![]() |
SORY si eu pentru ca es din discutia,da EvLSant0S nu caut sa ma scot si nu vreau sa es cu nimic in evidenta aia a fost parerea mea.Respect pentru toatalumea :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
si stati calmi cu OT`u ... ca discutam ... nu taie nimeni capul nimanui ptr 2-3-4 posturi ot ;) |
respect minirally :peace:
|
Re:
Quote:
|
uitatzi`va la asta: http://www.felicitari.net/Fara_comen...33_page=0.html majoritatea sunt brunete :twisted:
|
ohhh .. da voi exageratzi .. :?
astea mergeau pe ym , pe pm .. etc hai gata, asteptam altii cu pareri .. de genu .. brunete blonde si bla bla bla |
acum ce faci ? pui poze cu brunete in .. situatii de genul ? :lol:
vrei sa caut cu blonde ? :lol: :lol: umplu forumul .. :) hai sa-i mai lasam si pe altii sa zica ce au de zis ;) |
Re:
Quote:
|
NeedBrain , NEED BACKUP!
|
1 Attachment(s)
Asta ca sa se inteleaga........
|
mda...e misto blonda aia cu tatuaj chinezesc :D
|
La care blonda te referi?
|
La blonda de VYP , golful 4 din spate :D 8)
|
offff...dk tot tre sa explic...
da... Vyp'oaica cea blonda :D si YLA.... cele 2 capodopere |
aoleuuuuuuuuuuuuu
bai toate pustoaicele de 12-13 ani ca sa para si ele mai mature se vopsesc blonde....ntz ntz ntz grow up kidz.... :lol: si apoi cand le vine mintea la cap,revin la culoarea lor naturala. adica:satene,brunete,etc \"pedofililor\" :lol: |
as
Abia brunetele poti spune ca sunt femei adevarate
|
Re:
Quote:
varsta |
Re:
Quote:
Sper ca nu la mine te refer-ai ca s-ar putea sa schimb registru. |
ce registru mey flaviutza?
sa stii ca nu m-am referit neaparat la u nush de ce draq te simti...... problema ta in caz ca nu stii,exceptia intareste regula |
Oki,numai ca mie asa mi se pare,sorry....
Tocmai ca ma gandeam.....ori la mine scrie klar la age 20 ! :wink: |
se pare ca atat mie cat shi altora(majoritatea) le plac brunetele...
|
pai ai vazut mey flaviutza.......
cat despre vopseaua de par....o mare prostie la 25 de ani astea care se vopsesc o sa se spele pe cap cu prosopul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no offence |
1 Attachment(s)
hmmmm...poi asta e treaba? eu sunt de parere k toate fetele sunt frumoase in felul lor,indiferent de culoarea parului...Problema e ca multzi se lasa influentzatzi de bancurile cu blonde,si astfel blondele sunt catalogate ca fiind proaste! e cea mai mare prostie! sunt si brunete proaste...cu duiumul...si roshcate...sau mai jtiu eu de care.Eu am fost si blonda si roshcata si verde si albastra...si bruneta (ultima culoare)...si de fiecare data cand imi schimbam culoarea parului primeam la fel de multe complimente.E adevarat k gusturile nu se discuta,fiecare cu preferintza lui,insa sa nu va mai aud cu faze de genu`\" blondele nu`mi plac,k nu au nimik in cap\".Daca nu`ti plac blondele,hai cu argumente solide.
Eu si Junkie,de exemplu,ne completam una p alta,una bruneta si una blonda...ea are unele chestii,eu altele shi multzi barbatzi tanjesc sa ne aiba impreuna. Deci noi facem si fanii de blonde si fanii de brunete fericiti...lasa k se preconizeaza o sosire la bucureshti peste 2 sapt,ca sa vedetzi p viu ce pot clujencele...si sa nu mai faceti diferentze intre blonde si brunete.Dar pana atunci...uite o poza... |
oups...sorry...si postul de mai sus tot de mine e scris,nu am vazut k era Junkie logata :oops: ... c yaaaaaa!
|
mda , ma miram eu cum de Junkie zice \" eu cu Junkie ne completam una pe cealalta ... \" : /
|
eu nu fac catalogari de genu asta: vai Doamneeeeee e blonda deci paraie prostia-n ea
e vb ca ma simt mult mai atras de brunete si de satene stiti voi argumentu' ala al meu :wink: |
cel mai mult imi plac brunetele... ca iubite, roscatele, ca amante, si blondele... ca one night stand :wink:
|
parerea mea e ca e mult mai important ce are IN cap,nu PE cap
|
Re:
Quote:
|
are dreptate need, da parca putina diversitate... nu ar strica.( eu vorbesc, da' nah, ma rog :roll: )
|
mai putina diversitate,nu strica
dar totusi culoarea parului nu trebuie sa fie un criteriu la mine spre ex: sunt cu o roscata dar mie imi place de o satena.nu pt culoarea parului ci pt ce au in cap |
vezi tu..si culoarea parului defineste caracterul femeii
|
io sincer nu cred lucrul asta
singura chestie ar fi motivul pt care unele nu se vopsesc dar si acest motiv poate sa difere: ba ca nu vrea sa-si arda parul(deci doar tipele astea zic io ca merita cu adevarat),ba ca nu are chef(lene,etc),ori ca-i place culoare ei naturala,etc p.s. io ma refeream la satene |
Re:
Quote:
doar ca daca o sa ai langa tine o blonda naturala, si o sa stai suficient timp cu ea, o sa vezi ce importanta e culoarea parului :twisted: :twisted: |
pai si daca-i nemtoaica? :lol:
|
Re:
Quote:
|
pai io am vrut sa spun ca nemtoaicele sunt mai educate(cele mai multe dintre ele,ca sigur au si lepre)
|
well vpr` u si dmx-u se pronunta la brunete ... am aflat ieri :D
|
hmmmm,mai exact,ce culoare are parul tau?
deci chiar nu stiu P.S. mi-ai ramas datoare cu o bricheta |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning