![]() |
Categoria Monster exista.Daca nu exista nu se scria acolo...si momentan sunt doua masini anuntate in acea categorie.(una este a noastra)
Multumesc! |
BRAVO !!!!
Vin si eu la Street A Cine mai vine ? si la ce categorie ? |
Daca voi spuneti ca intrati in clasa Monster, EXTRAORDINAR! Da' ce masina este si ce intelegeti voi prin monster? Nu stiam de existenta unei asemenea masini in Roamania. Ce scule? Ce baterii?Ce cabluri? In cat timp s-a construit? Trebuie sa va fi costat o avere! :shock: :shock:
|
Cu scuzele de rigoare, nu vazusem referirile la clasa Monster. Acum am observat. Nu exista restrictii. :lol: Si atunci ma intreb si eu ca si Wise Guy... Ce? Cand? De unde? Cat? :D
|
Sa speram ca va fi o experienta placuta pentru toata lumea acest show :P Eu de mult astept un astfel de concurs :d Shi la categoria Monster Evo spera sa faca furori
|
Fiind purtator de cuvant ar trebui sa rasp. eu ...dar Blak fiind responsabil cu Sistemele audio la noi in club ...il las pe el sa va spuna mai multe.
Multumesc! Sii...sa ne vedem cu bine toti... |
In legatura cu sculele audio momentan vreau sa fie o surpriza....
Sistemul audio este inca in constructie,etc |
chiar credetzi ca o sa existe asha ceva in romania? si la oradea s-a tot spus ca o sa ie dbdrag si o fost o mare.......
|
Shit Happens ???
pustiulik....si de ce crezi ca nu ar exista? sau ca nu se va intampla?
Nu crezi k e mai bine sa fim optimisti si sa speram k va iesi ceva fain? E de asteptat si foarte normal k pentru inceput fiind premiera in Romania s-ar putea sa nu iasa chiar la standarde occidentale sau la asteptarile tale poate, dar este un inceput si chiar unul foarte important dupa parerea mea... |
Fiecare are dreptul ....bineinteles...sa creada ce vrea...dar pana la proba contrarie ...crede ma \"mansound\" ca nu are rost sa ti obosesti degetele (racesti gura)
|
si eu mi-as dori din tot sufletul sa fie un dbdrag la ce am in masinutza. asha a fost si la oradea, s-a spus ca o sa fie dbdrag si m-am apucat si mi-am facut sistem audio pt dbdrag am mers pana acolo si acolo oha, nimic. s-au dat premii numai pt cel mai frumos sistem audio (care a fost o vrajeala). daca se va tine dbdrag atunci vetzi avea un adversar:))
AUDIOBAHN POWER!!! |
nu ar strica sa te si inscrii pe topicul respectiv :wink:
|
Re:
Quote:
In ceea ce ne priveste, speram sa punem la punct tot ceea ce tine de organizare... suntem siguri ca nu va fi perfect, insa ne dorim sa iasa cel putin foarte bine... Ceea ce s-a intamplat la Oradea nu a avut, si nu are absolut nici-o legatura cu organizatia dB drag din Romania, sau din vreo alta tara... si nu stiu daca organizatorii respectivi stiau ce inseamna dB drag dpdv practic. Pe scurt, s-au folosit de numele dB drag pentru a atrage participanti. Speram ca astfel de intentii sa nu mai existe in viitor. |
poate pun si eu o intrebare de om prost dar va rog sa nu imi sariti in cap ... daca nu am masina si nici o tangenta cu vreun club pot veni ca spectator sau este un eveniment strict intre cluburi ??
|
Re:
Quote:
|
multumesc si inca o intrebare se va plati intrare ceva .... daca da sa stiu sa strang bani deacum :D
|
Nu va exista taxa de intrare pentru spectatori.
|
Si taxa pt participanti cat va fi?
|
Toate detaliile legate de desfasurarea concursului, locatia, taxele de inscriere vor fi publicate in scurt timp pe forum.Multumim.
|
asteptam cu nerabdare 8)
25th edit: nothing new? |
nu se mai aude nimic? dBDrag ne ti asa in suspans? :roll:
|
Re:
Quote:
|
Data concursului va fi 22 octombrie 2005...
Locatia si detaliile vor fi anuntate in prima zi a SIAB... stati pe aproape... |
Re:
Quote:
|
Locatia este circuitul de karting AMC Kart din Tunari
Adresa este: Soseaua de Centura Nr.5, Comuna Tunari Tel: 0741 100 700 CD-urile cu dB Jams se afla in vama romana de aproximativ o saptamana si din cauza unor proceduri alambicate sper sa fie disponibile cel tarziu miercuri. Pentru orice alte intrebari va stam la dispozitie. |
Am dori si noi mai multe detalii despre taxa de participare ora la care incepe competitzia si cu ce se poate ajunge acolo pt noi :pietoni\"
|
da... vrem sa venim si noi gura casca... sau ureche casca :P ... aceiasi locatie cu emma? hmm... in fine... taxa de intraRE?
sau este un concurs \"inchis\"? :roll: |
CD-uri... :twisted:
|
programul va incepe la ora 10:00 iar in legatura cu participarea spectatorilor si taxa pentru acestia s-a mai postat raspunsul, respectiv va fi intrarea libera.
|
Stitzi cumva exista vreun mijloc de transport in comun pana acolo sau vreun MAXI-TAXI ?
pls.. asteot raspuns Mersi. |
dbDrag am uitat sa te intreb la SIAB asa ca te intreb acum...avem voie cu alimentare direct de la priza?
|
Re:
Quote:
Bafta! |
m-as inscrie si eu cu un megane....nu stiu la ce clasa, street B sau extreme 1.
cam ce masini vin? nu, ce subwoofere vin? mai bine spus asa |
Ok....hmmmzzz...sa stii ca eu am citit regulamentul de mai multe ori.
Dar nu le prea am cu memoria... :? O sa ma mai uit...desi stiu ca la clasa monster ai voie cu orice. |
De unde putem sa facem si noi rost de cd-urile respective ? We can pay :)
|
deja de pe acuma ma iau fiorii 8)
KrushX are dreptate, cititi regulamentul ca sa nu aveti parte de surprize ca ati fost descalificati si o sa va mirati de ce si o sa urlati ca: \"n-am stiut\" si o sa iasa un mare haos organizatorii or sa mearga acasa si.... ce-am rezolvat? am asteptat dBDrag ca sa NU citim regulamentele. va rog eu, cititi. |
Am dori si noi CD urile...cat mai curand!!!
|
salut ..baieti ..salut Evo, ...collins, nu cred ca cd-urile sunt comercializabile si nici de impartit participantilor, in rest sper ca la voi merge bine treaba ..si cu siguranta prezenta noastra nu va trece neobservata, in rest doresc tuturor participantilor mutl succes si fie ca cel mai bun sa castige, cu putin noroc ..speram sa facem o dubla surpriza colegilor de TEAM pe data de 22, stiu eu la ce ne referim ! respect la baieti !
|
Normal ca CD-urile nu se pot comercializa si normal ca nu sunt pentru concurenti. Ele sunt pt spectatori si concurentii trebuie sa-si regleze sistemele de SPL pe Traviata si Oda Bucuriei...
Doooh... :lol: |
E bine ca e loc de misto si aici ...Relaxx ...dar sa stii ca pe Oda Bucuriei nu merge ca am incercat... :wink:
Acum pe bune ...ce se aude cu CD urile ?????? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:47. |
- Copyright 2026 4Tuning