![]() |
Re: Poze cu masinile dvs
Pt cel care e nou pe forum....Bine ai venit pe forum la Botosaneni....certuri,figuri,impresii,nimeni nu face nimic ca sa fie bine,sa se ajute intre ei ,parere ,sugestii ,sfaturi...fiecare etaleaza ce are si apoi critica pe cel mai slab ca dansul....ATAT!
|
hai gata cu certurile ca chiar nu au rost. mai bine va duelatzi in poze si o puteti face si amical. si asa suntem o mana de oameni , numai incapem de acu?
|
Mic orashul espinoza...:))
|
"Pt cel care e nou pe forum....Bine ai venit pe forum la Botosaneni....certuri,figuri,impresii.."
frumos spus :) |
maD_angel mie mi se par foarte reusite pozele tale:D.Tineo tot asa;)
|
"wa" baieti (dak va pot spune asa :)) ) e tare zbeng asta :D cand il cunosc si eu ?? :))) k is tare dornic sa stiu cine e :D (dupa o lunga pauza ...postez si eu din nou :D ) salutari
|
Quote:
|
wa oliver,,,tu cine mai esti :D ??? vad ca tu si tiby aveti cam aceeasi poza la avatar :D sunteti una si aceeasi persoana ?? :))))
|
nu "wa" eu nu am nicio treaba cu el doar ca imi place foarte foarte mult masina lui e cea mai faina masina cea mai bestiala cei mai cei dintre cei :)) hai ca facem offtopic ia si pune poza cu Volvatu tau
|
:twisted:Baeti.....va rog sa incetati cu "WA"..nu va injositi chiar asa...aici ne luam la "DOMNU" , da?
|
am inteles domnu' vLLLadutz....sa traiti domnu' vLLLadutz :D:))
|
Quote:
|
se merge undeva sambata ?? la un scaldat ceva pe la kathleen ??? :)) ne int toti acolo in parcare??? :))
|
Quote:
|
buna ideea cu umbrela!anul trecut am stat la bronzat in spatele startului si am venit cu fetzele arse:)
|
Tanucu anu asta mai ai ecuson ?
|
Quote:
P.S: Daca tot suntem cativa care merg sambata, hai ne intalnim undeva toti si mergem frumos ca toti ceilalti in coloana. Cine'mi sustine ideea?!:-) Up Up :D P.S2 : Stabiliti ora la cat sa ne intalnim. Locatia ramane aceeasi, poligonul ACR. |
maaaaad ai facut off topic cu ps-2 .... tocmai tu .... UP .... dar vad ca nu se anunta nimeni :) stai sa fac un post mai destept pe topic "INTALNIRI"
|
care'i smenu pe la botosani? mad .. cum merge treaba? wwaaaaaaaaa!1111oneon
|
Quote:
P.S: Maine te astept la sv cu ala ...cum se cheama?! are el twin turbo ...:twisted::twisted::twisted: :D |
ok..baga mare :D
|
Astazi se fac poze din nou, cine doreste sa ia legatura cu Gabi! :D
|
19 Attachment(s)
Daca tot insistati... :D
|
superbe pozele!ai facut o alegere buna simi,arata bine pe masina!
|
Thank you TEO, thank you mad :D
|
Felicitari pt poze...sper sa ajung si eu intr-un final sa tragi 2 poze sa am de desktop. :lol:
|
Quote:
|
felicitari mad, dar si lui simi si lui fulvius pentru masini....8)
|
Inca odata o treaba buna maD:D..felicitari lui FULvius pt masina;)..si lui simi pt jante:lol:
|
frumoase rau pozele...si masinile...sper sa ne mai intalnim mai stam la o barfa...mai o poza...da dupa ce imi mai tunez oleaca betiva:)
|
:-)pentru ca sa faci poze ca un profesionist nu iti trebuie un aparat de fotografiat profesional.... Mad este argumentul acestui lucru;).... bravo mad.... tine'o tot asa... dar data viitoare sa ma iei si pe mine ;)) k sa mai fur niste meserie =D>
|
Prea multe cuvinte de lauda. O sa zica lumea ca va platesc pentru asta...:lol:
P.S: Poate ziceti ca sunt inganfat, dar dupa ce imi vor ajunge lentilele si filtrele pentru aparat va aparea si o mica taxa. Intr'un fel e munca mea si cu totul ca o fac cu placere mai incolo poate o sa traiesc chiar din asta (fotografiat). Multumesc pentru intelegere !!! :bat: |
Felicitari Simi pentru 147-le tau.Frumoase si bmw-urile nu am ce spune.
Mad tine-o tot asa,progresezi bine ce sa mai.Foarte frumos hobby-ul tau. |
Quote:
P.S: Sper sa nu faca urat cei care vor fotografiati :) :lol: |
Quote:
|
fulviusss, scuze, am uitat sa te sun aseara sa-ti zic de poze:D
|
1 Attachment(s)
Unde'i FUL e si furtuna...:shock:
|
deci maD ... no comment ... ne'ai lasat fara cuvinte dud' ...:) !!! tine'o tot asa man si poate ajungi undeva ... !!!! (srry de offtopic)
|
23 Attachment(s)
8) ConceptPhoto 8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning