul asta are textura ca si pielea(nu e puf) nu se vede bine in imagine), vopsitul imi pare lucrarea cea mai simpla, eu vroiam mai mult decat atat, vroiam ceva ce sa nu se fi prea facut.

Oricum, acuma e aproape gata, mai am putin la consola centrala(unde vine frana de mana) si sa cos burdufurile (din piele alba cum va fi si pe scaune) si vedem cat va fi de chicios, daca arata nasol rau(incat sa-mi fie greata) il desfac si vopsesc, am vopsea alb mat si ar merge bine.

SV25MBN 15-01-10 18:18

Care mi-ati sters mesajul si de ce ?

Antilles 16-01-10 13:56

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2980541)

Care mesaj?, da-mi pe PM daca se sterge altfel

Intre timp...am desfacut iarasi consola centrala, aia trebuie refacuta neaparat, mai am de cusut burdufurile de frana de mana si schimbator si..montat la loc toata sandramaua.
Incepe sa-mi placa deja, daca-mi iasa si centrala la fel de bine....btw, am mai tras o poza close up la material, sa se vada ca nu e plus, am ales materialul asta pentru ca are textura ca si pielea si se curata usor(scoti pete de grasime s.a.m.d. doar cu putina apa rece), eu am facut testul cu un pix, am scris pe el si apoi l-am curatat foarte usor doar cu un burete umezit.

GJ 64 GAB 16-01-10 14:21

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2980541)

Nu ţi-a şters nimeni niciun mesaj!

Antilles 20-01-10 17:18

6 Attachment(s)
Alt preview, plus dovada ca am muncit azi intr-un Igloo:D

Scuze de jeg, dar masina nu s-a mai miscat decat 1 data anul acesta, si am scos uleiul din ea...deci nu o misc nici mort pana la spalatorie, oricum vine set de poze dupa ce montez/curat interiorul.

GJ 64 GAB 20-01-10 20:20

Parca acum imi place bordul! :D ... Sa vedem ce o sa fie pe parcurs... este de apreciat munca ta!
Pe vremea asta nici nu prea poti tine masina curata...

Antilles 20-01-10 20:27

Pe viu ar arata mult mai bine, ti-ar place mai mult, mnaterialul asta arata foarte bine....dar in poze nu se vede culoarea cum trebuie(mai ales pe intuneric cu blitz) si nici textura. Asta a fost partea cea mai urat de facut, de aici totul se simplifica, se mai fac doar burdufurile si gata partea asta. Trecem al usi si scaune, incepem cu usile. Ca si la bord va fi negru si rosu cu putin alb, stiu doar ca tot plasticul de pe usi va fi acoperit(inafara de partile deja capitonate din fabrica, acuma mai ramane de vazut cum pun culorile, unde rosu si unde alb(daca pun si alb). Dupa ce termin asta fac si scaunele, exteriorul in rosu si interiorul(adica unde sed) in piele alba(de fapt e gri foarte deschis, nu alb lucios, ala deja imi pare chicios). SI dupaia..daca ajuta dumnezeu facem si stalpi si pavilion...vedem:)

electric_style 20-01-10 21:07

foarte ingrijita masina...si very nice culoarea!!! bafta in continuare...!!!

SV25MBN 20-01-10 22:43

Arata cel putin interesant :D Sunt sigur ca pe final va arata senzational.

Antilles 20-01-10 22:46

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2998065)
Arata cel putin interesant :D Sunt sigur ca pe final va arata senzational.

Acuma primesc critici de la un baiat de 19 ani...care-mi zice ca interiorul TREBUIE sa fie complementar cu exteriorul

o`neal 24-01-10 18:22

Hhhh... abia astept sa vad finalul :D sa vad ce a iesit :D Spor si mult succes Antilles !

All times are GMT +2. The time now is 05:29.

- Copyright 2026 4Tuning