![]() |
Si mie mi se pare serios ! Apropo la ce firma lucrezi ! Da nu aici la discutii diverse ca sa nu o dam si aci in offtopic ca stim noi cine se supara :twisted:
|
1 Attachment(s)
si dupa cum spuneam... va place?
|
...tu ce zici ? :twisted:
|
este o colega \"de-a lu anca\" ca sa ma exprim asa, deci invata in economic, are 17 ani si nu mai stiu cum o cheama.
sta in plopeni. |
zupa` nice ;)
|
bah voi vorbitzi de sapca lu ala din stanga nu? :)
si acu serios mda... dragutza tipa |
ALICE o cheama :lol:
|
ba da parca cand a venit la uzina(sau ce era acolo) avea alta culoare bluza??!?!?!? io asha stiu :boxing:
|
Re:
Quote:
|
:cry:
|
Ce-ai mah cu minorii !! Prietena ta nu e tot minora?? :lol:
|
Re:
Quote:
motive personale... 8) |
Oricum draguta tipa :wink:
|
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Shantzul asteptam pe topicu asta niste poze asa ai promi :wink: Ai uitat cumva?? :twisted: :evil: :twisted: :twisted: 8)
|
Skmadtm si io astept ceva de la tine de la primele pagini ale topicului.. sau ai uitat.... :wink: . Asa ca nu te mai lua de altii :lol:
|
lolza ce astepti ca sa mor de-mi mai aduc aminte :roll:
|
e doar un click departare... vrei sa iti aduc io aminte?? sau te duci singur pe pagina 2 a topicului :poke:
|
Sa inteleg ce vrei sa o cunosti pe tipa de 20 de ani :cry: :cry: ! E plecata in Italia de 2 luni :evil:
|
ce sa zici si tu acuma... te mai pasuiesc vreo cateva luni :wink:
|
Sa mor !! Ok cum vine ii zic ca vrei sa o cunosti ok :wink: SI va aranjez ceva 8)
|
vezi ca sunt ca elefantu.... am o \"memorie\" luuunga... :wink: .. nu o sa te uit..
|
1 Attachment(s)
fratilor gata cu vorba :pistoles:
POZE!!! :shock: ete... o pretena :D |
ma mai dute de aci
super fata |
:lol: :lol: :lol: mi-as fi dorit eu sa ma cunoasca macar...!!! :lol: :lol:
|
pai daca nu te cunoaste de unde ai poza sau am inteles eu prost :oops: :oops: :oops:
|
Re:
Quote:
|
frate iar mi-am luat teapa nici nu am recunoscut-o
pai parca se puneau poze cu fetele voastre nu cele mai tari din tara ca as ape net gasesti orice |
Mdea si kylie Minogue e verisoaramea de a 2 a ! cand vreti sa iesiti cu ea la un suc :lol:
|
SA MOR DACA IMI PLACE
O STITI PE HEIDI KLUM STITI CINE ESTE SOTUL EI ALA ARS PE FATA NU STIU CUM IL CHEAMA |
1 Attachment(s)
uite o poza cu ea
|
Asta mi se pare o femeie cam trecuta :wink:
|
da stii ca a facut 2 copii si uitate cum arata?
|
O fii facut da nu e genul meu ! Arata asa datorita faptului ca s-a intretinut ! Da am avut dreptate ca e trecuta ! inseamna ca tie iti plac astea mai mature asa :lol: :lol: :lol: Am glumit :wink:
|
ce-ai ma e tanara nu cred ca are 30 de ani
|
Ok :wink:
|
bine frate :D
|
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
luati de aici una mai tanara si mai buna :D :D