![]() |
1 Attachment(s)
am terminat-o si pe asta
|
fara suparare da tot urata e
cred ca in realitate o sa iasa shi mai urat ca virtualu |
Aici deja nu mai e vorba de talentul omului. E urata masina pur si simplu, orice i-ar face :?
|
Re:
Quote:
|
Masina e facuta la cererea clientului...si culmea ii place la nebunie.sunt foarte curios cum va arata in realitate....cam intr-o luna sper sa se plimbe cu ea prin brasov.
|
Re:
Quote:
|
Spor la treaba. De fapt e chestie de gusturi, fiecare pasionat isi iubeste masina personala si incearca sa o aranjeze cum i se pare lui mai bine. Daca lui i se pare frumoasa s-o stapaneasca sanatos... :ciggy:
|
2 Attachment(s)
se putea si mai bine dar nu mai am rabdare
|
in sfarsit una frumoasa
bravo Yackone asteptam replica de la BMW-M-Power daca are timp :lol: |
mersi.dupa cum am zis se putea si mai bine.ma bucur ca esti mutumit :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
flow ms mult pt observatii ai dreptate suta la suta. vezi se vede ca imi lipseste experienta (detaliile sunt f iportante) bv te pricepi dupa cum vad
cat priveste replica sper ca in cel mai scurt timp sa pot posta una mai serioasa :D dar cu munca asta nu stiu o sa incerc promit |
uite acum m-am uitat mai bine la lancia facuta de yakone si... fara suparare... nu mi se pare prea reusita (vezi jantele, imbinarile dintre caroserie si spoiler-ele fata si spate si praguri) plus de asta nu cred ca ti se potriveste flow culoarea dc tot e rosu macar sa fie un rosu aprins tip ferrari sau un galben n-ar arata nashpa nici un cameleon :wink:
|
Re:
Quote:
oricum nu vopseaua este importanta cat modificarile aduse mashinii pt ca mie unu chiar imi place culoarea de aceia am shi vopsit o asa fiecare cum ii place shi cum crede shi noi comentam pe margine dupa aia :D |
1 Attachment(s)
k gata am apucat sa schimb culoarea deja dc nu iti place o fac rosie la loc
|
sa inteleg ca totusi se poate ?
imi place foarte mult sa stii artata shi foarte reala chiar relizabila nu numai virtual totushi e un lucru care nu mi place spoilaru fata e patrat desi mashina are numai lini rotunde nu prea se potrveste ar fi mers pe lancia delta sau pe corrado dar pe rotunda mea e prea patrat buza de sub spoilar e foarte faina in lini mari e ok felicitari shi multumesc |
ms mult. stiu ca spoilerul fata nu prea se potriveste cu liniile masinii dar acum sunt la munca si aici nu prea am poze a trebuit sa caut pe net ceva si am pus primul spoiler care se potrivea :D. nu am avut timp sa stau sa caut am facut-o intr-o ora (in pauza de masa) :wink:
|
:lol: Mi se pare mie sau a fost Corrado al meu sursa de inspiratie??? :D Imi place mult tare si culoarea si linia masinii. Pare mult mai agresiva acum. Si este un proiect realizabil 100%. Iti da de gandit, hah, Flow? :wink:
|
Re:
Quote:
coraddo e o masina frumoasa asa cum e shi lancia mea la fel mai repede as adopta stilul mustangului din Gone in 60 sec care este mult mai aproape de mashina mea sau poate chiar american muscle din 2 fast 2 furious :wink: (cea portocalie) |
ma bucur f mult ca va place. numai spoilerul fata este de la corrado deci nu pot spune chiar ca m-am inspirat de la masina ta (nu ca nu mi-ar placea). apropo vreau sa te felicit pt ceea ce faci din ea. multi se apuca sa-si tuneze masinile fara sa tina cont de anumite schimbari care afecteaza personalitatea lor. chiar imi place ce a iesit pana acum tine-o tot asa si vezi ce faci la exterior :wink: . oricum gandul meu acum se indreapta spre un schiroco
|
Bmw-m-power de unde ai luat discurile de frana, ca eu am cauta de mi-au sarit capacele??
|
am luat rotile cu totul
am si discuri dc vrei iti trimit pe mess |
2 Attachment(s)
ultima mea creiereala...
|
Da, frumoasa, dar cred ca jentile fac toata masina in cazul asta :roll:
|
rotile sunt in aer shi in spatele lor ceata :lol:
fuzete discuri ceva ? cauciucuri super deformate ai vopsit o cam repede ca se vede vopseaua originala in unele locuri shi ai vopsit 1 pic shi un far shi interioru e cam ciudat seamana cu negativu la un film foto te ai cam grabit :ballbounc |
exact
|
1 Attachment(s)
in legatura cu jantele va inselati ele sunt DUB si au plasa eu asa le-am luat de pe un site.
iar in legatura cu restul orice critica ma face sa fiu mai bun in ceea ce fac.masina am facut-o cam in graba si de aia nu a iesit ce trebuia. |
1 Attachment(s)
am mai facut una
|
1 Attachment(s)
si eu
|
frumoasa rau nu fac nici un comentariu obiectiv de data asta
chiar imi place :lol: un + pt aerograf sau ce o fi el |
Da , da fain tare. 10+++++ :yes: :yes:
|
1 Attachment(s)
inca una (skyline gtr)
|
Fara flacari si toata partea de sus neagra si e perfecta :wink:, desi nu poti spune ca e tuning virtual e doar paintjob virtual :lol:
|
1 Attachment(s)
k o sa scot flacarile pt nici mie nu-mi plac dc ma uit mai bine nu-si au locul acolo. capota arata bine asa mie imi place. ms
da' mazda rx7? |
Da, decisiva :D :!:
|
1 Attachment(s)
interesanta mazda
totushi nu mi place culoarea capotei nici faptul ca i ai facut deschiderea asa in realitate arata bine dar virtual arata tare ciudat cu capota deschisa chiar shi in felul asta cauciucul de la roata din fata nu poate fi acoperit de partea din spate a aripi in felul cum e virata roata ,tre sa se vada |
2 Attachment(s)
Honda S2000...pareri!!!!!
|
mie mi se pare cam cea mai reala din toate de pana acum(nu m-am uitat foarte atent dar la prima vedere...) :wink:
|
Arata super bine. As putea sa jur ca este reala :!: Daca nu vedeam locul unde ai taiat soseaua nu credeam ca e virtuala. Imi plac mult si umbrele de pe caroserie. Felicitari. E intr-adevar reusita :rockon:
|
simpla shi frumoasa exact asa cum imi place mie
totushi nu pot sa ma abtin sa nu remarc bucata de eleron care se vede prin parbriz, cat de colorat ar fi parbrizul nu cred ca ar schimba culoarea eleronului de asa natura ca in poza cred ca arata mai bine shi mai realist aceiashi culoare cap coada oricum bravo inca o data |
da eleronul nu arata bine deloc am facut un layer separat cu partea care se vede prin parbriz si i-am dat overlay si asa mi l-a facut. cred ca trebuia sa umblu numai la opacity lasa cand ajung acasa il refac k? ms pt aprecieri ma bucur ca in sfarsit am facut si io una klumea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning