![]() |
Re:
Quote:
|
da am vorbit de tine cumva si eu nu stiam ?
mtg a facut upload si l`am rugat pe santos sa stearga topicul |
Si eu tot linkuri am pus! n-am pus nici un program doar o arhiva!
|
nu am vazut .. scze :lol:
|
..............in fine SRY!!!! Daca ii voia numa linkuri atunci o sa pun linkul de la torente si de la program
|
Deci pentru programul de facut download: http://www.download.com/BitComet/300...ml?tag=lst-0-1
iar pentru torrente: http://www.torrentspy.com/search.asp...3d+Studio+Max+ Daca nici asa nu-i bine,atunci poti sterge postul :? |
calmeaza-te ...
astea-s regulile, nu-ti plac, sterge-te cu ele undeva si ... leave the \"building\" ata ete ;) e foarte bine cum ai facut acum ;) esti baiat destept ;) te salut |
noa va-ti luat 3d studio ? ne apucam de treaba ? de gratarele lui santos :twisted:
|
Quote:
|
XXDADIXX: asta e pt tine :P :D
un tutorial pt jentzi.... http://www.smcars.net/redir/?url=htt...utorials02.php |
scuze ca ma bag in discutie n-ar fi mut mai simplu sa va jucati in Acad. totul este foarte simplu acolo.se lucreaza pe baza de coordonate la fel ca in desenul tehnic.eu am un curs de acad 3d care pot sa-l postez ( dupa ce mi-l recuperez ) cu ajutorul caruia mi-am luat atestatul in acad.este foarte simplu. numai sa vreti.
|
Re:
Quote:
|
weird...yo am dat click si merge..... :roll:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Daca aveti timp si vreti sa faceti ceva ca lumea cautati SolidWorks 2004/2005 sau Catia V5R10-14 si cu astea faceti treaba (cu astea lucrez io la servici). Da` programele astea se folosesc mai mult pt analize si sunt cam greut de utilizat daca nu te ajuta cineva (va ajut io daca e k uneori mai predau si cursuri de SolidWorks prin institutul unde am birou). Oricum, 3dmax face treaba mai mult decat onorabil. Yackone inveti in poli? :D :wink: |
catia nu prea e utilizat pt masini.maya si bryce am inteles k sunt excelente pt scene realistice...gen peisaje sau oameni..etc....dar pt auto....3dsmaxu ramane cel mai bun.mai sunt si alte cateva programe...
|
Re:
Quote:
|
yoo
fratilor ma bag shi eu as vrea sa discutam pe mess id meu este negreu_andy
PS sunt varza nici cu adobe -ul nush nici cu 3 ds max-ul dar ma pasioneaza shi imi doresc sa fac asta |
sub_zero ... incearca acd see fotocanvas 3.0 :D
|
Ma bag si eu :D. Am invatat oleak de photoshop in vara...nus expert...dar oricum ma descurc cat de cat. :D acu downloadez maxul de pe torrentspy...
Dupa ce termin downloadul ma apuc si eu de facut un \"gratar\" :D |
ushor ushor invetzi...nu incerca sa invetzi totu` deodata...ca nu prea iese
|
baieti vi-as sugera sa nu sariti cu capu`n max, pentru ca multi din voi nu o sa reusiti si o sa va dati batuti ....
As propune ca intai sa incepeti sa studiati programu ... meniu ... care de altfel este cam mare ... stanga dreapta jos sus ... numa meniuri .... clickaiti pe acolo pe tot ce se poate, vedeti ce cum face ...ce se intampla ... apoi luativa niste tutoriale simple, de baza pt max .. nu va bagati din prima pe masini ...e greu din prima! dupa ce ati inceput sa miscati cat de cat pe acolo ... at apucati-va de o masina ... evident luati un tutorial de pe net ... sau va pot ajuta si eu ... cu ce pot. bafta |
Fratilor ma apuc si eu asa ca o sa am nevoie de parerile vostre care va pricepetzi
|
Re: Let`s take it to the next level ....
ma bag si eu ...:-)
|
tutoriale, nu stiu cat va ajuta. www.pixel2life.com
|
azi am luat si eu maxu si am inceput sami rup capu in el , deoare nu ocupa decat 300Mb , nu are tutoriale incorporate :( , trebuie sa stau sa caut pe net , si dupaia sa ma apuc si eu de facut o janta :)) .... o sa postez curand :P
|
si yo am downloadat 3d studio max..si am inceput tuturialul cu janta..
singura chestie care nu-mi iese este chestie cu patratu dintre spite..nush ce plm sai fak... |
hai fratilor am ramas cu gratarele nefacute ... facem au ba ?
|
Santos?Soricelu?Madskillz?Mtg?si toti ceilalti ?
nu's prezenti ? ultimul post e din 28-IV ! oau ! imi cer scuze pentru ca abia acum am vazut topicul... dar...revin TUTORIALE(www.tutorialized.com) acolo's destul...luatile de la basic sau beginner... haideti!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning