![]() |
Re: Dacia si subsonice la superlativ
eu iam facut unui client un subwoofer de 5000w ( kicker 18" ) si dupa 5 minute de mers cu masina sa ne opreasca "militia" . deci nu e o masina de strada , cred ca a fost gandita pt concursuri , as fi curios sa vad niste poze din interior ...
|
apropo
proprietaru nu e chear un pusti smecherash e un om in toata firea Omului ia placut muzica si de aia sia facut masina asa pt concursuri |
cand se opreste dacia asta la semafor cu muzica la maxim te da jos din masina, mai ales sa aibe si o manea.:D
|
bah frate ce ai cu omu dak lui dacia ii place??? fiecare cu gusturile lui........ dak tie nuti place dacia si crezi k poti fi mai bun k el fati si u masina sa sune mai tare k a lui.......... fiecare face ce vrea cu banii lui:!::!:.......... Pace
|
mai bine cei care comenteaza sau jignesc sar abtine , pt ca nu stiti cata munca si pasiune se ascunde in spatele unui asemenea proiect .
|
Quote:
|
Ba nu-l sterg ! L-am sters pe al lui.
|
tareee sistemul................
|
:lol: Nice Saxo ! :lol: Se pare ca sunt multe persoane care nu stiu sa aprecieze munca si pasiunea unora si e mai usor sa-si bata joc decat sa aiba putin respect .
Super tare faza cu d-soara ... dar sincer cam inconstienta ... Poate la urmatorul filmulet se arata si monstrul din masina si ceva modificari ! ;) |
asa ceva vezi destul de rar...merita apreciat.
|
O avea omul muzica nu spun nu...si inca ce muzica:shock::shock: ...dar fara parere de rau este doar parerea mea MASINA LASA DE DORIT ...:!: macar un opel astra si tot nu era dacie orice in fine bravo lui...vad k este ingrijita fara pete de rugina si mai stiu eu ce ...bv lui!:twisted:
|
sa inteleg ca opel astra este urmatoarea "degradare" dupa breck. :)
PS: bv bah goicica tare hair-tricku lu d-soara :) |
Asta este o adevarata pasiune . Abtineti-va de la comentarii inutile ca nu isi au rostul . Mai bine felicitati omul pt ceea ce a facut si ce o sa mai faca in continuare . Respect babanu !
|
Nu am spus nimic rau ...Cititi de 10 ori inainte ca sa intelegeti....Bravo lui ca a inrgrijit masinuta dar daca tot a bagat banii astia in muzica nu putea sa o faca si pe ea sa zicem "putin" mai speciala la exterior:rolleyes2:rolleyes2:?:
|
Quote:
la mai mare Babane! |
Antrebare pentru BABANU:
De ce doar atata??? Credeam ca sistemul poate mai mult......si anca cred..! La CJ am avut impresia ca nu iai dat blana,chiar lai oprit la 148,5.....DE CE? Au fost probleme??? FELICITARI PENTRU SISTEM SI MAI ALES PENTRU MUNCA SI RABDARE!!! BAFTA!!!! |
la Cluj, am avariat inaintea concursului un difuzor shi am avut dubii sambata daca sa particip sau nu duminica la masuratori, deci dupa parerea mea am scos acceptabil avand in vedere ca dupa o saptamana am mai avut un concurs, la Bucuresti la care a trebuit sa dau brr, am incercat pe cat posibilul sa menajez difuzorul avariat.
Sunt sigur ca masina poate mai mult dar necesita inca destul de mult lucru si reglaje.... multe multe ore, si multi nervi, bani nu mai zic.... shi o echipa care mo ajutat shi a facut fata la ideile mele excentrice 8) |
https://www.youtube.com/watch?v=EvmqbL4w4M4
https://www.youtube.com/watch?v=UriCj...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=UYWtt...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=i_EPx...eature=related am o mare rugaminte, cei care au filmat momentul in care am pus o revista in bass reflex si so distrus imediat, dati si voi aici filmele.... |
Omul a vrut sa arate ca se poate investii si intr-o Dacie.Si a reusit sa o faca destul de bine!Si trebuie respectat:-)Numai bine
|
Felicitari Babanule... Alt membru MR cu care clubul se mandreste :)
|
Bravo.:D..nu credeam ca o sa existe asa cva p o dacie...cand am auzit prima data sistemu parca mi se furnica pielea p mn....tare sistemu...bravo inca o data BABANULE:peace:
|
foarte tare frate :D
|
Stiu, si acum e si mai tare :evil:
|
la ce te referi ca e si mai tare ? ceva nou :D
|
da sistemul a mai evoluat destul de mult de cand a fost scris acest post, poti sa vezi evolutia masinii
:arrow: https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/50374-dacia-spl-gut-besser-babanu.html |
acuma ma uit :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning