![]() |
Re: Proiect Corrado
Bara fata cu semnalele alea prinse gem "MOTOR" zici ca este facuta la noi in Romania la coltul strazii.
Urata fata. |
yup...subscriu si eu la: "spoileru' fata ii un pic ridicol"
|
bara fatza e putzin km mare pt Corrado, volnaul nuj ce sa zic, arata mai bine fara capu ala de schelet...
Jantele mi se par destul de ok... |
Si totusi nu s-a gandit nimeni ca poate posesorul s-a gandit si la rolul practic? :) Cand merge la iarba verde sa aiba unde sa isi puna farfuriile, tacamurile.. avand asa un spoiler fata nu mai e nevoit sa isi ia masa cu el.
|
Quote:
"daca mergi la tara si nu ai plug cu tine...noul Corrado" sau "daca esti prins in zapada, nu te panica, apasa butonul rosu" |
Spoilerul ala fata merge bine doar pe o Calibra, in fond si la urma urmei pentru masina aia a fost facut! In concluzie, multa munca depusa, rezultat nesatisfacator(parerea mea)!! :|
|
Cata mai kitchul!
|
nu stiu ce sa zic...cam multi bani investiti si parca se putea mai bine....oricum arata mult mai bine decat megane-ul ala in care s-a investit tot 20.000...
|
frumoasa masina , dar fara bara din fata
|
puteau pune niste jante cu cateva spite si bara fata chiar ii fortata pe masina asta
|
toti tzarani cand fac bari fata pentru masini le fac dupa modelul bmw M oare de ce ?
|
oricum misto vila aia impunatoare!
|
multa munca dar o strica grozav bara fata....nu are nici o treaba cu liniile masinii
|
mie unul nu-mi place decat systemul audio :D
|
Atata timp cat omu' are bani si vrea sa faca ceva ce-l "incanta"e treaba lui gusturile nu se discuta.Intr-adevar suma e :shock::shock: dar probabil pentru el nu e mare lucru si daca asta e stilul care lui ii place cine suntem noi sa-l judecam.....;)
|
spoilerul fata e kitsch, in rest e ok dar nimic impresionant.
|
:shock: Este super masina un tuning frumos...dar..partea fata(bara) este prea ciudata iesita in relief si nu are pic de forma...oricum respect pt. munca depusa :D:lol:
|
masina asta e facuta pentru un bosorog obosit si terminat...kre spera sa agate gagicile cu interiorul ala mult prea incarcat si bara aia e pe fata care zici k au puso akolo la misto
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning