![]() |
Re: Fiat Punto - Marius
zici ca e GTR sa mor
|
pentru MariusPiticu de ce nu iti pui si niste sprancene ?dar ceva frumos nu prostii?
spuneti-mi si mie cum sa pun niste poze cu punto al meu sa va arat si eu ce am! va rog si mai am nevoie de ajutor nu stiu de unde sa cumpar amortizoare mai ieftine ca sau dus am suspensii sport pe punto am inteles ca ar fi injjur ce 200 E |
daca vrei ieftine..probabil din dezmembrari..magazine nu stiu sati zic care sa fie prin pascani de unde esti tu...incearca sati iei de pe internet..vezi preturile pe mai multe site-uri si iei de unde sunt mai ieftine...numai sa nu te trezesti cu ceva surpize..sa primesti altceva decat ai comandat :|
|
am de unde de aci ca sunt magazine slava domnului ba chiar vad ca si la mine in oras au inceput sa apara punto mai multe
|
am o mica problema..care ma poate ajuta...stiti ca dupa aprox 15 secunde la punto dupa ce ai pus contactul se blocheaza usile...la mine nu mai se blocheaza...si nu mai merge sa inchid usile nici din telecomanda de la alarma...stie careva de ce?mam uitat la panoul de sigurante si nu e arsa siguranta de la inchidere.daca inchid cu cheia se inchid toate usile odata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning