![]() |
WOOW :shock: :inyourfac ne lasi fara cuvinte esti mare omule stiu k este super greu sa lucrez in 3DsMAX BV mestere sper sa ne incanti privirile cu noutati la mai mare ........ esti cel mai bun de pe forum pe treaba ta ..... k in Adobe cred k Senior Design Team RULEZ :)
|
vreau si eu programu asta .. pentru tunat masini .. daca stie cineva de unde il pot downlada .. multumesc. :)
|
Re:
Quote:
sunt unii care kred despre photoshop knd vad mashinile...k are meniuri cu spoilere,praguri,jentzi :D :twisted: :twisted: :twisted: :D |
@ hori_cutz_tuning iti multumesc pt aprecieri(sper ca am inteles bine..)si pt faptul ca ai lamurit lucrurile cu 3dmax-u' si photoshopu.
ps.lucrez la o masina,in cazul in care (mai)intereseaza pe cineva...cam greu progresu dar merge,printre picaturi mai modelez ..dar in cateva luni e gata |
treaba moshu mashinutza asta ...eshti tare..keep up tha good work
|
2 Attachment(s)
LKS...mersi!
m-am gandit sa mai resuscitez un pic topicu...cu aceasi lucrare ps.calitatea nenorocita a imaginilor se datoreaza faptului ca le-am randat fara niste optiuni,din max. |
1 Attachment(s)
cu asta b'asta pt audi asta. sfarsit!nu prea sunt multumit de rezultatul final..dar asta e.
|
Re:
Quote:
|
hehe...cam asa ceva!
|
cum poti sa nu fi multumit cu asa ceva
eu sunt praf si in photoshop pe cuvantul meu de nu ai viitor in chestia asta |
e chiar belea!! nush ce nu iti place tie :evil:
|
arata super ... eu sunt fan A3 ... si zic ca arata super frumos ....
|
fan nefan,meserias nemeserias,multumit nemultumit.....e super.noi nu cred k vom intelege curand nemultumirea lui ad1.el are ochiul format si stie ce a facut acolo.noi nu.... :wink:
BRAVO! |
1 Attachment(s)
odata impacat cu rezultatu(cat de cat)...pot spune FINAL
ps.scuzati daca am fost prea stresant cu o singura lucrare... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ca am vrea si noi sa vedem diferentele |
cum adica imaginea de baza?fara modificari?!te referi la background?!
|
adica ... initial acolo a fost o masina fara modificari ?
sau ai puso tu pe fundal? nu lucrezi cum lucram si noi?... o imagine cu masina nemodificata si 1 cu cea modificata ? |
in mod normal nu fac decat sa pun un background sau chiar sa modelez eu scena,depinde daca ma tine pc-u',fara o alta masina,dar mi-a placut foarte mult peisajul si era cu o masina..tot cu un audi,dar s4..poza e tot pe forum,o gasesti aici: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=11258
|
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
Hai ca esti prea tare. Felicitari :tenisclap :tenisclap |
Re:
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: e super tare masina ad1 felicitari!!!!Respect!!!!vreau si eu sa invat sa fac in 3d,dar din tutoriale nu inteleg nimik!!!!
|
Dap...e piesa mashina :)
E doctor omu'...n-ai ce zice... :ciggy: VIS !!!!! :peace: |
misto rau masina
|
Re: Audi_A3 tuning-3dsmax [ad1]
fffffffffoarte frumos
|
prea tare a3-u .. bv !
|
OOOOAAAAAAA!!!!!
este.......nu am cuvinte frate.......cata munca inseamna asta |
olaa ... super... ai talent frate :)
|
cat ai lucrat la el?
|
http://www.carstyling.net/gallery/de...pes=1&offset=0ziceti mai si mie de unde iau programu ala de tuning virtual .... sau macar cum se numeste ca am inebunit cautand dupa el
|
tuning virtual faci cu photoshop, iar ce a facut ad1 e in 3d studio max :D
dar mai exista si alte programe si pt. 3d si pt. tuning virtual |
man
te felicit pt masina arata extraordinar da-mi idu tau sa-ti trimit poza cu locu meu d parcare sa vedem cum arata in el :lol: :lol: |
tare ,imi place :shock: :weee:
|
Re: Audi_A3 tuning-3dsmax [ad1] 3dsmax5/vray
cum deschid poze cu masini cu 3ds max
intrebarile se pun aici https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/9522-tips-and-tricks-intrebari-and-raspunsuri-discutii/page-35.html in scurt timp postul va fi sters edited by GRIGO |
Re: Audi_A3 tuning-3dsmax [ad1] 3dsmax5/vray
Esti tare :) te felicit imi place a3u .. nu ma pricep la 3d dar arata bine .. in peisaj pare cam aiurea proportionata .. dar e klumea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning