![]() |
Re: Lancer Evo - ROT
aleau au alt rol acolo, am sa caut linkcul si am sa il pun,, ai sa mori de ras....
|
|
Cutie de viteze modificata :))))) Este cutia care fasaie cand schimbi treptele... nu? :))) I-am lasat un comment pe blog dar nu cred ca va reactiona..... Sa speram ca nu se va reproduce natia reporterului, ca va fi rau de noi, la modul general :(
later edit: a mai publicat ceva de gen din 2007 pana acum? :) |
Quote:
ps.tare masina ta, la fel si ideea cu IX :)) |
am montat un HKS SSQW adica un BOW< si cand schimbam viteza, se auzea sunetul de descarcare de la acesta, cei care au turbo stiu despre ce vorbesc,
|
Quote:
|
Quote:
|
poate ca intradevar nu arata deosebit,,, dar este ca si o Nota informativa pentru papagali de ziaristi care nu fac dosebire intre o bicicleta si o motocicleta
|
Quote:
|
...Maşinile implicate în ultimul accident, soldat cu doi morţi: Opel Calibra, alb, model mai vechi...
Deci de acuma sa stiti sunt mai multe modele de Calibra...Traim in Romania nu uitati! |
...Mitsubishi Evolution VIII – are nu mărul MM... ROT
Si EVO 8 si nu marul =)) |
poze noi , ceva ?
|
poze noi ceva, chiar asa !!
|
deci 1. cam foarte penibil ce zice ala acolo,
2. in locul tau las da in judecata, calomnie, lipsa de dovezi, etc, 3. ti-ai facut chip tuning la cutie? :)))) sau ce ai modificat la ea? 4. rupe tot masina, daca ajungi prin oradea, dami un pm sa ii fac si eu cateva poze, si probabil ca voi avea aceeasi reactie care am avuto si cand am vazut mitza lui jeff:rolleyes2:shock::shock: felicitari pentru masina, evo IX e de vis, |
in curand masina va intra intr-un proces de modificare radicala (motor, transmisie, caroserie, roll-bar, suspensie, frane etc)
:-) |
si ce o sa scrie pe ea? VTM sau CNR ?
|
initial va scrie grupa N, masina de coasta...apoi, daca totul merge bine, grupa H...coasta si CNR
bani sa fie, ca momentan e criza... |
am citit reportajul "desteptului", e stupid.. asa se pierd 9min din viata inutil....
in rest: felicitari pt masina.... o adevarata bijuterie. sa te bucuri multi ani de acum incolo de ea P.S. in locul tau i'as baga un kit nos, un kit turbo si dupaia o resoftare:D...... desigur e doar o idee: tu iti decizi modificarile.... mult succes :) |
trebuia sa faci mai bine cu markerul un 9 ca poate nu stie sa citeasca IX :-P
|
Quote:
Eu iti recomand un NFSU2....desigur e doar o idee:tu decizi jocul...bafta:) |
va rog nu stricati topiculll,,,,,,,,, si era sa uit sa va spun, masina si-a schimbat proprietarul,,, aceste este acuma RADU LKW, si va fi masina lui de vtm sau cnr, inca asta nu am reusit sa descopar.
|
zi.mi si mie care e rostu acelor reclame p usa.....pt mine arata ca si cum tzi.ai fi luat un sacou VERSACE sau mai stiu yo ce firma si ai umbla cu eticheta p afara:oops:
|
nu stric nu nimic topicul.... am facut o sugestie si daca nu e bine primita imi cer scuze.... nu cunosc modificarile facute pe ea. totusi e o masina grozava... daca nu va convine punctul meu de vedere atunci nu mai postez aici.... oricum, am macar drept la exprimare :x
|
Quote:
Ps: unde o pregatesti?....sau o faci in "curtea" proprie? |
Quote:
momentan nu o pregatesc nicaieri, masina, ca si mine de altfel, se "bucura" de criza...daca apar vremuri mai stralucite, 80% din munca(ramforsarea caroseriei, montarea rollbar+suspensie, frane+transmisie si interior+vopsit) se va face in curtea proprie si restul (interne motor, alimentarea cu benzina, reglaje etc) probabil la colina |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning