Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Cursa accelerare 402m, sambata 14 iunie, Calarasi - Club No Speed Limit Romania (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/80241-cursa-accelerare-402m-sambata-14-iunie-calarasi-club-no-speed-limit-romania.html)

kidu2006 07-06-08 04:25

Re: Cursa accelerare 402m - Duminica 8 iunie - Calarasi - No Speed Limit Romania

:)))cine a zis ca Suceava e aproape de Calarasi?:))..anyway,prea scurt timpul:sad:,tre sa trec din nou si peste asta:cry:

Al3xPuma 07-06-08 08:29

Re: Cursa accelerare 402m - Duminica 8 iunie - Calarasi - No Speed Limit Romania

Eh ... so ? cine merge ?? Vin si eu in back :P

ZerO_CooL 07-06-08 11:23

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1576752)
:)))cine a zis ca Suceava e aproape de Calarasi?:))..anyway,prea scurt timpul:sad:,tre sa trec din nou si peste asta:cry:

Golfuletz a zis tocmai ca e destul de mare distanta dintre Suceava si Calarasi incat sa nu fie o problema suprapunerea curselor in aceste doua locuri.

admin 07-06-08 13:11

Re: Cursa accelerare 402m - Sambata 14 iunie - Calarasi - No Speed Limit Romania (upd

Pentru a evita suprarpunerea cu alte evenimente organizatorii au decis sa schimbe data la care va avea loc evenimentul.

Data evenimentului : Sambata 14 iunie 2008

B-56-BGZ 07-06-08 13:37

Re: Cursa accelerare 402m - Sambata 14 iunie - Calarasi - No Speed Limit Romania (upd

vin si io sa va sustin..nu de alta dar tata nu prea chinuie masina din pacate :((((

viviesp 07-06-08 13:38

foarte frumos din partea lor

26WRC 07-06-08 14:04

SUPER:D VA ASTEPTAM CU DRAG LA DRAG RACE:) pe aeroport la SUCEAVA;)

ciprian-21 07-06-08 14:07

10 Attachment(s)
dsffdsafdsfdsaf

F_L_R 07-06-08 16:00

-Pozele 7-8-9 sunt cele elocvente, 650 de m drept si dupausor curba spre dreapta.
-Am fost astazi din nou la Calarasi pt ultimile detalii si cu gandul de a schimba data cursei pt ca a fost anuntata prea din scurt. Am avut placuta surpriza sa colaboram foarte bine cu Dl Primar si sa ne accepte propunerea din prima , atat dansul cat si cei de la Politie si Jandarmerie.
-Avand in vedere ca saptamana viitoare sunt alegeri Duminica am hotarat ca evenimentul sa se desfasoare Sambata 14-06-2008. In acest fel dam posibilitatea de a nu ne suprapune cu alte evenimente din aceasta saptamana si in week"ul urmator sa va oferim 2 zile de relaxare si distractie....Sambata ...CURSE . Duminica....Ciolpani ATV"uri!

dolb 07-06-08 16:43

Bravo FLORICAAAA!!! FACEM TREABAA!!!

tea_radu 07-06-08 16:56

8 Attachment(s)
poze cu locatzia evenimentului...
unde este oprita masina va fi finishul
startul va fi la 400m in spatele masinii

kidu2006 07-06-08 18:00

sa mutat pe 14 iunie?cred ca o sa fiu prezent in cazul asta!bine ar fi sa se faca niste grupe,ca la libere e cam aiurea putin:???:

MC Mate 07-06-08 19:04

sper si eu sa am masina gata pana aatunci si sa ajung si eu :D

KimiInferno 07-06-08 21:37

Inferno prezent...
Bravo NSL pentru initiativa si pentru ca ati demonstrat tuturor ca se poate si fara LR:lol::lol::lol: si taxele lor exorbitante(3mai-150RON)...

Daca aveti nevoie de ajutor aveti numarul nostru;)

SEBASTIAN 07-06-08 22:06

Re: Cursa accelerare 402m, sambata 14 iunie, Calarasi - Club No Speed Limit Romania

Si nu e normal sa se poata fara LR, au mai fost multe curse fara noi.
Si inante de noi s-a mai incercat cate ceva timid, dar niciodata sa nu zici hop inante sa sari parleazul.
Daca avem masini gata poate venim si noi sa ne dam.

alexGTI 07-06-08 22:48

Re: Cursa accelerare 402m, sambata 14 iunie, Calarasi - Club No Speed Limit Romania

sunt curios ce o sa iasa :)

SEBASTIAN 07-06-08 22:54

:rolleyes2 o sa faca ochisorii roata

Al3xPuma 07-06-08 22:56

E.... asa da ... 14 iunie merge o sa fiu si eu prezent poate doar cu privitu:D dar voi fi ...

SEBASTIAN 07-06-08 23:38

eu, sei, tudorica, Seby Valcea, Radu LKV, Capatana ...

SEBASTIAN 07-06-08 23:39

Toba, Razvan, ...

F_L_R 07-06-08 23:39

-Ar trebui sa stiti ca nu sunt in competitie cu nimeni la categoria Organizari Evenimente. Acest eveniment este o oportunitate de a face CURSE intr un oras unde sunt multi tineri si nu au avut pana acum un eveniment legal. Dorinta noastra este de a face spectacol pt public de a descarca adrenalina participantilor si cel mai important lucru este sa ne simtim bine cu totii. Taxa de inscriere nu este la concurenta cu nimeni si nici vre un raspuns pt alti organizatori care la evenimente au avut taxe mai mari. Fiecare ne stim socotelile noastre si daca pot face ceva bun pt acei participanti nu voi ezita.
-Pt mine si pentru voi este important prezentul si acum suntem in prezent si as dori ca discutiile sa se poarte strict despre prezent.
-La acest eveniment este binevenit orice i i face placere necontand Club, Grup sau altceva. Multumesc.

kidu2006 08-06-08 13:20

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1578147)
-Ar trebui sa stiti ca nu sunt in competitie cu nimeni la categoria Organizari Evenimente. Acest eveniment este o oportunitate de a face CURSE intr un oras unde sunt multi tineri si nu au avut pana acum un eveniment legal. Dorinta noastra este de a face spectacol pt public de a descarca adrenalina participantilor si cel mai important lucru este sa ne simtim bine cu totii. Taxa de inscriere nu este la concurenta cu nimeni si nici vre un raspuns pt alti organizatori care la evenimente au avut taxe mai mari. Fiecare ne stim socotelile noastre si daca pot face ceva bun pt acei participanti nu voi ezita.
-Pt mine si pentru voi este important prezentul si acum suntem in prezent si as dori ca discutiile sa se poarte strict despre prezent.
-La acest eveniment este binevenit orice i i face placere necontand Club, Grup sau altceva. Multumesc.

Foarte bine spus,sper sa inceteze off-topicul...pana la urma or sa fie strict libere sau se aude ceva de grupe?atat ma intereseaza,restul e mai mult decat Ok

doggz 08-06-08 14:12

Eeeee....asa mai merge don' Florica, niste bannere prin oras, sau macar niste afise de pus in geam, pt. membrii 4tuning din Calarasi...sunt siguri ca sunt multi care vor sa ajute...

colegutu_2005 08-06-08 16:39

cu siguranta voi fi prezent...eu zik sa mergem sa aratam si calarasi-ului cine suntem noi..NSL si nu numai...

F_L_R 08-06-08 20:24

Doar libere......nu ne incurcam cu grupe . vreau cursa dupa cursa fara timpi morti. La Calarsai intra spot radio si tv local,

Bobytzul 09-06-08 00:52

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 1575542)
Tip concurs : libere

adica cine cu cine vrea, si cine cu cine poate, fara grupe, scopul principal fiind distractia

Nu prea este treaba Ortodoxa suna mai degraba a DISCRIMINARE PE FATA,cei cu Daciile 13xx or sa stea sa priveasca ca nu or sa fie asa de baieti buni sa se dea cu masini care au >> 200 Cp sub capota sa ajunga de batjocura vecinilor,prietenilor si a celor din oras,intradevar pe circa lor se vor distra participantii. Este clar ca nici un curajos cu Matizul nu o sa vrea sa intre de buna voie la Start cu un ursulet.Evenimentul de la Braila este mult peste ce vreti voi sa faceti la Calarasi ,cred ca si pe acolo sunt pasionati dar asta este, pun pofta in cui la ei in batatura in frunte cu Primarul votat tot de ei.

GTA 09-06-08 01:50

Si eu as fi preferat grupele dar sa recunoastem ca si liberele au farmecul lor.La libere se "platesc polite".....se vad masinile cele mai puternice si un spectacol pe masura.

SEBASTIAN 09-06-08 08:26

Liberele sunt mai spectaculoase iar cursa se face mai usor.
Nu e nici o discriminare, daca nu ai masina tare ce sa cauti la curse, ori sunt curse ori intrecere de trolee.

Rebel_Boy 09-06-08 09:37

Pe asa strada sa tot tii curse .. bv Florica .. ne vedem acolo, cat mai multi sper !!!

dolb 09-06-08 10:32

NSL TARGOVISTE si-a anuntat venirea la acest eveniment!

daniwmk 09-06-08 11:02

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 1577536)
poze cu locatzia evenimentului...
unde este oprita masina va fi finishul
startul va fi la 400m in spatele masinii

pai in spatele masinii drumul e in curba ...
asta ar crea un usor avantaj masinii de pe interior

59AFA 09-06-08 11:05

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1580349)
pai in spatele masinii drumul e in curba ...
asta ar crea un usor avantaj masinii de pe interior

drumul este in curba dupa 250 m dupa finish....:rolleyes2
app...daca vii poate ne dam sa vad si eu daca ma tin dupa un R26 :-)

76BPR 09-06-08 13:50

fratilor sportul asta e putin cam scump asa ca veniti si voi cu masini mai puternice ca mi sa lu-at de atatea dacii la start care nu fug.unele dacii chiar fug si vreau sa le vad la start.

doggz 09-06-08 14:49

Da, lasa-tii frate sa se dea, care-i problema ca au Dacii...voi ati uitat cand aveati tot Dacii si le alergati prin oras de le sareau pistoanele...?

Da frate, normal ca poti sa te dai, chiar daca ai Dacie, sau Trabant, sau ce ai tu, atat timp cat platesti taxa...dar cu o masina asemanatoare ca performante ar fi ideal...

59AFA 09-06-08 14:58

Quote:

Originally Posted by doggz (Post 1580823)
Da, lasa-tii frate sa se dea, care-i problema ca au Dacii...voi ati uitat cand aveati tot Dacii si le alergati prin oras de le sareau pistoanele...?

Da frate, normal ca poti sa te dai, chiar daca ai Dacie, sau Trabant, sau ce ai tu, atat timp cat platesti taxa...dar cu o masina asemanatoare ca performante ar fi ideal...

nu a spus nimeni sa nu se dea...toata lumea este binevenita la start !!!

Rebel_Boy 10-06-08 10:28

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 1580357)
drumul este in curba dupa 250 m dupa finish....:rolleyes2
app...daca vii poate ne dam sa vad si eu daca ma tin dupa un R26 :-)

Organizatorii nu au voie sa participe :lol: (scrie in regulament :lol:)

Turbo110 10-06-08 11:55

golf 1 se da cu orice pana in 180 de cai

KimiInferno 10-06-08 14:53

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 1582541)
golf 1 se da cu orice pana in 180 de cai

Mai vreau odata sa ne dam...Imi acorzi revansa?
(Ibiza negru TDI) data trecuta mi-ai dat un tir:D acum poate mai reduc din diferenta...:-)

Ivanciu 10-06-08 18:43

Va asteptam la Calarasi !! La noi nu s-au facut niciodata astfel de evenimente(decat ilegale noaptea pe DN3 :D ), asa ca lumea o sa fie incantata de ceva nou.

bogdan_e36 11-06-08 01:15

Degeaba Kimi k tot nu iti fuge masinutza;)...am glumit.bafta la toti,ne vdm pe 14 la calarasi. pacat k nu am si eu pisica gata k veneam cu ea,poate la urmatoarele legale:D

All times are GMT +2. The time now is 04:08.

- Copyright 2026 4Tuning