![]() |
Te iertam TAU
|
Multumesc pt intelegere :D
Si nu a gasit nimeni poze cu Dacia ALBASTRU PERLAT :?: |
nu a mai gasit nimeni dacia asta albastru perlat ?ca sunt curios
cand o gasiti si puneti poze dati-mi de veste :D |
voi sunteti siguri ca este de bucuresti masina? la noi a fost una cu faruri de golf 4 si super frumos facuta (albastru perlat ) ,ma gandesc ,poate o fi asta care era pe la noi pe aici :roll:
|
Nu este aia... sau cel putin eu nu ma refer la aia...
e o dacie 1300 albastru perlat cu farurile ei, kre le gasesti pe orice alta dacie 1300 cred k stiu de kre zici.... |
superba masinuta aia, un albastru f misto, tuning facut misto, cu mult bun gust, nu tiganeli cum vezi acum pe la noi.
am vzt-o pe la lizeanu, si da, era din bucuresti, avea numarul b-89-wrc haideti cu pozele! :) |
Pai si daca ai vazut-o de ce nu ai pozat-o ma ! Ce asteptai ma ?
|
sry, dar nu aveam aparatul cu mine :( ,chiar imi pare rau ca nu i-am tras o poza...
|
1 Attachment(s)
e cumva dacia din poza asta?
|
1 Attachment(s)
e cumva dacia din poza asta?
|
arata super dacia asta. daca avea rotile negre parca arata mai bine, dar oricum se vede ca e a unui om cu gusturi
|
Intradevar frumoasa sa confirme cineva ca asta e ca de cand asteptam pozele astea :)
|
In cele din urma ! :) Da asta e dacia vestita :) ! Sper ca este la masura asteptarilor voastre
Daca mai ai si din alte unghiuri posteaza pls Eventual cine il stie pe propietar ... amanunte pls , dau beri :) |
Un lucru bizar pot sa spun dacia 1300 arata foarte foarte bine bara barile fata si spate :D
|
e misto
in cele din urma apare si poza..............apropo altele mai aveti?? |
foarte frumoasa caroseria, daca ii pune si un motor capabil, e o super masina.
|
unde gasesc masca de aia de renault?
|
Am vazut o groaza de dacii cu masca aia :wink: Serios acuma ! E un model de prin 80 sau nush exact care au iesit cu masca dinaia :)
|
poza aia este o reclama mascata la flanco :lol: :lol: :lol: :twisted: :wink: :P
|
1 Attachment(s)
Pozele le gasiti la \"Galerie Foto\"
Eu de acolo le am. FRUMOASA DACIA! |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
cum pot intra si io in posesia unei (masca si ochelasi) pt 1300 ca cele din imagine? (DVDValy) posteaza pretu daca zici ca este pe acolo
|
intre 600 de mi si 1 mil fara caterinca
|
salut
si cu patru faruri rotunde este ??? si unde se gasesc poti da o adresa sau zi tu o alta modalitate cum as putea sa cumpar ? dar eu nu pot veni in buc. deocamdata
|
pai nu stiu sa vdm cum merge prin curier
|
mai nou are semnalele albe.... :wink:
|
du-te la schrot, poate gasesti ceva intreg. sa ma contrazica cineva, dar masca de pe dacia albastra, e de renault 12, nu??? difera un pic de dacia 1300, asa ca tre sa te hotarasti...
|
poze cu dungile????
|
unde aici in bucuresti sunt mastile alea de renault???
|
gasesti pe sos pantelimon. inainte de spital sunt vreo 3 magazine la rind acum 2 zile aveau si nu prea cred ca s-au dat
|
Re: Dacia Albastru perlat ...
sal misto dacia frumoassa foc .vreau si eu sa stiu cat sunt chestiile alea care deschid usile si unde se pot gasii.bafta :)
|
Re:
Quote:
difera in functie de masina mersi mult ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning