Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Intalnire cu membrii fondatori ai cluburilor din cr (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/7907-intalnire-membrii-fondatori-cluburilor-cr.html)

GAB35DJ 14-09-05 17:47

moaaaaaaaaa...sa mor io daca tu VLD'ule nu oi fi GELU CāRCOTä!!!!!

DJ77VLD 14-09-05 17:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GAB35DJ\"
moaaaaaaaaa...sa mor io daca tu VLD'ule nu oi fi GELU CāRCOTä!!!!!

Ba gabule ala e pistol cu apa pe langa mine.E MACULATURA.Pai nu se pot face afirmatii aiurea ca aia care nu vin se simt cu musca pe caciula.Sa fim seriosi...

GAB35DJ 14-09-05 17:56

ba nu ma bag ca poate ma apuc pe aci de cearta cu cineva...si...acum pe drepte...nu prea imi sta in caracter...asa ca dati-i drumu'sau mai bine cum a zis si piticu...intanlitzi-va undeva si...cafteala generala tati!!!!

DJ77VLD 14-09-05 18:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GAB35DJ\"
ba nu ma bag ca poate ma apuc pe aci de cearta cu cineva...si...acum pe drepte...nu prea imi sta in caracter...asa ca dati-i drumu'sau mai bine cum a zis si piticu...intanlitzi-va undeva si...cafteala generala tati!!!!

DADADADDADADADADADDA!!! TE caftim si pe tine? :D :bunch: :zombie: :bat: :pistoles: :poke: :zombie: :punch: ................................. :peace:

Vialy 14-09-05 19:14

Eu ma refer la cei cu probleme ..VLAD , nu la toti , adica la cei care au avut certuri mari inainte ....
Vad ca tu nu ai ce face decat sa ... provoci alte certuri! :poke: :D

GAB35DJ 14-09-05 19:40

hai faceti-va echipa ca io ma duc sa il iau pe wsm'u!!!

Vialy 14-09-05 22:49

Eu consider ca aceasta intalnire a fost bine'venita si o sa fim mai uniti pe viitor.

dj16xxs 15-09-05 00:09

ba fratzilor daca mai vad ***-uri pe net ne certam!hai sa facem curse cat mai frumoase si cat mai mari sa facem o gramada de bani ca altii,barbosi,si dupa aia sa ne certam,macar sa avem motiv!eu n-am nimic cu nimeni si daca are cineva ceva cu mine .................. pe el!va rog incetati!

DJ77VLD 15-09-05 00:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vialy\"
Eu ma refer la cei cu probleme ..VLAD , nu la toti , adica la cei care au avut certuri mari inainte ....
Vad ca tu nu ai ce face decat sa ... provoci alte certuri! :poke: :D

Ba hai gata! Mi se rupe si de insane si de nsl si de midnight si de labarelile de cluburile din sange....de ce nu vrei sa intelegi ca NU AM NIMIC CU TINE???Esti turc?

Al3xius 15-09-05 00:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
hai sa facem curse cat mai frumoase si cat mai mari sa facem o gramada de bani ca altii,barbosi

pai cand vreodata vreun barbos a facut curse frumoase si mari ? :lol: :lol:

Toto - BOD 15-09-05 10:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
hai sa facem curse cat mai frumoase si cat mai mari sa facem o gramada de bani ca altii,barbosi

pai cand vreodata vreun barbos a facut curse frumoase si mari ? :lol: :lol:

ca bine zici! 8)

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning