Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Cine merge la V.T.M. la Ranca? (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/7821-merge-ranca.html)

Toto - BOD 08-09-05 12:56

eu plec tot sambata... si sunt de acord cu ora 13... daca cumva stabiliti alta ora, anuntati! Dar unde e plecarea?

Later Edit: noi o sa stam la novaci peste noapte... la casa unui prieten (membru insane). Oricum presupun ca gratarul se va intinde si a doua zi la ranca...

dj16xxs 08-09-05 14:36

eu zic sa ne vedem la 12.30 la omv pe severinului!ca poate mai intarzie unul altul si la 13 sa o intindem!e bine asa?
daca se schimba ceva sa spuneti,dar in principiu acolo!

Toto - BOD 08-09-05 14:44

e perfect la 12 jumate! ne intalnim acolo!

dj16xxs 08-09-05 22:39

sunt foarte curios cati or sa mearga din cei care s-au anuntat!

NSL_Doru 08-09-05 22:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
sunt foarte curios cati or sa mearga din cei care s-au anuntat!

Nu te mai agita ! Cine vrea vine ... cine nu ... nu ! Fiecare cum vrea si cum poate .

Ramane la 12:30 la OMV Severinului , maxim la 13:00-13:15 plecarea ! Bafta !

NSL_Steffy 08-09-05 23:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cecilia\"
eu una o sa plec duminica dimineata la ora 5.... cine vrea sa mearga asa matinal e binevenit :)

In afara de tine cine mai pleaca duminica dimineatza?

Toto - BOD 09-09-05 00:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Steffy\"
Quote:

Originally Posted by \"cecilia\"
eu una o sa plec duminica dimineata la ora 5.... cine vrea sa mearga asa matinal e binevenit :)

In afara de tine cine mai pleaca duminica dimineatza?

Rectific... 2, sau 3 masini de la noi vor pleca vineri seara... iar restul vom pleca duminica dimineata!
Am discutat azi cu membrii si au fost mai multi pentru duminica dimineata.

Vialy 09-09-05 00:39

Noi pleacam la 5 dimineata (intalnire la CONSUL )... sper sa vina cat mai multe masini de la noi! ..oricum se va lasa cu gratar .. nu toto ?

Toto - BOD 09-09-05 00:42

Bineinteles! Gratar, Distractie, Sunet de motoare turate, si dup-aia acasa! :lol: . Ca luni avem examene!

Vialy 09-09-05 00:49

Drumul pe Targu jiu am auzit ca e putin mai bun .. dar mai lung cu 30 de km, iar pe partea asta pe la Consul e putin mai prost dar mai scurt .
Noi o sa mergem pe la Consul!

Toto - BOD 09-09-05 01:00

nu e cu mult mai bun ala de pe Tg Jiu! am fost pe acolo de curand... si (sper sa nu gresesc :? ) drumu spre ranca e cel spre melinesti... si am fost si pe acolo de cateva ori vara asta... si de 80 merge de belea... e nasol ca e prea ingust! dar daca suntem cuminti nu e nici o problema...

ps: vb pe messenger mai bine :lol: :lol:

NSL_Steffy 09-09-05 09:40

daca mai vrea cineva sa mearga mai sunt locuri libere!
Pentru alte detalii pm sau tel

NSL_Steffy 09-09-05 09:57

Bah fratilor e drumul f prost pe Melinesti!!!
Yo o iau pe Filiasi unde este cu 20km mai lung dar ai drum de drum!!!

NSL_Cosmin 09-09-05 10:05

Treaba voastra (INSANE) dar era frumos daca mergeam toti de sambata mai ales ca aveati unde sa stati si aveati ce sa vedeti ptr ca sambata sunt antrenamente iar cateodata alea sunt mai interesante decat cursa oficiala.
SFAT: e mai bun drumul pe Tg jiu cu toate ca e mai lung cu vreo 25 km dar daca tineti la masina asta ar fi varianta cea mai buna.
Poate va razganditi si mergeti de sambata.

NSL_Steffy 09-09-05 15:00

Deci cine se anunta pentru ranca duminica dimineatza??
Unde ne intalnim? La OMV e bine pentru cine merge pe Tg Jiu (e drumul mult mai bun)...

EVOLUTION8 09-09-05 15:16

Quote:

Unde ne intalnim? La OMV e bine pentru cine merge pe Tg Jiu (e drumul mult mai bun)...
Unde te-oi duce tu ca si asa nu intelegi nimic.
Ba tu sa te duci la steaua ca si asa faci umbra pamantului degeaba(e drumul cel mai bun) :wink:
offtopic stiu scuze !!!

Toto - BOD 09-09-05 15:59

Quote:

Treaba voastra (INSANE) dar era frumos daca mergeam toti de sambata mai ales ca aveati unde sa stati si aveati ce sa vedeti ptr ca sambata sunt antrenamente iar cateodata alea sunt mai interesante decat cursa oficiala.
SFAT: e mai bun drumul pe Tg jiu cu toate ca e mai lung cu vreo 25 km dar daca tineti la masina asta ar fi varianta cea mai buna.
Poate va razganditi si mergeti de sambata.
Stiu ca era frumos... dar unii pot, unii nu pot de sambata! Oricum sper ca ne intalnim pe acolo duminica...

SEBASTIAN 09-09-05 16:11

Re: Cine merge la V.T.M. la Ranca?

Quote:

in perioada 9-11 septembrie la Ranca,are loc o etapa de national de vtm!EXTREME RACING CLUB va merge la aceasta etapa!daca vreti sa mergem in numar cat mai mare(ca tot e febra cu raliurile),va rog sa-mi spuneti!

CINE ORGANIZEAZA, CASA SUNT CONDITILE DE PARTICIPARE?[/b]

EVOLUTION8 09-09-05 16:31

Azi a fost deja prima zii de concurs.
Mai este duminica inca o etapa.

PROGRAM OFICIAL RANCA 2005
1. INSCRIERI
1.1. INCEPEREA INSCRIERILOR 05.09.2005 , ora 8:00
Locul : Bulevardul C. Brancusi Nr. 27 - Sediu Club AUTOCOREX
Tel : 0253/216905 , 0726/200054 , fax. 0253/206043

1.2. INCHIDEREA INSCRIERILOR 08.09.2005 , ora 19:00

1.3. Taxa de inscriere: 130 RON/pilot , 180 RON/echipa

JOI 8 Septembrie 2005
2. VERIFICARI ADMINISTRATIVE Locul: Secretariat, Tg-Jiu pentru prima etapa (etapa XIII) - Inspectoratul pentru Cultura Gorj
Secretariat, Casa de Cultura Novaci penru a II-a etapa (etapa XIV)
16:00-16:30 - debutanti
16:30-17:00 - Grupa N + A
17:00-18:00 - Grupa H

Prezentare piloti in parcul din Piata Prefecturii : ora 19:30
Deschiderea parcului si plecarea catre parcul din Novaci , parc pazit : 20 :30
Sedinta I a colegiului comisarilor sportivi : ora 19:00
Locul: Tg-Jiu
Afisarea ordinii de start : ora 19:30
Conferina de presa : ora 20:00
Locul: Tg-Jiu
Sunt admise toate automobilele care se supun prevederilor Regulamentului de VTM:
Categoria I Grupa N - automobile de productie
Categoria II Grupa A - automobile touring
Categoria III Grupa H - automobile neomologate , cu omologarea expirata,precum
si automobile care prin modificarile facute nu mai pot fi incadrate in Categ. I sau II.

Automobilele vor fi impartite dupa cilindreele motoarelor in urmatoarele clase :

pana la 1600 cmc
de la 1600 la 2000 cmc
de la 2000 la 3000 cmc
peste 3000 cmc
La grupele N si A , automobilele cu motoare supraalimentate vor fi dotate cu restrictoare descrise respectiv in art. 254.6.1. si 255.5.8.3. ale anexei J

3. VERIFICARI TEHNICE, SIGILARE SI MARCARE La timpul acordat de secretariat in sistem CO, incepand cu ora 16: 05 , in Piata Prefecturii Tg-Jiu

VINERI 09 Septembrie 2005
4. Accesul in parcul inchis : ora 9:00
Recunoastere cu circulatia inchisa ( 1 urcare ) - Locul NOVACI -RANCA, ora 9 :30 - 11:00
Antrenamente cronometrate ( 2 urcari ) - ora 11:00-14 :00
Manse concurs ora 14:30 - 17:30
Plecarea spre Novaci - Parc obligatoriu inchis -
Sedinta a II-a a colegiului comisarilor sportivi :
Locul : Casa de Cultura Novaci , ora : 18 :30
Afisara clasamentelor provizorii :
Locul : Panou afisaj -Casa de Cultura Novaci , ora : 19:00
Masa festiva si foc de tabara la care au acces toti concurentii : ora 20:30 - Hotel Mina Ranca

SAMBATA 10 Septembrie 2005
5. VERIFICARI ADMINISTRATIVE

Locul: Secretariat , Casa de Cultura Novaci
17 :00-17 :30 - debutanti
17 :30- 18 :00 - Grupa N + A
18 :00- 19 :00 - Grupa H

6. VERIFICARE TEHNICA

La timpul acordat de secretariat in sistem CO,incepand cu ora 17 :05,in Novaci

7. SEDINTA I A COLEGIULUI COMISARILOR SPORTIVI

Locul: Casa de Cultura Novaci , ora : 19:30

8. AFISAREA ORDINII DE START : ora 20 :00

9. CONFERINTA DE PRESA : ora 20 :15

Locul: Casa de Cultura Novaci

DUMINICA 11 Septembrie 2005
10. ACCESUL IN PARCUL INCHIS : ora 8 :00

11. RECUNOASTERE CU CIRCULATIA INCHISA ( 1 urcare )
Locul NOVACI - RANCA , ora 8:30-10:00

12. ANTRENAMENTE CRONOMETRATE (2urcari )
Ora : 10:00-13:00

13. MANSE CONCURS - Ora 13:30 - 16:30

14. SEDINTA A II-A A COLEGIULUI COMISARILOR SPORTIVI
Locul : Casa de Cultura Novaci , ora 17:00

15. AFISAREA CLASAMENTELOR PROVIZORII

Locul : Panoul de afisaj - Casa de Cultura Novaci - ora 17 :30

16. SEDINTA A III-A A COLEGIULUI COMISARILOR SPORTIVI Locul : Casa de Cultura Novaci - ora 18:00

17. AFISAREA CLASAMENTELOR DEFINITIVE

Locul : Panoul de afisaj - Casa de Cultura Novaci , ora 18:30

18. FESTIVITATEA DE PREMIERE

Locul : Casa de Cultura Novaci - ora 17 :00

SERVICE

1. Locul : DN 67C intre B.K. 16 si B.K. 17
2. Viteza de deplasare in zona parcului de service : 20 km/H
3. Este interzisa parcarea automobilelor personale in perimetrul parcului de service
4. Locul pentru parcarea acestora se va nominaliza prin B.I.
5. Nerespectarea acestei prevederi se sanctioneaza prin interzicerea startului

RECLAMATII/APEL

1. Depunerea reclamatiilor si termenele de prezentare sa fie in concordanta cu prevederile Codului Sportiv International
2. Termenul limita de depunere a reclamatiilor impotriva rezultatelor sau clasamentelor va fi de 30 min dupa afisarea rezultatelor provizorii
3. Garantia pentru reclamatie este fixata la 60 EURO si va fi platita la depunerea reclamatiei Garantia va fi returnata numai daca reclamatia este fondata
4. Reclamatiile colective si reclamatiile impotriva cronometrajului sau impotriva deciziilor judecatorilorde fapte nu sunt admise
5. Dreptul de a reclama il au numai concurentii care sunt inscrisi in mod corespunzator in concurs,de delegatul clubului sau reprezentantul acestuia care detine o delegatie ( in original) in acest sens.
6. In eventualitatea unei reclamatii care necesita demontarea automobilului,costurile estimate vor fi garantate printr-un depozit al carui cuantum va fi stabilit de comisarii sportivi. Depozitul trebuie platit in perioada specificata de comisarii sportivi pentru ca verificarea sa se poata executa (In conformitate cu prevederile di Regulamentul de raliuri articolul 24.3.1 si articolul 24.3.2 )
7. Depunerea unui apel si a costurilor asociate vor fi in concordanta cu prevederile Codului Sportiv International .
8. Garantia pentru apelul national este stabilita la 500 EURO.

CLASAMENTE
Se intocmesc clasamente pentru grupele

A (clase constituite)
N (clase constituite)
H (clase constituite)
Debutanti
Echipe
Clasament General-Open
NOTA: Este strict interzisa efectuarea de antrenamente cu AUTOMOBILELE DE CONCURS , in afara timpului stabilit pentru antrenamentele oficiale.

SANCTIUNI: Refuzul inscrierii in competitie.

GAB35DJ 09-09-05 19:38

io acum ma intorsei de la ranca!!!deci merita pe deplin statu'in soare!!!marfaa!!!au mers oamenii de au duduit!!!bineinteles baldescu dadu bataie cu ceasu de la gara...la fel si gugu....manu o arunca in acul de par in care statui io la fiecare urcare...peteanu merse de duduii....puiu rusu cu dieselul la fel...dar penru mine cel mai si cel mai ramane tot HORA!!!a mers omu curat...frumos....anii spunandushi cuvantu'....deci merita sa va duceti si pe jos si sa statzi in soare fara apa fara mancare...chiar merita!!!

Carmen 09-09-05 21:32

Ma ustura si nasul de cat m-a ars soarele, dar a fost SUPER, SUPER SUPER!!! De abia astept sa vad si etapa de duminica! Chiar a fost spectacol, si debutantii au tras de masini la maxim! Sa nu mai vorbim de numele mari...Manu a venit clar numai pt spectacol si aplauzele de la coborare au fost meritate!

NSL_Steffy 09-09-05 21:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
Quote:

Unde te-oi duce tu ca si asa nu intelegi nimic.
Ba tu sa te duci la steaua ca si asa faci umbra pamantului degeaba(e drumul cel mai bun) :wink:
offtopic stiu scuze !!!

Ma abtin de la comentarii cu membrii astia de :censored: ce se cred super destepti!!!!
Deja ti-am dat prea multa atentie si ti-ai luat valoare!!!

Al3xius 09-09-05 23:07

cand va intoarceti sa puneti si voi poze pt. cei care nu au putut sa ajunga :cry: :shakefist :sadblinky :shakefist :sadblinky

Vialy 10-09-05 02:36

Alex tu nu mergi ? De la tine merge cineva ? :roll:

BoSsuL3TZ 10-09-05 08:04

data viitoare vor fi prezentzi mai multzi din GRT.. ma oftic ca n-am mers ieri.. dar pe o parte ma bucur ca nu pt. ca am rezolvat destule pt. cursa.. maine lucrez deci.. next time..

o sa ne intalnim in seara asta si vom vedea cine vrea sa mearga.. shiii cam atat! :lol:

SEBASTIAN 10-09-05 09:10

Re: Cine merge la V.T.M. la Ranca?

Quote:

in perioada 9-11 septembrie la Ranca,are loc o etapa de national de vtm!EXTREME RACING CLUB va merge la aceasta etapa!daca vreti sa mergem in numar cat mai mare(ca tot e febra cu raliurile),va rog sa-mi spuneti!

Cine organizeaza VTM ranca si care sunt conditile de inscriere.

DJ77VLD 10-09-05 09:11

sebastiene esti...in urma rau de tot...

GAB35DJ 10-09-05 09:15

Sebastian....vtm'ul este organizat de FRA...si conditiile de inscriere sunt cele impuse de ei...postul lui dj16xxs era unul prin care anunta ca noi vom fi prezenti ca specatori....la modu....daca mai merge cineva...si...suntem in 10 deci...a fost deja o etapa ieri...\"9\"deci concursul este deja organizat si presupun ca inscrierile s-au facut deja...de ceva timp....

EVOLUTION8 10-09-05 09:54

Quote:

Ma abtin de la comentarii cu membrii astia de ce se cred super destepti!!!!
Deja ti-am dat prea multa atentie si ti-ai luat valoare!!!
Ba nu ma cred sunt. :wink: cel putin fatza de tine.
NU stiu care si cui i-a dat atentie.
Ba tu ar trebuii sa te faci politist comunitar,ca ai liceul facut.sau nu il ai ??
MARS !!!!

EVOLUTION8 10-09-05 09:56

de la Ranca:
Quote:

Campionul en-titre, GUNTHER GRAEF, castiga etapa a XIII-a si devine, cu trei etape inante de finalul sezonului, pentru a doua oara consecutiv campion national absolut si tot o data campion al grupei H pentru 2005.

Pe locul secund a sosit Victor Baldescu (3:034,421) iar pe cea de-a treia treapta a podiumului a sosit Lucien Hora (3:05,126).

GAB35DJ 11-09-05 17:41

marfaaaa!!!deci vineri ca vineri dar azi a fost chiar marfa!!si aseara a fost marfa(pana s-a imbatat retardatu'de potārniche)!!!una peste alta vtm-ul de la ranca a fost unul reushit...am avut parte si de distractie dar si de MULT MULT spectacol!!!

Mondeo 11-09-05 18:05

super spektacol la ranka referitor la raliu (potarnike i fax u :lol: )

FLAu 11-09-05 18:19

GAB-ule si a murit Potarniche sau a scapat ,ca rau imi pare :lol: :lol:

dj16xxs 11-09-05 18:36

n-a murit!!!!!si ce ne doream cu toti.....referitor la raliu v-a spus GABU' ,ca el purtator de cuvant ,v-am mai zis!

Toto - BOD 11-09-05 18:55

5 Attachment(s)
A fost super reusit raliu`... o sa pun cateva poze de acolo... o sa revin mai incolo cu altele!

ps: scuzati claritate... sunt facute cu telefonu in graba spre sfarsitul cursei!!!

NSL_Cosmin 12-09-05 07:39

O escapada reusita a fost in acest weekend. Am inceput prin a ne caza la o vila in Ranca , am facut gratarul ...............si dupa aia a venit Potarniche................si .............. :)
Concurentii au reusit sa ne arate de toate.
SUPER

NSL_Doru 25-09-05 14:46

Domne ... am intarziat cu pozele ! :lol: Imi cer scuze ! Ce ziceti ? v-a placut ?

NSL_Doru 25-09-05 15:10

9 Attachment(s)
POZE :arrow:

dj16xxs 25-09-05 15:25

bah fratzilor ce terminati?cine sunt astia?...pasionatii oare?

NSL_Doru 25-09-05 15:26

7 Attachment(s)
POZE :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2026 4Tuning