Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mitsubishi (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi.html)
-   -   Lancer Evo - ROT (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi/79814-lancer-evo-rot.html)

M I V E C 08-07-09 17:08

Re: Lancer Evo - ROT

aleau au alt rol acolo, am sa caut linkcul si am sa il pun,, ai sa mori de ras....

Keisuke 09-07-09 22:41

;) evo 8 http://cipriandragos.blogspot.com/20...ele-morii.html

MauS 11-07-09 16:21

Cutie de viteze modificata :))))) Este cutia care fasaie cand schimbi treptele... nu? :))) I-am lasat un comment pe blog dar nu cred ca va reactiona..... Sa speram ca nu se va reproduce natia reporterului, ca va fi rau de noi, la modul general :(

later edit: a mai publicat ceva de gen din 2007 pana acum? :)

63ard 13-07-09 13:20

Quote:

Originally Posted by M I V E C (Post 2471236)
aleau au alt rol acolo, am sa caut linkcul si am sa il pun,, ai sa mori de ras....

tocmai am citit reportajul acela =)) deci a .. ai modificat cutia sau doar nuca de la schimbator :P
ps.tare masina ta, la fel si ideea cu IX :))

M I V E C 21-07-09 20:49

am montat un HKS SSQW adica un BOW< si cand schimbam viteza, se auzea sunetul de descarcare de la acesta, cei care au turbo stiu despre ce vorbesc,

63ard 21-07-09 21:07

Quote:

Originally Posted by M I V E C (Post 2502830)
am montat un HKS SSQW adica un BOW< si cand schimbam viteza, se auzea sunetul de descarcare de la acesta, cei care au turbo stiu despre ce vorbesc,

logic, am zis la caterinca faza cu nuca :)

RIcKO 31-07-09 16:38

Quote:

Originally Posted by M I V E C (Post 2471236)

Da intr-adevar am ras destul de bine dupa ce am citit pe acolo dami voie sa rectific. ARATA BESTIAL acel IX acolo :) bafta in continuare

M I V E C 02-08-09 08:57

poate ca intradevar nu arata deosebit,,, dar este ca si o Nota informativa pentru papagali de ziaristi care nu fac dosebire intre o bicicleta si o motocicleta

jozsi555 03-08-09 08:07

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 2474479)

eh la naiba, ce inseamna sa fii curios, am pierdut vreo 8 minute din viata citind niste tampenii. mai bine ma mai uitam la pozele postate mai sus.

teen.ager 19-08-09 03:06

...Maşinile implicate în ultimul accident, soldat cu doi morţi: Opel Calibra, alb, model mai vechi...

Deci de acuma sa stiti sunt mai multe modele de Calibra...Traim in Romania nu uitati!

teen.ager 19-08-09 03:12

...Mitsubishi Evolution VIII – are nu mărul MM... ROT

Si EVO 8 si nu marul =))

invingatorul88 21-08-09 12:19

poze noi , ceva ?

adisoruc 22-09-09 15:11

poze noi ceva, chiar asa !!

Flo_lancer 22-09-09 15:29

deci 1. cam foarte penibil ce zice ala acolo,
2. in locul tau las da in judecata, calomnie, lipsa de dovezi, etc,
3. ti-ai facut chip tuning la cutie? :)))) sau ce ai modificat la ea?
4. rupe tot masina, daca ajungi prin oradea, dami un pm sa ii fac si eu cateva poze, si probabil ca voi avea aceeasi reactie care am avuto si cand am vazut mitza lui jeff:rolleyes2:shock::shock:

felicitari pentru masina, evo IX e de vis,

radu_lkv 30-09-09 18:44

in curand masina va intra intr-un proces de modificare radicala (motor, transmisie, caroserie, roll-bar, suspensie, frane etc)
:-)

quaieee 27-10-09 23:24

si ce o sa scrie pe ea? VTM sau CNR ?

radu_lkv 28-10-09 06:24

initial va scrie grupa N, masina de coasta...apoi, daca totul merge bine, grupa H...coasta si CNR
bani sa fie, ca momentan e criza...

Alex_D12 08-11-09 21:20

am citit reportajul "desteptului", e stupid.. asa se pierd 9min din viata inutil....

in rest: felicitari pt masina.... o adevarata bijuterie. sa te bucuri multi ani de acum incolo de ea

P.S. in locul tau i'as baga un kit nos, un kit turbo si dupaia o resoftare:D...... desigur e doar o idee: tu iti decizi modificarile.... mult succes :)

vgroza 08-11-09 22:16

trebuia sa faci mai bine cu markerul un 9 ca poate nu stie sa citeasca IX :-P

quaieee 08-11-09 23:31

Quote:

Originally Posted by Alex_D12 (Post 2791199)
in locul tau i'as baga un kit nos, un kit turbo si dupaia o resoftare:D...... desigur e doar o idee: tu iti decizi modificarile.... mult succes :)

Stii macar ce model de mitsu e asta? ca vad ca numa gateje vorbesti.

Eu iti recomand un NFSU2....desigur e doar o idee:tu decizi jocul...bafta:)

M I V E C 08-11-09 23:43

va rog nu stricati topiculll,,,,,,,,, si era sa uit sa va spun, masina si-a schimbat proprietarul,,, aceste este acuma RADU LKW, si va fi masina lui de vtm sau cnr, inca asta nu am reusit sa descopar.

TAZMANIAN DEVIL 09-11-09 00:28

zi.mi si mie care e rostu acelor reclame p usa.....pt mine arata ca si cum tzi.ai fi luat un sacou VERSACE sau mai stiu yo ce firma si ai umbla cu eticheta p afara:oops:

Alex_D12 09-11-09 08:13

nu stric nu nimic topicul.... am facut o sugestie si daca nu e bine primita imi cer scuze.... nu cunosc modificarile facute pe ea. totusi e o masina grozava... daca nu va convine punctul meu de vedere atunci nu mai postez aici.... oricum, am macar drept la exprimare :x

bobby_gsi2 09-11-09 08:37

Quote:

Originally Posted by radu_lkv (Post 2757657)
initial va scrie grupa N, masina de coasta...apoi, daca totul merge bine, grupa H...coasta si CNR
bani sa fie, ca momentan e criza...

Asteptam cu nerabdare detalii si EVOlutia masinii. Daca iese apropiata de cea neagra o sa fie ceva interesant.
Ps: unde o pregatesti?....sau o faci in "curtea" proprie?

radu_lkv 09-11-09 18:10

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2791943)
Asteptam cu nerabdare detalii si EVOlutia masinii. Daca iese apropiata de cea neagra o sa fie ceva interesant.
Ps: unde o pregatesti?....sau o faci in "curtea" proprie?

cea neagra a devenit cam puternica dupa noua turbina si pt "experienta" mea nu se preteaza la CNR, dar pt coasta ar fi buna atata putere ;):-P

momentan nu o pregatesc nicaieri, masina, ca si mine de altfel, se "bucura" de criza...daca apar vremuri mai stralucite, 80% din munca(ramforsarea caroseriei, montarea rollbar+suspensie, frane+transmisie si interior+vopsit) se va face in curtea proprie si restul (interne motor, alimentarea cu benzina, reglaje etc) probabil la colina

All times are GMT +2. The time now is 20:34.

- Copyright 2026 4Tuning