Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - L4uR (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/79576-machete-lucru-l4ur.html)

alex09 05-04-09 16:08

Re: Machete in lucru - L4uR

Eu votez pentru evo.Nu sunt cele mai potrivite dar pentru cealalta masina sunt mult prea mici.Apropo insanatosire grabnica.

vn-08-nen 06-04-09 06:16

Mie mi se par ca sunt cam mari pentru evo :) . Am o intrebare , e mai mult din curiozitate :) De ce nu duci o lucrare pana la final si te apuci de alta ? ms ... succes

eddycdk 06-04-09 07:23

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 2214536)
Mie mi se par ca sunt cam mari pentru evo :) . Am o intrebare , e mai mult din curiozitate :) De ce nu duci o lucrare pana la final si te apuci de alta ? ms ... succes

a invatat probabil de la mine lucrul asta :lol::lol::lol:
votez pt EVO!
le mai vopsesti (jantele)?
INCERACA sa le bagi mai in interior rotile din fata, mai sub aripa.... si va veni super!
mai vb pe mess ;)

a!3x 06-04-09 21:09

cu ce ai taiat usa ? de la prima masina?

L4uR 07-04-09 18:13

nu-ti spun ca razi:))...deci nu spun...

adica ce lucrari nu sunt duse la final?.... daca te referi la ferari....ala mai asteapta doar o vopsea si gata....si in majoritatea parte nu am timp...restu cele doua motoare le-am terminat...dar la unu nu am un ghidon:sad:

eddycdk 09-04-09 07:31

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2219116)
...adica ce lucrari nu sunt duse la final?.... daca te referi la ferari....ala mai asteapta doar o vopsea si gata....si in majoritatea parte nu am timp...restu cele doua motoare le-am terminat...dar la unu nu am un ghidon:sad:

eeeh...lasa...eu te inteleg...:-)

Victor_WRC 09-04-09 14:21

Supra in ce stadiu de lucru mai e ?

L4uR 09-06-09 10:17

7 Attachment(s)
supra a primit sistem de prindere a "bocancilor" ...bocanci....si niste timp liber pentru mine:d...luna asta termin si evo si supra...dupa care ma apuc de mini....

L4uR 19-06-09 17:14

5 Attachment(s)
pana una alta....supra e aproape gata...mai lipseste doar parbrizul...dar ala e ultimul lucru...ceva furtunase la motor si leduri(pana cumpar leduri mici am facut doar proiectoarele...urmeaza leduri in faruri+interior+portbagaj)

Darius DMS 19-06-09 19:41

da....a iesit frumos....dar fa-l si pe ala lenes sa se aprinda mai mult......motorul a iesit destul de ok.....bafta in continuare

L4uR 19-06-09 19:49

in poze apare doar un led:))....cel din stanga...cel din dreapta nu era montat pentru ca mai aveam de lucru la el:)

2fast4u_DK 20-06-09 19:27

Hai ca iese super ...bafta :D

L4uR 06-08-09 14:04

6 Attachment(s)
imi cer scuze de calitatea pozelor...pozele bune in curand...proiectele merg foartee greu din cauza lipsei de timp...

L4uR 08-08-09 17:23

nimic nimic?.....astept critici:))sa inteleg ca v-am lasat fara cuvinte...nu cred...trebuie sa fie ceva de adaugat...in curand evoul e gata....

alynex 08-08-09 17:31

Pai pozele is cam incetosate, si nu se intelege prea mult, mai ales utimele.
Motoru de la Supra e frumos, si iar sta mai bine cu niste jante mai mari, daca gasesti:d, si fron bumper-ul se imbina ciudat cu aripa, si e cam lung, nu poti sa il modifici putin?
Vreau sa vad Evo-ul cum iasa:D.
Bafta!

L4uR 08-08-09 17:35

front bumperul la supra...asa e chitul de la veilside....chiar se imbina bine...evoul imediat trebuie sa primeasca gume la jante....si sa ii termin layerul spate....jantele de la supra sunt imense credema...deabia le-am facut loc...plus ca le-am bagat sub aripi ca sa incapa si sa nu para ridicata....e foarte joasa...si pe spate are jantele putin mai mari fata de cele fata plus cauciucuri mai mari....seamana cu un dragster :X...la supra doar pabrizul ii mai trebuie si e gata:)...ledurile sunt puse si atat...

eddycdk 11-08-09 06:15

da-i bataie... da-i bataie
o rezolvam noi cumva si cu parbrizul ;)

L4uR 12-08-09 14:58

1 Attachment(s)
si inca ceva in colectia de jante:))....dar astea sunt pentur ceva mai special...care vine maine...

vn-08-nen 13-08-09 16:24

Super jantele :) de unde le-ai luat ?

L4uR 14-08-09 12:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 2555889)
Super jantele :) de unde le-ai luat ?

jantele le-am cumparat de la un user de pe forum...nu stiu exact acum numele lui dar am postat la feedback .....si uite si niste poze le-am facut proba

vn-08-nen 14-08-09 12:56

Vin bine dar cred ca daca ai face toata masina rosie sau alta culoare ar merge si mai bine . Pentru ca jante cromate pe o masina cu abtibilturi de curse nu prea merg :) Parerea mea . Succes

L4uR 14-08-09 13:05

3 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Darius DMS 14-08-09 18:02

am o intrebare....tb-ul are usi si celelalte piese?sau e doar asa?sper sa iasa ok macheta asta....e ferrari nu?

L4uR 14-08-09 18:11

are tot ce ii trebuie...asta nu e macheta mea...dar ai sa vezi care sunt planurile:)....doar jantele sunt ale mele...

L4uR 20-09-09 17:37

5 Attachment(s)
lancia mai necesita doar o vopsea...dar aia o las pe primavara ...deocamdata ii fac doar partea alba a haionului...si o pun pe birou ...ferrariul nu mai are plafonul...a fost greu sa tai pentru ca daca nu eram atent se rupeau multe...din fericire e ok:)...mai trebuie sa cumpar vopsea (alb , negru , verde , rosu mat daca gasesc ) si poxilina...

L4uR 27-09-09 14:12

6 Attachment(s)
din lipsa de materiale (poxilina , vopsea si inca cateva chestii) incerc sa mai fac cate ceva pentru machete....in primul rand...inca un set nou de jante cu slickuri ...in al doilea rand...intercooler pentru porsche...:lol:...si in al treilea rand...stalpi de iluminat care or sa vina imbracati in poxilina pentur a parea cat mai reali ...sa para a ciment , plus o cutie de metal la baza stalpului cum sunt cele reale unde or sa fie baterii...ledul este bagat dar momentan trebuie sa mai scotocesc prin lucruri pentru cabluri...:oops:...

nu ma deranjeaza daca va spuneti parerea chiar daca e buna sau rea ...zic asta pentru ca nu prea se comenteaza la posturile mele:))

edyopel 27-09-09 15:34

spune-mi si mie de unde ai jantele

bmwh548 27-09-09 17:12

Poti sa folosesti tuburi mici sau chiar paie pentru bauturi si le vopsesti. E mai simplu decat sa "imbraci" in poxilina, sa finisezi...
O obiectie...stalpul pare putin prea inalt. Posibil sa fie o iluzie optica din cauza pozelor.

L4uR 27-09-09 18:51

pai stalpii de iluminat...chiar sunt inalti..defapt in valcea cel putin sunt cam cat 3 etaje de bloc....si ziceam sa imbrac in poxilina pentru ai reda si grosimea...sub scociul acela e defapt o antena de radio:)...si o sa fac mai multi stalpi...pentru ai pune pe birou unde tin anumite machete...

alexu_bad_boy 01-10-09 21:22

e o idee interesanta bafta in continuare

L4uR 10-10-09 20:28

10 Attachment(s)
miniul a intrat la modificari...si il las cam asa cu exceptia faptului ca vreau sa ii pun pleoape...sunt nedumerit...ferrariul acela 1/39 topic pe jar daca il mai stiti...e gata...l-am facut la plezneala...nu mai am chef de el...l-am colantat in felul meu...

Victor_WRC 10-10-09 20:35

la supra ce se mai aude e gata ??? ai facut toate cele ?

Darius DMS 10-10-09 20:43

ferrari e ca o pata neagra:(....imi cer scuze.....bafta cu celelalte proiecte....vreau savad tb-ul:D

L4uR 10-10-09 20:55

ahh...am uitat sa dau pozele cu tbul lui victor:))...tbul e facut cabrio acum...si ii sta foarte bine...supra e gata...dar ii lipseste parbrizul...nu gasesc pe nimeni care sa imi dea un parbriz de supra sau sa imi faca unul asemanator...ferrariula cela negru...ti-am zis darius ca mi sa luat sa il vad prin dulap dezmembrat si l-am facut la foc rapid...de mini nu ziceti nimic?:>

Darius DMS 10-10-09 21:02

pune te rog poze cu cele zise,tb si supra......ti-as face eu parbrizul,dar din pacate nici nu ne cunoastem bine si poate unul nu are incredere in altul,deci.....sper sa pui poze....bafta

L4uR 11-10-09 19:38

9 Attachment(s)
tb is back!!!!!

Victor_WRC 11-10-09 19:55

bv mah nebune arata misto rau de tot ;)

Darius DMS 11-10-09 20:28

super frate...finiseaa acolo bine 8)....felicitari inca odata si bafta;)

p.s:cu ce ai taiat plafonul?

L4uR 11-10-09 20:33

cu traforajul...mia luat o gramada de timp...si a fost greu ca se putea rupe oricand capota motor...o sa il finisez cand cumpar poxilina...si culoarea as vrea un rosu mat...dar nustiu daca gasesc...

eddycdk 12-10-09 07:50

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2708595)
ahh...am uitat sa dau pozele cu tbul lui victor:))...tbul e facut cabrio acum...si ii sta foarte bine...supra e gata...dar ii lipseste parbrizul...nu gasesc pe nimeni care sa imi dea un parbriz de supra sau sa imi faca unul asemanator...ferrariula cela negru...ti-am zis darius ca mi sa luat sa il vad prin dulap dezmembrat si l-am facut la foc rapid...de mini nu ziceti nimic?:>

poate te ajut eu cu parbrizul pana la urma ;)
ia legatura cu mine!

All times are GMT +2. The time now is 02:20.

- Copyright 2026 4Tuning