![]() |
Re: Concept Dacia Pick-up
de obicei un concept car este ceva ce uimeste prin forme... produsul final aratand (de obicei ) dezamagitor fata de ceea ce a fost prezentat. la ce ne putem astepta de la dacia acum?
|
nu ma mai intereseaza nimic din ce face dacia...asa ca...
|
incepem si noi sa facem masini frumoase..:D...
|
Bai frate dar spatele asta zici ca este de Drick .
|
imi place culoarea si jantele... si cred ca e cel mai reusit logan (fara alea tunate si elia)
|
:shock: Opaaa incepe Dacia sa prinda formee din ce in ce mai super... Mie unul imi place acest tip de logan pick-up ....Dacia logan asa exista :?::lol::?:
|
masina pentru pompele funebre :))
|
CITEZ!!! : "Patrick LeQuement, directorul de design Renault, a declarat ca nu exista planuri de productie pentru prototipul din imagini"
Asa ca nu-si au rostul altfel de comentarii!!!! |
:DFrumousica,e un progres!:D
|
mistoo arata bine
|
super tare masinuta brava ca in sfarsit romanii fac si ei ceava ar fi tare sa apara logan cupe sau decapotabila bravo
|
Quote:
|
Quote:
|
Da...... masina e oribila.... In fata e o imitatie dupa conceptul ala Dacia aparut la Paris, parca; Ideea aia cu palma de pe geam e luata dupa acelea de pe conceptul Ford: SYN - US.... numai ca e versiunea romanului....... Iar per ansamblu "conceptul" asta arata ca un " Papuc " d-ala vechi.... cu chestie d-aia alba peste bena.... ORIBIL !!!! Indiferent ce ar spune unii, masina ramane oribila !!! Practic versiunea ieftina, romaneasca, a ceea ce inseamna concept car..... trist
|
V-ti nascut cumva in bmw , audi,opel, bravo lor k au avut imaginitatie au stiut de unde sa culeaga si sa improvizeze,barim evoluam,nu uitati de unde ati plecat
|
foarte bine ca nu exista planuri de productie ptr kestia aia, nu ar cumpara-o nimeni!! :D:D
din profil.. seamana foarte mult cu fordurile pick-up |
..ar cumparao americani...ca deh daca seamana cu fordurile lor... :D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Farurile si masca fata sunt identice cu cele din pozele "spion" facute in fabrica acum cateva saptamani!
Un mic sneak-preview la Logan facelift cred eu ;) |
Spatele stirica toata masina in rest e acceptabila:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning