Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

EvLSant0S 09-09-05 14:25

=)) eu mi-am luat cateva palme, dar la figurat :lol: , oare daca-mi luam la propriu imi trecea mai repede ?
p`asta n-am mai auzit-o :lol:

Mr.Nice 09-09-05 14:26

Santoase, ai avut cohones si te-ai ars, dar ai avut puterea si rabdarea de a incerca si a incerca de nu stiu cate ori sa-i demonsterzi ca-ti pasa si ca ... dar ea n-a inteles, si stii cum e, se intoarce roata...

PEACE
:peace:

LaMishto 09-09-05 14:34

Serios.. deci mi-a phootot ala cateva palme si mi-a zis: \"BA, TU ESTI TAMPIT? Gaseste-ti in plm alta ce tot atata..\" Si asta am facut.. mi-am revenit mai repede decat as fi sperat.. ;)

flaviutza 09-09-05 14:34

.....am mancat un corn,am fumat si am si beut 50 de Coture intre timp,cat am citit......eu ti-am mai zis Santy draga...DA-O-N PLM DE TREABA,INGROAPA SUBIECTU CA DACA VEDE CAT DE MULT VB DE EA VA STI CA TE-A MARCAT....God man....
Stiu ca e nasol ca ti-am mai zis da STOP GAME da shift + delet la tot...ca altceva nu ai ce face si go on whit your life fara alte posturi ca VD si ea ..doohhh :idea:

maryo 09-09-05 14:37

Bhei Santose!
Ai ajuns la vorba mea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vezi daca nu asculti????
Las ca vine alta si mai si.........o sa vezi!

GolfuletzS 09-09-05 14:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Eu stiam povestea in mare.....am mancat un corn,am fumat si am si beut 50 de Coture intre timp,cat am citit......eu ti-am mai zis Santy draga...DAO-O-N PLM DE TREABA,INGROAPA SUBIECTU CA DACA VEDE CAT DE MULT VB DE EA VA STI CA TE-A MARCAT....Good man....
Stiu ca e nasol ca ti-am mai zis da STOP GAME da shift + delet la tot...ca altceva nu ai ce face si go on whit your life fara alte posturi ca VD si ea ..doohhh :idea:

a fost bun cornu :D ? si daca vede si ea ... posturile nu vad care e problema ..... ?
si probabil ca chiar l`a marcat aceasta poveste si e bine sa o expuna si pentru altii ca sa nu facem toti aceleasi greseli ...... ca el.... e bine sa invatam din experientele altora :D

ps: nu lua asta ca ceva personal nu am nic cu tine :D

EvLSant0S 09-09-05 14:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Bhei Santose!
Ai ajuns la vorba mea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vezi daca nu asculti????
Las ca vine alta si mai si.........o sa vezi!

da ma bagamiash ... =)) data viitoare ;)
btw :P a venit .. alta =)) si mai si , da nu mai e pe suflete si bla bla bla , e pe altceva :) mult mai misto

ptr flaviutza : :) mami , eu tzi se pare ca ma mai misca cu ceva povestea ? a fost o chestie prin care am trecut ,si am zis sa scriu , sa n`o mai patzeasca si altii ca nu se merita .. =) , chiar NU se merita ;) atat :)
cat despre ce crede ea , crede-ma .. dar .. crede-ma .. ca .. pur si simplu , nu ... ma ... intereseaza ;)

Skillzu 09-09-05 17:40

yo nu am baut,mancat nimik cat am citit... :D

santos.....macar ai avut si clipe frumoase cu ea nu???gadeste-te cum era dak nu o aveai niciodata langa tine....poate k era mai bine totusi.....pana la urma toti trecem printr-o chestie dinasta...unii trec amai greu altii mai usor....yo inca ma gandesc la ''tipa''.....si crede-ma k e naspa....de fiecare data cand imi aduc aminte de ea.si tot timpul se intampla ceva si-mi aduc aminte de ea. :x

akuma bafta,stii mai bine ce sa faci data viitoare si ceilalti sa luati aminte la vorbele lui santos....

ps:sa nu aveti niciodata incredere in nimeni si in nimik.yo asta am invatat de la viata....

pss:femeile sunt cu%v# dar multe cu%v# nu-s femei...

SpeedeR 09-09-05 17:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Santoase, ai avut cohones si te-ai ars, dar ai avut puterea si rabdarea de a incerca si a incerca de nu stiu cate ori sa-i demonsterzi ca-ti pasa si ca ... dar ea n-a inteles, si stii cum e, se intoarce roata...

Adevar ai grait :peace:

needBrain 09-09-05 21:34

@ flaviutza: nu e normal sa-l marcheze?
u ai tinut pana acum la cineva,k sa stii cum e?
mie nu mi se pare

no offence

SpeedeR 10-09-05 09:09

sau mai bine o intrebi pe flaviuta ... kati prieteni ai avut?! :D
asa ... k sa ne dam seama de experienta ta in relatii

RA_2fast4u 10-09-05 18:31

santos frate interesanta povestioara...ai foarte multa ambitie sa rezisti la asa ceva! bravo chiar daca s-a terminat asa bravo macar tu ai ramas cu fruntea sus, chiar daca din pacate ai ajuns sa suferi e mai bine asa ca ai invatat si tu ceva si ai simtit dragostea...chiar daca din cate am citit din pacate ea venea numai dintr-o parte...ori cum nu sunt eu chiar in masura sa dau sfaturi dar doar pt ca s-a acuma s-a intamplat asa nu renunta la sentimente, si nu le trata pe toate fetele de acuma incolo ca pentru niste c*#$@

peace

EvLSant0S 10-09-05 18:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
santos frate interesanta povestioara...ai foarte multa ambitie sa rezisti la asa ceva!peace

am avut

valib 10-09-05 18:43

Re:

Quote:

... doar pt ca s-a acuma s-a intamplat asa nu renunta la sentimente, si nu le trata pe toate fetele de acuma incolo ca pentru niste c*#$@

daca te porti cu ele dragut, esti atent, incepi sa tii la ele, faci orice ca sa le fie bine....iti da in cap(la figurat), si isi bate joc de tine
daca le ignori, raspunzi scurt, incerci sa scapi de ele...sa mor io de nu incepe sa te placa, si nu poti scapa de ea

ideea e ca nu stii niciodata de unde apare EA(daca exista), si poate iti dai seama candva ca ai trecut pe langa EA, si te-ai ales cu cineva care nu tine la tine.

suferinta...apare din prostie....pentru ca suntem OAMENI.

EvLSant0S 10-09-05 18:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
@ flaviutza: nu e normal sa-l marcheze?
u ai tinut pana acum la cineva,k sa stii cum e?
mie nu mi se pare

Quote:

sau mai bine o intrebi pe flaviuta ... kati prieteni ai avut?! :D
asa ... k sa ne dam seama de experienta ta in relatii

Pai sa stii ca am avut experiente si mai dureroase chiar,pe foarte bune acuma(daca a ajuns mama mea sa mearga pe la preoti ca sa nu ma mai vada suferind.....!)
Si chiar ma gandeam sa postez si eu povestea dar credeti-ma,fara gluma,imi trebuia de 3 ori mai mult loc ca si lui Santos si am zis ca nici nu are rost ca daca cine stie intra si el pe forum(are si el ceva Golf II putin modifucat,la modu ca tapiteria interioara si ceva stikere pe exterior,ca nu-s viniluri :lol ) si vede sa zicem prin absurd sau altii care-l cunosc si ii va spune si stiu ca o sa zica ;\"pffooaiii,da mult a marcat-o mey,da nu a trecut peste ?!!\"
\"A pai sunt tare daca si acuma povesteste de mine :lol \"
Eu asa am privit lukrurile si in cazul lui Santos + ca mai vb in mai multe lokuri de dragostea asta esuata si stiu sigur ca si d-shoara e prin-tre noi(nu dau nume),asa ca eu zic ca pe undeva si ea va gandi la fel.....nu uitati ca si eu sunt FATA!
Iar in alte cazuri mai tine-ti cont un pic si de parerea mea pt. ca si eu sunt fata si nu fac de cat sa va ajut sa le intelegeti pe ele,mai ales ca am o varsta la care pot zice ca am trecut prin multe si destule,si chiar sunt destule.

flaviutza ... ce nu intelegi tu ... e ca pe mine ma doare fix ...
prefer sa scriu aici si sa se mai fereasca vreo 2-3 , si sa zica ea ca ..... ce-o zice ca vai scriu de ea .. si bla bla bla .. ok ?
iar ea stie bine , sau .. ar trebuii sa realizeze ca .. nu a fost decat o greseala, din care am invatat , in adancul povestirii asteia , asta reiese ;)

Skillzu 10-09-05 18:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
Quote:

... doar pt ca s-a acuma s-a intamplat asa nu renunta la sentimente, si nu le trata pe toate fetele de acuma incolo ca pentru niste c*#$@

daca te porti cu ele dragut, esti atent, incepi sa tii la ele, faci orice ca sa le fie bine....iti da in cap(la figurat), si isi bate joc de tine
daca le ignori, raspunzi scurt, incerci sa scapi de ele...sa mor io de nu incepe sa te placa, si nu poti scapa de ea

ideea e ca nu stii niciodata de unde apare EA(daca exista), si poate iti dai seama candva ca ai trecut pe langa EA, si te-ai ales cu cineva care nu tine la tine.

doamne cata dreptate poti sa ai....asa am patit eu...priamdata eram indiferent,nu imi pasa...eram rece cu tipa....si nu stia cum sa faca pe draq in 4..apoi am inceput sa fiu grijuliu..si tipa si-a batut joc....damm....

EvLSant0S 10-09-05 19:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
Quote:

Originally Posted by \"valib\"
Quote:

doamne cata dreptate poti sa ai....asa am patit eu...priamdata eram indiferent,nu imi pasa...eram rece cu tipa....si nu stia cum sa faca pe draq in 4..apoi am inceput sa fiu grijuliu..si tipa si-a batut joc....damm....

ce-o fi in capshoru lor ?

valib 10-09-05 19:35

hai...sa trecem la subiect....

astea le discutati pe privat...daca doriti...sau daca aveti ce discuta.

suferinta apare din prostie....nu stiu...parca te impinge cineva de la spate....si parca nu te poti opri...si tii tot mai mult la cineva....si tot mai mult....si in majoritatea cazurilor dai cu capu` de pereti....dar sa stiti ca mai sunt si cazuri cand cei doi se regasesc...poate din prima....si traiesc fericiti pana la adanci batraneti(mai rare cazurile astea, din pacate tot mai rare)

BULLETTT 10-09-05 21:42

povestea mea (nu asa lunga ca a lui santos) da pentru orice eventualitate sa aveti un suc la 0.33 sa nu va plictisiti.
treceam ii clasa a 9 scoala noua colege si colegi noi......imediat dupa inceperea anului scolar,am vrut sa ma combin cu una de la mine din clasa super faina(parerea mea)....da am zis totusi ca ii prea devreme no cunosc.....am stat vreo 2 saptamani sa o studiezi (STRATEGIA MEA) sa vad cei place ce nu....ii placeau motocicletele f mult.
prin noiembrie aflu de la colegu meu de banca f multe despre ada(erau vecini,idiotu de mine n-am stiut).pentru ca se apropiau sarbatorile vroiam sa fiu si eu cu cineva si am zis hai sa incerc.
am uitat sa va spun eram la liceu de arta si luni aveam toata ziua numa pictura desen si alte matrii de specialitate.era ziua potrivita pentru a iesi cu ea in oras in timpul orelor.....nici mie nici ei nu ne placea orele de specialitate.....cumpar un buchet de flori(90 lei grei)si o invit in oras bla bla bla tipa accepta si eu mandru de captura nici n-am mai dormit urmatoarele 2 nopti............nu a durat mult si mi-am dat seama ca tipa era moarta dupa petreceri si bani...avnd o stare materiala mai buna am acceptat deoarece arata super bine tipa
in fiecare sambata mergeam in cluburi...la un moment dat m-am saturat sa tot dau bani pe cluburi mai bine bagam banii in scuteru meu(italjet dragster) da am inghitit.......
la un moment dat am aflat ca trebea sa mergem in tabara cu scoala la munte la predeal....eu deja ma gandeam cati bani sa duc cu mine sa nu ma fac de c...t....la predeal a mers super....ne-am distrat(beti in fiecare noapte....eu nu beau alcool.....da ea era intotdeauna pe sistem in fiecare seara era hent,muta de betie....asta ma deranjat nu accept ca o fata sa bea mai rau ca un baiat
cand am venit la arad vremea era frumoasa ce zic eu hai sa o impresionez......scot scuteru din garaj si incep sa ma plimb cu el...tipa nu so multumit so duc in spate...er vroia sa conduca......ca un adevarat gentleman am lasat-o sa conduca da ea nebuna o inceput cu forja...eu care eram in spate tot ii ziceam mai incet ca picam...ea nu era dusa de val si la un moment dat BUMMMMMMM am pupat o solenta in buci de ne-o sarit fulgii.....consecinte ea capu spart eu capu spart in 2 locuri mana dreapta rupta(n-am mai jucat counter strike 2 luni de durere)...nu mai vb de scuter...in iarna aceea ii facusem capitala...am mai bagat vreo 150 de euroi in el numa pentru carene si far semnalizari....amenda 8 milioane
dupa acest incident m-am cam saturat de ea eram falit scuteru era pe butuci,am zis inca una si ii dau papucii....nu dupa mult timp incepe sa zica prin toata scoala ca prietenul ei io facut cadou scuteru lui.....A URMAT O CEARTA IN FATA SCOLII UNDE AM FACUT-O DE RUSINE :lol: :twisted:
.....EA A INCEPUT SA PLANGA EU TOT RADEAM SI I-AM DAT PAPUCI.........DIN A 10 M-AM MUTAT LA ALTA SCOALA.....ACUMA IS INCA IN FAZA DE \"STUDIERE\"

needBrain 11-09-05 05:07

ok,revenind la subiect....pai io zic ca e cazul sa avansam putin discutia.tot la primul sarut ma refer,mai exact la primul sarut dintr-o relatie
acesta pt mine e fff important
parerea mea e ca in el se reflecta viitoarea relatie,prin durata,intensitatea lui.
voi ce credeti?

SpeedeR 11-09-05 05:09

sincer...eu nu cred asta..
poate sa fie unul mai \"timid\" si knd se cunosc cu adevarat sa fie o relatie f intensa, sau sa fie unul foarte indraznet k mai incolo relatia sa fie monotona..
@flaviutza..dk vrem sa stim cva despre insomnia, ii intrebam pe ei :D intelegi u ideea =))

needBrain 11-09-05 05:14

speeder,poate ca ai dreptate,nu te contrazic
cel mai mult imi plac fetele care la prima intalnire dau un pupic pe gura nu limbi :lol:

SpeedeR 11-09-05 05:22

asa stii k a fost destul de cuminte pana sa ajungi la ea :D
OT: nu mai ai seat? ai r32? :P :P

LaMishto 11-09-05 05:36

Re:

Quote:

asa stii k a fost destul de cuminte pana sa ajungi la ea :D

si daca te inseli? :lol:

SpeedeR 11-09-05 05:37

pai sunt mai multe sanse sa fi fost... nu am zis k e regula :D :D :D

LaMishto 11-09-05 05:39

N-ai de unde sa stii nicodata ce a facut.. de cele mai multe ori aparentele inseala.. c`est la vie ;)

SpeedeR 11-09-05 05:48

asta asa e... aparentele intotdeauna insala...altfel nu ar mai fi atat de fun, de imprevizibila viata asta :D

LaMishto 11-09-05 05:51

cateodata exagereaza ;)

needBrain 11-09-05 06:05

@speeder: tot seat am
@topic :nu neaparat sa stiu ca a fost sau nu cuminte
pur si simplu asa-mi place ca ma face sa-mi doresc mai cu nerabdare a2a intalnire

LaMishto 11-09-05 06:07

asa e.. pe mine ma mangaiase putin pe fatza una dupa ce flirtasem cu ea.. si.. deja abia asteptam sa o revad :lol:

needBrain 11-09-05 06:18

cine mah,larisa?

LaMishto 11-09-05 06:21

ma tu esti ghicitor? :lol:

BlueEyes 11-09-05 17:05

lol daca ar fi dupa asta :)):)) wow primul saru cu actualul inculpat .. a fost k o tornada .... :P loooollll

CT-03-ART 11-09-05 17:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
lol daca ar fi dupa asta :)):)) wow primul saru cu actualul inculpat .. a fost k o tornada .... :P loooollll

actiualul inculpat fiind Gabi?

RA_2fast4u 11-09-05 18:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BULLETTT\"
povestea mea (nu asa lunga ca a lui santos)

eu zic ca ai gresit foarte mult...adica daca de la varsta asta o da fata deja la relatii pt bani si aia aia....nu prea merge faza, eu cand dau de asa ceva ma intorc si fug!! nu concep o relatie pt bani si chestii!! si din cate inteleg eu relatia voastra nu a fost bazata pe dragoste, ci pe interes :roll:

needBrain 11-09-05 19:07

eh........depinde si de el,daca stie sa profite de faptul ca si ea profita de el io zic ca nu are decat de castigat

RA_2fast4u 11-09-05 19:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
eh........depinde si de el,daca stie sa profite de faptul ca si ea profita de el io zic ca nu are decat de castigat

ce de \"profita\" in postul tau=)) :lol:

mie nu im plac fazele astea :? si incerc pe cat posibil sa le evit...dar asta este :|

valib 11-09-05 20:18

am incercat eu din astea cu 'profitatul' la misto....a tinut 1sapt...hai 2....da dupa aia valea...la mine unul nu tine
au fost cateva incercari nereusite, dar de caterinca au fost bune:)

needBrain 12-09-05 00:06

pai logic ca o sapt,hai doua
pe mine doar gandul ca aia profita de ceea ce am ma agaseaza

Mr.Nice 12-09-05 08:34

Astea cu interesu sunt niste proaste de bubuie, si cica au tupeu ele.
O faza de genu am avut eu cu una.
Eram prin a 11 a cred si ma combinasem eu cu una de pe la Snagov ( tzranci d-alea bune, inzestrate de natura ).Ea foarte mandra k a pus mana pe unu de Capitala, hai sa se simta si ea bine ( ea credea k ma ia de fraier, arata si bine gagica, da' nici chiar asa ).Buuun, o ardeam eu cu ea linistit, ieseam la un cico ceva si eram multumit... La un moment dat o aud pe ea cu un tupeu d-ala nesimtit : Mi-e sete, du-te si ia-mi un suc...Ma uitam la ea cam dubios, ea foarte nervoasa tot insista : hai odata ce mai astepti.
Si se trezeste si \"tzaranu\" din mine si zice : Da; P$%A cine o S$%E?
A ramasa aia masca, si m-au apucat pandaliile de am facut-o albie de porci, s-a inrosit toata( se abtinea sa nu planga )... De atunci a inceput sa-si plateasca singura sucutzu, sa nu comenteze, sa fie dragastoasa...
Se cred ele mari femei, da' daca intrii tare in ele, se uda toate...

Auzi flaviutza... daca a ajuns maica-ta sa se duca la preoti sa-ti faca exorcisari sau mai stiu eu ce, inseamna k nu prea te duce bibilica si te iau toti de proasta... Da' lasa ma, tu sa fii sanatoasa!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE

All times are GMT +2. The time now is 20:58.

- Copyright 2026 4Tuning