![]() |
Re: Intalnire Slatina
stai sa imi fac directia,sa`mi schimb telefonul(pt filme),sa pun cauciucuri pe fata si apoi sa vezi cerculete si nebuni,dar in alt loc ca acolo e ciment pe jos si rup cauciucurile ;)
|
f misto as vrea sa particip si eu la o intalnire d-asta asa a posesorilor de daewoo pt ca sunt fan si totzi care ma cunosc in general mi-au spus ca sunt si vor fi masini bune pt ca au castigat valoarea in tot timpul asta cat au stat pe piata si au impacat toate gusturile si asta demonstreaza ca am facut o alegere buna eu cu tata cand ne-am dat cu parerea ce masina sa luam la 8000 de euro(un cielo nou sau una straina adusa de afara)...respect si bafta la urmatoarele intalniri.mai ajung si eu din cand in cand pe acolo dar e greu sa ne intalnim toti...papa:D
|
doar ne anunti cand ajungi,si facem tot posibiluls a ne intalnim macar noi 3,ca restu prea putin ii intereseaza,,,eu cu nucu ce ne mai intalnim si cu fratele lui,vyper .asteptam vesti de la tine
|
hai ca incet incet ne strangem....brava ovy...te asteptam...:D
|
sa postati aici cand aveti de gand..
|
o sa fiu si eu alaturi de donn la intalnire sa ne cunoastem.ca vreau sa imi iau si eu cielo si o sa fiu acolo prezent :D
|
haideti asta seara o intalnire ca tot e frumos afara.....
|
nici o miscare nimic pe aici?
|
a murit de tot topicul asta :((
|
Quote:
|
anunta-ma doar cand vrei si eu iti zic...dca pot..oricum orienteaza-te spre seara k lucreaza tata si nam cum sa o iau...ori la pranz ..ori seara ;))
dap..ma anunti doar cand...ca sa imi fac eu programul si sa iau si masina....tot tu esti salvarea mereu...se mai alatura cineva?nu trebe neaparat sa aibe cielo...makar sa fie de pe 4t ! |
Ce vremuri domne!!!!! Donn mai esti? Stiu ca ti-ai schimbat cielo cu un BMW...eu cu golf 5...imi e dor de cielo...:cry::cry::cry:
|
Quote:
sincer si mie imi e dor de el :( si nu pot sa iau numerele sa le pun pe pisi,..inca figureaza pe cielo.am fost azi la politie sa vad daca pot lua numerele,i-am zis ca cielo a luat foc,etc.a zis ca ma costa f mult sa le iau numerele..mult de umblat asta e. |
Quote:
Acum am OT 03 YLU, numar nepreferential. Tu mai esti in Dragasani? lasa numar tel ca nu il mai am...schimb telefoanele cam des sa fiu in pas cu tehnologia 8) PS: fara liniute ca al meu g5 e 1,4 16V, 75 CP...are vana dar mai lento asa...n-am avut bani ca luam macar 1,9 TDI 110 CP dar urmeaza...:D |
0769.173.569
Pai stai linistit ca nu mai fac liniute nimic,stii centura de au facut-o pe aici?era vis,dar acum e sub observatie :)) oricum daca nu raspund imi dai mesaj,ca mai sunt plecat cu duba ...prin vecini.hai sa ai grija de bestia aia mica.vezi ca si dieselul e cu dus si intors...consum mic,dar sa te fereasca dumnezeu de vreo belea...gen injector.etc.sau bagi numai motorina scumpa :P |
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning