Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Il-03-fln (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/79906-03-fln.html)

bolidu' 25-08-08 22:44

Re: Il-03-fln

pastreaz-o cat mai originala!arata bine masina,dar da-i capacele jos si revopseste-i jantele!;)

Villy ATS 26-08-08 20:43

fln`ule unde ai suit tu in oras masina pe rampa aia improvizata?

NoLimit 26-08-08 20:59

in zona parcului ialomita, de ce intrebi iti place rampa:)

Villy ATS 26-08-08 21:01

nu...am nevoie de o rampa, dar eu tre sa stau mult si sa nu ma arda comunitarii...domnu` axinte si domnu` turcu :))

NoLimit 27-08-08 20:43

1 Attachment(s)
Cam asta ar fi fusta si bara de metal, dupa o saptamana de lucrat la ele sunt total dezamagit :sad: Chiar nu mi place cum vine, bara sta pe partea stanga mai jos dar nu este vina ei masina este indoita rau pe partea aia si nu am putut face nimic, iar fusta a intrat foarte fortat am crezut ca o sa plesneasca fibra. Am montat si numarul, maine o sa revin cu poze pe zi poate se vede altfel:rolleyes2

NoLimit 28-08-08 14:19

3 Attachment(s)
In timp ce am pozitionat numarul de inmatriculare am profitat de ocazie si am facut cateva poze.Stiu ca trebuie sa vopsesc cu negru in spatele masti.

bolidu' 28-08-08 14:26

ce bine arata!:D....ca la mama ei...

ciprianeduard 31-08-08 20:27

De ce nu renunti tu la capacele alea de pe spate? Nu ai canada si pe spate? In rest i-mi place masina , sa o "porti" sanatos si spor la treaba in continoare ( buna ideeia cu astupatul gaurilor de la fusta de sub bara)

Villy ATS 31-08-08 21:44

o folie pe geamuri nu ar strica...ma ofer sa o pun eu..tu cumpara doar folia atat...;)

NoLimit 02-09-08 01:01

2 Attachment(s)
Pana la urma am renuntat la capace si am vopsit rotile in alb13. Am vopsit doar 2 roti pentru nu am mai avut timp sa le termin si pe celelalte.Maine urmeaza sa finalizez lucrarea.Calitatea pozelor lasa de dorit dar bun ce o fi.

bolidu' 02-09-08 13:00

buna alegere ai facut!;)

NoLimit 02-09-08 20:53

2 Attachment(s)
Rezultatul este bun:lol: . Imi place cum arata acum jentile vopsite in alb.

dog99 02-09-08 22:37

draguta masina;)usor usor prinde forma

bolidu' 03-09-08 23:27

eu zic sa-i faci si spoileru tot alb sau daca nu toata partea de jos neagra(praguri si partea de aripi spate) cum am avut eu pana sa vopsesc masina!;)

NoLimit 25-10-08 17:36

4 Attachment(s)
Raliul Prieteniei. Am participat la o competie organizata in slobozia.A fost o singura proba de indemanare.Pe langa masinile din raliu s a dat voie sa participe si localnici in afara concursului.Eu am participat si am castigat:-).Am castigat premiul pentru cel mai curajos concurent deoarece eram cel mai tanar.Asa l au denumit ei.Pun o filmare care am gasit o si eu de la cineva dar sper sa mai fac rost, si cateva poze.Merg puse filmulete mp4? La mine scrie invalid file, si daca le fac avi sonorul o i-a razna.

dog99 25-10-08 20:11

bravo domnu marian,felicitari;)

NoLimit 25-10-08 22:40

2 Attachment(s)
mersi dog99.Pun si 2 filmulete filmate cu un telefon mobil.Doar ce am reusit sa fac rost de ele.Nu prea se vede bine pentru ca le am convertit din mp4.Promit ca o sa incerc sa fac rost de altele care se vad mai bine.

Sirius 26-10-08 01:33

iti pun si io aceeasi intrebare.
cam slabutz la raliu.
ai vz cum sa miscat BV o4 YNZ?

RobertRFG 26-10-08 19:52

lasati mah baiatu in pace....
teai descurcat destul de bine......
nu trebuie sa fim rautaciosi cu el ca nu stiu ce si nu stiu cum conteaza ca a concurat si in timp invata el ca nu neam nascut invatati ci invatam in timp...

NoLimit 26-10-08 19:53

nu am retinut nr. de inmatriculare dar daca este vorba de dacia aia rosie cu gura de aerisire in dreptul carboratorului, a fost superba.A luat locul intai.Dar masinuta aia avea saboti mari pe spate si avea frana de mana foarte buna in plus motorul de 1410 eu nu am avut ce sa fac cu mititei mei si motorul care este reglat in fata blocului de mine. Plus de asta ca nu am avut copilot, nu mai stiam ce sa fac pe traseu uitaseam pe unde s o i au:). Oricum eu sunt multumit pentru prima participare. La anul daca o sa strang de banuti si o sa am voita vreau sa particip la intreg raliul pentru ca nu este greu.

RobertRFG 28-10-08 22:52

bai fratilor lasati baiatu in pace....a incercat si el ceva si merita felicitat pentru ca a avut curajul sa se bage la un mic raliu.....are 18 ani, e incepator, deci are tot timpu la dispozitie sa invete....

NoLimit 30-10-08 14:56

gata sper ca v-ati calmat:) . Am o problema. La viraje cand pun frana se aude un sunet gros si continua. S-au tocit garniturile de la saboti pe spate? Alta explicatie nu am si daca tot veni vorba in weekend poate ne gasim pe chimie si mai vorbim una alta.

Sakin 30-10-08 16:01

eu zic sa schimbi sabotii...asa am patit si eu ...noroc ca am fost in parcare...cand deodata s-a blocat roata dreapta spate...iti spun eu ca te trage destul de tare...:( nu`ti doresti...fi preventiv...cred ca nu mai au carne d-aia deloc...asta daca am inteles bine ce ai intrebat tu ...cu intalnirea ;) vorbim...da-mi un add pe mess : alex_v_4u sper ca nu esti suparat pe noi :D

Michael_JR 01-11-08 20:35

se vede ca ai pus suflet in acest proiect ! Sa stapanesti masina sanatos si ai grija in continuare de ea, arata foarte bine masinuta

NoLimit 23-12-08 15:59

5 Attachment(s)
Salutare tuturor! De curand am achizitionat o finala pentru masina mea.Azi am montat-o si sunt bucuros sa o prezint.Lasand la o parte chinul prin care am trecut sa o scot pe cea veche pot spune ca a iesit bine.Dupa cum observati in poze este iesita mai inafara si indreptata cam mult spre dreapta.Dupa iarna voi rectifica greselile pana atunci tine va asigur:)

Sakin 26-12-08 10:05

las-o asa :) s-o porti sanatacos si craciun fericit !

RobertRFG 26-12-08 10:37

sa o barai sanatos,foarte misto toba...la ce banuti????
numai bine....

tmkrf 08-06-09 17:51

apreciez toata munca ta , de la nivelu de la care ai plecat tu cu masina asa am plecat si eu ( numai ca eu nu iam mai facut si poze cand era in stagiu rabla) tot respectu , si la mai mult in continoare

NoLimit 08-06-09 21:55

3 Attachment(s)
Multumesc, nu credeam ca mai exista acest thread. Pai sa mai povestesc putin despre masina. In primul rand nu i am mai acordat atentie decat strictul necesar: schimb de ulei, de filtre, iarna putin antigel, si in rest am reparat cand s a stricat o piesa. Nu mai am timp sa i mai fac modificari minuscule cum imi place mie pentru ca am alte lucruri mai importante, de exemplu bacul. Am mai schimbat sabotii de pe spate, placutele de frana, bieletele de la directie impreuna cu capatul cremaliera. Dar cu toate ca incerc sa o ingrijesc, mai mult de 80km/h nu pot sa merg. Am toate 4 roti strambe din janta iar cauciucurile sunt batrane:sad:. Incerc sa o fac poate peste o luna. Si o poza cu ea la pascut:))

andi_cimpean 09-06-09 12:16

arata bine. si sincer nu arata deloc rau in parcarea aia pe langa Cielo si Punto;)

NoLimit 22-08-09 20:25

Salut. Am o problema la care astept raspunsuri cat mai repede. Dupa cum se vede in prima poza de mai sus spatele este mai coborat. Daca puneam 3 persoane in spate si bagaj era cam lasata de spate. Asa ca am facut prostia sa ma las influentat si sa pun alte arcuri. Am pus arcuri de fata, nici o spira taiata. Adevarul este ca nu se lasa dar este foarte incomoda la drum. Am avut un drum la Constanta: la dus a fost bine ca am avut greutate pe spate dar la intors pot spune ca mai mult rau mi a facut(am fost singur, am incercat sa iau la ocazie dar nu era nimeni:sad: ). S a deschis portbagajul in mers si de la atatea sarituri de spate la orice mica denivelare nu puteam conduce deloc atent. M a luat ameteala dar am facut multe opriri si am stat sa imi revin. Oricum vreau un sfat ca nu stiu ce sa fac. Vechile arcuri erau mai subtiri si aveau si inaltatoarea de 10cm. Ma gandesc sa pun vechile arcuri daca fac rost de ele sau sa tai spire din astea care le am pe masina dar nu stiu daca schimba cu ceva. De amortizoare nu am bani doar daca le pot repara cumva pe acestea. Momentan nu am poze cu masina.

RobertRFG 22-08-09 20:39

taie din astea care le-ai pus 1 juma sau 2.....(spire ma refer)

NoLimit 22-08-09 20:54

Daca tai 2 spire se rezolva treaba sau tot asa o sa faca. Amoritzoare cel de pe dreapta mai da semne de viata. Vreau sa nu mai sara in sus la cea mai mica denivelare si cu rotile lasate pe spate imi face probleme.

Sakin 23-08-09 11:16

o sa faca tot cam la fel...poate putin mai moale.gandeste-te doar ca arcurile de fata sunt mai tari decat arcurile de spate si e normal sa-ti hopaie...

NoLimit 23-08-09 22:56

La asta m am gandit si eu dar am taiat pana la urma o spira si trei sferturi decat sa le schimb cu cele vechi. Un amortizor, cel care mai functiona, a inceput sa si faca treaba si parca este alta viata acum. Maine am drum Constanta gol golut, sper sa se aseze mai bine la drum :D . Multumesc pentru sfaturi.

bogdan_olteanu83 24-08-09 10:36

ridica putin usa de pe dreapta fata ca da urit asa cum e ,dureaza 10 minute daca ai pe cineva care se pricepe ....in rest e super masinuta ,foarte ingrijita!

NoLimit 24-08-09 22:25

2 Attachment(s)
Cu usa sau cu usile am de furca. Nu stiu ce are usa dreapta fata dar nu cred ca era de acolo, ori a fost schimbata ori nu stiu, si da am incercat sa o mai ridic dar se lasa la loc. Revenind la problema cu arcurile o declar rezolvata. Masina sta frumos la drum cu ele taiate 1spira si 3 sferturi. Saptamana trecuta neavand ce face m am apucat de montat electroventilatorul. Mi a fost de foarte mare ajutor la cozile interminabile din Constanta. Poza este mai veche, neavand termocupla montata dar acum o are impreuna cu un releu.

andi_cimpean 24-08-09 23:48

Quote:

Originally Posted by NoLimit (Post 2583011)
Cu usa sau cu usile am de furca. Nu stiu ce are usa dreapta fata dar nu cred ca era de acolo, ori a fost schimbata ori nu stiu, si da am incercat sa o mai ridic dar se lasa la loc. Revenind la problema cu arcurile o declar rezolvata. Masina sta frumos la drum cu ele taiate 1spira si 3 sferturi. Saptamana trecuta neavand ce face m am apucat de montat electroventilatorul. Mi a fost de foarte mare ajutor la cozile interminabile din Constanta. Poza este mai veche, neavand termocupla montata dar acum o are impreuna cu un releu.

ai schimbat boltul la usa, si tot asa face?

NoLimit 25-08-09 16:21

4 Attachment(s)
Nu am schimbat boltul, am sudat o tabla la balama sa stea mai ridicata dar nu tine tabla. Dupa ce am inchis o de 2 ori s a lasat iara. O sa o fac dar nu usa este prioritate, o prind cu sarma si tot trebuie sa stea inchisa. :lol:
Mai adaug cateva poze facute astazi. Stiu ca este putin ridica de fata dar mie imi place asa, este la linie dupa mine.
Inca o problema s a invit pe drum: se aude la roata dreapta fata scartait, nu tot timpul, doar la viteze mici. Cand pun frana nu se mai aude decat putin si la viteza dispare. Ce sa fie ? placutele de frana, etrierul ramane blocat sau rulmetii.

andi_cimpean 25-08-09 19:06

iti raman pistonasele la frana, blocate...si d-aia scartaie la viteze mici.

Filtrul ala pus acolo reprezinta culmea zgarceniei :lol:...

50 de lei maxim costa unul sport :p

All times are GMT +2. The time now is 19:07.

- Copyright 2026 4Tuning