![]() |
Re: Dungi Gordini
Te ajuta doar sa faci cele 2 dungi de pe capota, care au forma unui arc de cerc concentric cu partea din fata a capotei.
|
Tot nu am inteles...oi fi eu batut in cap...
Ce legatura are grila de la radiator,sau ma rog,marginea ei,cu dungile care sunt pe capota ??? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ba...lasati-o balta,ca tot nu am inteles :|
Din unghiul din care ai pus tu poza,de exemplu,nici macar nu se vede grila aia ! Trebuie sa o dai jos,sau cum ?? |
deci !! dungile de pe capota trebuie sa fie curbate ,si grila aia o foloseti ca pe o rigla sa tai colantu !!!
|
Deci o dai jos de acolo...?
|
eMH e cel mai simplu sa dai ornamentul jos si tai cu el ... adica pui ornamentul peste colant si tai .. acum intelegi?
|
Da,acum inteleg,va multumesc incredibil de mult ca ati avut rabdare sa imi explicati !
Eu credeam ca e vre-un ornament pe capota (cum e adancitura aia de pe mijloc). Dupa aia am aflat ca e vb despre ala de pe grila,si ma intrebam ce legatura are ala de pe grila cu ala de pe capota ! Acum am inteles,merci mult de tot inca o data,si CRACIUN FERICIT !! |
Dacia aceea albastra este fostul WRC...R.I.P WRC eMH dunga de pe capota se face cu ornamentul de sub capota care se prelungeste cu masca fata..intelegi? ca dungile sa aiba forma capotei,daca le-ai pune drepte..nu v-a da bine...asa pe "rotund" sa zic iese foarte bine...ai vazut cand scoti acel ornament de la capota..nu este drept este "indoit" si cu ajutorul lui ies asa dungile pe capota... ) can asa arata acel ornament ) dar este pus in sus...Succes si bafta!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning