![]() |
Re: Impreza WRX - TOBA^
Quote:
ce e drept si Ernest a fost cam poetic:) numai bine |
Quote:
am vb cu proprietarul si e de acord sa se dea cu tine..chiar dak nu stie cine esti si ce masina ai... avem o locatie privata deci nu e problema.. |
toxule sincer sa fiu chiar nu am auzit de tine,,,nici sa fi vreun smecher nici mare cursant te-am vazut decat o data de 1 mai anu trecut atat cred ca o data te-ai dat in viata ta......esti cam obraznic.....ai grija sa nu-ti gasesti nasu...
|
man nu era o provocare...chiar sunt convins ca masina e capabila si are upgrade-uri...doar ca au fost enumerate niste chestii caare in mod sigur se cheama altfel sau nu exista :) in varianta aia.
daca veniti la buzau sunt sigur ca nimerim in aceeasi grupa :). |
cutia poate nu se numeste exact asa dar diferentialul este intarit si este de drift.. cauta pe siteuri si o sa gasesti ;)
|
ok...cum zici tu cu drift-ul...dar stii ca masina e 4x4.....
|
man mai ai si subaru ... pacat ... nu ai vazut masina de drift?? 4x4... asa cursanti ??
gata nu mai vreau sa se vorbeasca de masina mea ... |
iti respect propunerea :)
|
4 Attachment(s)
poze noi oferite EvL*SKILLZ ...pana cand este gata masina ,macar cateva poze noi...
|
da frate...diff de drift...1.5way care-i problema? :)
masina merge beton pe o "reteta" subaru originala bravo jeane :D |
Toba felicitari pt masina sa o stapanesti sanatos si fra incidente chiar iti admir munca si bft la modificari pe viitor:D;)
|
merci merci ...
|
masina a mai castigat la braila 16.11.2008 locul 1 la grupa F ,o grupa din care a batut subaru impreza,nissan 350 z cu NOS,nissan GTIR...
in curand poze si filmulete... |
felicitari toba
|
merci alex...
|
1 Attachment(s)
:mrgreen:
|
10 Attachment(s)
o zi plina ...de dimineata pana seara cu fratii din anonymous... cupele castigate de cei 3 membrii anonymous...o cursa reusita la braila...
|
|
5 Attachment(s)
poze......
|
Frumoasa bestia !!!!!!!Bravoo toba!
|
merci ..sper sa ajung sa termin masina pana la cursa de la CR...:D
|
sper sa termini masina pana la CRAIOVA...adica sa iti vina la timp cutia!
|
asta sper si eu ... intr-o saptamana ajung in State ,din Japonia...si in 7-8 zile sper sa ajunga la noi,in romania...
|
Foarte tare impreza ta si sa o stapanesti fara incidente.In viitorul apropiat sper sa-mi achizitionez si eu una, sunt adevarate capodopere din pct de vedere tehnic.O intrebare am, cam cat iti consuma momentan? deoarece eu am un bertone aspirat si sub 12 nu-mi coboara mai niciodata, ceea c mi s pare mult pentru un non-turbo...Salut.
|
mai bine nu iti zic consumul ...:D eu yam adus si cateva modificari .... nu mai are turbina de serie,nu mai are injectoarele de serie ,nu mai are pompa de benzina de serie, etc...si consumul este altul ..:D
|
Ok mai bine o lasam asa...:D Cam in cati cai ai duso pana acum,daca poti sa-mi zici?nu este STI de fabrica doar wrx nu?
|
dap...doar wrx...daca nu se supara toba k am zis :D
|
cai nu stiu cat are ... putin peste ce are de serie ...ca e doar un wrx...adica putin peste 230..:D
|
4 Attachment(s)
masina este gata ... si-a gasit un nou service ,de care este foarte multumita ...COLINA MOTORS (echipa de RALLY)
|
felicitari pentru service si ca ai pus masina pe roti ;)
|
si la tine ... sa fie intr-un ceas bun ...:D suna a bine ...
|
Doamne ajuta :) are rost sa-ti spun ca, cred ca am spart cutia mea fix cu 1 seara inainte sa ma apuc de mecanica? ca am inceput cu interior si alte alea :lol: si nici macar n-am fortat-o, deloc...aiurea :D
|
lasa ca te faci tu mare:)))
|
am participat la cursa de la pitesti ... am castigat grupa ... cat al 2-lea best timp ... best timp a fost colegul de club Baluba cu 11.44 si eu am scos 11.47 :D
am fost la start cu AUDI R8 ,SUBARU IMPREZA , AUDI TT... |
timpii aia sunt masurati aiurea rau, ati fi campioni europeni cu timpii aia :) cu o clasa mai sus.
dar e irelevant, performanta ramane, pastrand proportiile, bravo ! |
eu iti zic ce am primit scris ... sincer nu cred ca sunt acceasi timpi ca la unguri ...dar... acum ce sa fac??
:D |
ti-am zis, e irelevant, faptul ca ai luat grupa e relevant :)
|
toba,sincere felicitari pt masina si tie si lui baluba
te astept cu berea si afla si mie timpul cu rs6 te rog |
nu au aparut timpii ...:D
WRX vs R8 https://www.youtube.com/watch?v=aRo74...layer_embedded WRX vs R8 https://www.youtube.com/watch?v=QD7-4...layer_embedded WRX vs TT https://www.youtube.com/watch?v=0CT-e...layer_embedded |
Te-am vazut aseara la gratar....pe timisoara...dar ai venit exact cand au venit branzarii aia de la sectie si toata lumea a plecat...:)...ce frumos se aude..:x..si e frumoasa rau masina..:)..bafta..
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning