![]() |
Re: 2,5 Normal aspirat din 1985..
Quote:
dar dupa un timp nu am mai vazuto :) |
1 Attachment(s)
o poza de azi. mici chesti una alta de facut si e gata
|
beton arata !
|
Am facut si eu una azi.:)https://i306.photobucket.com/albums/n...a/P1070111.jpg
|
wow...cum vine bara...la linie. pare mai noua decat astra sau meganu ala de acolo. chiar misto.
|
fratie cum e roata aia nu e nimeni.. ...ce emblema are acolo..:)) os ...
|
mancati-as rotili alea, frumoasa mai e masinuta! :P
|
Quote:
PS: a ajuns pachetul? |
Multumesc,.... merge blocul de lumini am si eu spalator de parbriz in cele din urma :) semnalizarea nu sare dra cred ca o sa o rezolv zilele astea.
|
hmm...e posibil ca pt ca a stat mult sa ii ia un pic de vreme pana ishi revine...poate are nevoie de un pic de vaselina :p
|
Quote:
https://i306.photobucket.com/albums/n...a/P1070056.jpg |
cam ingust...:lol:
Ma gandesc sa dau jantele si sa caut ceva mai ingust. Un J9 max pe spate. |
2 Attachment(s)
azi am mai terminat un alta la masina ...mi-a facut semnalizarile functionale pe fata :)) umbla de 2 luni fara:) mi-am pus numarul pe fata:) am mochetat cat de cat interiorul..am pus si al doilea scaun:) ma gandesc la o solutie pt gaurile de la proiectoarele originale .. ceva niste lumini ar fi o idee
|
Pai, de ce nu pui proiectoarele originale? Se gasesc in mai multe locuri....si arata bine....
|
pai bara vea locasurile pt proiectoare dar ...in momentul in care am pus pe masina i-am pusa sa modifice ..deci numai intra proiectoare originale...desi am :( nu mai an chef de taiat vopsit..
o sa fac cred niste brake ducts..ceva sa dirizeze aerul spre frane desi nu aleg pe circuite macar de efact pina in vine alta idee .un proiector nou de bara turbo e astronomic de scump nu stiu daca stii cat e in romania |
Cu putina imaginatie se poate realiza ceva productiv cu gaurile din bara. Ceva numit "RAM AIR". Este un procedeu care forteza aerul in motor pentru a oferi putere si cublu mai bune odata cu cresterea vitezei. Ferrari maranelo, BMW 850, BMW M3 CSL folosesc treaba asta cu rezultate bune. Ideea este ca iti poti trage din gaurile din bara doua furtune sau tevi in intrarea de la cutia de aer din admisie. Astfel cu cat vei urca in viteza motorul va trage mai usor aer. Singurul dezavantaj este ca sistemul de injectie de pe masina da nu foloseste senzor MAP si nu iti va mentine un raport bun AER/Benzin.... Oricum merita incercat.
|
incercam..suna amenintator:)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Da, ceva de genul mi-am facut si eu....
|
Quote:
Daca nu, aici le au sigur! :D http://www.mittelmotor.de/english/startenglish.htm |
Frumoasa masina...am mers si cu una,dar avea motor de VW n`am simtit puterea unui Porsche:D
|
3 Attachment(s)
sal la toata lumea azi am sablat profesional rotile mele pe 15 cookie cuters ..dupa indelungi incercari cu diluant .cu perie abraziva cu bormasina...smirghel orice ...am hotarat sa le sablez:) e simpla treaba . baietii de treaba...daca aveti ceva de sablat ..nu ezitati ..poate va ajut ...poate nu:)
am pus poza cum erau inainte..si dupa ...sunt doar sablate nu vopsite |
Quote:
Cat a fost de janta? |
strasnica treaba :). Cantareste-le acuma.
|
Quote:
|
uite la asta nu m-am gandit..trebuia sa le cantaresc inainte ca acum nu mai au nimik pe ele:)
|
In "gaura" de deasupra numarului, daca nu este una destinata racirii a ceva, ar fi misto sa pui un neon rosu (k acela din night rider) ....... sau chiar si dedesupt de la un capat la altul al masinii
CE ZICI? |
mda....si niste led-uri albastre la schimbator si toba....:x
|
Asta doar daca este stelist..... masina rosie , leduri tot rosii, nu?
Apropo bafta la ciocanit cu ea de paste, sa le spargi la toti bara! (NO OFENSE!):rolleyes2 |
scuza-ma, am vrut sa fiu ironic ;)
|
Mi am dat seama k u consideri acele leduri "KITSCH" dar poate k lu' agentu i ar place!
|
nu cred ca ar fi pe gustul lui!
|
leduri?:))) mai bine punem si la stropitori la parbriz unele ..:) si niste neoane undercar violet..sclipicios...sii piesa...un abtipild cu steaua pe luneta fosforescent....
ai gresit-o cu ledurile amice |
:oops: :writers_b
|
?? wtf fie...moving on..:)
|
dubioasa atitudine! emo chiar!
|
Quote:
|
Mark,cand treci prin Cta..sa ii tragem niste poze ;)
|
azi am cumparat un copresmetru pt masina...i-amfacut un test de compresie si mi-am intarit indoiala ca sigur o supap nu lucreaza cum trebuie....am avut valori apropiate de 10 bar...iar la cilindru 4 am avut 4,3 bar deci ceva nu merge bine... acum ma pregatesc ..sa adun ce imi trebuie la prima vedere garnituri de chiulasa, garnitura de la tacheti ..si a vedem .. cine vrea sa ii fac un test de compresie ii stau la dispozitie..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:13. |
- Copyright 2026 4Tuning