![]() |
Re: 4wd
5 Attachment(s)
Tinand cont ca de fff mult timp nu am mai vazut nici o activitate pe topicul asta ma gandesc sa pun ceva poze cu masinile preparate pt off-road de pe la noi din judet.....
|
Quote:
|
interesant.. stiam de ele dar nu le`am vazut la actiune :)
|
Ar trebui sa va si plimbati cu ele ca sa va dati seama cam cum este. Si mai ales sa vedeti nissanul portocaliu cum este acuma.
|
nissanu ala portocaliu nu este cel din humor de care vb tu stefan? :D
|
E vb de aceeasi masina numai ca in ultimul timp a suferit cate mici modificari.....soon poze cu nissanul refacut
|
5 Attachment(s)
Alte poze.....
|
Quote:
|
DACA VRETI SA VORBITI CU MINE ,MA GASITI PE MESS CU ID-UL nellociuhan . VA SALUT!
|
Salut Nelu....bine ai venit printre noi....si te asteptam pe la club cu masinutza dupa ce e gata
|
Poate reusesti sa il aduci si pe Sorin odata la o intalnire la iarba verde. Ca eu ma chinui de ceva timp sa il conving si tot spune ca vine dar inca nu a venit.
Eu sunt baiatul cu Fiatul Coupe Rosu din Humor. Actualmente cu Toyota Supra MK III. |
Salutare! Cu Sorin Nu Prea Vorbesc, Ca Sunt Un Pik Sucarit Pe El ,iar La "iarba Verde" O Sa Iesim Prin Vara ,cand Vin Acasa. El Mai Iasa Dar De Fiecare Data Rupe Cate Ceva! Si Nu Prea Imi Place De El Ca Are Numai Figuri In Cap. Dar Asta E Mai Sunt Si Alti Baieti In Trupa.......bafta Si Ne Mai Auzim!
|
mecla, te-ai certat cu aia de la spalatoria auto? :D
|
Cine esti tu, ADRIS? Ca vad ca ma stii dupa porecla?
|
Sorry. Nu stiam ca v-ati cam sucarit. Stiu ca cam rupe de ficare data cate ceva la masina.
|
Ba Da Ce Plictiseala Pe Forumul Asta.........cred Ca Trebuie Schimbat Locul.....
|
Cred ca ar trebui sa mai afle cativa baieti de-ai tai pasionati de off-road de existenta forumului......poate reusim sa facem ceva frumos pe aici. Ce zici Nelu....dai o mana de ajutor?
|
2 Attachment(s)
poze noi cu... 4 runneru
|
In sfarsit vad si eu nijte poze cu nijte masini folosite practic si fortate la limita .....Respect oamenii care practica off-road pt k nu le e frica sa isi duca masinile la limita si nu le e frica de o planetara sau o cutrie schimbata dupa o mica escapada in padure ....ar trebui sa invatam si noi de la ei sa nu mai fim asa de stramti la buzunar ...............placerea costa !
|
baieti, pregatiti aparatele foto,caci in curand veti ramane putini surprinsi..............
|
dar ce se intampla vii cumva si tu la intalnirea de duminica?
|
|
|
3 Attachment(s)
frumoase masini ;) pure power ... apropo nellorunner tu veneai asta vara prin burdujeni la o fata de pe iacob zadik ! am si cateva poze :)
|
cred ca tu platesti dublu la spalatorie daca o vrei curata
|
a avut treaba masina asta de a ajuns in starea in care e :0
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning