![]() |
1 Attachment(s)
Inca una.... tot pe Ervin il contactati...
|
supape gravati?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Oamenii vad asta si te taxeaza. Am inteles ca ai refuzat sa-i raspunzi la telefon lui Andrei ca sa lamuriti problema lipsei tale de informare. Fi atent ca nu deti adevarul absolut, nu mai sari asa ca fata mare la maritat. |
Vineri
23 Septembrie N/A Max: N/A° / Min: 12° 70% Sāmbătă 24 Septembrie Ploaie Max: 19° / Min: 12° 70% Duminică 25 Septembrie Cer Noros Max: 21° / Min: 11° 20% |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
aici tu nu detii adevarul ... si nu esti bine informat :) ... nu ca nu am vrut sa ii raspund lui andrei ... nu am avut cum sa ii raspund. IN schimb am vorbit cu el ... l-am sunat a doua zi :) ... merci oricum ca m-ai informat si ai informat si comunitatea :D ... |
ba da si ala ii leu de pe tico?asa ceva face si un copil de 5 ani poate si mai bine.ii de toata .......... leu ala.
|
ar mai fi ceva poze si ceva masini, dar una dintre ele s-a lovit putin in seara asta, si...o sa mai caut ceva poze ca daca s-a amanat, ...
|
Re:
Quote:
|
Chiar as vrea sa stiu si eu ce se intampla...... Pe Ervin de ce nu l-a sunat nimeni ? Am vb cu el aseara si mi-a spus ca nu a fost sunat de catre nimeni.
SEBASTIAN ce se intampla cu evenimentul asta pana la urma sau e in plina desfasurare doar cu masinile Insomnia ? Am postat degeaba \"inscrierea\" in concurs a masinilor din Bihor ? Astept un raspuns ! |
5 Attachment(s)
cateva poze deocamdata .. comentariile si restul de poze maine
|
ahamz...deci te`ai dus pana la urma :D..... mishto pozele...subaru lui sebi arata si el bestial... :) dar nu poate fi comparat cu a lui ono ...gg man :)) felicitari pt premiu :P
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ONO a meritat CLAR premiul. CEI AL CEZARULUI E AL CEZARULUI! |
acum regret ca nu m`am trezit sa vin si yo :(... ehh...asta e...shit happens... :P
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
P.S CAND MA PLIMBI SEBASTIANE CU DRACUL TAU????????? MI-AI PROMIS, STI K SUNT F CURIOS. |
Mie mi-a placut f mult evenimentul de azi, a fost pt prima data cand am fost langa pasionatii de tuning si m-am simtit f bine..
P.S Ce-i care nu au fost prezenti au avut de piedut pt k a fost super organizat evenimentul d azi, multe concursuri: Kart-uri, Masinute, Atv-uri, si bineinteles PLOAIE MULTA SI F MULT NOROI PT CEI CARE S-AU DAT CU ATV-UL....... |
deci s-a tinut...bine ca v-ati distrat. Am vazut ceva pe la tv, dar au dat prea putine detalii, daca nu as fi stiut de pe forum, stirea trecea neobservata...
|
Re:
Quote:
P.S. RECUNOSC....sunt o putoare :) :lol: :lol: |
ne \"adunam\" putin, si va punem si restul de fotografii
|
In ciuda vremii execrabile si inundatilor noi am facut ce ne-am propus.
A fost un eveniment unilateral(vopsitorie), monomarca - POLICOLOR- CLAR si s-a reusit total, chiar daca a avut un circuit inchis, totul a mers bine singurul regret fiind cel legat de karturile alea obosite cu 6.5cp in loc de 9 pe ud. Distractie la maxim! |
Cand vin pozele? :D
|
|
Re:
Quote:
|
C2 negru al cui este ? varianta sport cumva ? sau doar kit ?
subaru lui ONO > un ochi neavizat nu ar zice ca e STI !!! |
Re:
Quote:
|
POZE?
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning