![]() |
Re: Am nevoie de sfaturi..vreau sa mi iau masina de 13-14mii euro
Quote:
|
asa am avut si eu in familie un caz , cureaua trebuia schimbata si s-au mai mers inca 10.000 de km dar cureaua nu s-a rupt ! acu depinde si de noroc
|
Deviem de la topic.Baiatul are nevoie de sfaturi.Daca aveti, consider util sa le si argumentati.
|
discutia noastra poate fi luata ca un sfat :) ca poate il convinge vreunu sa isi ia logan prestige ca cica are garantie si revizie ieftina :)
|
Quote:
|
:) Referitor la distributie si cumpararea de masini noi
Omul poate sa isi ia un Astra Classic nou cu motor 2.0 DTI care are distributia pe lant! iar in banii astia il ia NOU :D si eu garantez pentru masina aia ca am avut si eu |
adica astra classic 1.7 cdti ... ca alt diesel nu se mai pune pe masina aia de vreo 3 ani.
|
cum.. nu se produce 2.0 DTI ?
|
nu. de cand cu numele "classic", masina tinuta in fabricatie numai pentru europa centrala si de est exista pe ea numai 1.4twinport 90cp, 1.6twinport 103cap parca sua mai mult si 1.7cdeti 80cp.
dti oricum nu mai exista de demult, dieselurile de la opel fiind acum multijet, aceleasi cu cele de pe fiat, alfa etc. |
e misto fordul dar eu nu am la dispozitie decat 13000 de euro....si ia sa va arat ce masina am gasit la cineva care le aduce din franta ...persoana are pe fratele ei acolo care are parc autto .Audi a4 din 2004
Dotari: EURO 3; CUTIE MANUALA 6+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 10 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; RADIO CD+MP3,SENZORI USI SI PRESIUNE ANVELOPE,OGLINDA RETROVIZOARE ANTIORBIRE,SCAUNE 4 REGLAJE,SISTEM ISOFIX,2 CHEI,FARURI DE CEATA,COTIERA FATA - SPATE,TORPEDOU FRIGORIFIC,PACHET CROM +CARBON ,ABS,ESP,RDS,AFU,ASR. pretul 13 000 euro Edit/Delete Message |
voi ce parere aveti??
|
interesanta dar sa nu fie lovita/km dati inapoi
si daca ai doar 13000 iti mai trebuie ceva sa iei a4 pt ca trb sa platesti taxa de 1787 euro :) |
|
da la aceea ma refer
am vbit cu doamna,...e o doamna care are pe fratisu in franta si ala are parc auto acolo si toate masinile sunt testate de el si vin si cu o politza din aia....ca sunt testate si nu aduce masini proaste .Mi a zis doamna ca aduce in fiecare saptamana cate 1 2 masini si numia masini bune a avut..Acum nu o mai are masina aia a zis ca aduce alta sambata acum care are in plus geamuri electrice fata spate si e gri sobolan |
Pai daca aduni valoarea masinii plus taxa de prima inmatriculare ajungi pe la 15 mii de euro si tu ai spus ca nu ai decat 13 mii.
|
4 Attachment(s)
[QUOTE=Alexyno;1549545]e misto fordul dar eu nu am la dispozitie decat 13000 de euro....
Mie imi da cineva o Zafira OPC full options ,de 200 hp,din 2003 + 1500euro.... Ce ziceti?Merita?:rolleyes2 Daca vrei si te intereseaza masina,ti-o dau si cu 13 300. Prefer banii,decat un schimb,cu toate ca ma tot suna omul sa ne vedem nr. meu 0721. 339 662 - Ovidiu Rspct! |
pai masina(audi) e cu taxa achitata ca am vbit cu dansa...dar si referitor la baiatu co fordul imi place....dar sa sti ca inca nu am banii pt ca tre sa mai astept o luna sa fac imprumutul...pt ca mi-au marit astia salariul si tre sa am 3 luni cu salariul marit pt a putea beneficia de imprumutul maxim...cred ca stiti si voi...
|
iar apoi si daca nu o fi inscrisa ....am auzit ca de la 1 iulie s-ar scoate taxa asta de prima inmatriculare
|
ovidiu poti sa mi dai mai multe detaliii despre masina??din ce an e cati km are...
|
scoaterea taxei de prima inmatriculara e un bluf electoral :) o scoate p'aia si baga alta :D
|
Quote:
Desi sunt membru PNL,sunt perfect constient de jocurile de culise ;) Dar,destul cu politica.... Iata detaliile: EURO 4;4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT;JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; CUTIE TIPTRONIC+SMG(SCHIMBAREA VITEZELOR DE PE VOLAN),SENZORI LUMINA+PLOAIE,NAVIGATIE MARE CU TOUCHSCREEN+GPS+MP3,SCAUNE ELECTRICE,PARBRIZ INCALZIT,CONSUM 7,5%URBAN,COMENZI VOLAN,CHIP TUNING(+30CP),KM REALI,CARTE SERVICE,FULL OPTIONS,IMPECABILA,VARIANTE. Contact ONOSA OVIDIU EMail: [email protected] Telefon: 0721339662 |
pai cati km??si ce an??
|
Quote:
An fabricatie: 2004 Carburant: Motorina Rulaj: 87,300 km Capacitate: 1,998 cmc Putere: 160 CP ...cu mentiunea ca este ca si NOUA! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning