![]() |
ii dam noi bass!!!!!!!!
|
Re: Dacia UFO din Oradea
ba ba ba masina lu dityan o mai puteti vedea pe Vladeasa unde are atelieru de Sound ... deci vizitati-l ca sa va upgradati in muzica ;)
|
Vai ce topic vechi...
|
serios?:):):):):)
|
hai k vin si eu cu niste sugestii.... o plasma in porbagaj....suspensii pe perne de aer(iti lasi masina mai jos sau mai sus cat vrei u si cand vrei u)...dak tot ti-ai pus geamuri electrice dece nu ai schimbat si inchizatorile alea clasice cu unele mai "mijto"(electromagneti)....si dak iti pui perne de aer .....automat iti poti pune un "turbo" kare iti baga aer la 7-8 atm......ai ara asfaltu cu ea......iti dau ideile astea pt ca eu nush dak o sa le pot pune in practica pe dacia mea prea curand
|
Quote:
|
glumesti?.....normal k poti .....pai la camionu` lu` cumnatu`meu supapa refuleaza la 10 atm (mi se pare)......asa k o poti regla sa refuleze si la mai putin.....problema e k nu ai aer continuu decat o perioada mica de timp....ceva de genu` NOS....da iti umple compresoru repede butelia(buteliile)
amu ar trbui sa stii si u atata daka tot esti macaragiu nu??? |
eu imi pun problema ar face fata motorul standard la o turbina de la un Renault 19
|
apoi pune-ti problema ca oare va fi OK sa ramana injectia sau ti-ar trebui carburatoare pe fiecare cilindree si poate nu ar strica sa vezi daca pistoanele vor rezista la 7-8 atm
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning