![]() |
Re: Cursa accelerare 402m - Duminica 8 iunie - Calarasi - No Speed Limit Romania
:)))cine a zis ca Suceava e aproape de Calarasi?:))..anyway,prea scurt timpul:sad:,tre sa trec din nou si peste asta:cry:
|
Re: Cursa accelerare 402m - Duminica 8 iunie - Calarasi - No Speed Limit Romania
Eh ... so ? cine merge ?? Vin si eu in back :P
|
Quote:
|
Re: Cursa accelerare 402m - Sambata 14 iunie - Calarasi - No Speed Limit Romania (upd
Pentru a evita suprarpunerea cu alte evenimente organizatorii au decis sa schimbe data la care va avea loc evenimentul.
Data evenimentului : Sambata 14 iunie 2008 |
Re: Cursa accelerare 402m - Sambata 14 iunie - Calarasi - No Speed Limit Romania (upd
vin si io sa va sustin..nu de alta dar tata nu prea chinuie masina din pacate :((((
|
foarte frumos din partea lor
|
SUPER:D VA ASTEPTAM CU DRAG LA DRAG RACE:) pe aeroport la SUCEAVA;)
|
10 Attachment(s)
dsffdsafdsfdsaf
|
-Pozele 7-8-9 sunt cele elocvente, 650 de m drept si dupausor curba spre dreapta.
-Am fost astazi din nou la Calarasi pt ultimile detalii si cu gandul de a schimba data cursei pt ca a fost anuntata prea din scurt. Am avut placuta surpriza sa colaboram foarte bine cu Dl Primar si sa ne accepte propunerea din prima , atat dansul cat si cei de la Politie si Jandarmerie. -Avand in vedere ca saptamana viitoare sunt alegeri Duminica am hotarat ca evenimentul sa se desfasoare Sambata 14-06-2008. In acest fel dam posibilitatea de a nu ne suprapune cu alte evenimente din aceasta saptamana si in week"ul urmator sa va oferim 2 zile de relaxare si distractie....Sambata ...CURSE . Duminica....Ciolpani ATV"uri! |
Bravo FLORICAAAA!!! FACEM TREABAA!!!
|
8 Attachment(s)
poze cu locatzia evenimentului...
unde este oprita masina va fi finishul startul va fi la 400m in spatele masinii |
sa mutat pe 14 iunie?cred ca o sa fiu prezent in cazul asta!bine ar fi sa se faca niste grupe,ca la libere e cam aiurea putin:???:
|
sper si eu sa am masina gata pana aatunci si sa ajung si eu :D
|
Inferno prezent...
Bravo NSL pentru initiativa si pentru ca ati demonstrat tuturor ca se poate si fara LR:lol::lol::lol: si taxele lor exorbitante(3mai-150RON)... Daca aveti nevoie de ajutor aveti numarul nostru;) |
Re: Cursa accelerare 402m, sambata 14 iunie, Calarasi - Club No Speed Limit Romania
Si nu e normal sa se poata fara LR, au mai fost multe curse fara noi.
Si inante de noi s-a mai incercat cate ceva timid, dar niciodata sa nu zici hop inante sa sari parleazul. Daca avem masini gata poate venim si noi sa ne dam. |
Re: Cursa accelerare 402m, sambata 14 iunie, Calarasi - Club No Speed Limit Romania
sunt curios ce o sa iasa :)
|
:rolleyes2 o sa faca ochisorii roata
|
E.... asa da ... 14 iunie merge o sa fiu si eu prezent poate doar cu privitu:D dar voi fi ...
|
eu, sei, tudorica, Seby Valcea, Radu LKV, Capatana ...
|
Toba, Razvan, ...
|
-Ar trebui sa stiti ca nu sunt in competitie cu nimeni la categoria Organizari Evenimente. Acest eveniment este o oportunitate de a face CURSE intr un oras unde sunt multi tineri si nu au avut pana acum un eveniment legal. Dorinta noastra este de a face spectacol pt public de a descarca adrenalina participantilor si cel mai important lucru este sa ne simtim bine cu totii. Taxa de inscriere nu este la concurenta cu nimeni si nici vre un raspuns pt alti organizatori care la evenimente au avut taxe mai mari. Fiecare ne stim socotelile noastre si daca pot face ceva bun pt acei participanti nu voi ezita.
-Pt mine si pentru voi este important prezentul si acum suntem in prezent si as dori ca discutiile sa se poarte strict despre prezent. -La acest eveniment este binevenit orice i i face placere necontand Club, Grup sau altceva. Multumesc. |
Quote:
|
Eeeee....asa mai merge don' Florica, niste bannere prin oras, sau macar niste afise de pus in geam, pt. membrii 4tuning din Calarasi...sunt siguri ca sunt multi care vor sa ajute...
|
cu siguranta voi fi prezent...eu zik sa mergem sa aratam si calarasi-ului cine suntem noi..NSL si nu numai...
|
Doar libere......nu ne incurcam cu grupe . vreau cursa dupa cursa fara timpi morti. La Calarsai intra spot radio si tv local,
|
Quote:
|
Si eu as fi preferat grupele dar sa recunoastem ca si liberele au farmecul lor.La libere se "platesc polite".....se vad masinile cele mai puternice si un spectacol pe masura.
|
Liberele sunt mai spectaculoase iar cursa se face mai usor.
Nu e nici o discriminare, daca nu ai masina tare ce sa cauti la curse, ori sunt curse ori intrecere de trolee. |
Pe asa strada sa tot tii curse .. bv Florica .. ne vedem acolo, cat mai multi sper !!!
|
NSL TARGOVISTE si-a anuntat venirea la acest eveniment!
|
Quote:
asta ar crea un usor avantaj masinii de pe interior |
Quote:
app...daca vii poate ne dam sa vad si eu daca ma tin dupa un R26 :-) |
fratilor sportul asta e putin cam scump asa ca veniti si voi cu masini mai puternice ca mi sa lu-at de atatea dacii la start care nu fug.unele dacii chiar fug si vreau sa le vad la start.
|
Da, lasa-tii frate sa se dea, care-i problema ca au Dacii...voi ati uitat cand aveati tot Dacii si le alergati prin oras de le sareau pistoanele...?
Da frate, normal ca poti sa te dai, chiar daca ai Dacie, sau Trabant, sau ce ai tu, atat timp cat platesti taxa...dar cu o masina asemanatoare ca performante ar fi ideal... |
Quote:
|
Quote:
|
golf 1 se da cu orice pana in 180 de cai
|
Quote:
(Ibiza negru TDI) data trecuta mi-ai dat un tir:D acum poate mai reduc din diferenta...:-) |
Va asteptam la Calarasi !! La noi nu s-au facut niciodata astfel de evenimente(decat ilegale noaptea pe DN3 :D ), asa ca lumea o sa fie incantata de ceva nou.
|
Degeaba Kimi k tot nu iti fuge masinutza;)...am glumit.bafta la toti,ne vdm pe 14 la calarasi. pacat k nu am si eu pisica gata k veneam cu ea,poate la urmatoarele legale:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning