![]() |
Marci Auto Prezente la SIAB:
1) Citroen 2) Alfa Romeo 3) Fiat 4) Lancia 5) Honda 6) Maserati 7) Ssang Yong 8) BMW 9) MG Rover 10) Mini 11) Aston Martin 12) Suzuki 13) INFINITI 14) LEXUS 15) Volvo 16) Opel 17) Chevrolet 18) Volkswagen 19) Audi 20) Skoda 21) Porsche 22) Seat 23) Subaru 24) Renault 25) Nissan 26) Toyota pe langa toate acestea vor mai fi prezente foarte multe firme de echipamente si accesorii... se pare ca nu se va simti lipsa celor 10 marci apartinand TiriacAuto |
frate blowwind ai uitat o marca....e frumos ce faci tu...
DACIA tata sau cum zic cei de afara Dasia! nu o uita te rog frumos... :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
si nu e nici o chestie...ca ajtia \"ie\" baieti destepti si fac ei ceva sa scoata toata apa de acolo :D chear daca mai ploo mult :D |
vor aduce cei de la porsche CARRERA GT :wink: se pare ca va fi cea mai jme masina a salonului ...si pe departe cea mai scumpa ...
|
Re:
Quote:
i rest my case :P |
SIAB
Vin si eu cu o mare rugaminte.
Daca sunt dintre cluburile de tuning care au spatii inchiriate in SIAB, sau au cunostinte printre organizatori: Mi-ar place foarte mult sa particip si eu cu Skoda mea. Problema e ca am vorbit cu organizatorii si mi s-a spus ca nu mai sunt locuri. Daca ma poate ajuta cineva cu un loc in standul lor sau eventual sa obtin cumva un spatiu (am inteles ca e minim 15 mp), cu toate cheltuielile de rigoare, v-as ramane dator. Dau si o palinca buna de la Maramu' :) |
niste invitatii ceva din partea barosanului ?
|
a fost cineva astazi ?? :) imagini ? pareri ? :)
a fost ziua presei...parca :D |
Hehehehe, mi-e mi-a facut o prietena LEGITIMATIE LA SIAB
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
in doua minute urc eu pozele ...sunt 76 la numar ....
stie careva al cui este subaru verde ? spoilere , praguri ... un logan frumos ... :P rosu ....si un van negru care a fost si la essen cine isi mai aduce aminte ...a aduso aicea ....marfa rau ...aston ... si cel mai tare ...de departe Carrrera GT |
8 Attachment(s)
BOMBA !!!! noul golf R32 la siab ...
cei de la seat au adus leonu din FIA GT ... la standu subaru numai fete frumoase ... lexus vine tare pe piata interna ...la fel si aston ... porsche a adus si cayman ... flying spur prezent si el ( bentley ) .. cayenne cu face lift ....si lambo murcielago speedster |
AM si eu o intrebare:are cineva idee de vreo \"chestie\" speciala ??-gen drive test,demonstratii,etc-un program exact al lor(de ex,o data cand am fost am prins un demo cu Romanu' d raliuri;dak m-as fi dus a doua zi habar n-as fi avut k a existat asa ceva) Astept cu mare nerabdare raspunsuri!
|
|
Ok.totu' bun si (super)frumos ,da' CHIAR NU STIE NIMENI NIMIK DE EVENIMENTELE DEOSEBITE DIN CADRUL SALONULUI ???
|
5 Attachment(s)
salu pun si eu cateva poze facute de un tovaras ca eu merg maine
Chiar merita , pozele vb. :shock: |
2 Attachment(s)
am uitat 2 mai importante :D
|
Am fost astazi ... E destul de tare :) Multe masini si multe fete :)
PArtea de tuning e cam mica ... si nu prea super, hiper, extra ... La SABTS era mai bine. Parea mea. Tari sunt Wizards si bineintelesc mister Shaggy :twisted: ( Felicitari! ), Hummer cu 650 CP si Peugoeot 206 :). Bineinteles TOYO TIRES cu Gusu si DDB :twisted: . Mai departe COX/SuperCar/C&C au stand destul de mare ... Loganul e impressiv ... si va uitati bine la Subaru verde ce scrie pe ea :) :twisted: Mai departe ... sectiuna cu accesori (pavilon unde era SABTS) ... gasiti acolo si un membru Insomnia :twisted: si \"Sala Mare\" ... acolo va astepta niste surprize placute :twisted: Golf V R32, Octavia RS, Audi RS4, Audi Q7, Porsche Caymann, Porsche GT, Bentley, 3x Lambo, Noul Subaru Impreza, (imi place ... live arata bine! Si interior e misto), Audi A8 la Falcon, motocilete, Masserati de curse si alte ... Tare sunt aia de la Martin Motors cu masina \"Dadi\". Fake Landcrusier :lol: :lol: :lol: :lol: In afar de asta multe acessori, jante etc ... In concluzie, SIAB 2005 merita vazut. Fiecare Auto passionat va gasi ceva pentru el! |
Okay..so o sa fiu si yo pe akolo cred k duminica sau luni nu stiu sigur...ceea ce vreau sa intreb este dak o sa vina vre-un membru crazy drivers sau alti membri de prin alte cluburi..si dak chiar este cineva d p forum care are expusa masinutza pe akolo...:D see ya there!!!
|
Re:
8 Attachment(s)
Quote:
|
din cate vad e super marphaaaaa :o
tre sa ajung si yo neaparat :D :D |
CUM FRATE SA FACI ASA CEVA: au furat \"maciulia\" de la schimbator de la impreza
|
Re:
Quote:
|
nu cred.. am intreb pe fatuca de la stand si mi-a zis ca s-a furat. tare ah?
|
atunci sa nu ne mai mire daca le tin inchise si nu se lasa a se intra in ele ...mai ales in cele mai scumpe ...romanu vrea suvenir de peste tot ...doar a platit si uriasa suma de 100 000 ....[/code]
|
ah da, am vazut si eu faza ....
mi s-a parut de 2 lei |
:D ce faza!!! nu stiam nimik de asta desi am vazut ca lipsea.
De asta nu ajungem noi sa ne urcam intr-un M5, M6 sa nu mai vb de masinile mai scumpe care sunt incercuite de \"garduri\" ca sa nu cumva sa le atingi dar sa si intri in ele. Ma intreb daca cel care a furat \"maciulia \" de la Impreza intra intr-un Porche sau intr-un Rolls ce lua ??? :?: |
7 Attachment(s)
poze :arrow:
dupa parerea mea merita 10 lei intrarea . |
6 Attachment(s)
Si parcarea destinata publicului a fost plina de masini \"modificate \"
|
1 Attachment(s)
cum vi se pare?
|
1 Attachment(s)
m6!!! hmmm....yamyyyy!!
|
Re:
Quote:
|
Ceva oferte promotionale,reduceri?
Ma intereseaza in special jante,pneuri.... |
Am vazut si eu faza cu parcarea......
|
Stiu ca vineri ati putut sa urcatzi si masinile \"mai\" tari dar sambata a fost altceva.Shi chestia asta o stiu de la editzia din 2003 cand au fost deskise toate masinile vineri ba chiar unele cu cheile in contact si a venit taranu a umblat la aer conditzionat a frecat geamurile de 70 de ori umbla la casetofon..... si normal ca au inchis masinile ziua urmatoare, asa a fost si acum.
Concluzie : Din 2003 pana in 2005 taranu tot taran a ramas... |
ai grija ca ii faci tarani pe cei care au fost vineri implicit eu ....si nu exagera ....la nici un salon din lume nici chiar din papua noua guinee nu ai sa gasesti chei in contact :wink:
|
NU am facut \"tarani\"pe cei care au fost vineri . daca as fi putut as fi mers si eu vineri si faza cu cheia in contact a fost o metafora dar am uitat ghilimelele .
dar spun asta pt. ca asa mi-au spus cei de la subaru citez : \" in prima zi de salon am avut aproape toate masinile deskise si dupa ce au intrat N oameni am gasit o gramada lucruri care nu mai erau la locul lor \" Shi inca o data scuze dar din spusele anterioare se intelege ca cel care a fost vineri la salon e taran :D |
9 Attachment(s)
putin mai altfel, scrieti-mi si mie un pm daca aveti idee daca se testeaza masini si motociclete si daca da care sunt acelea, multumesc
|
Re:
Quote:
pret bilet parcare auto: 100.000 lei vechi Quote:
sunt cateva masini de Test Drive! mergi la standul firmelor si cere ....... P.S. si cateva poze din culise... http://www.racing-team.ro/galerie/index.php?cat=7 |
1 Attachment(s)
Deci Statzi Umpik... Am O Poza Care E Pe Site.... Cu Masina De La McLaren... :shock: a lui Kimi .... Este La Siab?? :shock: ... Ca Stiu Ca Sunt Doar 3 De F1.... :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning