Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Virtual tuning (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/7835-virtual-tuning.html)

Yackone 23-09-05 17:58

1 Attachment(s)
am terminat-o si pe asta

Flow 23-09-05 18:01

fara suparare da tot urata e
cred ca in realitate o sa iasa shi mai urat ca virtualu

corrado-vr6 23-09-05 19:48

Aici deja nu mai e vorba de talentul omului. E urata masina pur si simplu, orice i-ar face :?

Flow 23-09-05 22:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"corrado-vr6\"
Aici deja nu mai e vorba de talentul omului. E urata masina pur si simplu, orice i-ar face :?

dap exact asta vroiam sa spun shi eu desi am vazut modele ca acesta in realitate reusite

Yackone 23-09-05 22:11

Masina e facuta la cererea clientului...si culmea ii place la nebunie.sunt foarte curios cum va arata in realitate....cam intr-o luna sper sa se plimbe cu ea prin brasov.

Flow 23-09-05 22:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Yackone\"
Masina e facuta la cererea clientului...si culmea ii place la nebunie.sunt foarte curios cum va arata in realitate....cam intr-o luna sper sa se plimbe cu ea prin brasov.

sa se plimbe cu ea prin padure sa nu ti faca reclama proasta :lol:

corrado-vr6 23-09-05 23:12

Spor la treaba. De fapt e chestie de gusturi, fiecare pasionat isi iubeste masina personala si incearca sa o aranjeze cum i se pare lui mai bine. Daca lui i se pare frumoasa s-o stapaneasca sanatos... :ciggy:

Yackone 26-09-05 00:12

2 Attachment(s)
se putea si mai bine dar nu mai am rabdare

Flow 26-09-05 10:29

in sfarsit una frumoasa
bravo Yackone
asteptam replica de la BMW-M-Power daca are timp :lol:

Yackone 26-09-05 14:08

mersi.dupa cum am zis se putea si mai bine.ma bucur ca esti mutumit :D :D :D :D :D :D :D :D :D

BMW-M-Power 26-09-05 19:10

flow ms mult pt observatii ai dreptate suta la suta. vezi se vede ca imi lipseste experienta (detaliile sunt f iportante) bv te pricepi dupa cum vad

cat priveste replica sper ca in cel mai scurt timp sa pot posta una mai serioasa :D dar cu munca asta nu stiu o sa incerc promit

BMW-M-Power 26-09-05 19:18

uite acum m-am uitat mai bine la lancia facuta de yakone si... fara suparare... nu mi se pare prea reusita (vezi jantele, imbinarile dintre caroserie si spoiler-ele fata si spate si praguri) plus de asta nu cred ca ti se potriveste flow culoarea dc tot e rosu macar sa fie un rosu aprins tip ferrari sau un galben n-ar arata nashpa nici un cameleon :wink:

Flow 26-09-05 23:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMW-M-Power\"
uite acum m-am uitat mai bine la lancia facuta de yakone si... fara suparare... nu mi se pare prea reusita (vezi jantele, imbinarile dintre caroserie si spoiler-ele fata si spate si praguri) plus de asta nu cred ca ti se potriveste flow culoarea dc tot e rosu macar sa fie un rosu aprins tip ferrari sau un galben n-ar arata nashpa nici un cameleon :wink:

cameleon nu e dar e vopsita perlat shi isi schimba culoarea in realitate ceia ce in poze nu se vede
oricum nu vopseaua este importanta cat modificarile aduse mashinii pt ca mie unu chiar imi place culoarea de aceia am shi vopsit o asa
fiecare cum ii place shi cum crede shi noi comentam pe margine dupa aia :D

BMW-M-Power 27-09-05 15:09

1 Attachment(s)
k gata am apucat sa schimb culoarea deja dc nu iti place o fac rosie la loc

Flow 27-09-05 15:18

sa inteleg ca totusi se poate ?

imi place foarte mult sa stii
artata shi foarte reala chiar relizabila nu numai virtual
totushi e un lucru care nu mi place
spoilaru fata e patrat desi mashina are numai lini rotunde
nu prea se potrveste
ar fi mers pe lancia delta sau pe corrado dar pe rotunda mea e prea patrat
buza de sub spoilar e foarte faina
in lini mari e ok
felicitari shi multumesc

BMW-M-Power 27-09-05 15:30

ms mult. stiu ca spoilerul fata nu prea se potriveste cu liniile masinii dar acum sunt la munca si aici nu prea am poze a trebuit sa caut pe net ceva si am pus primul spoiler care se potrivea :D. nu am avut timp sa stau sa caut am facut-o intr-o ora (in pauza de masa) :wink:

corrado-vr6 27-09-05 18:32

:lol: Mi se pare mie sau a fost Corrado al meu sursa de inspiratie??? :D Imi place mult tare si culoarea si linia masinii. Pare mult mai agresiva acum. Si este un proiect realizabil 100%. Iti da de gandit, hah, Flow? :wink:

Flow 27-09-05 18:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"corrado-vr6\"
:lol: Mi se pare mie sau a fost Corrado al meu sursa de inspiratie??? :D Imi place mult tare si culoarea si linia masinii. Pare mult mai agresiva acum. Si este un proiect realizabil 100%. Iti da de gandit, hah, Flow? :wink:

nu prea nu de alta dar masina mea are propria personalitate care este foarte puternica shi nu este nevoie sa adopt stilul corrado
coraddo e o masina frumoasa asa cum e shi lancia mea la fel
mai repede as adopta stilul mustangului din Gone in 60 sec care este mult mai aproape de mashina mea sau poate chiar american muscle din 2 fast 2 furious :wink: (cea portocalie)

BMW-M-Power 27-09-05 19:23

ma bucur f mult ca va place. numai spoilerul fata este de la corrado deci nu pot spune chiar ca m-am inspirat de la masina ta (nu ca nu mi-ar placea). apropo vreau sa te felicit pt ceea ce faci din ea. multi se apuca sa-si tuneze masinile fara sa tina cont de anumite schimbari care afecteaza personalitatea lor. chiar imi place ce a iesit pana acum tine-o tot asa si vezi ce faci la exterior :wink: . oricum gandul meu acum se indreapta spre un schiroco

Yackone 27-09-05 20:47

Bmw-m-power de unde ai luat discurile de frana, ca eu am cauta de mi-au sarit capacele??

BMW-M-Power 27-09-05 22:40

am luat rotile cu totul
am si discuri dc vrei iti trimit pe mess

Yackone 27-09-05 23:05

2 Attachment(s)
ultima mea creiereala...

corrado-vr6 27-09-05 23:11

Da, frumoasa, dar cred ca jentile fac toata masina in cazul asta :roll:

Flow 27-09-05 23:14

rotile sunt in aer shi in spatele lor ceata :lol:
fuzete discuri ceva ?
cauciucuri super deformate
ai vopsit o cam repede ca se vede vopseaua originala in unele locuri shi ai vopsit 1 pic shi un far
shi interioru e cam ciudat seamana cu negativu la un film foto
te ai cam grabit :ballbounc

BMW-M-Power 28-09-05 08:57

exact

Yackone 28-09-05 19:41

1 Attachment(s)
in legatura cu jantele va inselati ele sunt DUB si au plasa eu asa le-am luat de pe un site.
iar in legatura cu restul orice critica ma face sa fiu mai bun in ceea ce fac.masina am facut-o cam in graba si de aia nu a iesit ce trebuia.

Yackone 30-09-05 16:23

1 Attachment(s)
am mai facut una

BMW-M-Power 30-09-05 20:43

1 Attachment(s)
si eu

Flow 30-09-05 20:53

frumoasa rau nu fac nici un comentariu obiectiv de data asta
chiar imi place :lol: un + pt aerograf sau ce o fi el

corrado-vr6 30-09-05 22:44

Da , da fain tare. 10+++++ :yes: :yes:

BMW-M-Power 03-10-05 20:57

1 Attachment(s)
inca una (skyline gtr)

corrado-vr6 04-10-05 05:30

Fara flacari si toata partea de sus neagra si e perfecta :wink:, desi nu poti spune ca e tuning virtual e doar paintjob virtual :lol:

BMW-M-Power 04-10-05 12:47

1 Attachment(s)
k o sa scot flacarile pt nici mie nu-mi plac dc ma uit mai bine nu-si au locul acolo. capota arata bine asa mie imi place. ms

da' mazda rx7?

corrado-vr6 04-10-05 20:00

Da, decisiva :D :!:

Flow 04-10-05 20:57

1 Attachment(s)
interesanta mazda
totushi nu mi place culoarea capotei nici faptul ca i ai facut deschiderea asa
in realitate arata bine dar virtual arata tare ciudat cu capota deschisa chiar shi in felul asta
cauciucul de la roata din fata nu poate fi acoperit de partea din spate a aripi in felul cum e virata roata ,tre sa se vada

BMW-M-Power 05-10-05 20:34

2 Attachment(s)
Honda S2000...pareri!!!!!

Horatiu 05-10-05 20:38

mie mi se pare cam cea mai reala din toate de pana acum(nu m-am uitat foarte atent dar la prima vedere...) :wink:

corrado-vr6 05-10-05 21:50

Arata super bine. As putea sa jur ca este reala :!: Daca nu vedeam locul unde ai taiat soseaua nu credeam ca e virtuala. Imi plac mult si umbrele de pe caroserie. Felicitari. E intr-adevar reusita :rockon:

Flow 06-10-05 15:50

simpla shi frumoasa exact asa cum imi place mie
totushi nu pot sa ma abtin sa nu remarc bucata de eleron care se vede prin parbriz, cat de colorat ar fi parbrizul nu cred ca ar schimba culoarea eleronului de asa natura ca in poza
cred ca arata mai bine shi mai realist aceiashi culoare cap coada
oricum bravo inca o data

BMW-M-Power 07-10-05 10:45

da eleronul nu arata bine deloc am facut un layer separat cu partea care se vede prin parbriz si i-am dat overlay si asa mi l-a facut. cred ca trebuia sa umblu numai la opacity lasa cand ajung acasa il refac k? ms pt aprecieri ma bucur ca in sfarsit am facut si io una klumea :D

All times are GMT +2. The time now is 01:19.

- Copyright 2026 4Tuning