Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Cielo - DJ-02-XWX BiMoto (2x C20XE) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/77902-daewoo-cielo-dj-02-xwx-bimoto-2x-c20xe.html)

B-64-KTL 08-07-08 14:06

Re: Daewoo Cielo - Masina mea :)

Arata bine dar mi se pare mie sau semnalizarile sunt putin matuite?

Teroarea 08-07-08 15:27

geamul e ok doar ca are urme de scoci

Danutz Bratosin 08-07-08 15:30

a iesit frumos...
ps: vezi ca dunga neagra de sus a farului de pe dreapta e mai ingusta fata de dunga de la farul de pe stanga...si din fata se poate observa mai usor..

dRR-XWX 08-07-08 19:34

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 1634840)
a iesit frumos...
ps: vezi ca dunga neagra de sus a farului de pe dreapta e mai ingusta fata de dunga de la farul de pe stanga...si din fata se poate observa mai usor..

hmm... observ si eu chestia asta... dar cred ca e de la dunga de la scotch , nu se vede partea neagra. trebuie evaluata situatia :))

dRR-XWX 09-07-08 00:48

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 1635300)
hmm... observ si eu chestia asta... dar cred ca e de la dunga de la scotch , nu se vede partea neagra. trebuie evaluata situatia :))

da... de la dunga de la scotch e. se vede ok din toate pozitiile. oricum nu are cum sa fie mai scurta... pt ca plasticul ala are aceleasi dimensiuni si pe stanga si pe dreapta , dar difera si pozitia ;)
oricum semnalizarea pe dreapta ... e prinsa decat in surubul de la far... pt ca aripa e un pic intrata in interior si nu are loc sa intre sa se mufeze in chestia aia.
deci.. zilele astea o sa desfac aripa s-o trag mai in exterior...
in curand... sper sa inceapa si modif sub capota.... :lol:

P.S: sa elimin bariile de pe plafon ?:-?

D o n n 09-07-08 08:54

care bari?

RD-Woo 09-07-08 09:09

1 Attachment(s)
... Banuiesc la la cele de pe plafon te referi, nu??
parerea mea este sa le lasi acolo unde sunt... :no:
daca le vei da jos o sa fii uimit sa vezi ca sub ele,
in portiunea de sub plasticurile care culiseaza este un santulet!
se va vedea urat si nu ai decat posibilitatea sa-l astupi cu chit.. ceea ce nu recomand!

D o n n 09-07-08 09:14

nu da jos ca o sa regreti....daca tot simti nevoia sa dai jos ceva de pe masina da jos dunga aia de pe lateral...de pe usi si aripi fata

webcathos 09-07-08 09:53

Lasa asa barile de sus...eventual vopsestele in culoarea masinii!Santul care ramane dupa ce le scoti e destul de maricel si jnu o sa stea chitul in strat foarte gros...

RD-Woo 09-07-08 09:56

Tocmai in ideea asta m-am exprimat si eu
cand am spus ca nu recomand umplerea santului cu strat gros de chit!

dRR-XWX 09-07-08 19:27

azi am pus si girofarele in grila fata... :rolleyes2

si da, la barile alea 2 de sus ma refeream , vroiam sa le astup.. :-?

Danutz Bratosin 09-07-08 23:04

mai repede le astupi cu fibra decat cu chit...acu depinde de tine ce vrei sa faci..daca le astupi sau le lasi asa;)

dRR-XWX 13-07-08 00:30

3 Attachment(s)
urmeaza ...:D

D o n n 13-07-08 14:12

parca trebuia sa aiba o palnie acolo la capat

Maskatu 13-07-08 17:01

salz, cat iti consuma masina? (in oras si afara) ce motor si ce an, si cati km ai? ms

Geo_ZGA 13-07-08 17:57

Maskatu, ce e cu offtopicul asta? Iar esti in vreo polemica pe undeva si ai nevoie de sfaturi? Da un search te rog, e simplu.
@Donn acolo trebuie sa aiba un amortizor de zgomot. Fara ala cred ca o sa urle cam tare....

D o n n 13-07-08 18:34

stiu ca e aproximativ ca aceea care vreau eu sa o pun si in capat are un fel de "palnie" ...pt zgomot

Teroarea 13-07-08 21:17

pai are si el silencer la toba e ce se vede interiorul tobei prins cu 2 suruburi seamana cu palnia aia de facut carnati de la masina de tocat carne :))

dRR-XWX 13-07-08 21:42

toba e cu silencer , se desfac cele doua suruburi si se intoarce de ea si acopera cele doua gauri . sincer , nu stiu dak chiar are vreun rol , o sa va zic maine dupa ce o s-o montez :D

@ Maskatu : sincer... 14-15% la stilul meu de mers. masina e din `96 si are 272 mii km :D

azi am facut si schimbu de ulei + filtru de aer + filtru de ulei.

Maskatu 13-07-08 21:58

wow... e ceva. deci la normal ar consuma 10. Da ai zis "la stilul meu de mers" imi imaginez ca ii dai 5-6 mii de ture :D spor la km !

dRR-XWX 14-07-08 23:06

new ...
azi am schimbat player-ul , cu un Pioneer DEH-4000UB ...
am montat si toba... super :D
+ am obs ca am un arc rupt. :???:

D o n n 14-07-08 23:40

pe spate iti dau eu set de bmw e 30 ....o sa fii uimit de ele...printre altele vi duminca 19 iulie la slatina la intalnire?

dRR-XWX 14-07-08 23:56

o sa cumpar noi , de cielo .
daca e sa fac masina ( rulmentii la rotiile din fata + arcuri ) vin , daca nu ... nu ajung... ramane de vazut :)

D o n n 15-07-08 00:34

e ceva ceva de munca la rulmenti si la arcuri
nu cred ca ajungi:))

dRR-XWX 21-07-08 20:25

am schimbat rulmenti.. capete de bara... etc ...etc...

dar n-am frane :shock: cel putin... de la 140.... nu ma mai opresc ... calc in blana.... si aproape nimic... :rolleyes2 ...placutele sunt noi... ce sa fac sa schimb etrierii cu altii mai mari ? niste sfaturi plz :D inainte de mare :lol:

D o n n 21-07-08 23:27

etrieri de lanos ;)plus discuri ...te duce la 5-6 mil fara manopera;) eu am si la 150 ...se opreste desrtul de repede

dun3_g 22-07-08 11:20

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 1656797)
am schimbat rulmenti.. capete de bara... etc ...etc...

dar n-am frane :shock: cel putin... de la 140.... nu ma mai opresc ... calc in blana.... si aproape nimic... :rolleyes2 ...placutele sunt noi... ce sa fac sa schimb etrierii cu altii mai mari ? niste sfaturi plz :D inainte de mare :lol:

etrierii de cielo executive si punte spate cu discurii.....

Geo_ZGA 22-07-08 12:25

Quote:

Originally Posted by dun3_g (Post 1657669)
etrierii de cielo executive si punte spate cu discurii.....

La etrierii aia are nevoie si de discuri... sunt discurile si etrierii de Leganza si s-au pus pe Cielo de prin 2004-2005 parca. Al meu din 2006 asa are, si nu e executive... e standard.

topser 24-07-08 17:01

aeriseste franele :))))

dRR-XWX 24-07-08 23:24

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by topser (Post 1660312)
aeriseste franele :))))

nu asta e problema :D

azi am schimbat si boxele pe spate .... 2 bucati Pioneer TS-A2511

dRR-XWX 27-07-08 13:02

azi am schimbat si scaunul soferului + bancheta cu cotiera + plafon ....

D o n n 28-07-08 00:38

exact ca mine :)))

Im2good4U 28-07-08 19:30

drr de unde ai luat toba?si cat ai dat pe ea?ai montat`o?cum vine?cum se aude?ca as vrea si eu una la fel..

dRR-XWX 29-07-08 02:55

Quote:

Originally Posted by Im2good4U (Post 1666897)
drr de unde ai luat toba?si cat ai dat pe ea?ai montat`o?cum vine?cum se aude?ca as vrea si eu una la fel..

toba am luat-o intr-un schimb... am montat-o... dar e foarte nasol ca e mare... si la orice bordura... cam agatz cu ea :| pe masina arata foarte bine... de auzit... cel putin mie imi place foarte mult sunetul. o sa pun un filmuletz zilele astea ...

maine ... capota+plafon+portbagaj -> negru mat si o sa schimb si folia de pe geamuri.

D o n n 29-07-08 10:19

imi place de tine.pus pe fapte,tot asa ;)

dRR-XWX 29-07-08 13:29

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1667791)
imi place de tine.pus pe fapte,tot asa ;)

(:|... lenea asta.... imi fu lene sa ma trezesc... deci nu fac nici azi capota..plafonu si portbagaju... sper sa schimb folia :D

Im2good4U 29-07-08 19:36

poate iti vad masina prin oras zilele astea.. chiar sunt curios sa vad toba.. ca am gasit si eu una asemanatoare.. :D
unde ai montat`o?si cat ti`a luat?a sudat`o.. detalii pls

dRR-XWX 29-07-08 20:07

am sudat-o prin romanesti.... de la ultimele semafoare... mergi in fata.. si la a 2-a strada faci stanga , e piatra cubica , si dupa faci dreapta. oricum , nu recomand sa te duci acolo !
a 3-a zi , am agatat o bordura... si s-a rupt colieru care l-au pus ... intre intermediara si finala. toba se aude bine , intre 2000 si 4500-4800 , dupa nu prea imi place cum se aude :d

Geo_ZGA 30-07-08 07:36

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 1668916)
toba se aude bine , intre 2000 si 4500-4800 , dupa nu prea imi place cum se aude :d

Felicitari, dar... iti place sau nu-ti place, pana la urma? :D

dRR-XWX 30-07-08 16:03

in orash imi place... adica nu e chiar deranjant... dar la drum lung e un chin... te apuca durererile de cap , chiar cu silencer-ul pus , care mi se pare o prostie ... ca la fel se aude :))

All times are GMT +2. The time now is 05:14.

- Copyright 2026 4Tuning