Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - mba (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/78480-machetele-mele-mba.html)

oleco2007 27-09-08 19:38

Re: Machetele mele - mba

Quote:

Originally Posted by mba (Post 1762415)
dap.. e o diferenta foarte mare...
asta am primito de la cineva.. cumparata nu stiu exact de unde:)) belgia parca.. de la un muzeu de masini .. si apoi.. el a gasit intrun carrefour r12 solido.. si a cumparat gordini monte carlo si un r12 tl .. ambele solido... si ..este diferenta foarte mare... sa stau sa insir... rezervoru..stergatoare chederele de la geamuri argintii .. stopuri si faruri mult mai reale ...jentile ..foarte mare diferenta... si suportul pe care este montata masina...
dar... totusi solido este mai scump ...nu stiu de ce... sau cel putin asa le-a cumparat el...

edit... stiti de unde mai pot cumpara ixo 1/43 ?? un site de unde pot da comanda.. fara sa fie emorm trasportu.. adik ..(5-6 euro merge.. ) sau ..ce alte firme sunt la nivelul la ixo la scara 1/43 ? (ca imi place :twisted:)

Offfff... sunt multe firme care fac machete chiar si mai bune decat Ixo Models :rolleyes2
Exemplu: Abrex, ArtModel, AutoArt, BBR, Del Prado, Herpa, Ist Models, J-Collection, Norev, Schabak, Schuco, Signiatures Models, Universal Hobbies, Yat Ming... etc :???:

Referitor la Ixo, poti intra pe www.********.it si selectezi numele si scara modelului respectiv. Bafta si mai vorbim pe messenger ovidiumagureanu

andrew 46 28-09-08 19:26

incearca pe carmodel

mba 28-09-08 20:48

pe carmodel am gasit ceva ce as vrea...

dar nu inteleg ceva la site-u ala...

imi pun cateva machete in cos ...transportu mi-l zice 12.5 euro...e bine.. daca pun mai multe... imi apare "by email".. am gasit pe undeva..ca iti zice cat e transportu in emailu de confirmare... si daca dau comanda cu ala asa "by email" ...si in email imi apare.. de ex. 20 de euro??...

vreau fiat barchetta ... doar 1/43 am vazut ca se fabrica... a vazut cineva prin romania??

Dark Side 29-09-08 00:52

Quote:

Originally Posted by oleco2007 (Post 1762097)
Hmmmmm, ce diferenta intre SOLIDO si IXO MODELLS...
IXO, le face mai detaliate (machetele) fata de SOLIDO. Am si eu R12 dar de la SOLIDO, dar sincer, a ta imi place mai mult; e mai detaliata. Cred ca o sa-mi iau si eu de la IXO, iar cel de la SOLIDO, il transform in papucel...

Trebuie sa ai ceva talent si cunostinte ca sa transformi un sedan intr-un pickup.

mba 22-11-08 10:37

10 Attachment(s)
ultimele venite..
alfa romeo spider 2003 / new ray 1/32
fiat 500 (new) / bburago 1/43
fiar 500 (old) / mondomotors 1/43 (inca nam poze cu el ...da e mic mic mic )

si gordiu...

andrew 46 22-11-08 15:37

foarte frumos corvette
eu il am pe rosu8)

Darius DMS 16-03-09 11:14

ce mai face z-tul?as vrea sa vad starea lui....succes la colectionat

mba 05-07-10 19:35

6 Attachment(s)
nu am mai postat aici de foarte mult timp ... pentru ca din unele motive nu am mai cumparat alte machete :sad:

dar :D ... am adus beetle'ul la un nivel mai pe placul meu 8)
fata este as low as possible... spatele este mai mult inclinat decat coborat (deocamdata)

si poze...
pareri? :???:

2010 05-07-10 19:46

Arata foarte bine lasata si imi place cum se vede pe rosu:!:

FED express 05-07-10 19:52

Superb! Este prima data cand ti-am vazut topicul si cand am dat de tine pe aici.Ai niste machete clasa una!!bravo, Felicitarti si vreau sa mai trec pe la tine, mai ales cand ai machete cum imi plac mie.OLDies!! frumos!

mba 05-07-10 20:56

merci mult... ma bucur ca va plac :D in pacate nu mai am nici machete noi... si nici aparat foto :))

FED express 05-07-10 20:59

Quote:

Originally Posted by mba (Post 3495547)
merci mult... ma bucur ca va plac :D in pacate nu mai am nici machete noi... si nici aparat foto :))

nu-i nimic, oricand esti bine-venit!

makvld 05-07-10 21:00

Quote:

Originally Posted by mba (Post 3495358)
nu am mai postat aici de foarte mult timp ... pentru ca din unele motive nu am mai cumparat alte machete :sad:

dar :D ... am adus beetle'ul la un nivel mai pe placul meu 8)
fata este as low as possible... spatele este mai mult inclinat decat coborat (deocamdata)

si poze...
pareri? :???:

beetle-ul arata bine tare asa low...cred ca daca i'ai schimba si jantele cu unele mai moderne ar fi bestial;)

silviun95 27-07-10 19:18

Dacia aia e extraordinara! oricum..astept sa vad ce`i faci 350z-ului..spor si felicitarile mele pentru colectie!

Creative256 27-07-10 19:56

Arata bine broscuta, imi place asa low rider style 8).

mba 27-07-10 21:45

Quote:

Originally Posted by silviun95 (Post 3546621)
Dacia aia e extraordinara! oricum..astept sa vad ce`i faci 350z-ului..spor si felicitarile mele pentru colectie!

350z'ul a plecat de mult spre altcineva... si i'am cam pierdut urma :sad:

All times are GMT +2. The time now is 09:40.

- Copyright 2026 4Tuning